Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#6353176 Napisano: 06.05.2017 13:54:47 w Albedo Marketing
Gdy odbierałem swoje trzecie auto od Albedo , to pani mówiła, że pan R.W. odbierał już u nich dwa (sama z siebie o tym wspomniała nie personalnie, ale potwierdziła, gdy zapytałem) , ale to było już jakiś czas temu i odnosiło się tylko do jego osoby (w rodzinne układy nie wchodziłem emotka ) Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

visserarthur

#6352835 Napisano: 05.05.2017 14:02:11 w SZUKAM....
Jest jakiś konkurs z płukanką do ust? Makro odpada. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6350245 Napisano: 26.04.2017 12:14:12 w Informują
deva napisał(a):

Mokate Batycki dzwoni emotka

A jakim cudem, jak to chyba etapy miesięczne są? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6349949 Napisano: 25.04.2017 16:12:51 w Dyskusje o wynikach konkursu
Jacy jestescie niezyciowi. Taki byl zamysl tej loterii, by zachecic do udzialu, a samochody nie musialy zostac jeszcze zakupione, wiec te niewydane wcale nie zostana u Organizatora...  Organizator musi jedynie "zablokowac" srodki na ewentualne nagrody...
Wina Albedo jest tu jak najbardziej na miejscu emotka Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6349662 Napisano: 24.04.2017 23:01:34 w Albedo Marketing
Jeśli kogoś to interesuje, to Albedo przysłało dziś znajomej przyprawnik Kamis- list na stronie poczty dostarczony, oni twierdzili, że nie dotarł, wystarczyła wysyłka mailem skanu dowodu nadania listu i przyprawnik przysłali. Wyświetl w wątku >>
1 ewikewikk 0

visserarthur

#6349463 Napisano: 24.04.2017 13:15:52 w SZUKAM....
Co wozi dziś kurier/paczkowy Poczty Polskiej? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6349317 Napisano: 23.04.2017 23:55:32 w Albedo Marketing
kermit napisał(a):

szprotka napisał(a):

Też myślę, że Albedo zgarnie sobie chociaż jeden samochodzik, z jutrzejszego losowania mąki też pewnie sobie przygarną, przecież tacy uczciwi zawsze byli emotka

Z jakiej mąki? Bo jak z szymanowskiej to faktycznie zaszaleją, zważywszy, że nie oni są organizatorami a i360 emotka . Ta ich  zachłanność już ludzkie pojęcie przechodzi... emotka

Wszystkie grzechy = Albedo emotka . Ktoś już tu też winił Albedo za Milkę emotka Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6349301 Napisano: 23.04.2017 22:08:51 w Albedo Marketing
ewikewikk napisał(a):

Co do losowań drogich nagród Smolar robi filmy z losowań. Albedo nie. A obecna promocja Wedla w 4 sieciach i podwójne nagrody dla tych samych osób co nie jest zgodne z regulaminem sugeruje, że auta KONSUMENCI na oczy nie zobaczą.

Pytał ktoś z was, czy te duble nie są po prostu błędem....? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6348663 Napisano: 21.04.2017 11:22:52 w Albedo Marketing
kedziorldz napisał(a):

W zeszłym roku był konkurs Milki (zakupu za min 15zl) - wygrałem fioletowa pufę, odesłałem oświadczenie I paragon z Tesco. Odesłali mi I powiedzieli ze opis nie świadczy o tym, ze to Milka, mam iść do sklepu po pieczątkę kierownika sklepu, ze on potwierdza, ze to faktycznie Milka. W Tesco nie chcieli wstawiać pieczątek na paragonie, ale wydrukowali mi cenowki z opisem oraz jakiś dodatkowy zrzut z systemu pokazujący, połączenie miedzy cenowka a paragonem.... odesłali mi jeszcze raz paragon I powiedzieli, ze nie uznają tych wyjaśnień I nagroda przepada, jeśli cos mi sie nie podoba moge zglosic reklamacje... moja reklamacja nie została uwzględniona, ponieważ była to pufa a nie dużą kasa albo auto to odpuściłem, bo bym mi juz na polecone do nich kasy brakowało.

Piszesz o Albedo? Albedo chyba nie współpracowało nigdy z Milką...!? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6348536 Napisano: 21.04.2017 00:48:48 w Albedo Marketing
Myślę, że przesadzacie. Tak samo było w akcji z CIf? którą robiło IQ Marketing (blendery i roboty ręczne Bosch do wygrania), gdzie dużo osób nie dostało nagród, bo np. wpisywało błędne nipy. Ja jak wypełniam formularz zgłoszeniowy, to sprawdzam dwa razy- wtedy też tak było i wszystkie nagrody do mnie przyszły, więc polecam czasem zgłaszać się sprawdzając, co wpisujecie w treść. Mojej siostrze co prawda też nie przysłali przyprawnika (Albedo), ale to jakiś pojedynczy przypadek. Zaraz napiszę do właściciela Albedo, może nie wie, że listy giną i jakoś zareaguje... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6348285 Napisano: 20.04.2017 14:29:47 w Albedo Marketing
mrmax napisał(a):

Kolejne przykłady "wała" albedo:
- Loteria Wedla Gama/DC/Groszek/Eurosklep - spójrzcie na wyniki http://wiosennaloteria.pl/ - powtarzają się osoby i miejscowości, mimo że w regulaminie jasno napisane, że jedna osoba ma prawo do jednej nagrody danego stopnia. 
Nawet jeśli to nadużycia ze strony grających, to powinni to weryfikować, a sami nawet nie trzymają się regulaminu. 

- Loteria Wedla w Carrefour - wygrał ktoś z was cokolwiek? Wyniki: http://www.slodkiprezentodserca.pl/ - rozdane 19 z 200 bonów do Carrefoura (tak wynika z listy laureatów). Tak samo, nie wszystkie vouchery do SPA rozdane. Reszta została w agencji? Sporo tego ...

Myślę, że to duble. Proponuję zapytać u źródła, czy nie wpisali tych osób po dwa razy... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6348273 Napisano: 20.04.2017 14:25:16 w Albedo Marketing
monisss napisał(a):

katrin1 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Ja na Albedo nie narzekam. Proponuję wam wykazać się większym zaangażowaniem, przypinać zszywaczem paragony do kartki/ oświadczenia i wszystko fotografować- trwa dłużej, ale warto, a tak to jest słowo przeciwko słowu, że paragon o złym numerze, czy że go w ogóle nie było.
Propo tej loterii z Wedla- sam zrezygnowałem z trzech bonów do Carrefoura na rzecz Spa, bo niestety notatek nie porobiłem i nie wiedziałem, który paragon, do którego telefonu (a oni takich informacji nie udzielają), więc wrzuciłem wszystkie do koperty ze Spa, mimo, że było ich za dużo, ale wolałem mieć pewne Spa chociaż, rezygnując z trzech bonów...

Wygrałeś w loterii u Albedo ze skutecznością 4/4? emotka  

o matko emotka pogratulować szczęścia emotka  

A gdzie jest napisane, że 4/4? Paragonów ogólnie było 10 z 10 numerów, więc zamiast odesłać na 4 nagrody po 1 i nie trafić z jego numerem, lepiej, według mnie, było wrzucić na lepszą nagrodę wszystkie, czyli 10. Polecam czasem poszerzać horyzonty "myśleniowe" Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6348264 Napisano: 20.04.2017 14:06:41 w Albedo Marketing
Ja na Albedo nie narzekam. Proponuję wam wykazać się większym zaangażowaniem, przypinać zszywaczem paragony do kartki/ oświadczenia i wszystko fotografować- trwa dłużej, ale warto, a tak to jest słowo przeciwko słowu, że paragon o złym numerze, czy że go w ogóle nie było.
Propo tej loterii z Wedla- sam zrezygnowałem z trzech bonów do Carrefoura na rzecz Spa, bo niestety notatek nie porobiłem i nie wiedziałem, który paragon, do którego telefonu (a oni takich informacji nie udzielają), więc wrzuciłem wszystkie do koperty ze Spa, mimo, że było ich za dużo, ale wolałem mieć pewne Spa chociaż, rezygnując z trzech bonów... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6348239 Napisano: 20.04.2017 13:28:10 w Albedo Marketing
giulietta napisał(a):

ziolko napisał(a):

zamierzam napisać reklamację do konkursu wedla w c4. Brałam tam udział, więc mogę emotka  
Ale nie napiszę do Abedo, tylko do Wedla.

ogólnie nic do nich nie mam z wyjątkiem nie wymagania nr paragonu, ale właśnie ta loteria Wedel mnie dziwi  emotka  http://www.slodkiprezentodserca.pl/

Mnie nie dziwi, za długo żyję, żeby mnie to dziwiło... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6348228 Napisano: 20.04.2017 13:12:05 w Albedo Marketing
ziolko napisał(a):

W związku z tym, że jest coraz więcej "niespodzianek" w konkursach organizowanych przez tą agencję, zakładam nowy temat, żebyście mogli tu wpisywać wszystkie "kwiatki", typu zaginiony paragon, a był przyklejony do oświadczenia, zaginiony list, a widnieje jako dostarczony itp.

Przykład stąd https://www.e-kon...rona/4117#p6348167 

Dla mnie sprawa jest jasna: mieli przeprowadzkę i pogubili te listy. Większych zastrzeżeń do nich nie mam, rezerwy do większych nagród są. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6341858 Napisano: 04.04.2017 11:16:49 w SZUKAM....
Szukam strony, gdzie szybko doładuję telefon/y. Z mojego konta to za długo idzie...- trzeba monotonnie każdy z osobna doładowywać... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6338650 Napisano: 27.03.2017 12:40:57 w Lay's
luko922 napisał(a):

Ej, Błaszczykowski w reklamie mówi, że kibice wygrywają piersi...  a wcale nie ma takich nagród...   emotka

Luko, wiesz, że on jakąś wadę wymowy ma(skoro z taki z Ciebie kibic), a się nabijasz... nieładnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6337319 Napisano: 23.03.2017 17:31:12 w Dyskusje o wynikach konkursu
Mysia napisał(a):

kalka napisał(a):

Mysia napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

bethan napisał(a):

monisss napisał(a):

ale pierwsze dwa... mi się po prostu nie podobają

Mnie też nie  emotka

mi się nie podoba pierwsze, bo właściwie nie odpowiada na pytanie. Bardziej opisana jest wymarzona kąpiel a nie łazienka

gdybym napisała taką odpowiedź mój mąż zrobiłby mi "puk puk" palcem po głowie emotka myślę że wśród naszych forumowiczów były lepsze odpowiedzi, któż się nie stara na tak fajną nagrodę emotka ale fakt nie są złe te odpowiedzi emotka

Duże prawdopodobieństwo, ze nagrodzone głównymi Panie, to też nasze forumowiczki, tylko po tak "przyjaznych" opiniach nie pochwalą się swoją wygraną emotka
Ja w każdym razie gratuluję wszystkim trzem Paniom!  emotka
(i przestaję się dziwić, że coraz rzadziej ludzie chwalą się swoimi głównymi nagrodami)

Ja też gratuluje emotka zresztą wygrały 16tysi na remont i mają w nosie co myślimy o tych tekstach tak myślę emotka ja też tu raz zostałam oceniona (konkurs foto)przez jedną osobę i miałam to gdzieś emotka po to m.in. jest forum emotka mi się ten pierwszy niezbyt podoba, a czytając czasem zwycięskie odpowiedzi ludzi z forum robię wielkie WOW i domyślam się że były tam lepsze teksty to wszystko emotka

Na remont lub na shooping emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6335430 Napisano: 20.03.2017 13:54:28 w SZUKAM....
darog napisał(a):

MENTOS/ bilety do kina
czy ktoś pamięta kiedy wysyłali je na maila?

13.12.2016 są ważne do 31.03.2017, wyszukaj przez maila: losmentos@1stline.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6334241 Napisano: 16.03.2017 23:20:50 w SZUKAM....
nadeim napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Szukam gdzie  kupic male paczki  velvetu?

w każdym sklepie. Wystarczy rozerwać 10-pak i masz jedno opakowanie z kodem kreskowym.

Idź do Lewiatana, rozerwij i nabij sobie- opłata jak za całe opakowanie (4,49) Wyświetl w wątku >>