Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Belly_Dancer

Belly_Dancer

#7352887 Napisano: 05.05.2026 18:42:43 w moje dzisiejsze wygrane :)
Air Fryer - tygodniowa z Ambition

jestem w lekkim szoku - o ile w konkursach w gust Smolara umiem trafić idealnie i złapać nawet głowną to w loterii pierwszy raz mi się udało (chociaż fakt, za dużo nie gram i staż też mam bardzo krótki) Wyświetl w wątku >>

Belly_Dancer

#7352883 Napisano: 05.05.2026 18:35:49 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Ręcznik Coccolino Wyświetl w wątku >>
0 0

Belly_Dancer

#7351046 Napisano: 27.04.2026 09:28:58 w poznajmy się BLIŻEJ
Witam wszystkich na e-konkursy! emotka

Postanowiłam się przywitać - jestem świeża w konkursach - dopiero od około 4-5 miesięcy konkursuję.

Przez ponad 15 lat tańczyłam hobbystycznie, to było moje wielkie pole do kreatywnego wyżycia, ale przy małych dzieciach czasu jest teraz dużo mniej. A mój matematyczny mózg ewidentnie potrzebuje też jakichś twórczych wyzwań, bo inaczej zaczyna wariować emotka   Na ten moment konkursy idealnie to wypełniają.

Podchodzę do tego dość selektywnie, mocno ograniczam się do konkursów, gdzie produkt faktycznie mi się przyda albo mogę dać komuś bliskiemu w prezęcie (chyba, że nagroda jest wybitnie atrakcyjna jak w loterii Cola Cola LIDL  to puszczam 1-2 zgłoszenia, mimo, że nikt w domu nie pije  emotka ). Już samo odrzucenie piwnych i alkoholowych wyzwań mocno zawęża pole działania. 
Na początku nie wiedziałam, czy w ogóle się w tym odnajdę, ale ku mojemu zaskoczeniu od razu zaczęły wpadać jakieś drobne wygrane, a niedawno nawet wygrałm główną nagrodę w jednym konkursie kreatywnym (jak już ją dostanę, to pochwalę się gdzie), więc to dla mnie znak, żeby kontynuować.

Albo po prostu dopamina krzyczy: kontynuujemy emotka
Widzę tu sporo osób z doświadczeniem, sukcesów macie mnóstwo, więc miło mi do Was dołączyć emotka Wyświetl w wątku >>

Belly_Dancer

#7350905 Napisano: 25.04.2026 21:53:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MDL napisał(a):

Działa Wam strona loterii Drosed? u mnie error

U mnie podobnie, też error cały czas Wyświetl w wątku >>
1 MDL 0

Belly_Dancer

#7350476 Napisano: 23.04.2026 18:59:27 w moje dzisiejsze wygrane :)
Bon SMEG z Cola Lidla

Uff, to pierwszy wpis na forum już za mną emotka Wyświetl w wątku >>