Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#6190766 Napisano: 30.04.2016 16:16:15 w Dyskusje o wynikach konkursu
lena5_1985 napisał(a):

lola.lola napisał(a):

stamp2 napisał(a):

Moje zgłoszenie z 1 dnia Lays wg.Avanti za słabe na pufeemotka
-Grzegorz to miał technikę i strzelecki zmysł
-Też masz ciąg na bramkę,jesteś jak Laty..nos
albo zgłoszeń ogrom i niebotycznie wysoki poziom,albo nie skumali bazy emotka

Moim zdaniem trochę przekombinowane (bez urazy). Oni chyba chcą prościej - tak jak ich dymki na Facebooku.

Też uważam że trochę przekombinowane. Dowodem jest konkurs Biedronki z poprzedniego roku, gdzie codziennie 500 osób wygrywało 50 zł. Również organizowało go AVANTI i wysłałam kilka zbyt ambitnych tekstów to żaden nie wygrał, tylko same proste, z lekkim humorem.

Tam w ogóle czytali, co ludzie piszą...? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6190394 Napisano: 29.04.2016 11:51:42 w Biedronka
Monika11 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Czy Coca Cola dzwoni drugi raz jakoś szybko, czy po kilku dniach?

oddzwoń - trzeba czekać 2, 3 dni ponoć

Dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6190384 Napisano: 29.04.2016 11:40:17 w Biedronka
Czy Coca Cola dzwoni drugi raz jakoś szybko, czy po kilku dniach? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6190265 Napisano: 28.04.2016 23:09:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magalan83 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

magalan83 napisał(a):

W loterii Carex to udaje się komuś wygrać? Bo przeglądając MDW w marcu kilka osób się wpisało ze stówką w kwietniu już nieco słabiej...  Już nie wspomnę, że 1000zł nikomu nie udało się z forum wygrać emotka  nie podoba mi się ta loteria...

Udało się komuś z forum wygrać 1000 zł (i to na samym początku loterii) słabo orientujesz emotka

ooo emotka  to zmienia postać rzeczy emotka  spróbuję
dzięki za info emotka

Do mnie dzisiaj dotarły smsy ze stówkami, ale to chyba jakaś rezerwa z samego początku loterii... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6189491 Napisano: 27.04.2016 16:45:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

maryam napisał(a):

Ten pan który śpi i ten w okularach to ten sam? emotka Nie umiem rozpoznać,jeśli tak to fajnie ma...

Widocznie jakiemuś panu w komisji podoba się taki typ...
A co do dzieci, czy jak kto woli, bachorów, to uważam, że skoro uczestnikiem może być osoba, która ukończyła 13 lat, to taka powinna być też na zdjęciu, bo co to za polityka, że dziecko przychodzi ze zdjęciem z przedszkola i mówi "mama, zgłoś moje zdjęcie, bo ja nie mogę"...

Albo pani (paniom) :>> 

Po tym, że na drugim zdjęciu jest pani, wnioskuję, że gdyby w komisji były panie, to by nie nagrodziły konkurentki emotka :D..
Luko, miło, że jesteś, bo i tak miałem Ci to napisać: Nie czytaj więcej Pudelka emotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6189485 Napisano: 27.04.2016 16:37:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maryam napisał(a):

Ten pan który śpi i ten w okularach to ten sam? emotka Nie umiem rozpoznać,jeśli tak to fajnie ma...

Widocznie jakiemuś panu w komisji podoba się taki typ...
A co do dzieci, czy jak kto woli, bachorów, to uważam, że skoro uczestnikiem może być osoba, która ukończyła 13 lat, to taka powinna być też na zdjęciu, bo co to za polityka, że dziecko przychodzi ze zdjęciem z przedszkola i mówi "mama, zgłoś moje zdjęcie, bo ja nie mogę"... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6189269 Napisano: 27.04.2016 11:29:50 w Informują
magalan83 napisał(a):

niunia-k napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Wyskocz z kapci - Nałęczowianka dzwoni z prywatnego emotka

Jaki dzień ???

24.04

Dzwonią też z tego samego dnia z 618690420 Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6189147 Napisano: 26.04.2016 23:30:26 w SZUKAM....
defed napisał(a):

A ja szukam info o loterii Nestle, chyba ogolnopolskiej, ma sie zaczac jakos na poczatku maja, bylo o tym juz dawno temu w zapowiedziach, ale nie potrafie sie dokopac...

Chyba tego szukasz: https://www.e-kon...dy.html#.Vx_a4HqoaO4 Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6187814 Napisano: 24.04.2016 03:15:05 w Wkurza mnie...
Odnośnie wątku politycznego, to wkurza mnie, że każdy chciałby dostać "od państwa". Osobiście rozumiem, że nie da się dać wszystkim wszystkiego, a ludzie tylko czekają, bo górnik chce "14", "frankowicze", żeby im najlepiej kredyty państwo spłaciło, inni emeryturę w wieku 50 lat, niższą kwotę wolną od podatku, zasiłek na wódkę... trochę ironizuję, ale wychodzę z założenia, że trzeba samemu o siebie zadbać, a nie liczyć, że państwo każdemu da. Nie jestem za 500+, ale jak już dają, to niech bierze każdy, nawet wyborcy innych partii niż pis emotka , przysługuje- biorę (to tak uprzedzając zarzuty typu "jesteś bogaty- nie bierz", albo "narzekasz na pis, a 500 bierzesz")

Odnośnie konkursów (tak na świeżo, przed chwilą zauważone) wkurza mnie dodawanie konkursów, według mnie, do złej kategorii- zwroty za ketchup Tortex, według mnie, to nie jest "konkurs" nagrody gwarantowane, tylko promocyjny, bo A- trzeba coś kupić, B- pula jest ograniczona. Jak dla mnie każdy konkurs, do którego trzeba coś kupić, to promocyjny, dlatego przy dodawaniu konkursu do bazy powinno być jedno pytanie "Czy trzeba coś kupić, aby wziąć udział w tym konkursie" (oczywiście bezpośrednio związanego, a nie np. starter, bo trzeba wysłać sms emotka ) i wtedy automatycznie taki konkurs idzie do promocyjnych, jeśli odpowiedź brzmi TAK, a jeśli nie, to można dodać "ręcznie" wedle uznania. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6187803 Napisano: 23.04.2016 23:54:36 w Wkurza mnie...
Ja czuję się terroryzowany przez partię rządzącą i proponowałbym im przejście testów homologacyjnych mózgów. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6187444 Napisano: 22.04.2016 14:29:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magnus napisał(a):

ace napisał(a):

aerdna napisał(a):

wea86 napisał(a):

Zastanawiam się nad nową loterią Kamisu, wg regulaminu w przypadku wygranej trzeba przesłać "kserokopię
pierwszej strony dokumentu tożsamości w celu udokumentowania  posiadanego wieku" czy to nie przegięcie? Nr dowodu, pesel by wydać nóż czy młynek?

Albedo nawet na leżaki za 50 zł z Nescafe chciało dowód. U nich wszystko jest możliwe..

ale w Młynkach nie chcieli nie? Bo już wysłałam, a nie wyczytałam niczego takiego emotka

W Kamisie datę urodzenia chcieli

Zamazujesz wszystko poza imieniem, nazwiskiem i rokiem urodzenia (jeśli do stwierdzenia pełnoletności nie jest koeczny miesiąc i dzień, bo jak ktoś się urodził 1997 to już 18 na pewno ma) i nie robią problemu. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6184230 Napisano: 14.04.2016 21:12:43 w Połączenia nieodebrane
menadzermaja napisał(a):

225696195 ? Biedronka ?

Tak Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6184145 Napisano: 14.04.2016 18:19:16 w Połączenia nieodebrane
edzia21 napisał(a):

aleksiak napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Dzwoniło dzisiaj coś ciekawego z zastrzeżonego?

visa

Dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6184133 Napisano: 14.04.2016 18:07:29 w Połączenia nieodebrane
Dzwoniło dzisiaj coś ciekawego z zastrzeżonego? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6183485 Napisano: 13.04.2016 14:14:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Zadzwoń do marketingu Koral i poproś z osobą zlecającą konkurs z ich ramienia. Ja tak zrobiłem w zeszłym roku- pan najpierw nie wierzył,w to, co mówię, ale finalnie uznał, że skonsultuje się z agencją, oddzwonił i przepraszał, że jednak miałem rację, także zlecając myślą, że wszystko jest przeprowadzane profesjonalnie...

Dam im czas do jutra, a jutro tak zrobię, dzięki. 
A nagrodzili później zgłoszenie, czy już nie miało szans? emotka

U mnie chodziło o coś innego- dłuuuuuugie zwlekanie z poinformowaniem o wygranej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6183480 Napisano: 13.04.2016 14:01:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

mgrzel napisał(a):

asantesana napisał(a):

karolinamat napisał(a):

kwiatek777 napisał(a):

Czy są tutaj osoby, których zdjęcia nie zostały dodane do galerii konkursowej w Koralu w 2 tyg pora na drzemkę? Ja dodałam zdjęcie na instagramie, niestety nie zostały dodane do galerii, napisałam prywatna wiadomość na insta i zapewnili mnie że dodadzą je jeszcze tego samego dnia. Oczywiście tego nie zrobili. Po kolejnej wiadomości stwierdzili żeby zgłosić problem na maila, który oczywiście milczy. Jeszcze nigdy nie spotkałam się z taką amatorszczyzną, tak trudno jest zakwalifikować zdjęcia dodane zgodnie  z regulaminem? Człowiek się stara, wymyśla koncepcję a oni zwyczajnie nie potrafią naprawić swojego błędu.

Mojego też nie ma... emotka

U mnie brak 2 zdjęć, wysyłałam przez aplikację i miałam podziękowanie. Czekam na odpowiedź z ich strony, sytuacja dla mnie fatalna.

Moje dodali po interwencji, chodzi o II etap.

To ja chyba za słabo interweniuję... Wszystko opada przy takiej organizacji konkursu. 

Zadzwoń do marketingu Koral i poproś z osobą zlecającą konkurs z ich ramienia. Ja tak zrobiłem w zeszłym roku- pan najpierw nie wierzył,w to, co mówię, ale finalnie uznał, że skonsultuje się z agencją, oddzwonił i przepraszał, że jednak miałem rację, także zlecając myślą, że wszystko jest przeprowadzane profesjonalnie... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6183443 Napisano: 13.04.2016 13:06:32 w SZUKAM....
koniczynka123 napisał(a):

Z jakiego piwa są zawleczki w kolorze ciemno czerwony(bordo) ? w heinekenie cos w rodzaju pytajnika to dwójka? -zablokowało mi konto bo już wszystkie mozliwości wykorzystałam emotka

carlsberg https://www.biletyuefaeuro2016.pl/ Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6183430 Napisano: 13.04.2016 12:49:22 w SZUKAM....
benasia napisał(a):

czy dzisiaj opcja "płacę z allegro" ma opóźnienie? godzinę temu płaciłam a nadal mam status rozpoczęta...

U mnie w nocy było coś takiego, ale nie przekierowało mnie nawet na stronę banku, więc anulowałem i zrobiłem ponownie... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6182737 Napisano: 11.04.2016 18:44:34 w Informują
Ashedalka napisał(a):

Dzwonią z Biedronka Coca-Cola emotka

"Pamiętaj, że tutaj piszemy konkretnie, kto informuje, z jakiego konkursu (mile widziany link do konkursu w naszej bazie), z jakiego dnia i w
jakiej formie (sms, telefon, e-mail)." Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6182735 Napisano: 11.04.2016 18:42:25 w Czy informują/ informowali?
Jest taki wątek jak "informują". Może ktoś by raczył napisać tam, z jakiego numeru dzwoni coca-cola Biedronka, albo w jaki sposób informują z konkursu Syoss w Kaufland... Konspiracja jak nie wiem... Wyświetl w wątku >>
0 0