Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika AgnieszkaNie

AgnieszkaNie

#7358470 Napisano: 26.05.2026 14:47:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy Leibniz już poszedł za cały ubiegły tydzień? Ktoś już pisal,że dostał nagrodę za niedzielę , ale aż ciężko mi uwierzyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

AgnieszkaNie

#7357760 Napisano: 23.05.2026 22:48:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agicho napisał(a):

mandarynka16 napisał(a):

agicho napisał(a):

AgnieszkaNie napisał(a):

Już drugi raz w loterii Kujawskiego strona zawiesza mi się na znaku zapytania. Tym razem odczekałam bardzo długo... i nic.
Nie fajnie  emotka . Ktoś też tak miał? Paragon nie przechodzi jak próbuję znów go wgrać.

Mi w ogóle nie pojawia się znak zapytania .zaiwwcha przy wysyłaniu a jak przy bije ponownie to oczywiście już paragon zarejestrowany 🤬

A z Kujawskiego przychodzi potwierdzenie zgłoszenia?

U mnie X  paragonów porejstrtownsychc na pusto i zero potwierdzenia , może niech wypowiedzą się osoby , którym udało się wygrać

Wysłałam łącznie około 5 zgłoszeń i nie mam potwierdzeń na maila. Napisałam do nich z zapytaniem, czy widzą w systemie numer paragonu, przy którym zawiesiła mi się strona, ale narazie bez odpowiedzi. Wyświetl w wątku >>
0 0

AgnieszkaNie

#7357757 Napisano: 23.05.2026 22:44:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dede napisał(a):

Czy w konku Rodowita Dino można w jednym zgłoszeniu wysłać i tekst i zdjęcie czy trzeba wybrać albo jedno albo drugie? Nie widzę nic w regulaminie. Może ktoś już tak wysyłał?

ja wysłałam jedno i drugie Wyświetl w wątku >>
0 0

AgnieszkaNie

#7357631 Napisano: 22.05.2026 23:16:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Już drugi raz w loterii Kujawskiego strona zawiesza mi się na znaku zapytania. Tym razem odczekałam bardzo długo... i nic.
Nie fajnie  emotka . Ktoś też tak miał? Paragon nie przechodzi jak próbuję znów go wgrać. Wyświetl w wątku >>
0 0

AgnieszkaNie

#7355033 Napisano: 13.05.2026 14:21:57 w moje dzisiejsze wygrane :)

AgnieszkaNie

#7353235 Napisano: 06.05.2026 22:48:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś grał w gierkę w konkursie Lecha - łap wiosenne chwile z Lech?
Czy po jej przejściu i odpowiedzi na pytanie konkursowe coś się wydarzyło? Mnie przekierowało po prostu do głównego ekranu i nie wiem czy to doszło, czy akurat był jakiś problem z internetem. Cofnęłam dwa razy i ponownie wysłałam treść - znowu było to samo, czyli nic. Dostałam potwierdzenie na maila, ale dużo wcześniej, już po wpisaniu danych, a nie po udzieleniu odpowiedzi na pytanie.

Poza tym myślicie, że piwo bezalkoholowe też bierze udział? Niby jest napisane dowolne piwo Lech. Wyświetl w wątku >>
0 0

AgnieszkaNie

AgnieszkaNie

#7352751 Napisano: 05.05.2026 11:12:50 w Smolar
MDL napisał(a):

Czy Ktoś wie co dziś nadaje Smolar? Na nic nie czekam 🤔

Myślę, że Coccolino emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

AgnieszkaNie

#7352744 Napisano: 05.05.2026 10:39:35 w Smolar
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi emotka .
Z drugiej strony jak rozwali się wszystkie główne u Smolara, to przecież wystarczy im przesłać raz paragon - będą już go mieć  emotka .

Swoją drogą szanse na kilka wygranych są prawie żadne, ale pewnie słyszeliście ostatnio o tych 92 piątkach w Mini lotto jednego dnia  emotka . Różne rzeczy się w życiu zdarzają. Wyświetl w wątku >>
0 0

AgnieszkaNie

#7352730 Napisano: 05.05.2026 10:03:35 w Smolar
Czy jeśli wybrałam się na duże zakupy i kupiłam różne, promocyjne produkty na loterie i konkursy, to może być taka sytuacja, że mój dowód zakupu (w przypadku kilku wygranych) zostanie zakwestionowany? Kupiłam np. sporo produktów na loterie organizowane przez Smolar, ale to różne loterie. Wstępnie nie znalazłam w regulaminach takiego zapisu, że nie mogę użyć paragonu w innej loterii. 

Zapewne to pytanie już się przewijało, ale nie udało mi się znaleźć odpowiedzi, także jakby jakaś dobra duszyczka chciała mi udzielić info to będę wdzięczna emotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

AgnieszkaNie

#7351102 Napisano: 27.04.2026 12:43:44 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
fryz napisał(a):

Czy w Lubisiach/Kinder/Tofifi w ogóle można coś trafić? Mam już dziesiątki posłanych paragonów i wielkie zero! emotka

u mnie w Lubisiach i Nestle zero, a trochę zgłoszeń już wysłałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

AgnieszkaNie

#7351090 Napisano: 27.04.2026 12:15:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

Czy w konkursie Leibniz jest ograniczenie na gospodarstwo domowe?
Ja nie widzę nawet ograniczenia na osobę... emotka
I jak to w praktyce w poprzednich konkursach Fortis wyglądalo?emotka  Ktoś może zdradzić?

można wygrać więcej niż raz ? Ja nie widzę żadnego zapisu w regulaminie, który mówiłby nawet o tym, że jedna osoba nie może wygrać dwóch nagród głównych Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

AgnieszkaNie

#7350791 Napisano: 25.04.2026 08:03:21 w moje dzisiejsze wygrane :)
Bonduelle 100 do Biedronki dziś z rana. Wyświetl w wątku >>

AgnieszkaNie

#7348762 Napisano: 16.04.2026 23:01:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś z Was wygrał blika z Reginy i nie miał blika? Czy jest szansa na normalny przelew? czy brak blika oznacza brak nagrody?
W formularzu laureata jest napisane blik lub przelew. Wiem, że w regulaminie jest blik emotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

AgnieszkaNie

#7348711 Napisano: 16.04.2026 17:26:34 w moje dzisiejsze wygrane :)
Moja Mama 100 regina więc chyba jakas rezerwa dziś poszła Wyświetl w wątku >>

AgnieszkaNie

#7348536 Napisano: 15.04.2026 23:19:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
8igora9 napisał(a):

Ktoś coś wygrał w Ryobi? Nie widziałam zadnego wpisu i nie wiem, czy sobie w ogóle zaprzątać głowę tym konkursem. 🧐

Cisza, nikt się nie pochwalił. Wyświetl w wątku >>
0 0

AgnieszkaNie

#7348107 Napisano: 14.04.2026 15:59:50 w Avanti
Prossto napisał(a):

luko922 napisał(a):

A czy ktoś wie, do którego dnia poszły przelewy ze słodko-słonego? Mam jakieś dwa z początku konkursu, ale nie wiem na jakim dniu stanęło.

Jak pamiętam wygrałem za dni
10-12.03 i przelewu nie otrzymałem.

ja  z około 10.03. też nie mam Wyświetl w wątku >>
0 0

AgnieszkaNie

#7348091 Napisano: 14.04.2026 15:26:17 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wiosenne porządki Kaufland bon 200 zł Wyświetl w wątku >>

AgnieszkaNie

AgnieszkaNie

#7345972 Napisano: 01.04.2026 23:52:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

AgnieszkaNie napisał(a):

adamo86 napisał(a):

androm napisał(a):

adamo86 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Czy ktoś też dziś nie dostał nagrody z konkursu o miłości (bony z intermarche) bo przy dostarczaniu w kopercie w której miały być dokumenty do podpisu nie było dokumentów do podpisu??? Mi kurier zabrał - dokumenty rzecz święta...

Tak samo u mnie. Przy kurierze otwierałem kopertę i tam też brak dokumentów.
Zabrał bo inaczej kara dla niego 500zł za brak dokumentów.

w której firmie taka kara?

DPD

Ja dziś dostałam info na maila, że kurier mnie dziś odwiedzi, czekałam na niego cały dzień i nie przyjechał.

Co masz w statusie przesyłki ? U mnie  też wcale nie przyjechał, a zaznaczył: Przesyłka niedoręczona - odbiorca nieobecny

U mnie "Przesyłka niedoręczona - negatywna weryfikacja odbiorcy" i zwrot przesyłki do nadawcy

Jak próbuję wejść w przesyłkę to mam napisane:
Wprowadzona przesyłka nie jest już dostępna.
Nie mam aplikacji DPD. Wysłałam dziś sms do kuriera, ale bez odpowiedzi. Wyświetl w wątku >>
0 0