Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#7385107 Napisano: 17.08.2026 23:52:06 w Konkurs: Hasła tymbarka
rufus napisał(a):

Juz cos takiego bylo, na chrupka z cheetos wartego 100 tys zl (aktualnie pewnie warte 150). Ale zadnego zlotu sobie nie przypominam. emotka

Znaczy ktoś nieuczciwy był... Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

visserarthur

#7385078 Napisano: 17.08.2026 21:00:03 w Konkurs: Hasła tymbarka
Proponuję następnym razem, gdy będzie konkurs na kliki, a nagroda będzie okazała, byśmy głosowali na jedną pracę kogoś z forum, a zwycięzca zorganizuje za wygraną jakiś zlot konkursowiczów emotka . Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7384998 Napisano: 17.08.2026 17:51:08 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
karoxxa napisał(a):

Amino to chyba sobie jaja robi, ja wiem, że czas do grudnia ale nie sądziłam, że to serio tyle potrwa. 😂

Ta agencja tak ma... Czasem też mi się przypomina o tych nagrodach. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7384641 Napisano: 16.08.2026 16:01:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Sytuacja napisał(a):

Przecież było to ważne 30 dni

„Przecież” nie było takiej informacji w mailu (w moim na pewno). Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7384534 Napisano: 15.08.2026 19:39:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Właśnie przyszły potwierdzeni z Biedronka Coca Cola… zgłoszenia sprzed kilku dni. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7384132 Napisano: 13.08.2026 22:34:31 w Wkurza mnie...
To chyba bardziej do popraw sobie humor, ale niech będzie…

Dotarły bony Dino, no to jadę po papierosy. Pan na kasie w sumie już je wbijał, ale zajechał tekstem: „pan wie, że nie można za to płacić bonami”. Ja: „dlaczego niby nie można, zawsze tak płacę”. Mamy takie odgórne polecenie. Jakie odgórne polecenie? Pan pójdzie po kierowniczkę i mi to pokażcie, bo ani na bonie, ani w żadnym regulaminie tego nie ma. Obruszony poszedł, wraca z kierowniczką, a ta mi machnęła telefonem „tu pan ma” (to było AI- pierwszy wynik z google) Ja do niej: Pani sobie żartuje, że na AI się powołuje. Pani zaliczyła buraka, mówi do kasjera „przyjmij” i sobie poszła. Ja jeszcze dodałem, że to nie Prl, że kartka żywnościowa jest na czekoladę, a nie na wódkę, kasjer też poczuł się urażony, że nic już nie powiedział, a paragon wyrzucił- niestety paragon był mi potrzebny… Musiał wyciągnąć ze śmietnika.

Ok, w Dino dość często zdarza się info, że nie można alkoholu, papierosów za bon- ale jeszcze nigdy nie dałem za wygraną. Skąd oni biorą takie info… Jakaś poczta pantoflowa. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7383977 Napisano: 13.08.2026 15:53:16 w SZUKAM....
Czy z tą agencją od Eduscho Tchibo da się skontaktować? Próbuję w formularzu kontaktowym wpisać maila o2.pl, ale "2" nie akceptuje (pomija)...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7383314 Napisano: 12.08.2026 01:58:26 w SZUKAM....
koniczynka123 napisał(a):

U mnie żółty kubek i czerwone skarpety, mogli lepiej dać więcej słodyczy, bo to znów następny "kurzołap" emotka

Ja daję takie rzeczy jako gadżety na loterię fantową na wsi, gdzie siostra ma domek letniskowy, także cieszą się powodzeniem. Więcej słodyczy, to też niezbyt pomysł😁, bo w tym kartonie jest ich dość sporo… W sumie 250 zł to mogliby dać 😁 Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7383046 Napisano: 11.08.2026 14:22:16 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Były bony do Biedronki z Nudli w kubku z Biedronki- Dragonball? Wolę podpytać, bo telefony rozładowane były, a oni lubią takie rzeczy smsem wysyłać... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7382861 Napisano: 10.08.2026 22:29:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stefania7 napisał(a):

U mnie zrabatowało różne produkty. Vouchery miałam w sumie na 65, kawy za ponad 70, a na paragonie zrabatowało kawę za 35 i reszta poszła na inne pozycje. Ale w samej kawie przekroczyłam wartość voucherów, więc może wtedy nie ma znaczenia, z których pozycji odejmuje?

Miałaś kawy droższe niż vouchery… Pokaż paragon, bo tak to można sobie gdybać. Rabaty mogły naliczać się inne, np. za zakup 1+1 itp. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7382852 Napisano: 10.08.2026 21:53:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atyde25 napisał(a):

Sytuacja napisała wyżej ,że oprócz kawy kupiła inne produkty i zapłaciła tymi voucherami Nescafe i dopłaciła 1 zeta za zakupy .Kapewu ahhahhah

Osoba dwa miesiące na forum, może to kolejne wcielenia pewnej osoby… a może miała niebywałe szczęście, bo mi innych zakupów nie odjęło 😁 Wyświetl w wątku >>
1 InkaR 0

visserarthur

#7382835 Napisano: 10.08.2026 21:17:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atyde25 napisał(a):

To by fajne było jakby te vouchery wchodziły na wszystko a nie tylko na Nescafe. Ale znając życie zaraz ktoś im napisze o tym i zablokują to . A ja kawy nie chcę teraz kupować i tak.

Co zablokują... Nie ma czego blokować, skoro one są tylko na Nescafe... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7382832 Napisano: 10.08.2026 20:58:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
helcia85 napisał(a):

Czy może mi ktoś podpowiedzieć jak wykorzystać te vouchery Nescafe Biedronka? Dzis chciałam nimi zapłacić na samoobsługowej, dałam e-kody - wpisywałam ten numer i nie wchodził. Czy jest jakaś inna opcja?

Nie musisz ich wklepywać "w aplikację". Wystarczy, że wklepiesz przed płatnością, jakbyś kod produktu wklepywała- ja tak wolę, bo jak za szybko skanowałem te wklepane do aplikacji, to się "dublowały", bo zdarzało się, że skanowałem dwa razy ten sam (nie zdążyły zniknąć zużyte) i pracownik musiał podchodzić.

A ja trochę z innej beczki... Już drugi raz taka akcja... Mam dopłacić minimum 1 zł. Np. dziś kawy za 91 zł, wklepałem 18 kodów po 5 zł i chciałem dopłacić złotówkę, ale niestety, mimo że trzy ostatnie mi przyjęło, to i tak pokazywało 16 zł, których i tak nie mogłem dopłacić, bo wyskakiwał komunikat, że mam wklepane za dużo voucherów, więc pracownik usunął trzy vouchery i zapłaciłem te 16 zł, tylko z jakiej racji mam płacić, skoro miałem vouchery... Zaraz napiszę do tej agencyjki... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7382748 Napisano: 10.08.2026 15:46:55 w SZUKAM....
W jakich kolorach są kubki i skarpetki z MMs? Kubki mamy czerwone i zielony, a skarpetki niebieskie, czerwone i żółte. Ktoś ma inne kolory? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7382736 Napisano: 10.08.2026 14:50:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

Trzeba pisać do sponsora, żeby zrobili porządek z agencją organizująca loterię, bo to jakieś żarty, żeby latać po pieczątke przy opisie TchiboFamily.

Jeśli to ta sama agencja, która robiła zwroty Milka w Biedronce, to ich trzeba bombardować na różne maile, komentarz na ich fb też się przyda. Odrzucali zgłoszenia bez napisu Milka na paragonie, ale później jednak zweryfikowali pozytywnie 😂 Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7382373 Napisano: 08.08.2026 23:59:51 w Albedo Marketing
makra napisał(a):

Ja dostałam tylko 1 z 2 od wczoraj

Oni zazwyczaj w regulaminach mieli, żeby w takim przypadku do nich pisać. Może tym razem też tak jest… Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7382321 Napisano: 08.08.2026 18:34:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

W sumie też nie wiem, po ilu dniach ten link wygasa. To 30 dni powtórzyłam za wpisami na forum emotka  Ale niestety u części osó ten link przestaje być aktywny po jakimś czasie emotka  Masz szczęście, że Tobie jeszcze się udało pobrać emotka

Może ci co dostawali bilety jakoś na początku mieli ten limit 30
dni, a w pozostałych się zreflektowali i wysyłali jakieś „wydłużone linki”. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7382313 Napisano: 08.08.2026 17:57:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Napisz do nich, wyślą nowy link. Ich błąd, że w wiadomości z biletami jest tylko delikatna sugestia, żeby bilet pobrać na komputer, a nigdzie nie ma jasnej informacji, że link z biletem wygasa po 30 dniach.

Z Loterii w Biedronce? Wczoraj pobierałem z 22.06 bez problemu, także nie wiem, od czego to zależy. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7381157 Napisano: 05.08.2026 13:27:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mellowfruit napisał(a):

co ciekawe - u mnie dokładnie ta sama sytuacja. nie lubię tworzyć teorii spiskowych i mam nadzieję, że to tylko przypadek emotka

U mnie to nie teorie spiskowe, a intuicja, która rzadko zawodzi, tyle, że w tym przypadku trudna do zweryfikowania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7381077 Napisano: 05.08.2026 11:55:22 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Mam sma od Gls… Słuchawki od Albedo z Cappy Żabka, czy spóźniony box matcha od Columbit? Wyświetl w wątku >>
0 0