Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#6219677 Napisano: 24.06.2016 01:40:57 w Biedronka
Jakież oni mają problemy z tymi kodami? Nabijają piwo, kod, suma i jest grosz. Można kilka kodów na jednym paragonie też zrealizować... Przy pierwszej wizycie poprosiłem kierowniczkę, by zapytać, czy w ogóle wie o czymś takim i powiedziała, że tak, więc jakiegoś maila, czy coś pewnie dostali. Kasjerka się przysłuchiwała, bo akurat nie było nikogo i przerażona zapytała "ale jak mam to zrobić?", to podsumowałem "ja wszystko powiem", no i kierowniczka zadowolona wróciła sobie do swoich obowiązków. Raz obyło się bez problemów, choć już szedłem z nastawieniem, że będą problemy... Choć raz bez problemów... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6218308 Napisano: 21.06.2016 23:22:25 w Biedronka
O, to sorry. W mailu napisali, że jeszcze nie zasilona, to nawet nie chciało mi się czytać, co napisali na kartce dołączonej do karty. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6218254 Napisano: 21.06.2016 21:50:15 w Biedronka
andii napisał(a):

hello, mam pytanie, czy te dzisiejsze karty VIP są na PIN??? czy tak jak kiedyś , na podpis???

Pinu nie ma, więc na podpis. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6218245 Napisano: 21.06.2016 21:33:06 w Biedronka
milkaaa13 napisał(a):

czy te karty są z numerem konta?

Hiehiehie, tak-są. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6216745 Napisano: 20.06.2016 00:47:51 w Dyskusje o wynikach konkursu
Ktoś napisał w wątku "wyniki konkursów":
http://eurowygran...ka%20Eurowygrana.pdf
konkurs na moje oko ustawiony. wieś 2k mieszkańców 5 biletów + samochód
(różnie imiona każdy). co jak co ale w taki zbieg okoliczności to ja nie
wierze (albo wykorzystali jakiś system zgłaszania na xxx imiona te same
paragony) albo wykorzystywali jakąś lukę w systemie

i jeszcze ciekawe czy pewien "Pan" nie wygrał tam dwóch samochodów

Odpowiadając, z regulaminu:
Jeden Uczestnik, może wygrać w trakcie Loterii tylko jedną nagrodę, o której mowa w pkt
4.1.2. poniżej i 4.1.3. poniżej (czyli bilety i auto)
więc raczej nie wygrał dwóch. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6216541 Napisano: 19.06.2016 02:42:56 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

wkurza mnie, że towarzystwo w sąsiednim bloku się popiło a teraz fałszują głośno rózne piosenki na balkonie... cały repertuar - disco polo, religijne, weselne itp... kilkanaście metrów od moich okien emotka emotka emotka  i jak tu spać?? jak mają mordy rozdarte?? 
Taaak tak.. marudzę, ale jestem zmęczona po całym dniu roboty i chciałabym normalnie spać, a nie mogę emotka emotka

Nie marudzisz, ale potrzeba trochę siły, żeby zawalczyć o swoje. Mi udało się wychować sąsiadów, bo się sprowadzili i każdy myślał, że wprowadzi swoje zasady przywiezione z okolicznych wsi i miasteczek. Teraz jak chcą zrobić jakąś imprezkę, to zostawiają mi karteczki w drzwiach, że np. "mają urodziny i proszą o wyrozumiałość"- wtedy czasem planuję sobie jakoś inaczej wieczór. Do siebie też po 22 nikogo nie zapraszam na nocne hałasy, uważam, że do takich rzeczy stworzone są odpowiednie miejsca, a i za dnia proszę swoich gości, by się za głośno nie zachowywali, bo może ktoś wrócił z pracy gdzieś obok i chce odpocząć emotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6216448 Napisano: 18.06.2016 13:38:19 w Dyskusje o wynikach konkursu
asantesana napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Ale tam nie chodziło o jedno auto... tylko o jakiś 100 wypasionych egzotycznych wycieczek + 3 auta na koniec. Nie wiem jaka to była loteria i kiedy, bo loterii nie śledzę. Być może wtedy nawet jeszcze  nie bawiłam się w konkursy. Wątpię, że koloryzował emotka

No zapewne on nie koloryzował  emotka

Kto wie, może chciał być tlenionym blondynem, albo innym...
Jak zwykle, radzę podchodzić do tego z dystansem- nie wszystko, co ktoś napisał, czy powiedział jest prawdą- mało kto zdradza swoje "know how".
Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6216366 Napisano: 17.06.2016 23:19:06 w Dyskusje o wynikach konkursu
wojowniczka napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Pozostaje też kwestia tego, że pan A. kupuje na 10 paragonów i każdy nr zgłasza raz. A pan B. kupuje na 10 paragonów i każdy nr zgłasza po 20 razy. Nie zawsze to kwestia inwestowania grubej kasy.

Najlepsi są Ci dwa w jednym- i inwestują i zgłaszają wielokrotnie te same numery.

Z loteriami to pewnie jest tak, że ich obsługa jest tańsza niż w przypadku konkursów kreatywnych. A i klientów jest o wiele więcej, hurtownicy też napędzają sprzedaż- musimy pamiętać, że konkursy to część procesu sprzedaży- oni je robią dla zysku, nie po to, by Kowalski jeździł nowym fiatem...

Nie, loteria jest droższa już przez sam fakt, że odprowadzasz 10% wartości nagród do Izby Celnej, a później jeszcze te podatki, które powinni uiszczać Zwycięzcy, a większość Organizatorów bierze je też na siebie, dając część pieniężną nagrody. Loteria ma na celu nie zajmowanie czasu Konsumentowi- ma kupić, wysłać, a nie jeszcze głowę męczyć wymyślaniem haseł.

Przemyśl? Kilka lat temu, to mi się rzucał w oczy, teraz już nie bardzo. A co do grania w grupach, to ktoś mi pisał, że kiedyś w konkursie, co trzeba było mierzyć rozpiętość łapek łosia Pepsi, jedna osoba wych***ła inne osoby, więc ja bym w to nie wszedł emotka .

Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6216322 Napisano: 17.06.2016 21:40:31 w Dyskusje o wynikach konkursu
edzia21 napisał(a):

assal napisał(a):

Poznałam nie tak dawno jedną osobę, co bawi się w takie loterie. 
Grają w grupie, inwestują olbrzymie pieniądze. Produkty odsprzedają potem. 
Podziwiają grających z kilku miast, ale są dalej daleko w tyle za nimi.
Potrafią w trzech, czterech, zrzucić się po 1-3 tys. na konkurs emotka  Domyślam się, że niektórzy grają mocniej.

A ja pozdrawiam pewnego Pana loteryjnego z Wrocławia, którego miałam przyjemność poznać osobiście i zamienić kilka słówek...:)

Z tego co słyszałam, na zakupy loteryjne idą znacznie grubsze pieniądze...tam gra toczy się nawet o 50 tys zakupionych produktów na loterię (w zależności od wartości nagrody) emotka  (oczywiście wszystko odbywa się w grupce) emotka

I słowa, które wzięłam sobie do serca, zapamiętam do końca życia: "Ty myślisz, że jak zgłosisz jakieś 100-200 paragonów, to masz jakieś szanse?!?!" ja już nic nie myślę, przy moich 2-3 paragonach  emotka  Amen

Ja jakoś nie kojarzę, by ktoś z Wrocławia rzucał się w oczy... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6215333 Napisano: 16.06.2016 11:41:30 w Kaufland konkursy
koper napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Może tutaj podpisał te piłki, skoro zgarnęli od PG z żoną kasę za 3 reklamy, to trochę piłek mógł podpisać emotka

Wiesz co, myślę że on szanuje swój czas. Pospisywanie piłek zajmuje go całkiem sporo. 
A jakby na piłkach był jego własnoręczny podpis to trąbili by o tym nie tylko w regulaminie, ale i na ulotkach i plakatach w sklepie. 
No i cena regulaminowa piłki byłaby ciut wyższa...

Nie o szanowanie czasu tu chodzi, tylko o zobowiązania kontraktowe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6215204 Napisano: 16.06.2016 10:16:26 w Kaufland konkursy
Może tutaj podpisał te piłki, skoro zgarnęli od PG z żoną kasę za 3 reklamy, to trochę piłek mógł podpisać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6212251 Napisano: 12.06.2016 03:09:09 w Kaufland konkursy
abodak napisał(a):

jomajd86 napisał(a):

płacił już ktoś bonami z ostatniego troszczymy się??

tak-jak zwykle zero problemowemotka

Nie takie "jak zwykle", bo jakiś czas temu był jakiś problem... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6211067 Napisano: 09.06.2016 16:55:25 w Kaufland konkursy
Dokładnie, jutro powinny dotrzeć. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6209070 Napisano: 07.06.2016 00:18:56 w Wkurza mnie...
Otrzymany punkt karny, a ja tylko zwróciłem autorowi posta uwagę, że takich nagród w tym konkursie nie ma... emotka (ktoś napisał, że wygrał 500 złotych z halls, a tam są vouchery o tej wartości, a nie 500 zł!) Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6209044 Napisano: 06.06.2016 22:48:46 w Dyskusje o wynikach konkursu
Zazwyczaj się nie rozwodzę nad gustem komisji, ale zrobić podobne zdjęcie na drugi konkurs, to takie trochę faux pass. Bosch chciałby czymś się pochwalić, wykorzystać, a to już było... No nie wiem... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6208990 Napisano: 06.06.2016 22:10:39 w Dyskusje o wynikach konkursu
kreatia napisał(a):

assal napisał(a):

Niezły tam był poziom  emotka
Nie śledziłam konkursu, ale należą się duże brawa! 

Gra warta świeczki, to nie był jakiś tam Opel Adam emotka

Opel Adam nie taki byle jaki, ostatnio był do wygrania- wartość może i połowa tego mercedesa, ale słabsze są np. picanto Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6206788 Napisano: 03.06.2016 11:51:51 w Połączenia nieodebrane
Od trzech dni jakieś głuche telefony z zastrzeżonego numeru (na różne numery)- ktoś też tak ma...? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6203102 Napisano: 29.05.2016 20:31:43 w Biedronka
maria1980 napisał(a):

malutka456 napisał(a):

http://www.biedro...alne/konkurs-pepsico  jest juz na stronie

A może ktoś mi wytłumaczyć jak wygląda podział nagród -to jest dniowe ? Tygodniowe ?

Konkurs składa się z trzech etapów : Etap I: 30.05.2016 - 08.06.2016, Etap II: 09.06.2016 – 18.06.2016; Etap III: 19.06.2016 – 28.06.2016.
Pierwszego dnia roboczego po zakończeniu każdego dnia trwania Konkursu Komisja wybierze 300 (słownie: trzystu) Laureatów Nagrody II Stopnia, spośród Uczestników, którzy dokonali w danym dniu poprawnych zgłoszeń do Konkursu.
Pierwszego dnia roboczego po zakończeniu każdego Etapu trwania Konkursu Komisja wybierze 167 (słownie: stu sześćdziesięciu siedmiu), w III Etapie będzie to 166 (słownie: stu sześćdziesięciu sześciu) Laureatów Nagrody I Stopnia oraz Komisja wybierze 1 (słownie: jednego) Laureata Nagrody Głównej, spośród Uczestników, którzy dokonali w danym Etapie poprawnych zgłoszeń do Konkursu. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6202994 Napisano: 29.05.2016 05:48:58 w Biedronka
mariolakal napisał(a):

gosia16 napisał(a):

gosia16 napisał(a):

W jakiej cenie jest Tyskie Gronie w Biedronce ?

już wiem emotka

A ja nie wiem... emotka

2,79 Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6202111 Napisano: 25.05.2016 18:52:40 w SZUKAM....
Ktoś wie, po co agencja Fortis dziś dzwoniła? Poinformować, że wysyłają bilety na Euro...!? Wyświetl w wątku >>
0 0