Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#7365452 Napisano: dzisiaj o 16:05:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elemelex napisał(a):

Nie, że się jakoś szczególnie palę by jeść ten Soser, ale nagrody fajne. Zachęcona faktem, że predłużyli konkurs, sprawdzam kod w mojej biedronce i niby ma być a jak przychodzę to oczywiście nie ma. U mnie nie ma czego takiegoś jak lodówka z nowościami, są lodówki i tyle i nigdzie nie ma. A u was "rzucili"? emotka

Właśnie sobie zajrzałem na stronę... Niezła ściema, że niby ludzie wykupili... Po prostu nie dojechał na czas do (niektórych)  sklepówemotka . Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7364462 Napisano: 13.06.2026 16:26:52 w SZUKAM....
anialistopad napisał(a):

visserarthur napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Szukam portfela,ktory byl do wygrania lata temu. Kolor zolty ,rozmiar maly,zapinany na zatrzask . On byl z cappy,capri lub costa do wygrania

Ło matko... To było minimum 15 lat temu. Dałem ostatnio (chyba ostatni) siostrze... Puccini z logo "soków" Caprio

Tak to dokladnie taki. A masz moze fotke to bym poszukala go sobie.

Na razie udało mi się ustalić model: PORTFEL PUCCINI P-1953 Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7364376 Napisano: 13.06.2026 03:13:15 w SZUKAM....
anialistopad napisał(a):

Szukam portfela,ktory byl do wygrania lata temu. Kolor zolty ,rozmiar maly,zapinany na zatrzask . On byl z cappy,capri lub costa do wygrania

Ło matko... To było minimum 15 lat temu. Dałem ostatnio (chyba ostatni) siostrze... Puccini z logo "soków" Caprio Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7364305 Napisano: 12.06.2026 19:11:04 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
reolo3 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

reolo3 napisał(a):

martunik3 napisał(a):

imp96 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Jak ktoś czeka na bilety z Monstera z Dino dostałam odpowiedź od Albedo 

Dzien dobry, Dziękujemy za wiadomość. Bilety są w trakcie wysyłki. Prosimy o jeszcze chwilę cierpliwości -nagroda będzie przekazana na adres mailowy wskazany w formularzu laureata, najpóźniej do końca tygodnia.

Masakra, szkoda, że dzień przed wydarzeniem nie wyślą...

Albedo porażka - wysyłka biletów po terminie, a i patrzą tylko, żeby odebrać nagrodę, lista zwycięzców nie uzupełniona.
Natomiast Insignia sp. z o.o. mniej znana, ale w poniedziałek zgłoszenie do konka, we wtorek info z gratulacjami, a dziś środa kasa na koncie.
Można? Można!

wątpię, że wyslą dziś

Jakaś rekompensata się należy za to czekanie. U Albedo jak się dzień spóźnisz z odesłaniem formularza to z nagrodą możesz się pożegnać ale nie działa to niestety w drugą stronę. Też wątpię, że dziś je wyślą.

Super, już ile dni po terminie? 
Im wolno. 
A nam o byle stówkę, żeby zabrać emotka

Piszcie na maile szefów. Ilekroć to robiłem, sprawy ruszały. Wyświetl w wątku >>
1 endrjuen 0

visserarthur

#7363941 Napisano: 11.06.2026 20:39:12 w Co można dostać gratis?
wiolka252 napisał(a):

as32572 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Juz wszystko poszło o 14, bo chyba tylko jeden paczkomat z kartonami byl na jedno miasto. Ale wg stories inpost maja byc kolejne dropy.

To jakiś specjalny baner w „nagrodach za coiny” powinien być?

były w katalogu nagród, w sekcji zakupy i jedzenie 
już nie ma

To trzeba zerkać co jakiś czas czy wiadomo kiedy będą zaś kolejne dropy?

Następny raz 10.07 od 14 Wyświetl w wątku >>
1 wiolka252 0

visserarthur

#7363753 Napisano: 11.06.2026 15:52:18 w Co można dostać gratis?
zebry napisał(a):

aguagu napisał(a):

zebry napisał(a):

fryz napisał(a):

zebry napisał(a):

Nie gratis, ale za 50 coinow, zestaw kibica Lay’s w apce inpost, tylko dla wybranych miast

ja widze tylko Szczecin emotka

Trzeba w filtr zrobić wg nakrotszych opcji i wtedy wszystkie miasta pokazuje

już nie ma? Bo nie widzę nic takiego w apce. emotka

Juz wszystko poszło o 14, bo chyba tylko jeden paczkomat z kartonami byl na jedno miasto. Ale wg stories inpost maja byc kolejne dropy.

To jakiś specjalny baner w „nagrodach za coiny” powinien być? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7362755 Napisano: 09.06.2026 15:22:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agicho napisał(a):

Zastanawia mnie Kinder 😵‍💫🧐 🥶🤬jak bony do wygrania to pojedynczo jedna , dwie osoby w wątku wygranych  , jak dziadostwo się pozbywają w postaci pinia to po kilka szło wygrać .🤬

Ale chyba nagród jest mniej... dużo mniej... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7362752 Napisano: 09.06.2026 15:18:01 w Smolar
masza napisał(a):

czy Smolar do głównej nagrody chce wszystkie zgloszone paragony czy tylko zwycięski?

Jeden Wyświetl w wątku >>
1 masza 0

visserarthur

#7362111 Napisano: 08.06.2026 00:10:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
visserarthur napisał(a):

Działa chyba Nałęczowianka

Dalej działa, ale nie wiem, czy przedłużyli, czy po prostu u nich zawsze tak jest, że formularz nie blokuje się z chwilą zakończenia… Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

visserarthur

#7362101 Napisano: 07.06.2026 23:35:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Działa chyba Nałęczowianka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

visserarthur

#7362092 Napisano: 07.06.2026 22:43:23 w Żabka
titinunu napisał(a):

titinunu napisał(a):

andii napisał(a):

Miligili napisał(a):

titinunu napisał(a):

Miligili napisał(a):

antylopia napisał(a):

Miligili napisał(a):

antylopia napisał(a):

Miligili napisał(a):

Nosz kurka zamin kupiłam ostatnią to patrzałam specjalnie czy są dostępne. Było 177 szt....A teraz odpisali ze pula wyczerpana emotka

teraz jest 172

Bo to tak nie działa... Liczą przyznane kody, a nie ilość wypełnionych formularzy... Trochę bez sensu, bo ktoś po prostu sobie kupił, a formularza nie wypełni emotka Wyświetl w wątku >>
1 titinunu 0

visserarthur

#7362070 Napisano: 07.06.2026 21:09:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBsebastian3 napisał(a):

Nutella lody mogą brać udział. Nie widze przeciwskazań ale się wolę upewnić

Jeśli to pytanie, to tak- biorą. Jak załączysz paragon, to na liście rozwijalnej jest Nutella Ice Cream. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7361994 Napisano: 07.06.2026 16:51:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBmagdalena17 napisał(a):

catcat napisał(a):

atlantydek napisał(a):

catcat napisał(a):

czarny_kot napisał(a):

emotka I co z tą Nałęczowianką teraz? Myślicie że ruszy czy wysyłacie zgłoszenie na maila? Jest w ogóle sens? Ehh zawsze sobie powtarzam nie graj na ost chwilę

O niee, ja też zostawiłam na dzisiaj emotka  Myślicie, że coś ruszy, czy jednak długi weekend i nikt nad tym nie czuwa?

Nikt nie czuwa, ale jutro po zalewie maili  z gorzkimi żalami pewnie przedłużą o 1 dzień

No nic, w takim razie piszę maila im więcej nas będzie tym większe szanse, że się odniosą

Gdzie piszecie na info@smartplatform.pl ?

Nie lepiej na ten z Regulaminu uwagi@? Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7361975 Napisano: 07.06.2026 16:05:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bandit napisał(a):

visserarthur napisał(a):

bandit napisał(a):

czesc
 Konkurs "Napełniaj Dzień Nawykami do potęgi N"
mam problem z dodaniem pliku emotka
jak jest u Was ?
plik poniżej 2MB

pozdrawiam
Krzysztof

Wystarczy spojrzeć wyżej. 
Ps: Jak ktoś ma skąd, to jeszcze można spróbować wysłać sms do pana z Albedo 693 708 529

hmmm
Albedo ? tu jest w regulaminie Smart Loyalty Platform sp. z o.o. sp.k. z siedzibą w Poznaniu pod adresem: ul.Truskawiecka 1, 60-478 Poznań
a nie ALBEDO

Pisałem o tym wyżej (w skrócie: jeden pies) Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7361950 Napisano: 07.06.2026 14:49:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bandit napisał(a):

czesc
 Konkurs "Napełniaj Dzień Nawykami do potęgi N"
mam problem z dodaniem pliku emotka
jak jest u Was ?
plik poniżej 2MB

pozdrawiam
Krzysztof

Wystarczy spojrzeć wyżej. 
Ps: Jak ktoś ma skąd, to jeszcze można spróbować wysłać sms do pana z Albedo 693 708 529 Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7361919 Napisano: 07.06.2026 13:44:17 w WC - rozmowy o wszystkim
zof83 napisał(a):

henius napisał(a):

pan_paragonik napisał(a):

Masakra z Nałęczowianką,nie dodaje foty paragonu emotka

U mnie to samo

Piszcie na FB Nałęczowianki pod postem konkursowym, bo widziałam, że dziś odpisują...

Co z tego, jak to zapewne „ktoś” inny prowadzi… Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7361851 Napisano: 07.06.2026 10:28:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
danaaa napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

Działa Wam formularz z Nałęczowianki w biedrze? U mnie na żadnej przeglądarce nie idzie wgrać zdjęcia paragonu emotka

U mnie jest ten sam problem  emotka

U mnie też. Napisałem maile do panów z Albedo (dla uniknięcia nieporozumień: we władzach obu ci sami panowie), ciekawe czy odczytują wiadomości w weekendy 😂. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7358556 Napisano: 26.05.2026 17:00:51 w moje dzisiejsze wygrane :)
1 z 500 walizek…
Aż mi się przypomniał konkurs (bo to chyba nie była loteria, trzeba było chyba najszybciej odpowiedzieć smsem na pytanie A, B, C) Mars z walizkami… w garażu było ich z 200… ach te wspomnienia. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7357925 Napisano: 24.05.2026 22:44:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie jestem oblatany w tym "internecie", ale zastanawia mnie, czy nie na darmo się wysilam. Czy jak ktoś "układa hasła", korzystając ze sztucznej inteligencji, to organizator, gdyby chciał, ma możliwość sprawdzenia tego jakoś, np. poprzez wrzucenie do wyszukiwarki, czy coś...? Jak nie, to chyba już w ogóle przestanę cokolwiek układać (a i tak było tego dość mało)... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7357772 Napisano: 23.05.2026 23:30:33 w Smolar
@Kwiat napisał(a):

InkaR napisał(a):

visserarthur napisał(a):

InkaR napisał(a):

visserarthur napisał(a):

bocin napisał(a):

Avelinax napisał(a):

bocin napisał(a):

Dzień Dobry Wieczór, powiedzcie mi proszę czy Smolar patrzy jak podpisane są paragony? W konkursie z leżakami trzeba było kupić 4 piwa Okocim/Somersby 0% w Dino, a ja mam podpisane "PIWO OKO 4x0,5L". Będzie okej?

To jeszcze nic 🙂 Ja kupowałam Somersby, a na paragonie widnieje jako "Napój piwny 400 ml"... Napisałam do nich maila z pytaniem, czy na taki paragon w ogóle mogę wziąć udział w konkursie to odpisali mi, że w przypadku zdobycia "większej nagrody" z pewnością będą prosić o zaświadczenie ze sklepu z potwierdzeniem, że to na pewno są wymagane do konkursu produkty. Ja wygrałam leżak, więc wysyłam bez zaświadczenia i zobaczymy co to będzie 😁 

BTW - naprawdę "uwielbiam" podpisy na paragonach z Dino 🙈

Dzięki. Ja akurat wygrałem coś więcej niż leżak, więc po prostu wyślę maila z zapytaniem do Smolara. 
A Dino ma w całej sieci sklepów tak samo podpisane produkty czy każdy pojedynczy sklep podpisuje sobie jak chce? Bo to właściwie co 2 konkurs jest problem z nazewnictwem produktów. emotka

Oni raczej nigdy nie robią problemów z opisami, tym bardziej, gdy akcja w sieci, ale niech się wypowie ktoś, kto taki problem miał (a nie sam go stworzył), jeśli ktoś taki jest.

Ja potrzebowałam dla Kropki Bordo potwierdzenie z Dino ze kupiłam co kupiłam i normalnie napisałam do Dino do BOK I wysłali ml taki jakby rozszerzony paragon

Tak, ale tu konkretnie o Smolara chodzi. Pewnie, że są agencje, które w pieczątki się bawią, mi ostatnio np. agencja od loterii Amino wysłała maila, żeby iść po pieczątkę, ale im napisałem, że na paragonie jest kod ean produktu, który jednoznacznie określa produkt promocyjny i odpisali, że akceptują.

Dla Smolara nigdy nie brałam dodatkowych opisów a mam pozytywna weryfikację airfryera z loterii ambition gdzie na paragonie jest napisane sitko....

a ja też miałam z DINO paragon "Napój piwny" a kupowałam smakowe piwo żywiec ciekawe jak te agencje się połapią czy ktoś kupował somersby czy żywiec smakowy....

Z tego, co pamiętam te opisy są inne, więc chociażby na tej podstawie da się rozróżnić… Wyświetl w wątku >>
0 0