Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#6264533 Napisano: 05.10.2016 12:31:00 w Połączenia nieodebrane
luckymen napisał(a):

Zastrzeżony ok. 10:30 ? emotka

Właśnie, u mnie 11:38 (raczej nie automat, bo dzwonił pod rząd) i 11:50 Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6264119 Napisano: 04.10.2016 17:18:34 w Biedronka
mariolakal napisał(a):

Czy ktoś próbował dzisiaj wysłać zgłoszenie na konk Winiar ? Wysyłałam około 15-ej SMS-ka o treści: Winiary.Numer paragonu i przyszła zwrotka: błedna treść, schemat SMS-a to: Winiary.Numer dowodu zakupu"...  emotka
Mój numer paragonu zaczyna się od zera, więc spróbowałam jeszcze raz pomijając to zero... I znów to samo... Kurde... Ta biedronka zaczyna mnie coraz bardziej wkurzać...  emotka

Jeśli wszystko robisz dobrze, to wychodzi na to, że to błąd z ich strony- przy okazji innej (podobnej) ich loterii też był taki problem, ale naprawili... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6263879 Napisano: 04.10.2016 13:28:02 w Biedronka
Z naklejkami, to w ogóle komizm. Ludzie podchodzą, pytają, czy się zbiera, u córki znajomej nauczyciel zbiera, bo do jakiegoś przedszkola,
czy coś tam... Sobie myślę "to tylko maskotka, która będzie leżała i kurz zbierała", no ale z drugiej strony się nie dziwię- skoro ktoś niczego nigdy nie wygrał, to maskotka "gratis" jest mega nagrodą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6263822 Napisano: 04.10.2016 12:47:17 w Biedronka
monia24 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

monia24 napisał(a):

Z tego co wiem to kasjerka w biedronce z tymi naklejkami ma tak, że jak siada na kasę to wpisuje numer pierwszej, jak schodzi to ostatniej naklejki. Kiedy klient kończy zakupy musi wbić czy bierze naklejki czy nie, jeśli bierze wbija TAK i wyskakuje jej ile ma wydać. Musi się jej stan zgadzać. 

O faktycznie, sa numery na naklejkach emotka o wybieraniu tak czy nie przy naklejkach akurat pierwsze slysze. Kasjerka to wybiera czy klient na wyswietlaczu? Ciekawe czy wbijaja tak nawet gdy klient nie chce i zabieraja sobie emotka

Ona ma na wyświetlaczu u siebie. Podobno nie mogą sobie tak klikać i zabierać. Ale tylko tak słyszałam - nie mam nikogo w biedronce.

Niby nie mogą, ale u mnie w niektórych Biedronkach kasjerki nie pytają, czy się chce naklejki (szczególnie tych, którzy nie mają karty Moja Biedronka) naciskają "TAK", a naklejki biorą dla siebie (nie dając Klientowi tego wydruku, ile naklejek powinien dostać).
I jeszcze taka sytuacja: Pani robiła zwrot i kasjerka kazała jej oddać naklejkę- co w przypadku, gdy każdemu każą zwracać, a trafi na Klienta, który naklejek nie brał, tylko kasjerka je sobie zwinęła... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6262578 Napisano: 01.10.2016 12:13:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ma ktoś regulamin Ferrero Rocher? To jakieś opakowania z kodami, czy może być zwykłe, bo to loteria paragonowa? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6262577 Napisano: 01.10.2016 12:08:41 w Biedronka
Regulaminu loterii nie można tak po prostu sobie poprawić... Fartuchy nie są chyba przyznawane zgodnie z warunkami loterii, więc wygranie fartucha nie wyklucza z otrzymania nagrody "losowanej". Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6262303 Napisano: 30.09.2016 17:16:37 w Biedronka
aerdna napisał(a):

Ciekawe czy chociaż samochody przed kamerą będą losować...

Czy to cos zmienia? I tak nie wiesz, jakie losy sa w urnie... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6261867 Napisano: 30.09.2016 01:10:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delvitto napisał(a):

Bardzo proszę o pomoc. Karty vip z coca cola biedronka, mam na karcie jakieś nie wydane pieniążki i nijak nie udaje mi się dowiedzieć, jaka to kwota. Mam te pisemko, z którego wynika, że można smsem sprawdzić, i na stronie banku. Tylko, że oprócz nr na który trzeba wysłać sms, nie ma nic co do treści wiadomości. Wysłałam w ten sposób, jak przy aktywacji karty, i się nie udało:( Weszłam na prepaid w bzwbk, pokonałam drogę przez mękę, rejestrując się, niesamowity formularz, tylko odciska palca tam brakuje! i też nic, wywaliło mi że karta jest już aktywna, i nie zechciało mi podać nic więcej. Masakra z tą kartą, tyle zachodu, by sprawdzić te kilkanaście zł emotka

10 ostatnich cyfr numeru konta (brak spacji) 4 ostatnie cyfry numeru karty (spacja) litera S na numer 2424
XXXXXXXXXXYYYY S Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6259322 Napisano: 23.09.2016 23:47:22 w Wkurza mnie...
amif napisał(a):

za 3 tygodnie wybieram się na urlop, doczekałam się na walizkę z Biedronki, a tu zonk - walizka uszkodzona i wygląda na to, że już taka zapakowana, bo karton cały, więc tym razem to nie wina kuriera emotka brawo Albedo

Idąc tym tokiem, to może nie Albedo, a producent i np. jakaś biedna Chinka?! Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6259316 Napisano: 23.09.2016 23:26:01 w Wkurza mnie...
No ja przepraszam, ale jak dla mnie zwrot za zakup jakiegoś towaru to JAK NAJBARDZIEJ konkurs promocyjny (innej, bardziej pasującej kategorii według mnie nie ma). Trzeba dokonać zakupu, to jest promocyjny! Może powinien być na forum jakiś klasyfikator, który przy dodawaniu konkursu będzie zadawał pytania: np. czy, aby wziąć udział w tej akcji/konkursie wymagany jest zakup produktu? (Jeśli tak, to trafia on z automatu do promocyjnych). Zresztą na forum jest to już od dawna określone: "Konkursy promocyjne"-"Mamy na myśli wysyłanie globów z papierosów, etykietek, kodów kreskowych czy też zakup jakiś produktów..." Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6259179 Napisano: 23.09.2016 16:39:53 w TESCO konkursy
Ja kupiłem z Hasbro zestaw z ciastoliną PlayDoh Star Wars- była ona w gazetce przy konkursie i na stronie konkursowej też, ale w regulaminie brak tego kodu produktu, więc się wkur..., poszedłem oddać i finalnie w konkursie udziału nie wziąłem. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6258677 Napisano: 23.09.2016 02:20:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lager napisał(a):

czy jest jakaś loteria, gdzie np trzeba kupić Fairy? Wpadła dziś do Biedronki cała rodzina i poprosili o 500 sztuk Fairy każdy na osobny paragon, zdziwiłam się, bo chyba takiej loterii w tej chwili nie ma, więc o co chodzi z osobnymi paragonami emotka

Jakoś wątpliwe, by w Biedronce mieli 500 fairy... Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

visserarthur

#6258669 Napisano: 23.09.2016 00:48:57 w Kaufland konkursy
Tak wynika z regulaminu tej akcji, ale spróbuj pani wmówić, że po odjęciu jest dalej 60 zł, albo udaj, że nie zauważyłeś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6258664 Napisano: 23.09.2016 00:32:41 w Kaufland konkursy
Pomijam panie w Kauflandzie, ale ciekawe, czy pisząc o alkoholu, mieli oni na myśli również piwo, bo pewnie jego zakup byłby wliczany w sumę paragonu, chodzi bardziej o mocne alkohole i papierosy, co wynika bardziej z przepisów, a oni napisali ogólnie alkohol. Tak samo, jak np. w Carrefour są te akcje "Piąte zakupy gratis"- tam było jasno określone, że piwo nie jest wyłączone z akcji... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6258661 Napisano: 23.09.2016 00:14:00 w Kaufland konkursy
bezaczek7 napisał(a):

Czy ktoś się orientuje, czy na akcję bony 25zł można w sklepie X przedstawić 2 paragony ze sklepu X a 3 ze sklepu Y, rozchodzi się o inne miejscowości? emotka  I zakup alkoholu nie ma znaczenia na odbieranie bonów, tylko w konkursie z takim paragonem zagrać nie można?

Dobre pytanie, bo też chcę iść z różnych sklepów z paragonami, ale do tej pory myślałem, że tak można, bo gdzieś mi się obiło, że tak jest napisane...

Edit: Skoro napisali coś takiego "Bony na zakupy można odebrać w Punkcie Informacyjnym na terenie dowolnego marketu Kaufland.", to idę z różnymi, skoro dowolny...
Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6258657 Napisano: 23.09.2016 00:05:46 w Kaufland konkursy
ziolko napisał(a):

VISSER - nie wiem.. ja tam mam zameldowanie i mieszkanie to samo emotka  więc tylko piszę, że to jeden i ten sam adres.
Może następnym razem napisz, że prosisz o wysyłkę pod adres nr 2, a nie 1? 

Było napisane "adres do wysyłki nagrody". Zobaczymy jak będzie tym razem, może ostatnio jakieś przeoczenie tylko. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6258648 Napisano: 22.09.2016 23:04:20 w Kaufland konkursy
Dziękuję za info. Ostatnio wysłali mi nagrodę pod adres zameldowania i nie wiem, czy im się coś nie pozmieniało, bo kiedyś pisali, że można podać również adres do wysyłki, a teraz tego nie robią, więc nie wiem też, czy wysyłają tylko na adres zameldowania, czy po prostu jakieś niedopatrzenie i wysłali mi na zameldowania... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6258636 Napisano: 22.09.2016 22:42:09 w Kaufland konkursy
Czy w Tqg nic się nie zmieniło i można wysłać oświadczenie i adres w treści maila (bez podpisywania)? Zawsze drukuję oświadczenie, ale teraz nie mam za bardzo możliwości i chcę wysłać oświadczenie wklejone- bez podpisu... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6258045 Napisano: 21.09.2016 22:27:32 w Kaufland konkursy
scrabble napisał(a):

kemli napisał(a):

gracet napisał(a):

czy mógłby mi ktoś przeslać treść smsa, prooooosze, moja mama nie potrafi mi go odczytać:)

Kaufland:P&G troszczy sie... do 25 09 na kaufland@tqg.pl przeslij dane wymagane w pkt 13 regulaminu Wymagany adres zameld. Zalacznik nie moze przekraczac 1 M

emotka  mój chłop już by to skasował! Jeżeli nie widzi w wiadomości "Gratulujemy", uważa to za reklamy i usuwa. 

Współczuję, bo ostatnio właśnie "smsowy spam" zaczyna się tym słowem- dzisiaj 2x: Gratulujemy! Serwis dietetyczny otrzymuje właściciel numer..., albo Gratulacje. W loterii do wygrania jest 7500... Pewnie chłop by się mega cieszył emotka Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

visserarthur

#6257965 Napisano: 21.09.2016 19:50:52 w Kaufland konkursy
andii napisał(a):

anialistopad napisał(a):

A tu był podział na sklepy czy nie?

nie emotka

Teoretycznie nie, ale w praktyce pewnie było inaczej... Wyświetl w wątku >>
0 0