Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#6165623 Napisano: 26.02.2016 14:22:13 w Dyskusje o wynikach konkursu
dede napisał(a):

Luko, ja myślałam że to Ty po zjedzeniu kilku paczek milkowych ciastek emotka   ale tak sobie później myśle dopiero był kaloryfer na fotach a tu już taki bojler się zrobił? Niemożliwe by to było emotka

Luko wygrywa, bo tamtemu (porównując), to nawet stylizacja niewiele pomaga... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6165560 Napisano: 26.02.2016 12:26:36 w Dyskusje o wynikach konkursu
dolly napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Malinowy, to nie kolor, a malina to owoc emotka

Pomarańcz/a to tez owoc emotka
Dobrze, juz dobrze, wiesz, ze chcialam sie tylko troche podroczyć emotka

Ps. Ale wsrod kobiet kolor malinowy istnieje emotka

Dolly, akurat z Tobą, chyba się rozumiem, więc droczenie potrafię też odnaleźć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6165437 Napisano: 26.02.2016 02:27:33 w Dyskusje o wynikach konkursu
dolly napisał(a):

visserarthur napisał(a):

dolly napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Aha, przy tym drugim panu doszukiwałem się raczej podtekstu, że widać (prócz jego) jeszcze inne dwie, męskie ręce... Ta w różowym sweterku, to ta w sukience rozumiem...?

ja rozumiem, ze mężczyznom trudno sie połapać w damskiej garderobie, ale sweterek a sukienka to jednak jest różnica emotka
emotka

A to mi bardziej chodziło o panią w sukience:P

Chodzi Ci o te malinową? emotka   emotka

Malinowy, to nie kolor, a malina to owoc emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6165431 Napisano: 26.02.2016 00:56:07 w Dyskusje o wynikach konkursu
dolly napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Aha, przy tym drugim panu doszukiwałem się raczej podtekstu, że widać (prócz jego) jeszcze inne dwie, męskie ręce... Ta w różowym sweterku, to ta w sukience rozumiem...?

ja rozumiem, ze mężczyznom trudno sie połapać w damskiej garderobie, ale sweterek a sukienka to jednak jest różnica emotka
emotka

A to mi bardziej chodziło o panią w sukience:P Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6165361 Napisano: 25.02.2016 23:36:57 w Dyskusje o wynikach konkursu
zaczytana-pola napisał(a):

visserarthur napisał(a):

O, widzę, że dyskutujecie w tym temacie- możecie mi wytłumaczyć jakie emocje (gdy próbują ciastek) towarzyszą osobom na dwóch ostatnich zdjęciach?

Pani w różowym sweterku kocha muzykę. Gdy je ciastka czuje się tak, jakby słuchała swojej ulubionej piosenki- wprost wniebowzięta.

Pan na ostatnim zdjęciu jedząc ciastka czuje, że zalewa go cała masa pyszności. W dodatku z każdej strony. I wszędzie. Nawet w łóżku. emotka

Aha, przy tym drugim panu doszukiwałem się raczej podtekstu, że widać (prócz jego) jeszcze inne dwie, męskie ręce... Ta w różowym sweterku, to ta w sukience rozumiem...? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6165336 Napisano: 25.02.2016 22:38:41 w Dyskusje o wynikach konkursu
O, widzę, że dyskutujecie w tym temacie- możecie mi wytłumaczyć jakie emocje (gdy próbują ciastek) towarzyszą osobom na dwóch ostatnich zdjęciach? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6164840 Napisano: 25.02.2016 01:16:57 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

gosposia07 napisał(a):

Główna kot model zasłużona emotka ))))

Mnie akurat ta fotografia nie przypadła do gustu - idealny kot model to taki, który poprzez fotografie przekazuje swoją kocią naturę, pierwotne piękno, instynkt drapieżnego przytulaska. Ale to tylko moja prywatna opinia emotka

Masz rację, wygrał zblazowany kot, którego na siłę przebrali, wątpię, że mu się to podobało... Ja wysłałem zdjęcie z "archiwum"- według mnie (jak się okazało TYLKO według mnie:)) fajna poza kota, nie wymuszona przeze mnie... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6164839 Napisano: 25.02.2016 01:13:41 w Biedronka
dolly napisał(a):

visserarthur napisał(a):

No to nie mogli dać do wypełnienia tylko zwycięzcom...?

Jakby dali tylko im, to by mogli nagrody przyznać innego stopnia jakby chcieli emotka

Czyli rozumiem, że jako osoba nie grająca nigdy w Kiorze, powinienem to uczynić, znaczy nagrodę będę miał pewną emotka ??? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6164838 Napisano: 25.02.2016 01:12:15 w TESCO konkursy
Yyy, a gdzieś był taki konkurs, więc chyba trzeba przypomnieć organizatorowi przed wynikami, co było zadaniem konkursowym... (MK) Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6164828 Napisano: 25.02.2016 00:20:36 w Biedronka
norweska20 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Oni w tej kiorze zwariowali z tymi kartkami do wypełnienia- kupiłem 3 rzeczy, ale nie biorę udziału, bo nie będę wypełniał tylu druków- jak jakiś wniosek 500+ to wygląda...

ja do tego mam popsutą drukarkę. Wiec wzięłam i przepisałam najważniejsze punkty , podpisałam, zrobiłam zdjęcie i wysłałam..a czy uznają takie zgłoszenie to nie mam pojęcia- ale masakra z tymi papierami  

U lala, to współczuję...

assal napisał(a):

Tych papierów by nie było, gdyby co niektórzy sobie nazwisk i dzieci nie wymyślali  emotka

No to nie mogli dać do wypełnienia tylko zwycięzcom...? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6164823 Napisano: 25.02.2016 00:01:07 w Biedronka
Oni w tej kiorze zwariowali z tymi kartkami do wypełnienia- kupiłem 3 rzeczy, ale nie biorę udziału, bo nie będę wypełniał tylu druków- jak jakiś wniosek 500+ to wygląda... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6162920 Napisano: 20.02.2016 14:48:06 w Kaufland konkursy
Aha, myślałem, że to już się nie zdarza, ale w sumie oceniam po jednym sklepie, w którym wystarczyło raz zrobić aferę i teraz wiedzą, a nawet jeśli jakaś nowa nie wie, to jakaś "stara" wie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6162914 Napisano: 20.02.2016 14:14:39 w Kaufland konkursy
estrelitta napisał(a):

mariolakal napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Czy płacił już ktoś bonem z konkursu 200 sklepów Kaufland? Wydają resztę za zakupy poniżej 200 zł zgodnie z regulaminem czy nie?

Oczywiście, że tak...  emotka

Dzięki Kochana za info, bo już różne ploty na forum chodziły emotka

Ploty wynikały pewnie z tego, że napisali, że nie można go wymienić na gotówkę, ale było odniesienie do regulaminu, w którym jest mowa o reszcie. Ludzie nie rozrózniają "wymiany na gotówkę" od "wydania reszty" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6160990 Napisano: 16.02.2016 21:14:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dzięki, trzeba kupić kolejne, akurat trwa do czwartku, a od czwartku jogurty 20% taniej... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6160984 Napisano: 16.02.2016 21:08:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

izak1000 napisał(a):

yreks napisał(a):

a dlaczego paragony z biedronki musza być z danego etapu? Z tego co wiem wystarczy że będą z datą wcześniejszą niż data wygrania nagrody

Jest taki zapis w Regulaminie, że należy dokonać zakupu w trakcie danej rundy.

ale to chodzi o konkurs "Szczęśliwa 10 -Zott" a nie  Berliso...

Nie napisałam niczego innego, yreks też o nic innego nie pytał. W Biedronce jest Szczęśliwa 10., a Belriso jest ogólne. emotka

Gdzie ten zapis, bo mam paragon z dawnymi zakupami, a w takim układzie, to go chyba nie zgłoszę...???
Edit: Jest chyba w nowym regulaminie, bo ściągnięty mam stary... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6160291 Napisano: 15.02.2016 15:58:35 w Dyskusje o wynikach konkursu
Włochy w żarciu? No chyba każdy zwróciłby w restauracji uwagę, a tutaj nagrody dają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6159962 Napisano: 14.02.2016 19:37:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dzikiwiewiór napisał(a):

a no jesli platforma powiedziala, ze to nie bylo ustawione to im wierze, uspokoilas mnie.
a no i nie trafilas, nie interesuje mnie w ogole polityka, nie glosowalam na pis, ani na po, jedynie obluda tego KODu mnie wkurza emotka  tam sprawa jest jasna PiS to PiS, PO to PO, a KOD to taka przylepa ktora robi ciemnemu ludowi wode z mozgu, demokracja, sracja zagrozona emotka
tak jak pisalam - podziwiam co niektorych za naiwnosc, ze przez przypadek dobra przyjaciolka wygrala w loterii, w ktorej przetarg wygrala agencja  z decyzji jej kolezanki. Odwdzieczyli sie platformie, ot co emotka

Rozumiem, że na nic nie głosowałaś, ale "pincet" się przyda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6159769 Napisano: 13.02.2016 19:21:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ronja napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

dzikiwiewiór napisał(a):

...Też czasami wolałabym wierzyć, że najlepsza przyjaciółka osoby, która decydowała o rozstrzygnięciu przetargu na organizację tejże loterii dostała go uczciwie.

Napisz reklamację. Poproś o wyjaśnienie. Zgłoś gdzie tylko się da, bo przecież nikt o tym nie wie. MF, CBA, MSWiA, UOKiK, a nawet FBI i CIA. I koniecznie daj znać co z tego wyszło emotka . Będzie nowy temat zastępczy dla 500+ i Trybunału Konstytucyjnego emotka .
ultrixx, tylko na to czekamy emotka

emotka emotka Tak, tak, tak emotka Lud chce IGRZYSK, teatru, potępienia i pokuty emotka

Bądźcie poważni, nawet dziecko wie, że jeśli wygrywa była szefowa Pani od przygotowania loterii przy szansie 1:56 000 000, to coś jest nie halo. I owszem na pewno są służby władne sprawdzić czy nie doszło do korupcji. Trybunał to nie jest żaden problem, podobnie jak 500+ bo w Europie w innych państwach są analogiczne rozwiązania. Pierwszy lepszy gospodarz na wsi wie, że świnki oderwane od koryta strasznie kwiczą i ten właśnie proces obserwujemy emotka   

A te nowe świnie do koryta się dorwały i nawet w ciszy nie potrafią korzystać z koryta i dać (np. mi) spokojnie żyć. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6159768 Napisano: 13.02.2016 19:19:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W loterii paragonowej nie gram, ale kiedyś obejrzałem sobie w internecie losowanie i zdumiewające było to, że losowanie jest w formie elektronicznej... Mogli chociaż pokazać komputer losujący, lub wrzucić karteczki do urny (zawsze może być jakieś "ale", no ale pokazywanie nie wiadomo skąd liter zwycięskiego kodu, to jakiś absurd) Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6159760 Napisano: 13.02.2016 18:21:43 w Biedronka
Ja na to jedynie Amen. Niech każdy sobie interpretuje jak chce i martwi się o siebie. Pamiętaj, gdy rządzi pis, to opinia jest tylko opinią i nie trzeba się z nią zgadzać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0