Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#7318859 Napisano: 04.12.2025 23:43:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ja dobrze rozumuję, że Karlsbad oszukuje i z konkursów robi sobie loterie? Tzn. informuje wszystkich, że wygrali nagrodę niższego rzędu, a jak otrzyma dane, to nagle niektóre osoby dostają nagrodę wyższego rzędu… Trzeba chyba im „delikatnie” napisać o tych „losowaniach danych osobowych”… O „legalności” tego procederu. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7318280 Napisano: 03.12.2025 01:11:58 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Fortis- wciskają kit o negatywnej weryfikacji, bo IP urządzenia było takie samo, a to nie jest IP urządzenia, tylko internetu, bo na każdym urządzeniu jest takie samo, także pójdzie reklamacja.

Adres IP to unikalny numer przypisany Twojemu urządzeniu przez dostawcę usług internetowych (ISP). Dzięki niemu urządzenie może komunikować się w
internecie, kierując swój ruch przez ISP. Dostawca (czyli ISP) może zmieniać Twój adres IP okresowo, dostarczając nowy w razie potrzeby.
W praktyce wygląda to tak, że ja w swoim routerze mam dynamicznie zmienne IP i na przykład po wyłączeniu zasilania i ponownym podłączeniu, może się zalogować w sieci z IP całkowicie zmienionym w stosunku do poprzedniej sesji. Ten mechanizm wykorzystywali konkursowicze kiedyś tam, gdy były konkursy z głosowaniem na prace, a warunkiem było, że danego dnia tylko jeden głos z jednego numeru IP. Resetowało się router i głosowało ponownie emotka
Tak że ten, walcz o swoje. Fortis podpada już nie pierwszy raz! Chyba zacznę go profilaktycznie bojkotować, by się później nie stresować niepotrzebnie i nie żreć z durniami. emotka emotka

Jak mnie "znasz", np. "po Żabce", to wiesz, że ile da radę- nie podaruję! Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7318117 Napisano: 02.12.2025 15:13:57 w Wkurza mnie...
picola1 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Fortis- wciskają kit o negatywnej weryfikacji, bo IP urządzenia było takie samo, a to nie jest IP urządzenia, tylko internetu, bo na każdym urządzeniu jest takie samo, także pójdzie reklamacja.

Z jakiego konkursu? Są w regulaminie zapisy o unikalnym IP?

Monster Dino, jest zapis o IP urządzenia, a nie o IP internetu (urządzenia były inne, a oni wskazują IP internetu, więc już błąd). Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7318109 Napisano: 02.12.2025 14:41:06 w Wkurza mnie...
Fortis- wciskają kit o negatywnej weryfikacji, bo IP urządzenia było takie samo, a to nie jest IP urządzenia, tylko internetu, bo na każdym urządzeniu jest takie samo, także pójdzie reklamacja. Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

visserarthur

#7316388 Napisano: 25.11.2025 16:12:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jaki limit nagród 😂😂. Każda nagroda jest indywidualna i się ich nie sumuje. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7315357 Napisano: 20.11.2025 16:38:59 w Smolar
agakaz2 napisał(a):

smolar nadal kosmetyki bielenda? Mam przesyłkę w dpd

Ja mam "w przygotowaniu do nadania", także jeszcze nie nadane- możliwe, że Bielenda. Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

visserarthur

#7315325 Napisano: 20.11.2025 15:54:04 w moje dzisiejsze wygrane :)
nawrotkatv napisał(a):

mam nadzieje że zaliczą bo na paragonie w DC Cukier puder SUDZUCL i nie mam pojęcia co to znaczy :X

Skrót od nazwy producenta Südzucker

Winiary 50 zł Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7315099 Napisano: 19.11.2025 23:01:06 w Smolar
loteryjny napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Uriel2000 napisał(a):

Czy wiadomo po jakim czasie otrzymuje się wygraną (bon) od Smolar? Jest to moja pierwsza wygrana, a już wkracza 3 tydzień po wypełnieniu oświadczenia z konkursu. Mieli zweryfikować zgodność i cisza

Straszne... Jakby to były trzy miesiące, to "mógłbyś" się martwić/ denerwować...

Po co ta uszczypliwość? Wyjmij kij z miejsca w którym nie powinien się znajdować emotka  Przecież napisał(a), że jest to pierwsza wygrana, czytaj ze zrozumieniem. A jeśli chodzi o pytanie - spokojnie, musisz czekać emotka

Tak, wyjmij kij, gdy chwalisz się wygraną, której wygrać nie mogłeś emotka , bo wygrał ją ktoś inny. Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

visserarthur

#7314769 Napisano: 18.11.2025 23:58:33 w Smolar
Uriel2000 napisał(a):

Czy wiadomo po jakim czasie otrzymuje się wygraną (bon) od Smolar? Jest to moja pierwsza wygrana, a już wkracza 3 tydzień po wypełnieniu oświadczenia z konkursu. Mieli zweryfikować zgodność i cisza

Straszne... Jakby to były trzy miesiące, to "mógłbyś" się martwić/ denerwować... Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7312259 Napisano: 08.11.2025 15:08:53 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam Bumpboxx Monster- 500 zł (były chyba różne modele, więc mogę przesłać zdjęcie, czy jakieś info) Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7310322 Napisano: 01.11.2025 15:36:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monikar napisał(a):

Cytrusek77 napisał(a):

Kamil_K napisał(a):

Cytrusek77 napisał(a):

Puszczał ktoś dzisiaj Kinder Bueno? Loteria zniknęła ze strony, regulamin też się nie otwiera

Przed chwilą zgłaszałem kod

Teraz też poszło, nie wiem czemu wcześniej nie chciało zatrybić

Teraz nie działa

Z ciekawości sobie sprawdziłem- u mnie strona ładuje się tak jakby "połowicznie". Niby się otworzyła, ale wejść w żadną promocję się nie da, bo jakiś błąd. W ogóle strasznie muli... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7308438 Napisano: 24.10.2025 17:43:49 w moje dzisiejsze wygrane :)
Milka 100.

Ps: Wątek „dziś dotarła nagroda z…” to nie tutaj. Skoro ktoś nie chce napisać, że wygrał, to niech już to trzyma w tajemnicy, bo jak nagroda przychodzi, to wpisujemy w innym wątku. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7307845 Napisano: 22.10.2025 20:42:57 w SZUKAM....
samdej napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Ktoś kojarzy?: Do odbioru przesyłki z automatu dpd potrzebna jest aplikacja, czy wysyłają jakiś kod?

Wysyłają pin jak kojarzę, tylko to jeszcze zależy czy dany automat ma klawiaturę, lepiej się upewnić, bo starsze modele mogą nie mieć. Wcześniej DPD wymagało aplikacji, od jakiegoś czasu od tego musiku odchodzą.

Dzięki, ten mój ma klawiaturę, także może nie będzie trzeba aplikacji. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7307823 Napisano: 22.10.2025 19:47:39 w SZUKAM....
Ktoś kojarzy?: Do odbioru przesyłki z automatu dpd potrzebna jest aplikacja, czy wysyłają jakiś kod? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7307563 Napisano: 21.10.2025 20:40:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darq1991 napisał(a):

Na stronie Halloween z Lidl pojawiła się pierwsza trójka laureatów tylko czemu są podpisami jako 1 tydzień skoro jest to nagroda dzienna a nie tygodniowa?

A to aż taki problem? Pierwszy tydzień: i sobie wpiszą 21 osób… Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7305466 Napisano: 13.10.2025 18:18:07 w SZUKAM....
Może ostał się komuś plecak z Loterii Rodowita sprzed dwóch? lat? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7305393 Napisano: 13.10.2025 14:16:08 w SZUKAM....
nanajka81 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Czy ktoś jest w stanie mnie oświecić, jak mogę wysłać paragon z loterii Ferrero Rocher (itd.) kurierem (piszą o tym w mailu)? Z tego, co mi wiadomo, na skrytkę pocztową nie ma takiej możliwości, nawet Pocztexem (tak p/odpowiada AI).

Kiedyś też jak wygrałam w Ferrero to chciałam wysłać paragon czymkolwiek innym niż pocztą i poległam. Na maila mi nie odpisali a trzeba było wysłać szybko więc poszło pocztą.

No właśnie… To po co w mailu takie głupoty piszą. Przesyłka priorytetowa (powinna dotrzeć w 3 dni) kosztuje tyle, co kurierska dostarczana na drugi dzień. Porażka Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

visserarthur

#7305383 Napisano: 13.10.2025 13:27:10 w SZUKAM....
Czy ktoś jest w stanie mnie oświecić, jak mogę wysłać paragon z loterii Ferrero Rocher (itd.) kurierem (piszą o tym w mailu)? Z tego, co mi wiadomo, na skrytkę pocztową nie ma takiej możliwości, nawet Pocztexem (tak p/odpowiada AI). Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7305175 Napisano: 12.10.2025 13:05:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as32572 napisał(a):

Jak już mowa o problemach technicznych macie problem w Winiary? Dodaję paragon wszystko kończy się prawidłowo, a losów brak (paragon nie jest tez jako niezweryfikowany, nie ma go wcale).

A wykonujesz wszystko zgodnie z instrukcją? Dodajesz, ale później masz jeszcze sprawdzić i potwierdzić i dopiero wtedy jest zapisywany… Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7304718 Napisano: 10.10.2025 13:03:17 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Stówka z Felix sprzed kilku dni, a 200 zł z Gourmet sprzed pięciu miesięcy brak. Dziwna ta Unique One... Wyświetl w wątku >>
3 agakaz2, aja, darog 0