Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#7241042 Napisano: 17.02.2025 13:24:18 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy Logaris w aplikacji Dpd, to zestaw z Whiskas...? Ktoś ma większość pewność...? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7240891 Napisano: 16.02.2025 17:00:02 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Kody Spotify 120 zł- 100 zł/ sztuka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7240883 Napisano: 16.02.2025 16:12:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stokrotka238 napisał(a):

Blikomania
Czy ja dobrze rozumiem, ten regulamin, że ile bym transakcji blik nie zrobiła, w jednym banku to i tak będzie się liczyła tylko pierwsza? A kolejne będą się tylko liczyć tylko jeśli będę miała więcej niż jedną aplikację bankową? 

2.5. Użytkownik BLIKA może przesłać więcej niż jedno Zgłoszenie, o ile posiada na swoim urządzeniu mobilnymzainstalowane aplikacje mobilne z funkcjonalnością umożliwiającą realizację Transakcji BLIK wydane przez różneBanki i o ile w ramach każdej z tych aplikacji (każdego userID z BLIKOMANII) dokona Transakcji rejestracyjnejBLIK, z zastrzeżeniem punktu 2.8.2.6. W ramach jednego Zgłoszenia Użytkownik BLIKA może wskazać tylko jedną aplikację mobilną danego Banku.
2.7. Jeżeli Użytkownik BLIKA prześle więcej niż jedno Zgłoszenie z tym samym adresem e-mail i ze wskazaniemtego samego Banku (ten sam userID z BLIKOMANII), gdzie Transakcja rejestracyjna BLIK zostanie przetworzonaw Systemie Płatności Mobilnych BLIK dla tego samego APPID, Organizator dokona rejestracji Uczestnika tylko napodstawie pierwszego Zgłoszenia, a kolejne takie Zgłoszenie pozostawi bez rozpoznania.2.8. Jeżeli Użytkownik BLIKA prześle więcej niż jedno Zgłoszenie z tym samym adresem e-mail i ze wskazaniemtego samego Banku (ten sam userID z BLIKOMANII), gdzie kolejne Transakcje rejestracyjne BLIK będąprzetworzone w Systemie Płatności Mobilnych BLIK dla różnych APPID, to Organizator oznacza każde kolejneAPPID, dla którego została wykonana Transakcja rejestracyjna BLIK, jako uczestniczące w Loterii.

To dotyczy rejestracji do loterii, a nie zgłoszeń. (nomenklatura chyba nie ma tu znaczenia- wiadomo, w czym rzecz) Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7240878 Napisano: 16.02.2025 15:41:55 w Czy informują/ informowali?
dysia napisał(a):

aleksiak napisał(a):

dysia napisał(a):

agicho napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Whiskas nie powinien do dziś? A może był już?

Też czekałam w tym tyg. Na wyniki i cisza (?)

Nikt nic nie pisał, myślę że chociaż z jedna osoba wpisałby w wątku MDW

W ubiegły piątek, na 26 nagród, pochwaliło się 19 osób. Nie ma opcji, by informowali wczoraj.

Zatem czekany do poniedziałku

Może dziś wieczorem, jak z ferii wrócą emotka . Wyświetl w wątku >>
1 dysia 0

visserarthur

#7240497 Napisano: 13.02.2025 19:08:13 w Avanti
anialistopad napisał(a):

visserarthur napisał(a):

A ten konkurs po 100 bonów dziennie z Biedronki rozwiązany? O bony pytam oczywiście, bo jakoś mi to umknęło.

Rozwiązują nadal. Stanęli z info z tego co pamiętam na 14 . Niech ,ktoś poprawi jak są dalej

Dzięki Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7240483 Napisano: 13.02.2025 17:29:23 w Avanti
A ten konkurs po 100 bonów dziennie z Biedronki rozwiązany? O bony pytam oczywiście, bo jakoś mi to umknęło. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7240310 Napisano: 12.02.2025 15:46:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Bo to Piniata "zero waste", wielokrotnego użytku... Po co coś produkować, żeby zaraz rozwalić i wyrzucić... Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7239726 Napisano: 09.02.2025 15:05:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
No właśnie u mnie na telefonie (zdjęcie powyżej) nie ma tej opcji „moje konto”, dlatego też miałem problem ze znalezieniem losów (zmiana pozycji ustawienia ekranu nic nie daje). Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

visserarthur

#7239715 Napisano: 09.02.2025 14:03:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ktosiek1 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Czy da się na telefonie grać w klub Winiary? Nie mogę odnaleźć losów… (jeśli ma to znaczenie, chodzi mi o Iphone).

Strasznie ukryli te losy w tej edycji. Najpierw się zaloguj, a potem wejdź w moje konto i na samym dole jest moje losy.

Na stronie, to wiem, ale na telefonie nie ma nawet opcji „moje losy”… Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7239713 Napisano: 09.02.2025 13:59:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dany-duszek napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Czy da się na telefonie grać w klub Winiary? Nie mogę odnaleźć losów… (jeśli ma to znaczenie, chodzi mi o Iphone).

a jak wejdziesz przez link https://www.klub.winiary.pl/twoje-losy ?

O, no dzięki. Muszę sobie ten link zapisać, bo inaczej nie wiem jak… Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7239710 Napisano: 09.02.2025 13:51:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy da się na telefonie grać w klub Winiary? Nie mogę odnaleźć losów… (jeśli ma to znaczenie, chodzi mi o Iphone). Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7239294 Napisano: 06.02.2025 23:22:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pewnie można sobie też za pomocą generatora kodów kreskowych z internetu to zrobić. Akurat Biedronki jeszcze nie mam, ale z Kauflandem tak zrobiłem. Np. tu: https://www.pwsk.pl/generator-kodow-kreskowych/ Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7239292 Napisano: 06.02.2025 23:16:04 w SZUKAM....
aniolka2310 napisał(a):

Czy do zakupów zrobionych w aplikacji Rossmann dodają paragon papierowy do paczki czy wysyłają fakturę na mail?

Jak to paczka z konkretnego sklepu, to wrzucają paragon… Jeśli wysyłka, to nie wiem, ale pewnie też… Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7236835 Napisano: 23.01.2025 12:48:06 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
baxter napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

martunik3 napisał(a):

Praliny Lindt DPD

co jest w zestawie?

Bylo wczesniej info na @?odbior z podpisem?

Odbiór bez podpisu, nawet Smartwachy/ ów nie trzeba podpisywać. W zestawie jest to, co w Regulaminie- 3 smaki pralin 200 g: te czerwone, złote i truskawkowe. Wyświetl w wątku >>
1 baxter 0

visserarthur

#7236703 Napisano: 22.01.2025 15:15:15 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
FBsebastian3 napisał(a):

wiesia30 napisał(a):

rufus napisał(a):

Justintime napisał(a):

Lindor słodycze wygrana 07.11. Czy ktos jeszcze czeka?

Tak

Tak

Tak

Gotowe do nadania w aplikacji dpd, więc już niedługo, tym bardziej, że do końca stycznia mają czas. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7235926 Napisano: 18.01.2025 23:56:59 w Wkurza mnie...
stokrotka238 napisał(a):

Wkurza mnie, że wczoraj złamałam Dysona za ponad 2,5tys 😪 Wychodzi na to, że nawet do odkurzania się nie nadaje.emotka Wprawdzie ten chiński badziew jest na gwarancji, ale wątpię by uznali...
Poza tym wkurza mnie, mąż, że wydaje kasę na pierdoły, a aktualnie nie mamy oboje pracy 🥺 Przydałoby się wygrać coś cennego, a tu też tylko drobiazgi wpadają...

Spróbuj, wymyślając jakąś historię, bo pamiętam, że uznali "mi" kiedyś reklamację po terminie na końcówkę, uzasadniając, że zadowolenie klienta najważniejsze itp. bzdety. Chyba wiedzą, co sprzedają, z jaką przebitką, więc wolą sobie opinii nie psuć... Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7235818 Napisano: 17.01.2025 22:10:20 w Wkurza mnie...
Ja mam od niedawna na jednym adresie takiego wścibskiego i zazdrosnego kuriera. Ostatnio dzwoni, że ma paczkę, ale mnie nie było, więc powiedziałem, żeby następnego dnia przywiózł. Tego "następnego dnia" widziałem, że stoi jego auto, więc podszedłem po paczkę, a on mi mówi, że mu jej nie dali, to go podszedłem (wiedząc jaki to typ) i mówię: a to zaraz zadzwonię do znajomej, bo pracuje na bazie. To zaczął już inaczej gadać, że pewnie coś pokręcił i zapomniał ją wziąć, także tym bardziej się utwierdziłem, że złośliwie jej nie wziął... A paczkę sam sobie na bazie odebrałem, bo i tak jechałem w tamtym kierunku. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7235816 Napisano: 17.01.2025 21:51:18 w Wkurza mnie...
samdej napisał(a):

visserarthur napisał(a):

ziolko napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Nie rozumiem OLX.
Założyłam sobie konto 15.01.25 wieczorem. Już ok 7 rano 16.01.25 dostałam maila ,że moje konto jest zalokowane bo jest oszustwem WTF.
Chciałam tam wystawić poprzedni odkurzacz i może jeszcze coś.
Nawet nie dodałam ogłoszenia ani też nic nie kupowałam kompletne zero akcji.
Dziś mi odblokowali po napisaniu im , tak bardzo miło bez sarkazmu o co chodzi.
Aż się boje teraz coś tam wystawić bo nie rozumiem ich polityki.
Nigdy wcześniej nie miałam tam konta ani nic nie przeskrobałam bo niby jak.
Wszystko mnie już wkurza chyba nie rozumiem już netu i platform.
A już dodatek w uzasadnieniu ,że można iść z nimi na drogę sądową jak się nie zgadzam obudził we mnie uśpione demony.

Zanim zaczniesz coś tam wystawiać, to  najpierw poczytaj o tym, jakie sposoby mają oszuści, żebyś później nie narzekała, że wyczyścili Ci konto bankowe, bo kliknęłaś na rzekome potwierdzenie wpłaty. 
Polecam grupy w tym temacie
https://www.faceb...ups/723748045240403/
https://www.faceb...ups/394012267617440/
https://www.faceb...oups/129637791061658

Zasady bezpieczeństwa na olx https://www.olx.pl/bezpieczenstwo/
Nie zgadzaj się na żadne wpłaty poza portalem.

A dlaczego nie poza portalem? Jak zrobi przelew na konto, to chyba ok?

Ok, pod warunkiem, że przelew zrobi osoba, której Ty coś sprzedajesz, a nie ktoś inny, której tamta osoba "sprzedała" Twój towar podając Twoje konto do przelewu. Dla Ciebie niby wszystko ok, wyślesz towar osobie, której sprzedałeś, a po roku-dwóch, jak przyjdzie Ci wezwanie do sądu to okaże się, że przelew zrobiła Ci nie ta osoba, której Ty sprzedawałeś.

A, dlatego ja zawsze proszę o zweryfikowanie przez osobę, z którą piszę, od kogo przyszedł przelew, a jeśli przelew ma być od kogoś innego, w tytule ma wpisać dane osoby... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7235800 Napisano: 17.01.2025 20:22:21 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Nie rozumiem OLX.
Założyłam sobie konto 15.01.25 wieczorem. Już ok 7 rano 16.01.25 dostałam maila ,że moje konto jest zalokowane bo jest oszustwem WTF.
Chciałam tam wystawić poprzedni odkurzacz i może jeszcze coś.
Nawet nie dodałam ogłoszenia ani też nic nie kupowałam kompletne zero akcji.
Dziś mi odblokowali po napisaniu im , tak bardzo miło bez sarkazmu o co chodzi.
Aż się boje teraz coś tam wystawić bo nie rozumiem ich polityki.
Nigdy wcześniej nie miałam tam konta ani nic nie przeskrobałam bo niby jak.
Wszystko mnie już wkurza chyba nie rozumiem już netu i platform.
A już dodatek w uzasadnieniu ,że można iść z nimi na drogę sądową jak się nie zgadzam obudził we mnie uśpione demony.

Zanim zaczniesz coś tam wystawiać, to  najpierw poczytaj o tym, jakie sposoby mają oszuści, żebyś później nie narzekała, że wyczyścili Ci konto bankowe, bo kliknęłaś na rzekome potwierdzenie wpłaty. 
Polecam grupy w tym temacie
https://www.faceb...ups/723748045240403/
https://www.faceb...ups/394012267617440/
https://www.faceb...oups/129637791061658

Zasady bezpieczeństwa na olx https://www.olx.pl/bezpieczenstwo/
Nie zgadzaj się na żadne wpłaty poza portalem.

A dlaczego nie poza portalem? Jak zrobi przelew na konto, to chyba ok? Wyświetl w wątku >>
0 0