Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika konkursowyy

konkursowyy

#7372643 Napisano: 09.07.2026 13:48:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ktoś wie co lubi smolar? Od kad gram nie wygralem u nich dosłownie żadnej nagrody nawet tej minimalnie. Moze ktos bedzie na tyle mily ze podzieli sie priv. Wyświetl w wątku >>

konkursowyy

#7369102 Napisano: 27.06.2026 11:38:15 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam vouchery do palion store o wartości. Cena nieduża do dogadania na pv Wyświetl w wątku >>
0 0

konkursowyy

#7368540 Napisano: 25.06.2026 17:20:08 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Wymienię lub sprzedam vourcher do palion store o wartości 200zł. Oferty proszę pisać na pv Wyświetl w wątku >>
0 0

konkursowyy

#7366555 Napisano: 19.06.2026 14:00:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lukaszn12 napisał(a):

Ale beka. 
Wygrałem tekstylia w konkursie schwepes: 

I przyszedł ręcznik w torbie i oprócz tego torba. Z torby już skorzystałem, A dziś taki mail:

"Dzień dobry, kontaktujemy się, ponieważ nastąpiła pomyłka przy pakowaniu nagród i została wysłana dodatkowo torba zakupowa, która
powinna trafić do innych zwycięzców. Wg regulaminu i załącznika, który
został wysłany w wiadomości informującej o wygranej na grafice widnieje
ręcznik z torbą, do której można go włożyć emotka  
Będziemy uprzejmie prosili zwrot torby zakupowej. Prosimy o spakowanie jej tylko,
a kurier przyjedzie po odbiór z gotową etykietą. Bardzo dziękujemy i przepraszamy za zaistniałą sytuację. 
Pozdrawiamy serdecznie "

Nie wiem czy się śmiać czy płakać. Chyba odeślę im całość z ręcznikiem emotka  

Przecież koszt wysyłki przewyższy koszt torby emotka

U mnie to samo 😂😂😂 chyba do każdego wysłali tak a teraz proszą się o zawrot xddd Wyświetl w wątku >>
1 lukaszn12 0

konkursowyy

#7364042 Napisano: 12.06.2026 09:23:10 w Czy informują/ informowali?
konkursowyy napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

konkursowyy napisał(a):

konkursowyy napisał(a):

zof83 napisał(a):

Emememe napisał(a):

Wygląda na to, że wygenerowali sobie listę laureatów w tym Miłosławie. Wrzuciłam kilka dziwnych nazwisk do wyszukiwarki z oficjalnej strony rządu i nie ma takich osób w Polsce xD Andamczuk, Strężyńska itd 

https://dane.gov.pl/pl/dataset/1681,nazwiska-osob-zyjacych-wystepujace-w-rejestrze-pesel/resource/1148811/table?page=1&per_page=20&q=&sort=

Alina Fliks, Anna Jaki, Radosław Fugiel - nie macie żadnych skojarzeń? Bo mi się wydaje, że oni te nazwiska "generowali" z jakiś list wyborczych, oczywiście niedosłownieemotka

Pisał ktoś do nich maile teraz? I do Miłoslawa?

Może mail do fortuny pomoże

wg mnie to nic nie da. Odpiszą że to prawdziwi ludzie i walcie się.

Warto próbować, jak wiele osób teraz do nich napiszę może to coś da

A może im zepsuła się strona i odpowiedzi się nie zapisywały. Wyświetl w wątku >>
1 atena03 0

konkursowyy

#7364037 Napisano: 12.06.2026 09:12:25 w Czy informują/ informowali?
nanajka81 napisał(a):

konkursowyy napisał(a):

konkursowyy napisał(a):

zof83 napisał(a):

Emememe napisał(a):

Wygląda na to, że wygenerowali sobie listę laureatów w tym Miłosławie. Wrzuciłam kilka dziwnych nazwisk do wyszukiwarki z oficjalnej strony rządu i nie ma takich osób w Polsce xD Andamczuk, Strężyńska itd 

https://dane.gov.pl/pl/dataset/1681,nazwiska-osob-zyjacych-wystepujace-w-rejestrze-pesel/resource/1148811/table?page=1&per_page=20&q=&sort=

Alina Fliks, Anna Jaki, Radosław Fugiel - nie macie żadnych skojarzeń? Bo mi się wydaje, że oni te nazwiska "generowali" z jakiś list wyborczych, oczywiście niedosłownieemotka

Pisał ktoś do nich maile teraz? I do Miłoslawa?

Może mail do fortuny pomoże

wg mnie to nic nie da. Odpiszą że to prawdziwi ludzie i walcie się.

Warto próbować, jak wiele osób teraz do nich napiszę może to coś da Wyświetl w wątku >>
0 0

konkursowyy

#7364025 Napisano: 12.06.2026 08:45:51 w Czy informują/ informowali?
zof83 napisał(a):

Emememe napisał(a):

Pisał ktoś do nich maile teraz? I do Miłoslawa? Wyświetl w wątku >>
0 0

konkursowyy

#7363751 Napisano: 11.06.2026 15:50:47 w Czy informują/ informowali?
pikawka napisał(a):

8igora9 napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

gregory04 napisał(a):

konkursowyy napisał(a):

xxxdaliax napisał(a):

ale_sie_wkrecilas napisał(a):

A może by przyatakować mailami Miłosława samego w sobie? emotka

Ja napisałam wczoraj, cisza.

Dobry pomysł im więcej tym lepiej

Weźcie sobie nawet nie żartujcie, że nie będzie wyników. Ja się wzniosłem na wyżyny swojej kreatywności pisząc tam hasło. I co? Nic nie wygram? emotka

ja też czekam na wyniki.... może nasze odpowiedzi przerosły  ich ....emotka

Już są wyniki na stronie

i wszyscy z imienia i nazwiska…..

Ktoś siebie widzi? Wyświetl w wątku >>
0 0

konkursowyy

#7363622 Napisano: 11.06.2026 12:58:57 w Czy informują/ informowali?
xxxdaliax napisał(a):

ale_sie_wkrecilas napisał(a):

A może by przyatakować mailami Miłosława samego w sobie? emotka

Ja napisałam wczoraj, cisza.

Dobry pomysł im więcej tym lepiej Wyświetl w wątku >>

konkursowyy

#7362955 Napisano: 10.06.2026 08:26:04 w Żabka
Czy konkursy z żabki pojawiają się zawsze w środę? Wyświetl w wątku >>
0 0

konkursowyy

#7361727 Napisano: 06.06.2026 14:46:25 w Czy informują/ informowali?
pikawka napisał(a):

konkursowyy napisał(a):

Miłosław ogłaszany był? A jak nie to do kiedy mają czas?

Nie nie było info

A do kiedy mają czas? Wyświetl w wątku >>
0 0

konkursowyy

#7361710 Napisano: 06.06.2026 13:20:17 w Czy informują/ informowali?
Miłosław ogłaszany był? A jak nie to do kiedy mają czas? Wyświetl w wątku >>
0 0

konkursowyy

#7361117 Napisano: 04.06.2026 15:47:48 w Smolar
Czy wygraliście kiedyś 2 razy główna u smolara? Czy po pierwszej już oni specjalnie nie dają jakby was doświadczenia? Wyświetl w wątku >>
0 0

konkursowyy

#7360257 Napisano: 02.06.2026 07:24:26 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Wymienię klocki na głośnik Bakuś Wyświetl w wątku >>
0 0

konkursowyy

#7360253 Napisano: 02.06.2026 07:16:27 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wygrałem klocki lego, chętnie wymienię na głośnik. Wyświetl w wątku >>

konkursowyy

#7359950 Napisano: 01.06.2026 10:28:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
8igora9 napisał(a):

konkursowyy napisał(a):

Cześć wszystkim! Wygląda na to, że agencja H2O, która odpowiada za akcje promocyjne Bakusia i Schweppesa, kompletnie sobie nie radzi. W przypadku Schweppesa poszła jakaś marna kropla – nagród rozdano podejrzanie mało i to po regulaminowym terminie, a nerek to już w ogóle nikt na oczy nie widział i nikt nie wygrał. Z kolei przy Bakusiu podali info tylko o 1. etapie i na tym koniec, reszta ucięta.
​Coś bardzo słabo to u nich idzie. Może puszczają oficjalnie tylko kilka sztuk, a reszta idzie na lewo?
​Mam prośbę: zasypmy ich mailami z pytaniami o wyniki! Trzeba ich przycisnąć, żeby zobaczyli, że ludzie widzą te kombinacje. Warto też masowo pisać bezpośrednio do Bakomy i zgłaszać im, jak ta agencja leci w kulki – jak marka dostanie stertę skarg na maila, to szybciej dobierze się agencji do skóry.

Trochę nagród u nich wygrałam i nie podejrzewałabym ich o kradzież, ale rzeczywiście potrafią mieć opóźnienia w informowaniu, nawet kilkutygodniowe.😵‍💫

Zaspammy ich mailami. Skoro inni mogą informować terminowo, to czemu oni nie mogą? Wyświetl w wątku >>
0 0

konkursowyy

#7359945 Napisano: 01.06.2026 10:12:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Cześć wszystkim! Wygląda na to, że agencja H2O, która odpowiada za akcje promocyjne Bakusia i Schweppesa, kompletnie sobie nie radzi. W przypadku Schweppesa poszła jakaś marna kropla – nagród rozdano podejrzanie mało i to po regulaminowym terminie, a nerek to już w ogóle nikt na oczy nie widział i nikt nie wygrał. Z kolei przy Bakusiu podali info tylko o 1. etapie i na tym koniec, reszta ucięta.
​Coś bardzo słabo to u nich idzie. Może puszczają oficjalnie tylko kilka sztuk, a reszta idzie na lewo?
​Mam prośbę: zasypmy ich mailami z pytaniami o wyniki! Trzeba ich przycisnąć, żeby zobaczyli, że ludzie widzą te kombinacje. Warto też masowo pisać bezpośrednio do Bakomy i zgłaszać im, jak ta agencja leci w kulki – jak marka dostanie stertę skarg na maila, to szybciej dobierze się agencji do skóry. Wyświetl w wątku >>
1 atena03 0

konkursowyy

#7359937 Napisano: 01.06.2026 09:53:30 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy wysyłali już zestawy kibica i bony z tyskie? Wyświetl w wątku >>
0 0

konkursowyy

#7359778 Napisano: 31.05.2026 15:08:27 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy wysyłali już z tyskie Wyświetl w wątku >>
0 0

konkursowyy

#7359777 Napisano: 31.05.2026 15:08:26 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy wysyłali już z tyskie Wyświetl w wątku >>
0 0