Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika emanuela24

emanuela24

#7260381 Napisano: 12.05.2025 20:09:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aniaaa131 napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

Po jakim czasie wysyłają bliki z Nescafe? Wygrana z 8.04 i wciąż brak

Chyba jeszcze nikt nie dostał. Czekam z pierwszego dnia

Maja czas do 8.08.2025 Wyświetl w wątku >>

emanuela24

#7259589 Napisano: 09.05.2025 15:03:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
plaziks napisał(a):

Dzis wygralam cos po raz pierwszy - blik 50zł w loterii Grześków. I pomyliłam nr paragonu!! Tzn jedna cyferke, wpisalam zamiast 8 to 9. Myslicie ze mi tego nie zaakceptuja? Teoretycznie zdjecie paragonu tez zostalo wgrane. emotka

Niestety myślę że nie. Każdy by mógł tak wbijać i udawać pomyłkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#7257876 Napisano: 02.05.2025 23:28:13 w winiary
emanuela24 napisał(a):

kreatywny17 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Czy punkty na kolejny miesiąc można zostawić? Wapno już na bank wygra, teraz kolejna szkoła będzie potrzebowała wsparcie emotka  
Fajnie, ze forum tak działa

A ja tak skromnie zasugeruję SZKOŁĘ PODSTAWOWĄ W JANOWCU IM. BOHATERÓW 2 DYWIZJI PIECHOTY I ARMII WOJSKA POLSKIEGO", już kiedyś o niej wspominałem, ale jakoś "nie pykło" i pospolitego ruszenia nie byłoemotka

No to moje głosiki zaraz lecą ( będzie tego ponad 200)

Przekazałam
 Teraz 24 miejsce, troche słabo to widzę skoro Janowiec sam o siebie nie dba i sam nazbierał tylko 6 glosówemotka  To ja nie wiem czy można tu na cud liczyć emotka  Gdzie rodzice tych dzieci ktore tam uczęszczają? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#7257874 Napisano: 02.05.2025 23:23:53 w winiary
kreatywny17 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Czy punkty na kolejny miesiąc można zostawić? Wapno już na bank wygra, teraz kolejna szkoła będzie potrzebowała wsparcie emotka  
Fajnie, ze forum tak działa

A ja tak skromnie zasugeruję SZKOŁĘ PODSTAWOWĄ W JANOWCU IM. BOHATERÓW 2 DYWIZJI PIECHOTY I ARMII WOJSKA POLSKIEGO", już kiedyś o niej wspominałem, ale jakoś "nie pykło" i pospolitego ruszenia nie byłoemotka

No to moje głosiki zaraz lecą ( będzie tego ponad 200) Wyświetl w wątku >>

emanuela24

#7257451 Napisano: 30.04.2025 15:04:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

doode napisał(a):

Dostał już ktoś z Turka 90zł?
Był mail potwierdzający weryfikację z wskazaniem przelewu do 2tyg - mail z 28 marca i do dziś nic, brak odpowiedzi na mail..

U mnie ciszaemotka

U mnie też cisza. A kinder wysyłali kody z 23 kwietnia?

Ja dostałam Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#7257417 Napisano: 30.04.2025 14:06:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
doode napisał(a):

Dostał już ktoś z Turka 90zł?
Był mail potwierdzający weryfikację z wskazaniem przelewu do 2tyg - mail z 28 marca i do dziś nic, brak odpowiedzi na mail..

U mnie ciszaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#7255763 Napisano: 23.04.2025 17:37:28 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Ktoś się orientuje co z Turkiem?  Z tego co kojarzę nagrody powinny być wysyłane szybko, a coś przelew nie dociera emotka  Czy tylko ja tak mam? Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#7255761 Napisano: 23.04.2025 17:35:47 w Dziś cieszę się z.....
elizam napisał(a):

Nawet nie wiecie jak bardzo się cieszę, że po ponad roku walki z bardzo ciężką depresją wracam do Was. Nigdy nie myślałam że mnie, twardą silną babkę tak może zniszczyć i dobić depresja... dziś usłyszałam i od lekarza, i od terapeuty, że jest dobrze, że wracam do życia, że depresja jest zaleczona

Witaj  emotka  Powodzenia w konkursach i życiu. Depresja może dopaść każdego, zwłaszcza tych którzy byli silni zbyt długo.emotka Wyświetl w wątku >>

emanuela24

#7255359 Napisano: 21.04.2025 22:29:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiaaa85 napisał(a):

anula790 napisał(a):

Ja przed chwilą  mam w MMS zgłoszenie nr 847

Już 955

969 Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#7254496 Napisano: 16.04.2025 19:43:21 w Wkurza mnie...
samuraj napisał(a):

maverick napisał(a):

samuraj napisał(a):

Wygrać w Lion to graniczy z cudem emotka

Zapomniałeś o Kubuś, Winiary, Lidl, Balcerzak itd emotka
To, że wszystkie bramki zamknięte

Niestety 😐Tam tylko symbolicznie zagrałem ale w Lion już nieemotka

emotka  myślałam że tylko ja tam mam takie szczęście jak Ty. Też "troche" wysłałam. Wyświetl w wątku >>
1 samuraj 0

emanuela24

#7254478 Napisano: 16.04.2025 18:20:05 w SZUKAM....
atyde25 napisał(a):

Dziwna sprawa dostałam sms od TWOJ CZEK. Z numerem czek BLIK. Instrukcje i pin miały być w mailu.
I to było dziś 12:04 a maila nie ma do teraz. To normalne? Podejrzewam, że to z wczoraj od Grześków bo Nescafe chyba jeszcze nie śle.

Spam.sprawdzałaś? Mi zawsze do spamu wpada. Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

emanuela24

#7253644 Napisano: 13.04.2025 01:21:33 w Smolar
visserarthur napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

snowflake napisał(a):

Konkursowiczom nie dogodzi 😣 Gdy w konkursie 3/4 laureatów to mieszkańcy jednej miejscowości lub gdy na wymaganą pisemną odpowiedź na pytanie, ktoś przesyła makietę - to źle, oszuści, kombinatorzy itp. A gdy jakaś agencja chce ukrócic takie praktyki i wymaga ( olaboga!), żeby każdy grał na swoje prawdziwe dane - to również źle emotka

Jeśli grałam ją i mąż to co mi do tego że ktoś inny z mojej miejscowości gra? Co ja mam zrobić? Wybić pozostałe 2 rodziny konkursowiczy żeby smolar był zadowolony? emotka

Jak mogłaś wyhodować sobie taką konkurencję emotka

Sama nie wiem jak do tego doszło. Malo tego mam łowczynie promocji cenowych która prowadzi swój profil na tikToku i instagramie. Ale chodzi o takie mega promki- jak np wyprzedaże w rossmanie za 1zl itd Patrze na TikToku laska pokazuje co nakupowala właśnie w rossmanie po złotówce. Mówię do męża ej jedziemy zobaczyć. Wszystkie 3 rossmany z promek wymiecione. Nastepny raz to samo i kolejny. Aż raz patrze ona pokazuje jakie fajne produkty kupiła w sklepie świat udanych zakupów emotka  To sklep do którego mam jakieś 400 metrów. Nagrywała z mojego ulubionego sklepu. No i przejrzałam resztę filmików i się wyjaśniło dlaczego te wszystkie super promki u mnie w mieście wymiecione emotka Wyświetl w wątku >>

emanuela24

#7253641 Napisano: 13.04.2025 01:09:58 w Smolar
snowflake napisał(a):

Konkursowiczom nie dogodzi 😣 Gdy w konkursie 3/4 laureatów to mieszkańcy jednej miejscowości lub gdy na wymaganą pisemną odpowiedź na pytanie, ktoś przesyła makietę - to źle, oszuści, kombinatorzy itp. A gdy jakaś agencja chce ukrócic takie praktyki i wymaga ( olaboga!), żeby każdy grał na swoje prawdziwe dane - to również źle emotka

Jeśli grałam ją i mąż to co mi do tego że ktoś inny z mojej miejscowości gra? Co ja mam zrobić? Wybić pozostałe 2 rodziny konkursowiczy żeby smolar był zadowolony? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#7253530 Napisano: 12.04.2025 10:50:17 w Smolar
atlantydek napisał(a):

byekitty napisał(a):

niewyspanamama napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Nie wiem, co to za absurdy znowu... Mam prawo udostępnić numer komu chcę, nie ich sprawa na kogo jest zarejestrowany. I tak im napiszę, jeśli kiedykolwiek do mnie uderzą w tej sprawie...

Dokladnie tak , mam takie sami zdanie emotka  mogę mieć i 3 numery zarejestrowane na siebie ,  a telefon z takim starterem już " uruchomionym" moze dostać np teściowa w prezencie która sama nie ogarnęłaby sobie  rejestracji i szczerze wolę ze jest on na mnie bo w razie jakichkolwiek problemów w sieci nie muszą jej ciągac po salonach...a napewno będąc schorowaną to ostatnia rzecz o ktorej by marzyła....Nic nikomu do tego czy zarejestrowany numer na siebie dam córce w prezencie czy teściowej do własnego uzytku.Ja nie widzę w tym nic złego i jeśli odezwą się do mnie kiedyś w tym temacie ja także napisze co o tym myślę... Swój numer mogę udostępnić komu mi się podoba i nikomu nic do tego.

Jeszcze chwila I będzie ze z własnego laptopa nie może mąż korzystać bo musi kupić swojego by wysłać zgłoszenie emotka  Moze jeszcze nas odwiedza i sprawdzą czy zgadza się ilość laptopów w domu wraz z liczbą zgloszen z danego domuemotka

Przecież nie ma zakazu korzystania z zarejestrowanej przez kogoś karty. Smolar się stacza na dno.
Kto pamięta agencję, która dzwoniła i pierwszą rzeczą o którą pytali było: "na jaki numer telefonu się dodzwoniłam”. Agencji już dawno nie ma, nie pamiętam jak się nazywała nawet… Ci też nie powinni gryźć ręki, która ich karmi emotka

W życiu pewnie nie, ale w konkursach Smolara tak. Zastrzegają  sobie to w regulaminie, takie sprawdzanie to opcja atomowa, ale akceptujemy potencjalne detektywistyczne śledztwa biorąc udział.

Dokładnie taka informacje otrzymałam w Smolarze. Dobrowolnie biorąc udział zgodziłam się na sprawdzanie mojej osoby. Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#7253518 Napisano: 12.04.2025 10:01:40 w Smolar
rufus napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

isiulka napisał(a):

A może ktoś wkleić treść tego maila z prośbą o potwierdzenie operatora telefonu?
Nie, żebym komuś zarzucała kłamstwo bo absolutnie jestem od tego daleka ale serio trudno mi w to uwierzyć i być może jest jakaś gwiazdka, o której nie wspominacie.

Osobiscie Smolara nie lubię bo weryfikuje nie to co trzeba i nie tych co trzeba.

Podaj @ na priv to Ci prześlę
Nawet nie wiem jak tu się wkleja, więc wyślę Ci całego @

Kopiuj -> wklej emotka

Kto chciał ten dostał emotka Wyświetl w wątku >>

emanuela24

#7253507 Napisano: 12.04.2025 08:50:15 w Smolar
isiulka napisał(a):

A może ktoś wkleić treść tego maila z prośbą o potwierdzenie operatora telefonu?
Nie, żebym komuś zarzucała kłamstwo bo absolutnie jestem od tego daleka ale serio trudno mi w to uwierzyć i być może jest jakaś gwiazdka, o której nie wspominacie.

Osobiscie Smolara nie lubię bo weryfikuje nie to co trzeba i nie tych co trzeba.

Podaj @ na priv to Ci prześlę
Nawet nie wiem jak tu się wkleja, więc wyślę Ci całego @ Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#7253475 Napisano: 11.04.2025 21:22:09 w Smolar
zezowaty_kot napisał(a):

Majkii napisał(a):

Może coś Smolar kombinuje od nowego roku, w końcu czym mniej wydanych nagród to nie raz dla nich lepiej i dla organizatora też.

Ale czekaj, czyli agencje chcą nam anulować te piękne torby, stylowe kapcie, czapki z akrylu i przeterminowane kosmetyki? O nie... 

XD

To jak widać wydają bez problemu emotka Wyświetl w wątku >>
1 Majkii 0

emanuela24

#7253361 Napisano: 11.04.2025 15:14:37 w Smolar
emanuela24 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Jakoś mi się nie chce wierzyć. Nie wygrywam u Smolara dużo ale w loteriach się trafia a ostatnio i w Milce się 500 trafiło. Gram na tym samym numerze od początku czyli ponad 10 lat. Nigdy weryfikacji z operatorem nie musiałam robić. Paragony odsyłałam, o tak jest w regulaminie.

Podaj na priv @ to Ci wyślę  emotka

I dodam że grałam z tego numeru chyba od początku istnienia agencji (w konkursach jestem od 20 lat) i w styczniu kopiowałam umowę  emotka Wyświetl w wątku >>
1 radziosny 0

emanuela24

#7253359 Napisano: 11.04.2025 15:13:23 w Smolar
delfinka101 napisał(a):

Jakoś mi się nie chce wierzyć. Nie wygrywam u Smolara dużo ale w loteriach się trafia a ostatnio i w Milce się 500 trafiło. Gram na tym samym numerze od początku czyli ponad 10 lat. Nigdy weryfikacji z operatorem nie musiałam robić. Paragony odsyłałam, o tak jest w regulaminie.

Podaj na priv @ to Ci wyślę  emotka Wyświetl w wątku >>

emanuela24

#7253358 Napisano: 11.04.2025 15:12:49 w Smolar
loteryjny napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

brasia napisał(a):

loteryjny napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Majkii napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Czy dostał ktoś od Smolara maila z dodatkową weryfikacją z loterii corega w przypadku gdy się nie jest laureatem?  emotka  chyba coś im się sypnęło i wysłali hurtem do różnych uczestników.

Tak, dostałem i znajomi którzy grają także ale każdy olewa.

dziwne ja nie dostałam czegoś takiego

Powysyłali tym co wygrali i pewnie zgłosili według nich "podejrzanie dużo zgłoszeń" i części tych którzy nie wygrali a rezerwy standardowo nikt nie zobaczy raczej. Lubię Smolara ale Oni niestety wolą raczej nowych uczestników a nie starych konkursowiczów emotka

Też dostałam,a wygranych zero i nie mam zamiaru wysyłać moich paragonów na których są też inne konkursy,loterie.

emotka Oni już dawno przeszli samych siebie. Po pierwszej weryfikacji będzie druga emotka  Nie w tej loterii, ale w lidloterii tak mi zrobili. Musiałam dosłać im zaświadczenie od operatora (lub umowe z operatorem)że mój numer należy do mnie.emotka  ale uwaga to żaden starter- ten numer mam 20 lat i oni doskonale go znają. Już przecież był nawet na czarnej liście. I teraz uwaga.
 Mimo iż im wszystko przedstawiłam, wydali nagrody to w tej lidloterii też mnie maja zablokowaneemotka  Skąd wiem?.mimo wygranych nagrody natychmiastowe nie doszły czyli... a zaś będzie weryfikacja emotka   Smolar to agencja która wręcz nienawidzi zawodowych konkirsowiczy. Ciekawe jak długo pociągną rozpoczynając wojnę z konkursowiczami emotka  Ciekawi mnie też jak im się wydaje kto będzie do nich zgłoszenia wysyłał jak już zniechęca wszystkich "zawodowców" emotka

Niestety ale nic dodać nic ująć, taka jest brutalna prawda kto dłużej u nich gra, spróbuj wysłać z danego numeru więcej zgłoszeń to nawet nie będą tych zgłoszeń losować, łatwiej wygrać wysyłając jedno ale 5 gwiazdek na google to chcą mieć, najlepiej od przypadkowego uczestnika bo nie od nas emotka  No cóż, kto cokolwiek im udowodni, uczestnicy będą kupować nowe startery i zmieniać IP, co im to da ja się pytam. Niech zrobią limit wygranych na 1 osobę z osiedla + 5km, raz na miesiąc.

I tu się mylisz emotka  Kuzynka po usłyszeniu mojej historii wysłała, wygrała CAŁE 20ZŁ  (mieszka dalej niż 5 kilometrów) ale w tym samym mieście i też nie dostała bonu, wiec dla 20zl czeka ja wysylka paragonów i wycieczka do operatoraemotka  Czyli ja też wstrzymali. Wstrzymali całe 50tys miasto emotka  
A te opinie na Google to oni sami sobie wystawiają, widać jak bardzo są tam aktywni  emotka  Dla mnie najgorsza z możliwych agencji. Dlugi czas oczekiwania na nagrody, cyrki nawet dla nagród za 20zl gdy źle mieszkasz, traktują stałego klienta jak złodzieja. Dlugo można opisywać emotka Aż się boję że zaraz mi do łóżka wejdą.

Może warto żeby sobie to sponsorzy poczytali ale Oni i tak już nie robią takich akcji promocyjnych jak kiedyś ani w takiej ilości.emotka

Też myślałam o tym..ale sobie podarowałam. Szkoda energii. Im więcej konkursowiczy zrezygnuje z udziału u nich tym szybciej niczym MediaSmolile odejdą w zapomnienie ( swoja drogą czy to nie dziwne ze agencja Pani Katarzyny M tez byla z Łodzi?? Coz za zbieg okolicznosci).
Ta energię wolę poświęcić na inne bardziej rzetelne agencje. A jak smolar zacznie sponsorom przekazywać dane z loterii w których biorących udział będzie o 50% mniej to sponsorzy chyba sami się zorientują że coś tu nie hallo.
Myślę że najwięcej o tej agencji świadczy już sam zapis o braku rezerw. Niewydane 20zl nie jest warte rozlosowania ponownie, ale żeby uczestnik biegałam po pocztach i salonach komórkowych już tak.emotka Wyświetl w wątku >>
0 0