Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kamil17

kamil17

#834814 Napisano: 15.06.2007 10:25:08 w Allegro.pl - bez linków
apoccalipsa napisał(a):

kamil17 napisał(a):

czy jesli chce sie zarejestrowac w programie lojalnosciowym PAY BACK- to moge podac taki sam login jak na allegro?? bo taki podałem

musisz taki sam podac
a wogole fajna sprawa wlasnie dostalam od nich super wkretarke bosha i pilke nike emotka

gartukuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kamil17

#834812 Napisano: 15.06.2007 10:24:43 w Allegro.pl - bez linków
melazja napisał(a):

kamil17 napisał(a):

oro2 napisał(a):

Witam mam problem, jestem poczatkujacym allegrowiczem i nie wiem jak sobie poradzic.
Otoz sprzedalem przedmiot, i gosciu ktory wygral licytacje tak samo jeszcze poczatkujacy jak ja.
Licytacja byla na poczatku czerwca, podalem mu wszystkie dane do wyslania pieniedzy i podziekowal ladnie ze podalem tak szybko, ale teraz od tygodnia nie odpisuje na maile, a kasy nie ma emotka
co robic?

poczekaj jeszce do 5 dni i wystaw negatywa (chyba) może ma problemy z łączem!! , ostatnio tak miałem nie odzywał sie nie odzywał a potem przeprosił ze nie miał neta !!

Człowieku oszalałeś. Nie wiesz co się dzieje i od razu walisz negatywa. Różne wypadki chodzą po ludziach.
Najpierw taką rzecz zgłasza się do Allegro w celu anulowania transakcji. Dopiero jeśli anulujesz transakcję to wystawiasz komentarz. Czasami użytkownicy po otrzymaniu ponaglenia od Allegro jednak się budzą.Przepraszam,ale dopiero zaczynam więc się nie znam /sorki

Wyświetl w wątku >>
0 0

kamil17

#834675 Napisano: 15.06.2007 09:40:22 w Allegro.pl - bez linków
czy jesli chce sie zarejestrowac w programie lojalnosciowym PAY BACK- to moge podac taki sam login jak na allegro?? bo taki podałem Wyświetl w wątku >>
0 0

kamil17

#834595 Napisano: 15.06.2007 09:04:55 w Allegro.pl - bez linków
oro2 napisał(a):

Witam mam problem, jestem poczatkujacym allegrowiczem i nie wiem jak sobie poradzic.
Otoz sprzedalem przedmiot, i gosciu ktory wygral licytacje tak samo jeszcze poczatkujacy jak ja.
Licytacja byla na poczatku czerwca, podalem mu wszystkie dane do wyslania pieniedzy i podziekowal ladnie ze podalem tak szybko, ale teraz od tygodnia nie odpisuje na maile, a kasy nie ma emotka
co robic?

poczekaj jeszce do 5 dni i wystaw negatywa (chyba) może ma problemy z łączem!! , ostatnio tak miałem nie odzywał sie nie odzywał a potem przeprosił ze nie miał neta !! Wyświetl w wątku >>
0 0

kamil17

#834512 Napisano: 15.06.2007 08:18:08 w Allegro.pl - bez linków
arturek29 napisał(a):

kamil17 napisał(a):

słuchajcie , gostek przelał mi wczorja pieniądze o 22:00 na moje konto ,ale jeszce ich nie mam !! , ile mniej wiedej powinno saie czekac na takie pieniadze na moim koncie ile trwa taki przelew??

może się przyda http://www.msp.money.pl/kalkulatory_i_wskazniki/wskazniki/elixir/#

dzieki Wyświetl w wątku >>
0 0

kamil17

#834400 Napisano: 15.06.2007 07:33:29 w Allegro.pl - bez linków
słuchajcie , gostek przelał mi wczorja pieniądze o 22:00 na moje konto ,ale jeszce ich nie mam !! , ile mniej wiedej powinno saie czekac na takie pieniadze na moim koncie ile trwa taki przelew?? Wyświetl w wątku >>
0 0

kamil17

#834392 Napisano: 15.06.2007 07:29:25 w Allegro.pl - bez linków
ziolko napisał(a):

jasne że nie obrazi się emotka a tak to chociaz pani Gienia nie zainteresuje się, co tak lata w tym pudełku emotka

ale ja lubie jak ty tak nazywasz PAnie z poczty emotka :) emotka emotka emotka super Pani Gienia! Wyświetl w wątku >>
0 0

kamil17

#833766 Napisano: 14.06.2007 06:52:54 w Allegro.pl - bez linków
asiam napisał(a):

kamil17 - unieruchom pomiętymi gazetami bo jak książka bedzie luźno latała w pudle to się zniszczy.

wiem, właśnie mi brat tak powiedział,ale takto to będzie ok??? nie obrazi sie klient ,ze tam jakies gazety powpychałem?? Wyświetl w wątku >>
0 0

kamil17

#833708 Napisano: 14.06.2007 06:31:48 w Allegro.pl - bez linków
dobra postanowione, wieksza ksiazke wysyłąm w pudełku po butach i obwine papierem i zakleje taśmą, wydaje mi sie ze osoba która takie cos dostanie sie nie obrazi???, mi sie wydaje ze nie!!!, nie bede tracił na wielkie kopert po 3,50zł! Wyświetl w wątku >>
0 0

kamil17

#833613 Napisano: 14.06.2007 05:54:54 w PODZIĘKOWANIA
WIELKIE DZIÊKI -zdolnabestia, kasia1600, ziolko, apoccalipsa, melsia, rybka 1103 Jesteście WIELKIE!!!:) emotka emotka emotka emotka
emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kamil17

#833583 Napisano: 14.06.2007 05:42:31 w Allegro.pl - bez linków
WIELKIE DZIEKI WSZYSTKIM ZA POMOC( jednak na tym forum jest kilka osób na które mozna liczyc zawsze) emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kamil17

#833576 Napisano: 14.06.2007 05:35:20 w Allegro.pl - bez linków
,ale jednak nic nie kombinuje jeśli to jest fair to niech licytacja trwa!!
kasia1600 napisał(a):

no to łyżka po obiedzie emotka kamil jest nowy na allegro-jeszcze sie sporo musi nauczyć...ale start ok... emotka

bardzo dużo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kamil17

#833549 Napisano: 14.06.2007 05:20:51 w Allegro.pl - bez linków
ziolko napisał(a):

kamil17 napisał(a):

a powiecie mi jak ponownie do tego przedmiotu dodać tą opcję?? kup teraz??

moim zdaniem nie da się.. chyba, że zakończysz aukcję, usuniesz dotychczasowe oferty i wystawisz ponownie... (ryzyko, bo oferent może napisać do allegro, że tak robisz).

Poczekaj cierpliwie, może się uda sprzedać drożej emotka

ile czasu masz do końca aukcji?

5 dni , i wiele osób chętnych, ale jestem troche nie fair, bo napisałem na dole tej aukcji że jeśli ktos da 42 zł ksiaska jest jego!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

kamil17

#833543 Napisano: 14.06.2007 05:17:27 w Allegro.pl - bez linków
a powiecie mi jak ponownie do tego przedmiotu dodać tą opcję?? kup teraz?? Wyświetl w wątku >>
0 0

kamil17

#833528 Napisano: 14.06.2007 05:06:26 w Allegro.pl - bez linków
bo chyba dałem za malą cenę kup teraz i są osoby któe dadzą więcej by to mieć Wyświetl w wątku >>
0 0

kamil17

#833514 Napisano: 14.06.2007 04:57:43 w Allegro.pl - bez linków
SŁUCHAJCIE MAM PILN¡ SPRAWÊ ,BŁAGAM O POMOC :
otóż wystawiłem na allegro towar z licytacją i kup teraz, czy jeśli pierwsza osoba zalicytuje ,to juz opcjakup teraz znika???? i już trwa tylko licytacja ??? Wyświetl w wątku >>
0 0

kamil17

#833511 Napisano: 14.06.2007 04:54:49 w Allegro.pl - bez linków
androm napisał(a):

Kamil a co Ty do hurtowni potrzebujesz tych pudełek?
Może zajrzyj na śmietnik,może jakieś kartony są:)
Ja paczkie kiedyś oblepiałam tapetą bo to dobre,twarde.
Taki papier jcienki jak papierowy podrze się na paczce więc taki dobry nie będzie.Chodzi o taki pakunkoway,jego kolor nie gra znaczenia,ale najczesciej jest brązowy:)

nie ,ale mam duzo ofert na allegro:) Wyświetl w wątku >>
0 0

kamil17

#833372 Napisano: 14.06.2007 03:25:39 w Allegro.pl - bez linków
apoccalipsa napisał(a):

kamil17 napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

kamil17 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

*poobklejana koperta miała być

czesto wykorzystuje koperty z nagród Zaklejam gruba szeroką taśmą stary adres a z drugiej strony wpisuję nowy Tym sposobem opakowanie jest bezpieczne i nic mnie nie kosztuje

koperty bąbelkowe są zabójczo drogie jedna 1,50/3,00zł taka zeby ksiazke wpakowac ( chodziło mi o to że ta ksiazka wazy 0,40 dkg. i dlatego chcialem wyslac listem poleconym w kopercie bąbelkowej żeby było mnie za przesyłkę ale nie wiem czy nie karze mi tego jako paczke wysyslac!

jak wieksza to nawet 5 zł u nas! emotka dlatego wlasnie kombinuje i wykorzystuje stare opakowania czesto

Mam to ogromne szczęście mieszkaćw kamienicy dokładnie nad sklepem papierniczym i schodzę tam sobie w kapciach po koperty. Mają wszystkie rozmiary, mogę nawet na miejscu przyierzyć czy dana rzecz wejdzie, a przede wszystkim - są tanie jak barszcz w porównaniu z tym, co piszecie emotka
Jakieś 70 - 80 gr, te największe to chyba też nawet złotówki nie przekraczają... Poczta na wszystkim próbuje zarobić..

myślicie że w papierniczych są tańsze???? kupował tam ktoś już??

ja nie, ale ponoc na allegro sie opłaca kupic tyle ze tam hurtowo przewaznie okolo 100 szt

właśnie wiem:/ i jeszce chyba wszytskie jednakowej wielkości ,a ja chce troche takich troche takich:/ Wyświetl w wątku >>
0 0

kamil17

#833337 Napisano: 14.06.2007 02:59:19 w Allegro.pl - bez linków
zdolnabestia napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

kamil17 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

*poobklejana koperta miała być

czesto wykorzystuje koperty z nagród Zaklejam gruba szeroką taśmą stary adres a z drugiej strony wpisuję nowy Tym sposobem opakowanie jest bezpieczne i nic mnie nie kosztuje

koperty bąbelkowe są zabójczo drogie jedna 1,50/3,00zł taka zeby ksiazke wpakowac ( chodziło mi o to że ta ksiazka wazy 0,40 dkg. i dlatego chcialem wyslac listem poleconym w kopercie bąbelkowej żeby było mnie za przesyłkę ale nie wiem czy nie karze mi tego jako paczke wysyslac!

jak wieksza to nawet 5 zł u nas! emotka dlatego wlasnie kombinuje i wykorzystuje stare opakowania czesto

Mam to ogromne szczęście mieszkaćw kamienicy dokładnie nad sklepem papierniczym i schodzę tam sobie w kapciach po koperty. Mają wszystkie rozmiary, mogę nawet na miejscu przyierzyć czy dana rzecz wejdzie, a przede wszystkim - są tanie jak barszcz w porównaniu z tym, co piszecie emotka
Jakieś 70 - 80 gr, te największe to chyba też nawet złotówki nie przekraczają... Poczta na wszystkim próbuje zarobić..

myślicie że w papierniczych są tańsze???? kupował tam ktoś już?? Wyświetl w wątku >>
0 0

kamil17

#833322 Napisano: 14.06.2007 02:48:55 w Allegro.pl - bez linków
melisa napisał(a):

kamil, jeśli pudełko jest jednobarwne wystarczy skleić na zamykaniu taśmą (tylko dobrze, ale bez przesady). Jeśli kolorowe można owinąć jakimkolwiek papierem i to również skleić. Sznurka raczej nie potrzeba emotka

dzięki wszystkim emotka wkrtóce będę pierwszy raz wysyłąłpaczki, powiem wam jak potraktowały mnie Panie na poczcie:),a jak będą pyskować , to im powem że przyjadę następnym razem z ekipą z www.e-konkursy.info emotka i rozniesiemy im tą pocztę emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0