Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#6244836 Napisano: 23.08.2016 13:08:26 w Kaufland konkursy
Czy w Kauflandzie można płacić 2-3 bonami? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6242143 Napisano: 17.08.2016 22:36:04 w Kaufland konkursy
Monika11 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Czy w piątek powinny dotrzeć piłki/bony od TQG z tego konkursu z piłkami i bonami?

Tak jest emotka

Dzięki, to się wstrzymam z wycieczką do kauflanda emotka Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

visserarthur

#6242140 Napisano: 17.08.2016 22:29:27 w Kaufland konkursy
Czy w piątek powinny dotrzeć piłki/bony od TQG z tego konkursu z piłkami i bonami? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6240869 Napisano: 14.08.2016 02:47:46 w Wkurza mnie...
bridget napisał(a):

1mariusz napisał(a):

ivanotta napisał(a):

petunija1 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

petunija1 napisał(a):

Cały czas mój kurier DPD.
W ogóle między nami nie iskrzy.emotka

ja mam za to takiego kuriera ciacho, który ma branie w całym mieście emotka emotka

Pewnie się nie chcesz zamienić? emotka

Nie oddam emotka ! Paczki przyniesie, miłe słowo powie i popatrzeć jest na co - taki kurier to skarb emotka

też mam takiego "iskrzącego"nawet ,gdy nie ma dla mnie przesyłki to czasem dzwoni z hasłem:jestem za 10 minut -zamawiam tosty! 

też mam cudownego  kuriera DPD  jeszcze troche  i na Ty przejdziemy skoro codziennie  u mnie jest jak nie z zakupami H&M czy limango  to z konkursów coś  przytacha:) albo  po  paczki przyjeżdza:)

A ja mojego chyba onieśmielam, bo szybko ucieka emotka :D Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6240200 Napisano: 12.08.2016 00:00:04 w Wkurza mnie...
delvitto napisał(a):

luckymen napisał(a):

delvitto napisał(a):

przez cały dzień nic nikogo nie wkurzało, więc zrobię wpis:)
wkurzył mnie inPost, a dokładniej, wysyłka przesyłki do paczkomatu ( z allegro). Z tego co mi wiadomo, inpost współpracuje z allegro, dlatego ma opcję wysyłania paczek trochę taniej , i w większym gabarycie. Ostatnio swoją paczkę musiałam z powrotem wziąć do domu, bo otworzyła się najwęższa przegródka, i nie mogłam zmieścić tam paczkiemotka  okazuje się, że funkcja importu danych z allegro automatycznie wstawiła gabaryt A, czyli najmniejszy, pomimo, iż w allegro i inpost jest zupełnie inny opis. Nie mogłam ponownie wysłać paczki korzystając z allegro. bo te dane zostały już wykorzystane, musiałam wygenerować nowy list przewozowy, w droższej taryfie;( Napisałam reklamację do inpost, ale nie dostałam żadnego potwierdzenia, a dziś piąty dzień, i nikt mi nic nie odpisał, próbuję dzwonić na infolinię, też bez skutku;(
A może ja coś źle zrobiłam, przygotowując paczkę? Ale chyba po to jest import z allegro, by wszystko działało sprawnie? Mam teraz kolejną paczkę do nadania, i po prostu nie wiem, jak to teraz zrobić:(

tam się ręcznie wybiera jaki gabaryt paczki jest, domyślnie jest A, ale można to zmienić przecież

nie koniecznie. Gabaryt można zmienić jak nadajesz swoją paczkę prywatnie, wszystko wtedy można zmierzyć i dokładnie obliczyć. Opłata za paczkę dla allegro jest po prostu niższa, i niejako "z urzędu" posiada gabaryt C, czyli największy. Dokładnie w tabeli opłat jest to opisane. Nie rozumiem, dlaczego miałabym ręcznie wybierać gabaryt, skoro import z allegro ma mi zapewnić tę usługę, którą opisał w cenniku?

Po prostu na Allegro masz tak, że czy A, czy B, czy C, to płacisz tyle samo, ale nie masz z automatu wygenerowanego gabarytu C, bo wyobraź sobie, co by było, gdyby każdemu z Allegro, nawet z malutką paczuszką zaznaczało z automatu gabaryt C... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6238789 Napisano: 08.08.2016 15:20:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Zawsze masz bliżej, by podjechać, jak tak bardzo chcesz, niż ktoś z zachodu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6238778 Napisano: 08.08.2016 14:54:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delvitto napisał(a):

nowy konkurs smolara, od dziś, Radość z wygranej:
http://www.smolar...ia-radosc-z-wygranej
nic nie rozumiem. Strona www. mówi, że tylko w makro. Zastanawiało mnie, czemu w regulaminie nie ma ani słowa na temat zwyczajnych jak dla makro ustaleń, tzn, że konkurs dla posiadaczy kart klienta. Za to było napisane, że w dowolnym sklepie odpowiednio oznakowanym konkursem. Dziś się pojawiła lista sklepów, i nie ma to nic z makro wspólnego, jest dużo Carrefourów, PiP, no różne, ale makro nie emotka  ale jak się wejdzie na stronkę www - tylko w makro:( no i co z tym fantem?

Poza tym wygląda, że to dla wschodniej Polskie bardziej... (dzieląc na dwa- Polska A i B). Z Makro to by było trochę bez sensu, bo tam trwa jeszcze chyba inna loteria Coli, to by się nałożyły... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6237309 Napisano: 04.08.2016 12:05:47 w Zjazd e-konkursowiczów
joan napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Ja mogę wpaść tam, gdzie Luko emotka

A będzie jakaś ustawka w kisielu i selfie bez koszulek? emotka

Pchi, tylko bez koszulek... myślałem, że kobiety wolą więcej... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6237281 Napisano: 04.08.2016 11:45:41 w Zjazd e-konkursowiczów
Ja mogę wpaść tam, gdzie Luko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6236414 Napisano: 02.08.2016 14:10:25 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

Frama napisał(a):

jokan napisał(a):

mia napisał(a):

Klienci na Allegro i Olx i ich zawracanie d...y godzinami, po to żeby w końcu zamilknąć. emotka

zgadzam sie...i to tez mnie wkurza....

Też mnie to wkurza!!
Najbardziej mnie wkurza trwający tam od lat oszukańczy proceder, naciągania na wysyłkę towaru za granicę podstawie spreparowanego potwierdzenia z banku... I nieostrożność tych setek ludzi, którzy dają się wrobić:(

Myslalem że tylko u mnie to jest emotka  

Ja często sprawdzam, co sprzedaje "kupujący" emotka . Nieraz zdarzyło się, że był to konkursowicz sprzedający to samo, co ja i pisze, bo chce znaleźć szybko odpowiedź na pytanie, które zadał mu potencjalny kupujący emotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6234822 Napisano: 29.07.2016 11:31:45 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, gdy ludzie odkupują wygrany numer, a później próbują sugerować mi, że oszukuję, bo nagroda jeszcze nie przyszła, a regulaminowy termin wysyłki nagród jeszcze nie minął... Irytujące. Wyświetl w wątku >>
0 1 bethan

visserarthur

#6233000 Napisano: 26.07.2016 00:30:56 w Wkurza mnie...
magnus napisał(a):

Wkurza mnie nękanie przez Windows 10emotka

Dokładnie, najgorsze to, że nie wiadomo, co robić emotka ... Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6230102 Napisano: 17.07.2016 16:42:16 w SZUKAM....
darog napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

szindy napisał(a):

andii napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

Trwa teraz jakis konkurs z maszynkami do golenia bic? Musze kupic emotka

http://www.e-konk...be.html#.V4tFMNSLSt8

A czy w tym konkursie można kupić maszynkę damską? W sumie dowolna to dowolna...

Własnie wg mnie konkurs dotyczy maszynek meskich emotka

to żeby ogolić sobie nogi, to trzeba mieć maszynkę różową?? a jak brodę to koniecznie kolor szary lub czarny?

Możesz ogolić nogi i "tam" też... nikt Ci nie zabroni... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6227940 Napisano: 11.07.2016 23:16:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
enfamka napisał(a):

anusia220 napisał(a):

calle dziękuję za link  emotka

Pozostałym za opinie dziękuję. Nie sądzę, że jest to idealna, czy bardziej estetyczna praca. Nigdzie tak nie napisałam. Nie piszę po to, by poznać opinie na jej temat (pod tym kątem). Obie prace zostały nagrodzone, tak zdecydowała komisja konkursu. Bardziej chodzi mi o niesprawiedliwość w wyborze i tyle. Nie piszę, że mąż miał wygrać główną nagrodę, że to jemu się należy. Tylko, że jest nam przykro, że ta osoba wygrała główną nagrodę. Nie piszę też, że praca jest plagiatem, ale, że ktoś zgapił pomysł z męża pracy (pozostałe prace były zupełnie inne). 

pamiętaj - NIE MA SPRAWIEDLIWOŚCI... jest tylko wybór komisji, lub wyrok sądu, ale nie ma to nic wspólnego ze sprawiedliwością!

Dokładnie tak: Wysoki sądzie, ja tu przyszedłem po sprawiedliwość. Sędzia: tu nie ma sprawiedliwości, tu jest sąd. Wyświetl w wątku >>
2 monkakk, joan 0

visserarthur

#6225909 Napisano: 06.07.2016 17:34:32 w Smolar
agicho napisał(a):

maribog napisał(a):

I co Smolar dalej cisza z kodami na piwo... ktoś coś wie ?

ślą na raty, mozolnie im to idzie ale dochodzą pomału.

Dokładnie, do tego idą tak, jakby od końca (paragony z danymi przesłane później, a kody dotarły szybciej). Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6225370 Napisano: 05.07.2016 21:08:25 w Smolar
joan napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Co zrobić w takiej sytuacji: Mam wygraną piłkę w poprzednim etapie i w tym, ale mój brat (ten numer zgłaszał na siebie do loterii Warki w Biedronce- organizator też Smolar) wygrał teraz TV, no i co... Na piłkę w ogóle nie odsyłać, skoro jedna nagroda na gospodarstwo...? Niby na ten telewizor mogę podać inną osobę, ale Smolar chyba lubi sobie porównywać numery z innymi loteriami...?

Dbaj tylko o to, by w 1 akcji promo do 1 numeru była przypisana 1 osoba.
Może i lubią porównywać, ale ja się nad takimi sprawami nie zastanawiam; w każdym momencie możesz podarować starter koledze, to legalne.
Jednak oblukaj, co to dokładnie za piłka, może nie warto nawet odsyłać danych i komplikować sobie biurokracji.

Mam już taką w domu, taka byle jaka, ale dzieciaki się cieszyły, więc pomyślałem, że będzie kolejna na "prezent", ale skoro tak, to nie odeślę na piłkę... Dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6225362 Napisano: 05.07.2016 20:59:18 w Smolar
Co zrobić w takiej sytuacji: Mam wygraną piłkę w poprzednim etapie i w tym, ale mój brat (ten numer zgłaszał na siebie do loterii Warki w Biedronce- organizator też Smolar) wygrał teraz TV, no i co... Na piłkę w ogóle nie odsyłać, skoro jedna nagroda na gospodarstwo...? Niby na ten telewizor mogę podać inną osobę, ale Smolar chyba lubi sobie porównywać numery z innymi loteriami...? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6222994 Napisano: 30.06.2016 11:56:27 w Informują
Smolar "graj o emocje" Biedronka piłkarzyki sms Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6221073 Napisano: 27.06.2016 14:27:38 w Dyskusje o wynikach konkursu
Monika11 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Karta jest karta, płacisz wszędzie.

u mnie też nie dało rady wypłacić z tej karty niestety emotka

Tak, tak, tylko ktoś pytał, czy można płacić wszędzie. Wyświetl w wątku >>