Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#6225909 Napisano: 06.07.2016 17:34:32 w Smolar
agicho napisał(a):

maribog napisał(a):

I co Smolar dalej cisza z kodami na piwo... ktoś coś wie ?

ślą na raty, mozolnie im to idzie ale dochodzą pomału.

Dokładnie, do tego idą tak, jakby od końca (paragony z danymi przesłane później, a kody dotarły szybciej). Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6225370 Napisano: 05.07.2016 21:08:25 w Smolar
joan napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Co zrobić w takiej sytuacji: Mam wygraną piłkę w poprzednim etapie i w tym, ale mój brat (ten numer zgłaszał na siebie do loterii Warki w Biedronce- organizator też Smolar) wygrał teraz TV, no i co... Na piłkę w ogóle nie odsyłać, skoro jedna nagroda na gospodarstwo...? Niby na ten telewizor mogę podać inną osobę, ale Smolar chyba lubi sobie porównywać numery z innymi loteriami...?

Dbaj tylko o to, by w 1 akcji promo do 1 numeru była przypisana 1 osoba.
Może i lubią porównywać, ale ja się nad takimi sprawami nie zastanawiam; w każdym momencie możesz podarować starter koledze, to legalne.
Jednak oblukaj, co to dokładnie za piłka, może nie warto nawet odsyłać danych i komplikować sobie biurokracji.

Mam już taką w domu, taka byle jaka, ale dzieciaki się cieszyły, więc pomyślałem, że będzie kolejna na "prezent", ale skoro tak, to nie odeślę na piłkę... Dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6225362 Napisano: 05.07.2016 20:59:18 w Smolar
Co zrobić w takiej sytuacji: Mam wygraną piłkę w poprzednim etapie i w tym, ale mój brat (ten numer zgłaszał na siebie do loterii Warki w Biedronce- organizator też Smolar) wygrał teraz TV, no i co... Na piłkę w ogóle nie odsyłać, skoro jedna nagroda na gospodarstwo...? Niby na ten telewizor mogę podać inną osobę, ale Smolar chyba lubi sobie porównywać numery z innymi loteriami...? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6222994 Napisano: 30.06.2016 11:56:27 w Informują
Smolar "graj o emocje" Biedronka piłkarzyki sms Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6221073 Napisano: 27.06.2016 14:27:38 w Dyskusje o wynikach konkursu
Monika11 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Karta jest karta, płacisz wszędzie.

u mnie też nie dało rady wypłacić z tej karty niestety emotka

Tak, tak, tylko ktoś pytał, czy można płacić wszędzie. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6221065 Napisano: 27.06.2016 14:18:44 w Dyskusje o wynikach konkursu
Karta jest karta, płacisz wszędzie. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6219677 Napisano: 24.06.2016 01:40:57 w Biedronka
Jakież oni mają problemy z tymi kodami? Nabijają piwo, kod, suma i jest grosz. Można kilka kodów na jednym paragonie też zrealizować... Przy pierwszej wizycie poprosiłem kierowniczkę, by zapytać, czy w ogóle wie o czymś takim i powiedziała, że tak, więc jakiegoś maila, czy coś pewnie dostali. Kasjerka się przysłuchiwała, bo akurat nie było nikogo i przerażona zapytała "ale jak mam to zrobić?", to podsumowałem "ja wszystko powiem", no i kierowniczka zadowolona wróciła sobie do swoich obowiązków. Raz obyło się bez problemów, choć już szedłem z nastawieniem, że będą problemy... Choć raz bez problemów... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6218308 Napisano: 21.06.2016 23:22:25 w Biedronka
O, to sorry. W mailu napisali, że jeszcze nie zasilona, to nawet nie chciało mi się czytać, co napisali na kartce dołączonej do karty. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6218254 Napisano: 21.06.2016 21:50:15 w Biedronka
andii napisał(a):

hello, mam pytanie, czy te dzisiejsze karty VIP są na PIN??? czy tak jak kiedyś , na podpis???

Pinu nie ma, więc na podpis. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6218245 Napisano: 21.06.2016 21:33:06 w Biedronka
milkaaa13 napisał(a):

czy te karty są z numerem konta?

Hiehiehie, tak-są. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6216745 Napisano: 20.06.2016 00:47:51 w Dyskusje o wynikach konkursu
Ktoś napisał w wątku "wyniki konkursów":
http://eurowygran...ka%20Eurowygrana.pdf
konkurs na moje oko ustawiony. wieś 2k mieszkańców 5 biletów + samochód
(różnie imiona każdy). co jak co ale w taki zbieg okoliczności to ja nie
wierze (albo wykorzystali jakiś system zgłaszania na xxx imiona te same
paragony) albo wykorzystywali jakąś lukę w systemie

i jeszcze ciekawe czy pewien "Pan" nie wygrał tam dwóch samochodów

Odpowiadając, z regulaminu:
Jeden Uczestnik, może wygrać w trakcie Loterii tylko jedną nagrodę, o której mowa w pkt
4.1.2. poniżej i 4.1.3. poniżej (czyli bilety i auto)
więc raczej nie wygrał dwóch. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6216541 Napisano: 19.06.2016 02:42:56 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

wkurza mnie, że towarzystwo w sąsiednim bloku się popiło a teraz fałszują głośno rózne piosenki na balkonie... cały repertuar - disco polo, religijne, weselne itp... kilkanaście metrów od moich okien emotka emotka emotka  i jak tu spać?? jak mają mordy rozdarte?? 
Taaak tak.. marudzę, ale jestem zmęczona po całym dniu roboty i chciałabym normalnie spać, a nie mogę emotka emotka

Nie marudzisz, ale potrzeba trochę siły, żeby zawalczyć o swoje. Mi udało się wychować sąsiadów, bo się sprowadzili i każdy myślał, że wprowadzi swoje zasady przywiezione z okolicznych wsi i miasteczek. Teraz jak chcą zrobić jakąś imprezkę, to zostawiają mi karteczki w drzwiach, że np. "mają urodziny i proszą o wyrozumiałość"- wtedy czasem planuję sobie jakoś inaczej wieczór. Do siebie też po 22 nikogo nie zapraszam na nocne hałasy, uważam, że do takich rzeczy stworzone są odpowiednie miejsca, a i za dnia proszę swoich gości, by się za głośno nie zachowywali, bo może ktoś wrócił z pracy gdzieś obok i chce odpocząć emotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6216448 Napisano: 18.06.2016 13:38:19 w Dyskusje o wynikach konkursu
asantesana napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Ale tam nie chodziło o jedno auto... tylko o jakiś 100 wypasionych egzotycznych wycieczek + 3 auta na koniec. Nie wiem jaka to była loteria i kiedy, bo loterii nie śledzę. Być może wtedy nawet jeszcze  nie bawiłam się w konkursy. Wątpię, że koloryzował emotka

No zapewne on nie koloryzował  emotka

Kto wie, może chciał być tlenionym blondynem, albo innym...
Jak zwykle, radzę podchodzić do tego z dystansem- nie wszystko, co ktoś napisał, czy powiedział jest prawdą- mało kto zdradza swoje "know how".
Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6216366 Napisano: 17.06.2016 23:19:06 w Dyskusje o wynikach konkursu
wojowniczka napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Pozostaje też kwestia tego, że pan A. kupuje na 10 paragonów i każdy nr zgłasza raz. A pan B. kupuje na 10 paragonów i każdy nr zgłasza po 20 razy. Nie zawsze to kwestia inwestowania grubej kasy.

Najlepsi są Ci dwa w jednym- i inwestują i zgłaszają wielokrotnie te same numery.

Z loteriami to pewnie jest tak, że ich obsługa jest tańsza niż w przypadku konkursów kreatywnych. A i klientów jest o wiele więcej, hurtownicy też napędzają sprzedaż- musimy pamiętać, że konkursy to część procesu sprzedaży- oni je robią dla zysku, nie po to, by Kowalski jeździł nowym fiatem...

Nie, loteria jest droższa już przez sam fakt, że odprowadzasz 10% wartości nagród do Izby Celnej, a później jeszcze te podatki, które powinni uiszczać Zwycięzcy, a większość Organizatorów bierze je też na siebie, dając część pieniężną nagrody. Loteria ma na celu nie zajmowanie czasu Konsumentowi- ma kupić, wysłać, a nie jeszcze głowę męczyć wymyślaniem haseł.

Przemyśl? Kilka lat temu, to mi się rzucał w oczy, teraz już nie bardzo. A co do grania w grupach, to ktoś mi pisał, że kiedyś w konkursie, co trzeba było mierzyć rozpiętość łapek łosia Pepsi, jedna osoba wych***ła inne osoby, więc ja bym w to nie wszedł emotka .

Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6216322 Napisano: 17.06.2016 21:40:31 w Dyskusje o wynikach konkursu
edzia21 napisał(a):

assal napisał(a):

Poznałam nie tak dawno jedną osobę, co bawi się w takie loterie. 
Grają w grupie, inwestują olbrzymie pieniądze. Produkty odsprzedają potem. 
Podziwiają grających z kilku miast, ale są dalej daleko w tyle za nimi.
Potrafią w trzech, czterech, zrzucić się po 1-3 tys. na konkurs emotka  Domyślam się, że niektórzy grają mocniej.

A ja pozdrawiam pewnego Pana loteryjnego z Wrocławia, którego miałam przyjemność poznać osobiście i zamienić kilka słówek...:)

Z tego co słyszałam, na zakupy loteryjne idą znacznie grubsze pieniądze...tam gra toczy się nawet o 50 tys zakupionych produktów na loterię (w zależności od wartości nagrody) emotka  (oczywiście wszystko odbywa się w grupce) emotka

I słowa, które wzięłam sobie do serca, zapamiętam do końca życia: "Ty myślisz, że jak zgłosisz jakieś 100-200 paragonów, to masz jakieś szanse?!?!" ja już nic nie myślę, przy moich 2-3 paragonach  emotka  Amen

Ja jakoś nie kojarzę, by ktoś z Wrocławia rzucał się w oczy... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6215333 Napisano: 16.06.2016 11:41:30 w Kaufland konkursy
koper napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Może tutaj podpisał te piłki, skoro zgarnęli od PG z żoną kasę za 3 reklamy, to trochę piłek mógł podpisać emotka

Wiesz co, myślę że on szanuje swój czas. Pospisywanie piłek zajmuje go całkiem sporo. 
A jakby na piłkach był jego własnoręczny podpis to trąbili by o tym nie tylko w regulaminie, ale i na ulotkach i plakatach w sklepie. 
No i cena regulaminowa piłki byłaby ciut wyższa...

Nie o szanowanie czasu tu chodzi, tylko o zobowiązania kontraktowe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6215204 Napisano: 16.06.2016 10:16:26 w Kaufland konkursy
Może tutaj podpisał te piłki, skoro zgarnęli od PG z żoną kasę za 3 reklamy, to trochę piłek mógł podpisać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6212251 Napisano: 12.06.2016 03:09:09 w Kaufland konkursy
abodak napisał(a):

jomajd86 napisał(a):

płacił już ktoś bonami z ostatniego troszczymy się??

tak-jak zwykle zero problemowemotka

Nie takie "jak zwykle", bo jakiś czas temu był jakiś problem... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6211067 Napisano: 09.06.2016 16:55:25 w Kaufland konkursy
Dokładnie, jutro powinny dotrzeć. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6209070 Napisano: 07.06.2016 00:18:56 w Wkurza mnie...
Otrzymany punkt karny, a ja tylko zwróciłem autorowi posta uwagę, że takich nagród w tym konkursie nie ma... emotka (ktoś napisał, że wygrał 500 złotych z halls, a tam są vouchery o tej wartości, a nie 500 zł!) Wyświetl w wątku >>
0 0