Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Belly_Dancer

Belly_Dancer

#7368491 Napisano: 25.06.2026 14:49:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fryz napisał(a):

makra napisał(a):

makra napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

makra napisał(a):

Fortis  lodami nuii negatywnie zweryfikował mi nagrode. Nie wiem dlaczego bo kupiłam lody w biedrze zgodnie z terminem i ilością

Zapytaj Fortisa, może da się to jakoś wytłumaczyć  
Może numery telefonów się nie zgadzają, oni patrzą na telefony mocno

Numer telefonu tylko raz się podawało chyba emotka  zapytałam eh 

U mnie to samo, z maskotką z początku promocji. 
Numer podaje się w zgłoszeniu i w formularzu laureata. Ale nie sądzę, bym to pomyliła

A nie dawaliście więcej niż 5 zgłoszeń dziennie z jednego IP ale na różne dane? Oni chyba lubią się tych IP czepić a wregulaminie jest o max 5 zgłoszeniach dziennie na te same dane albo ten sam IP Wyświetl w wątku >>
0 0

Belly_Dancer

#7368086 Napisano: 24.06.2026 17:09:44 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Voucher do SMEG o wartości 250 zł sprzedam za 150 zł (ewentualnie wymienię na ekody do Biedronki/Lidla/Rossmanna)

E-karty podarunkowe wydawane jako Nagrody IV stopnia należy zrealizować  wyłącznie  w terminie 12 miesięcy od daty jej wydania (informacja o terminie ważności e-karty podarunkowej podana jest w wiadomości e-mail wysłanej do laureata tej Nagrody, jednakże e-karta będzie ważna nie krócej niż sześć miesięcy od daty jej wydania). E-kartępodarunkowa można wykorzystać wyłącznie w ramach zakupów online na stronie www.smeg.com/pl.

Mail z nagrodą był 29.05.2026 r. Nagroda z tej loterii: https://www.coca-.../regulamin-loterii 

też voucher 200 złdo palionstyle z konkursu Danio w Biedronce chętnie sprzedam jak już prześlą za 130 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

Belly_Dancer

#7367695 Napisano: 23.06.2026 14:41:43 w Czy informują/ informowali?
ajaneg napisał(a):

„Dzień Dziecka ze zdrowym uśmiechem!" Smolar ?

wyniki wg reg 19.06....
na ich www brak tego konkursu w zakładce "wyniki" ;/

Do 19 rozwiązanie, ale zazwyczaj dają sobie jeszcze 7 dni na poinformowanie Wyświetl w wątku >>
0 0

Belly_Dancer

#7366643 Napisano: 19.06.2026 17:57:42 w Żabka
[quote=lukaszn12]Jaki macie sposób na zapamiętanie które kody z żapki już wykorzystaliście? Zapisujecie na kartce? W pliku? czy po prostu pamiętacie?

ja mam Excel na wszystko w życiu emotka

Wyświetl w wątku >>

Belly_Dancer

#7366565 Napisano: 19.06.2026 14:12:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
8igora9 napisał(a):

W związku z tymi smsami od Smolara, które nagminnie do mnie nie docierają, mam pytanko do osób, które wygrały dzisiaj tablety: Czy jak teraz sprawdzicie swoje zgłoszenie w wynikach, to dalej pojawia się informacja o wygraniu nagrody dziennej, czy jest jakaś aktualizacja?
Z głównymi pierwszego stopnia na pewno dzwonią, więc bez ryzyka, że wiadomość do kogoś nie dotrze, ale jeśli na drugi stopień puścili esy i nie można tego nigdzie samemu sprawdzić, to trochę słabo.

U mnie nie zaktualizowali - cały czas pokazuje dzienną.... Faktycznie to bardzo kiepsko. Wyświetl w wątku >>
0 0

Belly_Dancer

#7366551 Napisano: 19.06.2026 13:47:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Credo89 napisał(a):

A tablety w Milka Lidl wybierali z dziennych?

wg regulaminu z tych, które wygrały nagrody dzienne bon do Lidla 200 zł. U mnie się pokrywa bo miałam dzienną i teraz tablet za ten sam paragon i tekst. Wyświetl w wątku >>
0 0

Belly_Dancer

#7365802 Napisano: 17.06.2026 13:57:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
loteryjny napisał(a):

Czy dostał już ktoś pozytywną weryfikację z grycana i kasztelana w biedronce?

w poniedziałek dostałam z Grycana, kasztelan nie brałam udziału Wyświetl w wątku >>
0 0

Belly_Dancer

#7365672 Napisano: 17.06.2026 10:38:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

https://kropka.app/

Nie rozumiem tej nowej loterii... Trzeba mieć konto w PKOBP, żeby w ogóle móc grać o te pieniężne nagrody?

chyba po prostu wygrane pieniężne będą wypłacane wyłącznie na konto w PKO. Więc żeby odebrać kasę, musisz mieć (lub założyć) konto w tym banku, choć samo zbieranie punktów jest otwarte dla każdego z tego co rozumiem. 

Ma to sens bo chyba to loteria PKOBP Finat, zależy im na pozyskaniu nowych klientów pewnie i oczywiście zwiększenie transakcji bezgotówkowych emotka

no i najważniejsze zaangażowanie i dane - najłatwiejszy sposób zbierania punktów to codzienne logowanie, a dodatkowo nagradzana jest regularność. Pewnei chodzi o wyrobienie nawyku codziennego otwierania apki. A jeśli zgodzisz się na open banking, bank dostaje też wgląd w Twoje transakcje (również te w innych bankach), co jest mega cenne marketingowo i analitycznie. Dla nich koszt niewielki a zysk przeogromy. Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0

Belly_Dancer

#7364926 Napisano: 15.06.2026 12:19:51 w Czy informują/ informowali?
@Kwiat napisał(a):

Namdong
jak leci info o wygranej??? sms czy mail?

mail 12.15 Wyświetl w wątku >>

Belly_Dancer

#7363139 Napisano: 10.06.2026 13:47:19 w Smolar

a w jaki sposób zaoszczędzić hajs?

Te wafery są dużo tańsze, niż zwykłe ciastka i pon0ć nawet dobreemotka

u mnie po 8.50 , porównywanie z  innymi ciastkami

Wafery się najbardziej opłacają, bo w jednym opakowaniu masz 5 kodów do milka monopoly, więc 5 szans na wygranie 20zł albo można zaryzykować po 1k albo 3k. Oczywiście przy założeniu, że opakowanie jest promocyjne emotka

Hm u mnie z tych 5 kodów to tylko 1 wszedł, przy reszcie miałam komunikat, że nie można dodać bo już został wykorzystany. I zastanawiam się czy właśnie coś jest nie tak  u mnie z tymi kodami, czy działa tylko 1 mimo, że na każdym wafelku jest inny kod.... Wyświetl w wątku >>
0 0

Belly_Dancer

#7363012 Napisano: 10.06.2026 10:41:39 w Smolar
timi211 napisał(a):

Hej wygrałam coś u Smolara, mam pytanko może ktoś wie, ten formularz laureata co trzeba im przesłać trzeba drukować czy jest elektroniczny?

miałam główne w tym roku u Smolara i musiałam drukować oświadczenie i wraz z oryginalnym paragonem wysyłać kurierem. Przy mniejszych zawsze wystarczył formularz online ze zdjęciem paragonu. Wyświetl w wątku >>
0 0

Belly_Dancer

#7361204 Napisano: 04.06.2026 22:02:30 w moje dzisiejsze wygrane :)
100 zł Balcerzak (2/8 łącznie w całej loterii)
100 zł Grycan - pierwszym paragonem Wyświetl w wątku >>

Belly_Dancer

#7360429 Napisano: 02.06.2026 13:47:58 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
ekod do Biedronki z Hochland Wyświetl w wątku >>
0 0

Belly_Dancer

#7360428 Napisano: 02.06.2026 13:45:56 w moje dzisiejsze wygrane :)
Głośnik z Bakusia wczoraj wieczorem, na pewno za 25.04 bo tylko 1 zgłoszenie wysłałam Wyświetl w wątku >>

Belly_Dancer

#7358864 Napisano: 27.05.2026 15:08:23 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Almette życzenia - mój mąż i mama jedzą jak uzależnieni, tyle paragonów miałam, więc chyba wszystko co możliwe tam wysłałam w tych etapach, od rymów, których nie lubię po prozę zabawną, tradycyjną, wyciskacz łez i nic.... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Belly_Dancer

#7358862 Napisano: 27.05.2026 14:58:31 w Smolar
vixen napisał(a):

Belly_Dancer napisał(a):

Długo czekaliści na weryfikacę nagród tygodniowych z loterii Ambition? A może tez jeszcze czekacie? 

Wiem, że u Smolara to czasami się czeka.....

W tej loterii długo. Wygrana 9.04, weryfikacja 20.05

Dzięki!

to sobię jeszcze poczekam - u mnie wygrana 8 maja.... Wyświetl w wątku >>
0 0

Belly_Dancer

#7358857 Napisano: 27.05.2026 14:55:22 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Luiza37 napisał(a):

Belly_Dancer napisał(a):

Czy dostaliście już:

karty podarunkowe do Rossmanna z loterii Gerber? Miałam wygrane w pierwszej połowie marca, weryfikacja pozytywna następnego dnia, niby wysyłka do chyba 29 czerwca, więc teoretycznie czas mają jeszcze....

ekody do Biedronki  z Hochland - informowali 17 maja, że w ciągu 7 dni powinny wysłać.

Hochland z Biedronki jeszcze nie wysyłali...

Dzięki! Wyświetl w wątku >>
0 0

Belly_Dancer

#7358855 Napisano: 27.05.2026 14:53:08 w Smolar
Długo czekaliści na weryfikacę nagród tygodniowych z loterii Ambition? A może tez jeszcze czekacie? 

Wiem, że u Smolara to czasami się czeka..... Wyświetl w wątku >>
0 0

Belly_Dancer

#7358852 Napisano: 27.05.2026 14:48:16 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy dostaliście już:

karty podarunkowe do Rossmanna z loterii Gerber? Miałam wygrane w pierwszej połowie marca, weryfikacja pozytywna następnego dnia, niby wysyłka do chyba 29 czerwca, więc teoretycznie czas mają jeszcze....

ekody do Biedronki  z Hochland - informowali 17 maja, że w ciągu 7 dni powinny wysłać. Wyświetl w wątku >>
0 0

Belly_Dancer

#7357209 Napisano: 21.05.2026 18:51:45 w WC - rozmowy o wszystkim
nanajka81 napisał(a):

Belly_Dancer napisał(a):

doo napisał(a):

Podzielcie się swoimi doświadczeniami z używania depilatora laserowego. Jakich używacie, czy są godne polecenia?

ja miałam Philips Lumea - generalnie spoko, wygodny w użyciu, rózne końcówki ma, efekty jak dla mnie zadowalające, tylko ja mam jasną karnację, a im ciemniejsza tym skuteczność mniejsza. No i trzeba uważać przed i po z opalaniem bo mogą robić się plamy/przebarwienia. Takie minimum to chyba około 1-2 miesiące przed i po bez opalania. Chociaż u mnie to niestety tylko od grudnia do lutego mogę stosować, bo ja bardzo lubię słońce emotka

Mialas czyli już nie masz? Też jestem ciekawa czy warto zainwestować w taki depilator czy lepiej w lepszy ale tradycyjny.

Mam dalej tylko bardzo rzadko używam bo u mnie efekt naprawdę był lepszy niż się spodziewałam i całkiem trwały. Ale to kwestia indywidualna. Moja przyjaciółka z ciemną karnacją nie miała efektu w ogóle. Miałam też tradycyjny, nie pamiętam jaki, ale tak mi po nim wrastały włoski, że już nigdy więcej. Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0