Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika emanuela24

emanuela24

#7273774 Napisano: 27.06.2025 14:46:21 w winiary

emanuela24

#7273364 Napisano: 26.06.2025 10:47:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zezowaty_kot napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

aerdna napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Jutro loteria Kaufland startuje , nie zapomnijcie rozdzielać zakupów na osobne wózki i koszyki 🤣
Smolar coraz dokładniej tłumaczy zasady 😅

Proponuje zapoznać się z regulaminem Card, bo za rozbijanie paragonów Kaufland lubi blokować i usuwać konta  emotka

Jeśli zakupy będą w osobnym wózku to chyba nieee 😂 kabaret normalnie
Kiedyś kupiłam na 42 paragony pod rząd jedna rzecz i było git ale teraz to wózkowego węża zrobię przez cały  sklep 🤭😅

Przy wejściu do sklepu będą sprawdzane dowody osobiste. Wózek zostanie przydzielony na rodzinę, żeby nie pojawiła się możliwość, że żona i mąż zakombinują i wezmą dwa wózki. Dziecko wózka nie dostanie w ogóle, bo nie może brać udziału w loterii. Jeżeli na zakupy podwieziemy sąsiada, to należy go wysadzić 20 metrów przed parkingiem, najlepiej w strefie krzaczastej, bo istnieje ryzyko powiązania numeru rejestracyjnego z wózkiem. Zaleca się obserwację obszaru do 10 metrów wokół parkingu, ponieważ tajniaki mają monitorować sytuację i wyłapywać rodziny rozbijające się przed wejściem do sklepu. Dobrym rozwiązaniem jest posiadanie kochanka, bądź nawet kilku. Przy zachowaniu odpowiedniej konspiracji i środków bezpieczeństwa pojawia się szansa nabycia nielegalnych paragonów podczas jednych zakupów. Gorzej jak żona kochanka również bierze udział w loterii, polecam sprawdzać z kim się wiążecie. Weryfikację ostateczną przeprowadza jeszcze notariusz, który otwiera bramkę wyjściową. Trzymam kciuki kochani, dobrze wiemy że żaden Smolar nie odbierze nam naszych paragonów.

Zapomniałaś dodać że kochanek KONIECZNIE musi być z innego miasta emotka   Aż strach że w Kauflandzie przy kasach będą ludzie smolara emotka  Ja myślałam że oni już dawno przeszli samych siebie, jak widać są na tyle kreatywni że mają więcej "mądrych" pomysłów. Wyświetl w wątku >>

emanuela24

#7273289 Napisano: 25.06.2025 22:27:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jestemnowa napisał(a):

aerdna napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Jutro loteria Kaufland startuje , nie zapomnijcie rozdzielać zakupów na osobne wózki i koszyki 🤣
Smolar coraz dokładniej tłumaczy zasady 😅

Proponuje zapoznać się z regulaminem Card, bo za rozbijanie paragonów Kaufland lubi blokować i usuwać konta  emotka

Jeśli zakupy będą w osobnym wózku to chyba nieee 😂 kabaret normalnie
Kiedyś kupiłam na 42 paragony pod rząd jedna rzecz i było git ale teraz to wózkowego węża zrobię przez cały  sklep 🤭😅

I w każdym wózku kisielek  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#7273288 Napisano: 25.06.2025 22:24:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jestemnowa napisał(a):

emotka  Powiedźcie że  to żart i że tego smolar nie nabazgrał. A od kiedy to sprzedawca może odmówić zakupów klientowi? emotka  mogę zarządac do każdego produktu oddzielnego paragonu i żaden smolar tego nie zmieni.emotka  Aż żałuję że nie mam w mojej miejscowości Kauflandu, bo chciałabym zobaczyć menadżera który odmawia wydania paragonów do produktów i usłyszeć uzasadnienie. Wyświetl w wątku >>

emanuela24

#7273113 Napisano: 25.06.2025 12:44:40 w winiary

emanuela24

#7271849 Napisano: 20.06.2025 21:13:20 w winiary

emanuela24

#7270051 Napisano: 12.06.2025 20:13:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slonecznik1309 napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

Mówi Wam coś przesyłka od Inflog ?

też mam  emotka  może to poduszka od Nutelli lub Emergency box od Kit Kat?

Obstawiam kitKata. Poduszek nie wygrywałam, a mam 2 przesyłki Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#7269952 Napisano: 12.06.2025 14:38:55 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
snowflake napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

katoda1 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

To będą kubki z wymiany, bo mam 2 i 2 informacje o przesyłce  emotka

To już wiemy, bo ja też mam dwa maile i czekam na dwa kubki emotka

Ja nie czekam na żadne kubki a paczka jest  emotka

emotka  To nie wiem
Czekam też na monini ale 1, na patelnie ale 1. To będzie niespodzianka  emotka

I to duża niespodzianka emotka  ja też na żadne kubki nie czekam. Za to czekam na patelnie Kujawski, poduszkę Nutella, Kit Katy i bransoletkę z Neboa Rossmann.

Ooo na KitKaty też czekam 😁 ale mamą też czeka i nie ma żadnego powiadomienia. Wyświetl w wątku >>
1 snowflake 0

emanuela24

#7269948 Napisano: 12.06.2025 14:29:47 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Cynamon28 napisał(a):

katoda1 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

katoda1 napisał(a):

snowflake napisał(a):

katoda1 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

elmas napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

Inflog inpostem. Co to może być? Macie jakieś pomysły?

Ktoś pisał, że poduszka z Nutelli.

Dzięki, nie wygrałam tam. To musi być coś innego.

To nie Nutella, bo też dostałam maila o przesyłce. Może Monini?

Na pewno nie Monini bo nie brałam udziału a mam info  emotka

Hmmm czekam jeszcze na patelnie od Kujawskiego, na kubki z Liptona z wymiany punktów, chyba tyle... emotka

To będą kubki z wymiany, bo mam 2 i 2 informacje o przesyłce  emotka

To już wiemy, bo ja też mam dwa maile i czekam na dwa kubki emotka

Ja nie czekam na żadne kubki a paczka jest  emotka

emotka  To nie wiem
Czekam też na monini ale 1, na patelnie ale 1. To będzie niespodzianka  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#7269944 Napisano: 12.06.2025 14:24:09 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
katoda1 napisał(a):

snowflake napisał(a):

katoda1 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

elmas napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

Dzięki, nie wygrałam tam. To musi być coś innego.

To nie Nutella, bo też dostałam maila o przesyłce. Może Monini?

Na pewno nie Monini bo nie brałam udziału a mam info  emotka

Hmmm czekam jeszcze na patelnie od Kujawskiego, na kubki z Liptona z wymiany punktów, chyba tyle... emotka

To będą kubki z wymiany, bo mam 2 i 2 informacje o przesyłce  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#7269938 Napisano: 12.06.2025 14:05:21 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
elmas napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

Dzięki, nie wygrałam tam. To musi być coś innego. Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#7269934 Napisano: 12.06.2025 14:02:36 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Inflog inpostem. Co to może być? Macie jakieś pomysły? Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#7262162 Napisano: 16.05.2025 20:52:35 w Smolar
visserarthur napisał(a):

Jak już pisałem, my takie pi…. jesteśmy. Gdybyśmy się zebrali, hurtem pisma wysłali (uodo, uokik), to by takich cyrków nie było. Żądanie danych, które nie są niezbędne do wydania nagrody jest działaniem wyraźnie na wyrost. (Dlaczego masz paragon z innego miasta, niż twój adres, dlaczego korzystasz z numeru, który nie jest na ciebie zarejestrowany…? Nonsens)

Ja to zbyt leniwa się zrobiłam i mi się zwyczajnie nie chce emotka
Usiąść i coś mądrego napisać to dla blondynki ciężkie zadanie.emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#7262142 Napisano: 16.05.2025 19:57:06 w Smolar
loteryjny napisał(a):

Ja odesłałem im oświadczenie i paragon ze słodkiej loterii a i tak nagrody nie zobaczyłem bo już jest po terminie emotka

To napisz do nich. 
Zapytaj o co im chodzi.  
Śmieszni są. 
Zapis że niewydane nagrody zostają u organizatora powinien zniknąć, myślę że i takie problemy by się rozwiązały. 
Najgorsza agencja. 
Żadna takich cyrków nie odstawia. Wyświetl w wątku >>
1 fryteczka 0

emanuela24

#7262121 Napisano: 16.05.2025 18:56:00 w Smolar
Ja odesłałam, dlatego wiem jaki jest krok 2 emotka  Umowa z operatorem i UWAGA od razu te same procedury podczas kolejnej loterii. 
emotka Wyświetl w wątku >>

emanuela24

#7262110 Napisano: 16.05.2025 18:24:25 w Smolar
nawrotkatv napisał(a):

Lidloteria - wszystko fajnie, ale...
Od dnia zakończenia konkursu nie przyszedł mi ani jeden zaległy bon. W ostatnie 3 dni działałam ostro, jednak z dniem loterii dostałam ostatnie bony (te z 3-4 dni wcześniej). Czy ktos z Was jest w podobnej sytuacji?

Oho podpadłaś.
Za jakiś czas przyjdzie weryfikacja
 Będziesz musiała odesłać paragony, później kolejna weryfikacja. Odsyłanie umow z operatorem. Jakiś czas temu tu o tym pisałamemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#7261219 Napisano: 14.05.2025 20:53:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Lilou napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

Hej, czy jakieś większe promocje na Grail Point sa ? Do osób, które wygrały bon z monstera i obserwowały czy ceny zmieniają się tam ? emotka

Ja postanowiłam dzisiaj kupić buty dla syna i nie czekać (ta sama cena jak w dniu w którym wygrałam bon, wiec tam się chyba duzo nie zmienia). Jak wszyscy zwycięzcy zaczną kupować to zaraz nie będzie butów do których wystarczy parę groszy dopłacić. Już widziałam że te modele do 600zl zaczynają mieć braki w rozmiarach.

Obserwowalam od miesiąca i jedynie co się zmieniło to zaczęło brakować rozmiarów. Bon nie odejmuje kosztów dostawy. Zaczyna sie od 15 zł.

Dokładnie tak jak mówisz. Ja wzięłam air force. Dopłacałam z wysyłką 44zł. Jest jeszcze wybór rozmiarów, obserwowałam też inny model ale tam został już tylko rozmiar 44. Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#7261176 Napisano: 14.05.2025 19:28:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Finezyjna napisał(a):

Hej, czy jakieś większe promocje na Grail Point sa ? Do osób, które wygrały bon z monstera i obserwowały czy ceny zmieniają się tam ? emotka

Ja postanowiłam dzisiaj kupić buty dla syna i nie czekać (ta sama cena jak w dniu w którym wygrałam bon, wiec tam się chyba duzo nie zmienia). Jak wszyscy zwycięzcy zaczną kupować to zaraz nie będzie butów do których wystarczy parę groszy dopłacić. Już widziałam że te modele do 600zl zaczynają mieć braki w rozmiarach. Wyświetl w wątku >>
1 Finezyjna 0

emanuela24

#7260381 Napisano: 12.05.2025 20:09:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aniaaa131 napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

Po jakim czasie wysyłają bliki z Nescafe? Wygrana z 8.04 i wciąż brak

Chyba jeszcze nikt nie dostał. Czekam z pierwszego dnia

Maja czas do 8.08.2025 Wyświetl w wątku >>

emanuela24

#7259589 Napisano: 09.05.2025 15:03:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
plaziks napisał(a):

Dzis wygralam cos po raz pierwszy - blik 50zł w loterii Grześków. I pomyliłam nr paragonu!! Tzn jedna cyferke, wpisalam zamiast 8 to 9. Myslicie ze mi tego nie zaakceptuja? Teoretycznie zdjecie paragonu tez zostalo wgrane. emotka

Niestety myślę że nie. Każdy by mógł tak wbijać i udawać pomyłkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0