Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kamil17

kamil17

#1073679 Napisano: 24.09.2007 02:50:29 w Allegro.pl - bez linków
a słuchajcie, zeby mozna było isc na poczte zapytac czy juz jest paczka, to trzeba miec awizo tak????, czy jest czasem po prostu tak , że trzeba samemu codziennie latac na poczte dowidywac sie czy juz np. jest jaks paczka???( mówie teraz w nawiązaniu do tego goscia) Wyświetl w wątku >>
0 0

kamil17

#1073673 Napisano: 24.09.2007 02:48:32 w Allegro.pl - bez linków
zdolnabestia napisał(a):

Czasami takie telefony robią się namolne..
Ja niedawno sprzedałam zestaw znaczków, to najpierw babka jako zainteresowana zadzwoniła dowiedzieć się o szczegóły, bo na zdjęciu była kupka znaczków. Ok, opowiedziałam jej mniej więcej jakie tam są znaczki. Kupiła, zadzwoniła mnie o tym poinformować. Potem zadzwoniła, że wpłaciła i pyta, czy może część z tych znaczków dałoby się zamienić na inne, bo będą jej się powtarzać. Myślę sobie - niech stracę, powymieniałam część z nich na inne, wysłałam. Dzwoni jakoś dzień po moim wysłaniu, żeby się dowiedzieć jak ma się sprawa, czy udało się coś tam wymienić, jakie znaczki dołożyłam i takie tam.. To już było przegięcie. Miła była, ok, bonus tak tak się nabijał, ale szlag mnie trafiał, poczekałaby sobie, aż to dojdzie, a nie będzie wydzwaniać. W sumie zadzwoniła do mnie kilka razy w sprawie znaczków za 15 zł emotka

to są uroki allegro.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

kamil17

#1073664 Napisano: 24.09.2007 02:43:46 w Allegro.pl - bez linków
androm napisał(a):

pewnie

dzieki juz usunałem, mam dosc nadgorliwców, którzy dzwonia do mnie w najbardziej nieoczekiwanych momentach tylko po ty : zeby zapytac o to albo tamto, tym bardziej ze kazdy dostaje odemnie 5 e-maili (to jeszce mało ???) Wyświetl w wątku >>
0 0

kamil17

#1073659 Napisano: 24.09.2007 02:41:48 w Allegro.pl - bez linków
androm napisał(a):

kamil17 napisał(a):

androm napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

kamil17 napisał(a):

słuchajcie , czytam teraz komenmtarze wystawione przez tego, faceta (z mp3), i on wystawia komentarze typu dziękujeza przesyłkę trwało to 3 tygodnie ale rozumiem, poczte polską,
to moze faktycznie do niego idą te paczki przez jakąs ukraine ??:):):): emotka emotka emotka emotka emotka

mozliwe
emotka

może on nie umie z poczty odebrać.

też tak mi sie wydaje, ze pewnie awizo dostaje a nawet zierota nie wie co to jest , bo wystawia wiekszosc komentów neutralnych, nic mnie nie denerwuje w tej sprawie , oprócz tego ze do mnie dzowni, a ja nie lubie ciagle o tym samym gadac

to jakiś wyjątkowo upierdliwy,najlepeij usuń swój telefon z allegro,niech maile piszą

a moge???, usunąc??? Wyświetl w wątku >>
0 0

kamil17

#1073652 Napisano: 24.09.2007 02:37:39 w Allegro.pl - bez linków
androm napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

kamil17 napisał(a):

słuchajcie , czytam teraz komenmtarze wystawione przez tego, faceta (z mp3), i on wystawia komentarze typu dziękujeza przesyłkę trwało to 3 tygodnie ale rozumiem, poczte polską,
to moze faktycznie do niego idą te paczki przez jakąs ukraine ??:):):): emotka emotka emotka emotka emotka

mozliwe
emotka

może on nie umie z poczty odebrać.

też tak mi sie wydaje, ze pewnie awizo dostaje a nawet zierota nie wie co to jest , bo wystawia wiekszosc komentów neutralnych, nic mnie nie denerwuje w tej sprawie , oprócz tego ze do mnie dzowni, a ja nie lubie ciagle o tym samym gadac Wyświetl w wątku >>
0 0

kamil17

#1073632 Napisano: 24.09.2007 02:31:47 w Allegro.pl - bez linków
to moze faktycznie do niego idą te paczki przez jakąs ukraine ??:):):): emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kamil17

#1073624 Napisano: 24.09.2007 02:21:28 w Allegro.pl - bez linków
ok, dzięki wam wszystkim za rady, przydały sie emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kamil17

#1073613 Napisano: 24.09.2007 02:16:46 w Allegro.pl - bez linków
ale teraz tu patrze że jedna babka dostała w piątek to on moze dostanie jutro,albo w srode Wyświetl w wątku >>
0 0

kamil17

#1073611 Napisano: 24.09.2007 02:15:32 w Allegro.pl - bez linków
androm napisał(a):

nie martw się,może na tym zarobisz
a ile warte to mp3?

no moze zarobie, a ile na tym nerwów zjem to juz... i pewnie negatywa jeszce dostane Wyświetl w wątku >>
0 0

kamil17

#1073608 Napisano: 24.09.2007 02:13:07 w Allegro.pl - bez linków
zdolnabestia napisał(a):

kamil17 napisał(a):

no wlasnie ,a on do mnie dzownił ze mu bardzo zalezy bo juz go ktos kiedys oszukał i znowu bedzie na mnie teraz:(, jeszce mi nigdy nic nie zginelo na poczcie:(

Jeżeli mu bardzo zależało, to mógł dopłacić do priorytetu. Wyślij mu skan potwierdzenia, to może się uspokoi i cierpliwie poczeka.

już wysłałem Wyświetl w wątku >>
0 0

kamil17

#1073606 Napisano: 24.09.2007 02:12:31 w Allegro.pl - bez linków
androm napisał(a):

nie martw się,może na tym zarobisz
a ile warte to mp3?

80 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

kamil17

#1073600 Napisano: 24.09.2007 02:08:50 w Allegro.pl - bez linków
androm napisał(a):

oddają jakąś krotność tego ile zapłaciłeś za wysyłkę np.6,50 razy coś tam emotka
ale nie wiem ile

jezu lepiej zeby to jeszce doszło , bo ja sie zabije emotka , nienawidze składac reklamacji emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kamil17

#1073596 Napisano: 24.09.2007 02:04:13 w Allegro.pl - bez linków
androm napisał(a):

to paczka czy polecona? emotka

paczka ekonomiczna znaczy sie:) Wyświetl w wątku >>
0 0

kamil17

#1073595 Napisano: 24.09.2007 02:03:52 w Allegro.pl - bez linków
apoccalipsa napisał(a):

jeszcze moze dojsc ,ale mozliwe ze zaginela Musisz poczekac jeszcze kilka dni bo to za szybko na reklamacje moim zdaniem

tylko problem był taki ze ja na tym druku nadania nie pisałem ile jest przesyłka warta , wiec ile oni by mi tak oddali ewentualnie??? Wyświetl w wątku >>
0 0

kamil17

#1073586 Napisano: 24.09.2007 02:01:00 w Allegro.pl - bez linków
apoccalipsa napisał(a):

kamil17 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

kamil17 napisał(a):

słuchajcie, mam problem (pierwszy na allegro), otóz tydzien temu wysłałem facetowi do warszawy ,mp3 z allegro i do tej pory jej nie dostał emotka ????, on juz do mnie dzowni i sie piekli, powiedzcie mi teraz jak wygląda sprawa jesli on jej nadal nie dostanie , to mam składac reklamacje na poczcie???i o ddac mu od razu te pieniadze???, pytam bo nigdy nie miałęm takiej sytuacji emotka , kurde czesc osoób (moze wszystkie), juz dostałą paczki z tego dnia co wysyłałem a on nie!!, chyba ze mnie kłamie,ale ma same pozytywy!

doradźcie mi

a jak dokladnie wyslales? tzn polecony, priorytet itp?

nie zwykła polecona paczka

to moze isc dlugo Czasem tak jest Wiele zalezy od miejscowosci To daleko od ciebie???

no warszawa , to chyba nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kamil17

#1073584 Napisano: 24.09.2007 02:00:39 w Allegro.pl - bez linków
apoccalipsa napisał(a):

reklamacje mozna zlozyc szybciej, nie po 30 dniach Tak mysle bo niedawno skladalam po dziesieciu dniach
pieniedzy nie zwrocilam
czekalismy na wyjasnienie reklamacji 30 dni
dostalam kasę z poczty
wplacilam osobie na konto

obie strony zadowolone choc trwalo to w sumie 1,5 miesiaca ( poczta przesluzyla tryb reklamacyjny do miesiaca emotka )

no wlasnie ,a on do mnie dzownił ze mu bardzo zalezy bo juz go ktos kiedys oszukał i znowu bedzie na mnie teraz:(, jeszce mi nigdy nic nie zginelo na poczcie:( Wyświetl w wątku >>
0 0

kamil17

#1073582 Napisano: 24.09.2007 01:59:56 w Allegro.pl - bez linków
ale mysliscie ze to mozliwe zeby paczka do wawy szłą tydzien?? Wyświetl w wątku >>
0 0

kamil17

#1073580 Napisano: 24.09.2007 01:59:33 w Allegro.pl - bez linków
apoccalipsa napisał(a):

kamil17 napisał(a):

słuchajcie, mam problem (pierwszy na allegro), otóz tydzien temu wysłałem facetowi do warszawy ,mp3 z allegro i do tej pory jej nie dostał emotka ????, on juz do mnie dzowni i sie piekli, powiedzcie mi teraz jak wygląda sprawa jesli on jej nadal nie dostanie , to mam składac reklamacje na poczcie???i o ddac mu od razu te pieniadze???, pytam bo nigdy nie miałęm takiej sytuacji emotka , kurde czesc osoób (moze wszystkie), juz dostałą paczki z tego dnia co wysyłałem a on nie!!, chyba ze mnie kłamie,ale ma same pozytywy!

doradźcie mi

a jak dokladnie wyslales? tzn polecony, priorytet itp?

nie zwykła polecona paczka Wyświetl w wątku >>
0 0

kamil17

#1073571 Napisano: 24.09.2007 01:55:45 w Allegro.pl - bez linków

doradźcie mi Wyświetl w wątku >>
0 0

kamil17

#1068743 Napisano: 21.09.2007 04:15:44 w Allegro.pl - bez linków
a tak p.s, to zawsze wysyłam paczke do 3 dni roboczych, od chwili wpłyniecia przelewu, i daje wybór priorytetem lub zwykłym,ale wiekszosc woli zwykłym, bo odemnie jakos starsznie szybko paczki idą zwykłym tylko 2 dni emotka emotka ,więc po co tracic kase na poczte Wyświetl w wątku >>
0 0