Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#7255001 Napisano: 18.04.2025 15:51:42 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Kody Spotify 120 zł- 100 zł/ sztuka

Pakiet 4 kodów Multibilet (do kin)- 70 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7254859 Napisano: 18.04.2025 00:14:40 w SZUKAM....
atyde25 napisał(a):

Na youtubie są filmiki z takich wizyt w fabryce Wedla. Jakieś influ tam byli ale pewnie z pół roku temu lub dawniej.
Mnie rozbawiło ,że tam w sklepiku sprzedają taniej słodycze jakie im nie wyszły. Jakieś krzywe i wybrakowane w dobrych cenach.

To zapewne częsta praktyka. W fabryce Lion, Princessa... też sprzedają (a na pewno sprzedawali, bo dawno tam nie byłem) na worki batony, które im nie wyszły. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7254002 Napisano: 14.04.2025 19:10:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBsebastian3 napisał(a):

printy napisał(a):

Cześć, czy otrzymaliście już toster z loterii Nutella?

Nie mam

Część była wysyłana, ale nie wszystkie. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7253910 Napisano: 14.04.2025 12:39:50 w Smolar
Ktoś wie, czy to norma, że jak przekierowałem torby z Milki w Biedronce, kurier gls, to przesyłka została zwrócona nadawcy...? Dziwna zagrywka... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7253783 Napisano: 13.04.2025 23:26:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
U mnie na laptopie na prawo od daty. Obok "imię", jest też "nazwisko", więc wnioskuję, że masz problem z "widzeniem", jeśli w linii są dwie rubryki. Może zmień orientację na poziomą... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7253645 Napisano: 13.04.2025 01:32:08 w Smolar
emanuela24 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

snowflake napisał(a):

Konkursowiczom nie dogodzi 😣 Gdy w konkursie 3/4 laureatów to mieszkańcy jednej miejscowości lub gdy na wymaganą pisemną odpowiedź na pytanie, ktoś przesyła makietę - to źle, oszuści, kombinatorzy itp. A gdy jakaś agencja chce ukrócic takie praktyki i wymaga ( olaboga!), żeby każdy grał na swoje prawdziwe dane - to również źle emotka

Jeśli grałam ją i mąż to co mi do tego że ktoś inny z mojej miejscowości gra? Co ja mam zrobić? Wybić pozostałe 2 rodziny konkursowiczy żeby smolar był zadowolony? emotka

Jak mogłaś wyhodować sobie taką konkurencję emotka

Sama nie wiem jak do tego doszło. Malo tego mam łowczynie promocji cenowych która prowadzi swój profil na tikToku i instagramie. Ale chodzi o takie mega promki- jak np wyprzedaże w rossmanie za 1zl itd Patrze na TikToku laska pokazuje co nakupowala właśnie w rossmanie po złotówce. Mówię do męża ej jedziemy zobaczyć. Wszystkie 3 rossmany z promek wymiecione. Nastepny raz to samo i kolejny. Aż raz patrze ona pokazuje jakie fajne produkty kupiła w sklepie świat udanych zakupów emotka  To sklep do którego mam jakieś 400 metrów. Nagrywała z mojego ulubionego sklepu. No i przejrzałam resztę filmików i się wyjaśniło dlaczego te wszystkie super promki u mnie w mieście wymiecione emotka

To może być takie internetowe kłamstwo. Znalazła jedną sztukę, ale mówi, że są, a była tylko jedna (a może w ogóle nie było takiej promki emotka ). Akurat jeśli chodzi o Rossmann, sam to "sprawdzałem". Jak była niedawno loteria Nivea Men, w jednym Rossmannie jeden rodzaj "kulki" był za 4,99, w innym 8,29, 9,49, a w pozostałych w normalnej (promocyjnej- gazetkowej) cenie 10,99. Pytam kierowniczki, a ona, że czasem tak jest, że w poszczególnych sklepach jest dodatkowa obniżka. Wczoraj kupiłem w Rossmann za 3 zł czekoladę tą studencką, jedna sztuka była, bo data 04/2025- też mogłem nakręcić filmik, że w Rossmann czekolada za 3 zł, ale g... prawda- po prostu jednej się termin kończył emotka . Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

visserarthur

#7253642 Napisano: 13.04.2025 01:13:17 w Smolar
emanuela24 napisał(a):

snowflake napisał(a):

Konkursowiczom nie dogodzi 😣 Gdy w konkursie 3/4 laureatów to mieszkańcy jednej miejscowości lub gdy na wymaganą pisemną odpowiedź na pytanie, ktoś przesyła makietę - to źle, oszuści, kombinatorzy itp. A gdy jakaś agencja chce ukrócic takie praktyki i wymaga ( olaboga!), żeby każdy grał na swoje prawdziwe dane - to również źle emotka

Jeśli grałam ją i mąż to co mi do tego że ktoś inny z mojej miejscowości gra? Co ja mam zrobić? Wybić pozostałe 2 rodziny konkursowiczy żeby smolar był zadowolony? emotka

Jak mogłaś wyhodować sobie taką konkurencję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7253640 Napisano: 13.04.2025 00:55:45 w Smolar
Jestemnowa napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Smolarze, numer nie jest zarejestrowany na mnie i co mi zrobisz... Osoba, na którą numer jest zarejestrowany, udostępniła mi go, nie wyraża zgody na przekazywane "danych rejestracyjnych". Ps: Gdzie konstytucyjne prawo do prywatności? Im bardziej "ich" czytam, tym bardziej mnie bawią.

No ale czy to nie jest tak ,że zgłaszając się do ich akcji potwierdzasz zapoznanie się z regulaminem , akceptujesz itd ? Przecież zazwyczaj pisze ,że mogą poprosić o takie dane , że niedozwolone jest zgłaszanie się w im osób trzecich a skoro nr nie jest twój to zgłaszasz się jako kto . 

Ostatnio np takie albedo wysłało mi SMS w piątek późnym popołudniem ,że mam im dosłać skany wszystkich zgłoszonych paragonów i mam na to czas do niedzieli to dopiero jest super sprawa zwłaszcza ,że jedna nogą byłam już na wyjeździe ale co miałam zrobić jak taki zapis był w regulaminie, wysłałam bez gadania i już . Znaczy  paragony wysłałam ,nagrodę dostałam ,trochę im nawciskałam i już nic u nich nie wygrałam  😅

To jest nie tak, że jakaś tam agencja nie ma prawa ingerować w życie ludzi, nawet jeśli w regulamin wpiszą te swoje głupoty. No właśnie jak zgłaszasz się z czyjegoś numeru (podając numer), to jako kto według Ciebie...?

Wysłanie wszystkich paragonów to jest jednak coś innego, niż próba ingerencji w prywatne sprawy ludzi (np. czy ktoś komuś udostępnia numer telefonu).

Ps: Taki absurd: Jak kiedyś ktoś nie miał ani stacjonarnego, ani komorki, dzwonił do radiowego konkursu z automatu na żeton, albo na kartę, to miał prawo wygrać nagrodę, czy nie, bo dzwonił z aparatu Telekomunikacji Polskiej...???emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7253634 Napisano: 12.04.2025 23:48:27 w Smolar
Smolarze, numer nie jest zarejestrowany na mnie i co mi zrobisz... Osoba, na którą numer jest zarejestrowany, udostępniła mi go, nie wyraża zgody na przekazywane "danych rejestracyjnych". Ps: Gdzie konstytucyjne prawo do prywatności? Im bardziej "ich" czytam, tym bardziej mnie bawią. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7253590 Napisano: 12.04.2025 16:19:58 w Smolar
emanuela24 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

byekitty napisał(a):

niewyspanamama napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Nie wiem, co to za absurdy znowu... Mam prawo udostępnić numer komu chcę, nie ich sprawa na kogo jest zarejestrowany. I tak im napiszę, jeśli kiedykolwiek do mnie uderzą w tej sprawie...

Dokladnie tak , mam takie sami zdanie emotka  mogę mieć i 3 numery zarejestrowane na siebie ,  a telefon z takim starterem już " uruchomionym" moze dostać np teściowa w prezencie która sama nie ogarnęłaby sobie  rejestracji i szczerze wolę ze jest on na mnie bo w razie jakichkolwiek problemów w sieci nie muszą jej ciągac po salonach...a napewno będąc schorowaną to ostatnia rzecz o ktorej by marzyła....Nic nikomu do tego czy zarejestrowany numer na siebie dam córce w prezencie czy teściowej do własnego uzytku.Ja nie widzę w tym nic złego i jeśli odezwą się do mnie kiedyś w tym temacie ja także napisze co o tym myślę... Swój numer mogę udostępnić komu mi się podoba i nikomu nic do tego.

Jeszcze chwila I będzie ze z własnego laptopa nie może mąż korzystać bo musi kupić swojego by wysłać zgłoszenie emotka  Moze jeszcze nas odwiedza i sprawdzą czy zgadza się ilość laptopów w domu wraz z liczbą zgloszen z danego domuemotka

Przecież nie ma zakazu korzystania z zarejestrowanej przez kogoś karty. Smolar się stacza na dno.
Kto pamięta agencję, która dzwoniła i pierwszą rzeczą o którą pytali było: "na jaki numer telefonu się dodzwoniłam”. Agencji już dawno nie ma, nie pamiętam jak się nazywała nawet… Ci też nie powinni gryźć ręki, która ich karmi emotka

W życiu pewnie nie, ale w konkursach Smolara tak. Zastrzegają  sobie to w regulaminie, takie sprawdzanie to opcja atomowa, ale akceptujemy potencjalne detektywistyczne śledztwa biorąc udział.

Dokładnie taka informacje otrzymałam w Smolarze. Dobrowolnie biorąc udział zgodziłam się na sprawdzanie mojej osoby.

Jest coś takiego jak klauzule abuzywne (niedozwolone), często stosowane w Aktach Notarialnych (poważny dokument), więc taki regulamin to sobie mogą o kant d.... Już kiedyś o tym pisałem. Nie wszystko, co w regulaminie, obowiązuje, po prostu wpisują pewne rzeczy jako odstraszacz. Co np. ma udowodnić to, że numer nie należy do mnie... To, że nie należy do mnie? No i co z tego...? Liczy się zgoda właściciela, nie agencji. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7253479 Napisano: 11.04.2025 21:44:19 w Smolar
Nie wiem, co to za absurdy znowu... Mam prawo udostępnić numer komu chcę, nie ich sprawa na kogo jest zarejestrowany. I tak im napiszę, jeśli kiedykolwiek do mnie uderzą w tej sprawie... Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7252999 Napisano: 10.04.2025 12:36:37 w Informują
Informują z Konkurs z nagrodami "Złoto Św. Patryka" 18+

Rodzaj powiadomienia: Nadal dzwonią
Dodatkowe informacje:
z telefonu z końcówką 343 Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7252733 Napisano: 09.04.2025 13:57:01 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Zestaw 2 kodów do Helios z Kinder Bueno za 30 zł (za zestaw). Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7252093 Napisano: 07.04.2025 15:05:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
LadyInWhite napisał(a):

lilichilimili napisał(a):

ArtystkaZeSpalonegoTeatru napisał(a):

lilichilimili napisał(a):

Ma ktoś pomysł jak dodać zgłoszenie do konkursu M&M? Za każdym razem komunikat - wystąpił błąd, zdjęcia mam poniżej 500KB i nazwy plików do 5 znaków. może ktoś zna jakiś magiczny sposób?

U mnie ostatnio w innym konkursie nie szło z Androida, iOS i dopiero z kompa się udało. I to zdjęcie wklejone do painta, a nie normalne foto.  emotka

Nic niestety nie pomaga, ani zmniejszenie zdjęć - poniżej 200 KB, ani zmiana przeglądarki, ani tryb prywatny, ani wycinki itp.  Znajomy, który jest informatykiem jak zobaczył jak ta strona jest napisana złapał się za głowę - masa błędów ponoć (nie znam się na tym), więc nie ma się co dziwić, że takie problemy są... ;(

Też nie moge dodać od piątku emotka

Zróbcie zdjęcie na białej kartce w równomiernym świetle... No chyba, że to nie wina zdjęcia... W Snickersie chyba kiedyś im nie pasował "ł" w adresie, bo zdjęcie to samo, zmieniłem adres i przeszło. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7251136 Napisano: 02.04.2025 16:08:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

przecież ktoś tu kiedyś oferował godziny bramek więc..

Oferować można, tylko czy to prawdziwa/ wiarygodna oferta… Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7251122 Napisano: 02.04.2025 15:32:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MDL napisał(a):

Pamiętam Nowy Dwór Mazowicki i wysyp thermomixów z hochlanda w poprzednim roku🧐😥

Czyli też loteria paragonowa... Wyświetl w wątku >>
1 MDL 0

visserarthur

#7251097 Napisano: 02.04.2025 14:02:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Czyżby kolejni sklepikarze się nam objawili przy okazji wprowadzenia gry na paragony, bo z "naklejkowych" loterii ich nie kojarzę... https://www.nutella.com/pl/pl/xp/nutelladodajeusmiechu2025/laureaci.php

W Budzyniu (4600 mieszkańców) też sami szczęściarze emotka

Tak... A lista nie jest jeszcze pełna. Wyświetl w wątku >>
1 radziosny 0

visserarthur

#7251086 Napisano: 02.04.2025 13:48:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
radziosny napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Czyżby kolejni sklepikarze się nam objawili przy okazji wprowadzenia gry na paragony, bo z "naklejkowych" loterii ich nie kojarzę... https://www.nutella.com/pl/pl/xp/nutelladodajeusmiechu2025/laureaci.php

Więcej wygranych z Kraśnika, niż z Warszawy  emotka

Nie tylko Kraśnik Wyświetl w wątku >>
1 radziosny 0

visserarthur

#7251081 Napisano: 02.04.2025 13:30:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czyżby kolejni sklepikarze się nam objawili przy okazji wprowadzenia gry na paragony, bo z "naklejkowych" loterii ich nie kojarzę... https://www.nutella.com/pl/pl/xp/nutelladodajeusmiechu2025/laureaci.php Wyświetl w wątku >>
1 radziosny 0

visserarthur

#7249237 Napisano: 25.03.2025 14:37:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nuna1210 napisał(a):

Jestem tu dość krótko, bo od zeszłego roku, uwielbiam forum, dużo się tu dowiaduję, to ogólnie super społeczność. ❤️
Ale tę dyskusję o losowaniu/nielosowaniu czytam już kolejny raz i myślę, że nie dojdziemy nigdy do konsensusu. Każdy ma swoje racje, a prawdopodobnie prawda leży gdzieś po środku. Agencje są różne, różne są gusta, różne terminy, jedna agencja wylosuje, jedna zrobi najpierw selekcję "po pierwszym zdaniu", inna przeczyta. Nie ma co wrzucać ich do jednego worka i rzucać krzywdzącymi oskarżeniami, że na pewno wszyscy losują i koniec.
Ja u siebie widzę dobrą skuteczność w jednych agencjach, gorszą w innych i raczej nie byłoby takiej zależności, jeśli wszyscy by tylko losowali.
Nie ma się co kłócić, tylko robić swoje, pisać odpowiedzi najlepiej jak umiemy i liczyć na wygrane ☺️

Bardzo dobrze prawisz. Od dawna uważam, że każdy sam powinien sobie wyrobić opinię, bo na forum niejednokrotnie da się wyczuć, że ludzie głupoty wypisują, by np. zniechęcić konkurencję. Na mnie to nie działa, lata praktyki pozwalają wyrobić sobie opinie na temat konkursów i loterii w poszczególnych agencjach. Wyświetl w wątku >>