Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#7086295 Napisano: 29.03.2023 21:15:19 w Smolar
No nie żartuj... Ograniczenie...- a co znajomych, czy kuzynów nie masz...? W ogóle ograniczenia to głupota. Stać cię, kupujesz ile chcesz, to wygrywasz ile chcesz. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7086271 Napisano: 29.03.2023 19:13:34 w Smolar
Jak dla mnie Smolar jest "dziwny"... W loteriach produktów X, Y, Z nic w sumie nie da się u nich wygrać, ale gdy loterie tych samych produktów organizuje ktoś inny- da się... Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7085749 Napisano: 26.03.2023 17:35:00 w SZUKAM....
Jak mam wypełnić formularz wielkimi ("pomijam", że według profesora Miodka? ta forma jest niepoprawna) literami, to mam to zrobić drukowanymi, pisanymi, czy obojętnie jakimi, ważne żeby były duże ("wielkie")...? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7085734 Napisano: 26.03.2023 14:48:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

visserarthur napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Co jest z tą siecią Play?nie dochodzą mi zwrotki z Winiar. Wyłączyłam i włączyłam telefon.wyjelam.karte i nawet włożyłam ja do innego telefonu i dalej nie mam. Już ponad 20 minut

To może lokalny problem, jeśli smsy wychodzą (ściąga kasę z konta, jeśli to prepaid).

Tak smsy są dostarczone ,a nie ma zwrotek. I zgadza się to prepaid

To musisz poczekać chyba… Ewentualnie wyślij jakiś sms na ten numer, puść sygnał… Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7085730 Napisano: 26.03.2023 14:41:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Co jest z tą siecią Play?nie dochodzą mi zwrotki z Winiar. Wyłączyłam i włączyłam telefon.wyjelam.karte i nawet włożyłam ja do innego telefonu i dalej nie mam. Już ponad 20 minut

To może lokalny problem, jeśli smsy wychodzą (ściąga kasę z konta, jeśli to prepaid). Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7085151 Napisano: 21.03.2023 20:09:59 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
anialistopad napisał(a):

tereniagno napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Czy były już przelewy z Violife?

Ponawiam pytanie?

Nie,nie bylo

Ani przelewów, ani voucherów… Bieda. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7084944 Napisano: 20.03.2023 21:06:56 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam:
Soundbar Sony HT-SD35 (700 zł w tym wysyłka).
Voucher z Tic Tac na kabaretowebilety.pl o wartości 800 zł (za 500 zł)
Zalando 100 zł (95 zł)- dostępne 2 sztuki Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7084642 Napisano: 18.03.2023 12:56:41 w Smolar
fan-mandaryny napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Mam na paragonie Biedronkowym produkt Domestos 2x12,99, czyli 25,98A, a na dole: -6,00. Na końcu, pod tą kwotą widać 19,98. Jak Smolar się do tego ustosunkowuje do rabatów? Zgłosilibyście taki paragon?

Borys, nie masz zakupu za 20 zł.

Ale pech! To już nie wiem który raz, że Biedronka nie opisuje towaru na półkach. Strata pieniędzy.

Najlepiej chodzić na samoobsługową i samemu kontrolować… Na upartego możesz zwrócić puszczając jakąś bajkę typu, że Ci w pracy nie zwrócą za ten zakup, bo od 25 zwracają😅 Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7084618 Napisano: 18.03.2023 01:51:43 w Smolar

Mam na paragonie Biedronkowym produkt Domestos 2x12,99, czyli 25,98A, a na dole: -6,00. Na końcu, pod tą kwotą widać 19,98. Jak Smolar się do tego ustosunkowuje do rabatów? Zgłosilibyście taki paragon?

Borys, nie masz zakupu za 20 zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7084493 Napisano: 16.03.2023 21:08:11 w Co można dostać gratis?
ameryka napisał(a):

escada napisał(a):

come-back-voucher-vol-2-regulamin.pdf (zabka.pl)
w Zabce hot dog gratis przy zakupach za min10zł (obowiązują wyłaczenia wg.regulaminu) 
najpierw trzeba zrobic jakiekolwiek zakupy w Zabce i na paragonie drukuje sie bon na tego hot-doga do odebrania do 19III.
Jesli dobrze zrozumiałam, to te pierwsze zakupy trzeba zrobić do dzisiaj tak,że  lepiej nie odkładac sprawy:)
aaa, i możliwe że ten paragon z wydrukowanym bonem odbiorą więc lepiej nie miejcie na nim nic  konkursowego

można poprosić o odcięcie kuponu a hot-doga - tak mi się udało w poprzednich tygodniach

Mi sama z siebie oddała paragon… przecież kod zeskanowany, to zużyty, więc im zbędny. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7084279 Napisano: 15.03.2023 14:42:50 w SZUKAM....
adamo86 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Jest jakiś konkurs, gdzie whisky trzeba kupić?

Jak dla mnie to do każdego konkursu może się przydać emotka

To dobrze, że nie piję takich rzeczy… Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7084268 Napisano: 15.03.2023 13:10:27 w SZUKAM....
Jest jakiś konkurs, gdzie whisky trzeba kupić? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7083726 Napisano: 11.03.2023 13:57:49 w SZUKAM....
agakaz2 napisał(a):

agniecha1985 napisał(a):

Orientuje się ktoś, czy jest możliwość przekierowania przesyłki przez aplikację dpd,do najbliższego punktu DPD pickup? Chodzi o taką paczkę z podpisem protokołu.

Ja nie miałam i nie moglam

A jak to sobie wyobrażasz… że zostawiłabyś protokół w skrytce… Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7082359 Napisano: 02.03.2023 16:38:48 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
marcella napisał(a):

pioge7 napisał(a):

marcella napisał(a):

Dino z Milki też czekacie?

tak, czekam. Właśnie chciałem zapytać o to samo emotka

Strasznie długo im schodziemotka

I może jeszcze zejść (regulamin) Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7081862 Napisano: 27.02.2023 21:20:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
www.wiosennesprzatanie.pl 100 zł co godzinę od 8 do 20. Główna 100 000. Produkty Henkel od 01.03 Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7081287 Napisano: 23.02.2023 18:50:26 w Smolar
No odwaliło im już dawno- wysłali kiedyś do mnie i członków mojej rodziny, żeby im dodatkowe oświadczenia podpisać- kto płacił?, czy swoja kartą, do kogo należy konto, ale ich olali*my, bo zwroty za zakup płynów wynosiły tyle co znaczek na polecony, koperta, fatyga… Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7081108 Napisano: 22.02.2023 20:49:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

jokan napisał(a):

Czy w formularzu SODEXO zaznaczacie wszystkie zgody?
W mailu jest napisane, że "zaznaczyć wszystkie zgody", ale widzę, że np. ostatnia nie jest obowiązkowa, a czwartego kwadracika też nie mam ochoty zaznaczać emotka emotka

W mailu sobie mogli... Właśnie też się zastanawiam, ale czwarta mnie nie dotyczy, a szósta nie jest obowiązkowa, więc nie zaznaczam.

Odpisali mi, bo pytałem na emailu o to 

Proszę nie zwracać uwagi na tą gwiazdkę. 4 kwadracik musi być zaznaczony.Wszystkie zgody muszą być zaznaczone za wyjątkiem ostatniej która nie jest obowiązkowa. Pozdrawiam,WojtekZespół organizatora konkursu "Swięta z Sodexo"

Potwierdzam, mi też tak odpisali.

Mogli jeszcze dać oświadczenia typu: „nie przyjmuję nagrody I stopnia”, „nie przyjmuję nagrody II stopnia”, mimo, że nie były wygrane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7080929 Napisano: 21.02.2023 23:21:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

Czy w formularzu SODEXO zaznaczacie wszystkie zgody?
W mailu jest napisane, że "zaznaczyć wszystkie zgody", ale widzę, że np. ostatnia nie jest obowiązkowa, a czwartego kwadracika też nie mam ochoty zaznaczać emotka emotka

W mailu sobie mogli... Właśnie też się zastanawiam, ale czwarta mnie nie dotyczy, a szósta nie jest obowiązkowa, więc nie zaznaczam. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7080718 Napisano: 20.02.2023 23:49:10 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

Znowu ja ale mugol mnie nie zrozumie.Chciałam Kubusia w Ross kupić.I oczywiście kasa samoobsługowa popsuła się na mojej transakcji.Biały paragon .....A pani wyskoczyła z paragonem z drukarki na kartce A4.A taka kartka mi na nic.Oczywiście obrażona,że jej czas zabieram bo kazałam jej wycofać i policzyć na normalnej kasie jeszcze raz.A partner podsumował moją przygodę.99%% ludzi paragonów nie bierze.I znowu wyszłam na czuba w sklepie:(
Ciśnienie mi skoczyło i to mnie wkurza bo normalny konsument uzna o za problem z ..

Nie ma się co przejmować- w sobotę w Biedronce widzę różnica w cenie (na półce o zetkę taniej niż na czytniku). Idę do kierowniczki, pytam, czy zmieni cenę w systemie, czy będzie mi zwracała różnicę z każdego paragonu. Po pytaniach, czy nie mogę tego razem skasować, przewracaniu oczami, że ona czasu nie ma (oj, "trudno"), nie może zmienić ceny itp. uciąłem temat mówiąc, że idę sobie skasować, tak jak potrzebuję, a jak skasuję to zgłoszę się po zwrot różnicy. Przyszła, zwróciła mi po prostu z kasy bez robienia zwrotu różnicy z każdego paragonu, zadowolona nie była, więc podsumowałem, że zgodnie z prawem zwrot różnicy mi się należy, a ona na to chamowato "dooobra". 
Ps: Poszedłem grzecznie zapytać, czy zmieni cenę, bo kiedyś zrobiłem podobny "numer" i kierownik do mnie: oj, mógł pan przyjść, to bym panu zmienił cenę... Stąd wiedziałem, że jest taka możliwość, ale ta kierowniczka widocznie nie chciała/ nie umiała tego zrobić. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7080716 Napisano: 20.02.2023 23:33:29 w Podatkowo-konkursowe know how
@[email protected] napisał(a):

A jeśli chodzi o US to wiedzą więcej niż sądzimy, bo wiele innych instytucji raportuje im szereg rzeczy np.:
- Notariusze przy zbycia mieszkania przesyłają do urzędu skarbowego pobrany PCC  wraz z aktem notarialnym sprzedaży mieszkania/nieruchomości. A w akcie jest przecież kto sprzedał, kto kupił, co i za ile
- Wydziały komunikacji przekazują US raporty o zarejestrowanych pojazdach  wraz z całym pakietem danych (pesele, marka, model, rocznik)
-Powiatowi inspektorzy nadzoru budowlanego  raportują fiskusowi o wydanych pozwoleniach na budowę, zakończeniu budowy itp.
Plus oczywiście banki, które na wniosek US też udostępnią informacje
US w pierwszej kolejności weryfikuje zeznania podatkowe. Jeśli dochody pozwalają na poczynione inwestycje jest ok. Jeśli nie Urząd skarbowy może wezwać do złożenia wyjaśnień, skąd pochodziły środki. 

Tak, ale (nie wiem jak jest teraz) za "moich czasów" np. do wygranego auta sam się przyznałem (bo napisałem (to taki trochę kabaret) żeby nie wyszukiwali kolejnych problemów: że jeżdżę autem "takim" wygranym "tutaj", a zakupy robię w Tesco, bo wygrałem bony na kilka tysięcy) i dopiero wtedy pani sobie gdzieś sprawdziła i poprosiła, żebym przekazał jakiś dokument i ona zamyka sprawę, także sama na to nie wpadła czego jeszcze szukać emotka - chodzi mi o to, że niewiele rzeczy było wtedy z automatu dopisywane do osoby. Może teraz mają to bardziej "połączone". Wyświetl w wątku >>
0 0