Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika karoxxa

karoxxa

#7333197 Napisano: 01.02.2026 20:23:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emi napisał(a):

karoxxa napisał(a):

emi napisał(a):

karoxxa napisał(a):

Ja jestem ciekawa ile osob napisało faktycznie dokończenie zdania w Tchibo? Ja to tak zrozumialam i dziwiło mnie, że mieliście az tak długie teksty, ze zamieniało w MMS

Jeżeli SMS zmieni się MMS , to nie spełnia warunków i nie przyjmą go. 
Są telefony gdzie dłuższe teksty przechodzą jako SMS

Tylko chodzi mi o kwestie taka ze nawet jesli długie zgłoszenie przeszło to moim zdaniem i tak jest niezgodne z regulaminem ponieważ tam bylo "dokończ zdanie" a nie opisz/ napisz. Jestem ciekawa czy jest faktycznie tak jak mysle czy wzięłam to zbyt doslownie. Chodz z podanej przez nich przykładowej wiadomości wynika ze faktycznie mialo zakończyć się na pierwszej kropce. Bez rozwijania. Zobaczymy

Pisałaś o przekształceniu w MMS !
Teraz piszesz : nawet jesli długie zgłoszenie przeszło to moim zdaniem i tak jest niezgodne z regulaminem

DLACZEGO tak sądzisz ? Organizator w Regulaminie nie dał takich ograniczeń

Sądzę tak bo było napisane dokoncz zdanie a nie napisz, opisz itd. Ja to rozumiem doslownie. Oni w regulaminie podali przykład i bylo to krótkie dokończenie zdania. Jak ktoś mowi mi dokończ zdanie to je poprostu kończę. A jak ktoś mówi napisz jakby wyglądała taka czy taka wycieczka to wtedy opisuje to. Kazdy inaczej mysli, zobaczymy jak oni to odbierają. Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7333141 Napisano: 01.02.2026 15:20:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as32572 napisał(a):

karoxxa napisał(a):

emi napisał(a):

karoxxa napisał(a):

Ja jestem ciekawa ile osob napisało faktycznie dokończenie zdania w Tchibo? Ja to tak zrozumialam i dziwiło mnie, że mieliście az tak długie teksty, ze zamieniało w MMS

Tylko chodzi mi o kwestie taka ze nawet jesli długie zgłoszenie przeszło to moim zdaniem i tak jest niezgodne z regulaminem ponieważ tam bylo "dokończ zdanie" a nie opisz/ napisz. Jestem ciekawa czy jest faktycznie tak jak mysle czy wzięłam to zbyt doslownie. Chodz z podanej przez nich przykładowej wiadomości wynika ze faktycznie mialo zakończyć się na pierwszej kropce. Bez rozwijania. Zobaczymy

Dokończ zdanie jest w wielu konkursach i zdecydowanie nie jest tak że kto napisze więcej jak zdanie jest dyskwalifikowany emotka  T

Zobaczymy, moze wygrany podzieli sie ta informacja 😀 Jak padnie na mnie to dam znać, ale to takie moje mokre sny 😂😂😂 Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7333137 Napisano: 01.02.2026 15:04:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emi napisał(a):

karoxxa napisał(a):

Tylko chodzi mi o kwestie taka ze nawet jesli długie zgłoszenie przeszło to moim zdaniem i tak jest niezgodne z regulaminem ponieważ tam bylo "dokończ zdanie" a nie opisz/ napisz. Jestem ciekawa czy jest faktycznie tak jak mysle czy wzięłam to zbyt doslownie. Chodz z podanej przez nich przykładowej wiadomości wynika ze faktycznie mialo zakończyć się na pierwszej kropce. Bez rozwijania. Zobaczymy Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7333134 Napisano: 01.02.2026 14:55:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja jestem ciekawa ile osob napisało faktycznie dokończenie zdania w Tchibo? Ja to tak zrozumialam i dziwiło mnie, że mieliście az tak długie teksty, ze zamieniało w MMS Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7332901 Napisano: 30.01.2026 15:39:24 w Avanti
Ja juz miesiąc czekam na przelew i na bon emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7332886 Napisano: 30.01.2026 14:36:55 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
endrjuen napisał(a):

karoxxa napisał(a):

endrjuen napisał(a):

slomkabb napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

Amocco... agencja, w której jeszcze nigdy nic nie wygrałam 🤨

Ja też nigdy …nie umiem ich rozgryźć

Dołączam się. Nigdy nic. W innych agencjach wygrywam, u nich zawsze okrągłe 0

Pewnie dla odmiany wygrywacie u Smolara. Mowie tak bo ja się lubie z amooco ale serca Smolara podbić nie umiem.

To prawda - u Smolara najczęściej mi się udaje emotka  A jeszcze w temacie: Oreo pokonuje mnie już 0/8

Tak myslalam. Dla mnie smolar pozostaje zagadka. Trzeba się cieszyć, że chociaż gdzieś nas lubieją. 😂 Wyświetl w wątku >>
1 endrjuen 0

karoxxa

#7332873 Napisano: 30.01.2026 13:32:05 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
endrjuen napisał(a):

slomkabb napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

Amocco... agencja, w której jeszcze nigdy nic nie wygrałam 🤨

Ja też nigdy …nie umiem ich rozgryźć

Dołączam się. Nigdy nic. W innych agencjach wygrywam, u nich zawsze okrągłe 0

Pewnie dla odmiany wygrywacie u Smolara. Mowie tak bo ja się lubie z amooco ale serca Smolara podbić nie umiem. Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7332610 Napisano: 29.01.2026 12:00:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Tragedia ta nagroda 7days myślałam, że ścieme walicie. A jednak Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

karoxxa

#7332601 Napisano: 29.01.2026 11:12:58 w Wkurza mnie...
Jest tu ktoś kto nigdy nie mial głównej? Mam jakiegoś doła 😂 Wyświetl w wątku >>

karoxxa

#7332463 Napisano: 28.01.2026 14:39:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wiolka252 napisał(a):

karoxxa napisał(a):

A po co ludzie sprzedaja paragony tu na forum? Albo po co niektórzy chcą je odkupić? Nie lepiej samemu kupic coś i miec paragon.

Bo nie mają w swoim mieście danego sklepu ,a jest fajny konkurs czy loteria 😅

Aaa, to ma już sens! 😁 Wyświetl w wątku >>
1 wiolka252 0

karoxxa

#7332461 Napisano: 28.01.2026 14:38:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

karoxxa napisał(a):

A po co ludzie sprzedaja paragony tu na forum? Albo po co niektórzy chcą je odkupić? Nie lepiej samemu kupic coś i miec paragon.

jasne szczególnie paragon na pampersy emotka  ktore sa mi niezbedne

O tym nie pomyslalam. 😁Ale szczerze to wolałabym oddać je komuś z rodziny lub wymienić za kawe. Niż za płacić za sam paragon. Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7332457 Napisano: 28.01.2026 14:26:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A po co ludzie sprzedaja paragony tu na forum? Albo po co niektórzy chcą je odkupić? Nie lepiej samemu kupic coś i miec paragon. Wyświetl w wątku >>
0 1 alexmusic

karoxxa

#7332445 Napisano: 28.01.2026 14:00:34 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bon inter Pudliszki Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7332421 Napisano: 28.01.2026 12:32:58 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Kamil_K napisał(a):

karoxxa napisał(a):

Swietuj koniec roku z pepsi I lays
Noworoczna przejażdżka z pepsi I lays.
Dostal ktoś juz bon/przelew?

Świętuj koniec roku oni mają czas do 27.03 więc nie wyślą w kilka dni po tym jak skończyli informować teraz przejrzyj setki paragonów....

Aha ok, az tak nie sledze tego zeby wiedzieć do kiedy informowali. Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7332411 Napisano: 28.01.2026 12:02:48 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Swietuj koniec roku z pepsi I lays
Noworoczna przejażdżka z pepsi I lays.
Dostal ktoś juz bon/przelew? Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7332297 Napisano: 27.01.2026 18:23:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy wy pierwszy raz się spotkaliście z tym ze na paragonie nie ma dokładnej nazwy produktu? U mnie mysle, że około połowy paragonów tak ma z różnych sklepów. Nigdy nie brałam pieczątek Wyświetl w wątku >>

karoxxa

#7332252 Napisano: 27.01.2026 15:48:03 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Sporo z nas dobija dna, część jest na dnie. A jak sie odbic jak nie ma gdzie grać? Czegoś takiego to jeszcze nie widzialam. Wyświetl w wątku >>
1 DAIKOKU 0

karoxxa

#7332235 Napisano: 27.01.2026 14:53:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Monika11 napisał(a):

myszania napisał(a):

Ja nie mogę, nie można wsadzić w regulamin takiego zdjęcia i jest po problemie. Napisała do niich, wyżyhłam się, a teraz czytam, że jeszcze chccą pieczątke jak kawa ziarnista.....ku***a, co jeszcze mam dać, pismo od Papieza?

A ja mam kawa rozpusz  150 g i tyle , to co też pieczątka będzie potrzebna ? Chyba każdy ma tak samo paragony opisane

A skąd wiadomo ze chcą pieczątkę? Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7332226 Napisano: 27.01.2026 14:42:37 w Wkurza mnie...
elemelex napisał(a):

karoxxa napisał(a):

elemelex napisał(a):

Wkurza mnie, że jak się w coś zangażuję to nie umiem robić przerw, aż do momentu gdy już mózg ledwie działa. 
W sumie podobnie jest z konkursami, poprawiam, zmieniam aż w końcu powstaje coś gorszego niż na początku.
Nawet nie wiem czy teraz po polsku piszę.

Mam identycznie. W środku az sie gotuje ale dalej pisze, poprawiam. Nawet jak "odpoczywam " to moj mózg dalej tworzy te farmazony😂chore

Co my robimy ze swoim czasem emotka
Na szczęście mało teraz konkursów które mnie interesują więc mam urlop od rymowanek itp. 
Na przyszłość będę sobie ustawiać limit czasowy. 10 minut max dziennie, bo to tylko poezja chrupkowo-czekoladowa! Nikt tu nie szuka nie wiadomo czego.

Powodzenia z tym postanowieniem, ale nie wierze w to hahaha. Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7332175 Napisano: 27.01.2026 13:34:12 w Wkurza mnie...
elemelex napisał(a):

Wkurza mnie, że jak się w coś zangażuję to nie umiem robić przerw, aż do momentu gdy już mózg ledwie działa. 
W sumie podobnie jest z konkursami, poprawiam, zmieniam aż w końcu powstaje coś gorszego niż na początku.
Nawet nie wiem czy teraz po polsku piszę.

Mam identycznie. W środku az sie gotuje ale dalej pisze, poprawiam. Nawet jak "odpoczywam " to moj mózg dalej tworzy te farmazony😂chore Wyświetl w wątku >>
1 elemelex 0