Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#6167304 Napisano: 01.03.2016 20:07:17 w Kaufland konkursy
delvitto napisał(a):

no ale jakoś kupowałam paragony jednocześnie, na obydwa konkursy... Nie za często, ale się zdarzało;) 
może znajdę zapiski w starym zeszycie, to podam jakiś przykład

Może się zdarzyło, bo pewności nie mam, że to wszystkie regulaminy, a jeśli wszystkie, to może zdarzało się we wcześniejszych latach (już sprawdzać tego nie będę- szkoda czasu), choć już od dłuższego czasu/ lat zwracam na to uwagę i stwierdzam, że to na zasadzie konkurencji nie pojawiają się konkursy w tym samym terminie (każdy robi konkurs, by sprzedać więcej swojego)... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6167295 Napisano: 01.03.2016 19:42:22 w Kaufland konkursy
Mi chodziło o to, że skoro w bazie jest, że będzie konkurs RB od czwartku (pewnie będzie w gazetce), to wątpię, by w tym dniu wystartował też PG, bo nigdy chyba w gazetce razem one nie były. Jeśli chodzi o terminy, to w zeszłym roku według tego co mam na komputerze nie nałożyły się chyba w ogóle:
PG:
26.02-15.03
09.04-26.04
07.05-24.05
18.06-05.07
06.08-23.08
01.10-18.10
05.11-22.11
RB:
12.03-25.03 (zaczął się dzień po zakończeniu możliwości zakupów do konkursu PG)
23.04-06.05 (jak wyżej)
21.05-03.06 (jak wyżej)
09.07-29.07
15.10-28.10 (jak wyżej)
W tym roku:
PG:
21.01-07.02
RB:
07.01-20.01 Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6167278 Napisano: 01.03.2016 19:11:39 w Kaufland konkursy
delvitto napisał(a):

visserarthur napisał(a):

magdalena1020 napisał(a):

Ma ktoś nową ulotkę? Jest jakiś konkurs? emotka

Jeśli ma być konkurs z Bryzą, to raczej jednocześnie nie będzie z PG- chyba nigdy się tak nie zdarzyło, by w jednej gazetce były oba!?

zdarzało się, że tak było;) mam do kauflanda bardzo daleko, kiedy robię tam wycieczkę, to tak, by jak najwięcej za jednym wyjazdem zyskać, a więc zdarzały się budżetowe razem z innymi, np z Bryzą, z Syoss, albo z Nestle;)

Ja piszę raczej o konkurencji "chemii" z "chemią" i... konkursy może i nakładały się okresami, ale w jednej gazetce nie kojarzę, by były... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6167235 Napisano: 01.03.2016 17:55:33 w Kaufland konkursy
magdalena1020 napisał(a):

Ma ktoś nową ulotkę? Jest jakiś konkurs? emotka

Jeśli ma być konkurs z Bryzą, to raczej jednocześnie nie będzie z PG- chyba nigdy się tak nie zdarzyło, by w jednej gazetce były oba!? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6167233 Napisano: 01.03.2016 17:44:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

magnus napisał(a):

visserarthur napisał(a):

magnus napisał(a):

kalka napisał(a):

Dzisiaj w KORALOVE w Biedronce komisja wybiera prace,  zadanie brzmiało: Napisz krótką Walentynkę.... i mam nadzieję, że te dwa magiczne słowa z regulaminu utkwiły w pamięci  organizatora, że poematy i linki nie zaćmią komisji pamięci. emotka  

Jeżeli Regulamin nie określa ilości znaków to słowo krótki  nic nie znaczy, jest pojęciem względnym a nawet bardzo

To koniecznie trzeba przed obradami przypomnieć im, jak brzmiało zadanie...

Uważasz, że to coś zmieni ?  Zawsze podstawą jest Regulamin a byle jaki Regulamin = dowolne wyniki, wg widzimisie komisji

Ja wysłałem długą walentynkę emotka  Jak można krótko wyrazić tak WIELKĄ miłość? :>

I jeszcze do mnie nie dotarła emotka ??? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6166950 Napisano: 01.03.2016 11:08:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magnus napisał(a):

kalka napisał(a):

Dzisiaj w KORALOVE w Biedronce komisja wybiera prace,  zadanie brzmiało: Napisz krótką Walentynkę.... i mam nadzieję, że te dwa magiczne słowa z regulaminu utkwiły w pamięci  organizatora, że poematy i linki nie zaćmią komisji pamięci. emotka  

Jeżeli Regulamin nie określa ilości znaków to słowo krótki  nic nie znaczy, jest pojęciem względnym a nawet bardzo

To koniecznie trzeba przed obradami przypomnieć im, jak brzmiało zadanie... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6166942 Napisano: 01.03.2016 11:03:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Z przepisów wedla, ktoś już zwróci im uwagę na fb, więc może coś z tym zrobią. Rozbawił mnie gulasz- facet położył jakąś sałatę i pomidorki i mamy... gulasz emotka :D Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6166932 Napisano: 01.03.2016 10:57:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ziomal102 napisał(a):

czy ze zgłaszaniem kodów do grześków coś się ruszyło, czy wciąż problemy?

A jaki problem? Mi w nocy przyjęło- tzn. na ekranie ciągle był widoczny formularz z mailami i telefonami, ale przyszedł mail na pocztę, że kod przyjęty... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6166664 Napisano: 29.02.2016 18:49:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kadett33 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

bzowapani napisał(a):

dodane nowe selfie z 27.02

A 26.02 nie było zgłoszeń, że nie nagrodzili...

były pewnie, ale jeszcze pewnie osoba która wygrała jeszcze nie posłała paragonów i danych.

Aha, to dopiero wtedy publikują... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6166648 Napisano: 29.02.2016 18:30:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bzowapani napisał(a):

dodane nowe selfie z 27.02

A 26.02 nie było zgłoszeń, że nie nagrodzili... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6166633 Napisano: 29.02.2016 18:13:06 w Wkurza mnie...
Wkurzające, że dodaję dwa konkursy, bo system nie pokazuje mi ich jako już dodane, tracę czas ("nie" wspomnę, że znaleźć konkurs, który mnie interesuje= interesuje, więc wiem gdzie szukać, którego jeszcze nie ma w bazie graniczy z cudem), a później się jednak okazuje, że ktoś już je dodał- z linkiem wymyślonym i opisem z gazetki. Powinien być zakaz umieszczania konkursów, zanim pojawią się dokładniejsze zasady. Dodam, że jak już dodaję, to staram się opisać jak najdokładniej, a te dodane przez kogoś innego takie po "łebkach". W sumie nie ma się co dziwić, że jest taki wyścig szczurów, bo każdy się śpieszy, by dodać te 3 konkursy... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6166612 Napisano: 29.02.2016 17:38:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Hehe, odnośnie Milkowego selfie, to "Szanowna Komisja", chyba sama nie wie, jakie jest zadanie do wykonania w regulaminie...albo ja nic nie wiem emotka . W każdym razie podchodzę z dystansem i ciastek zbyt wielu nie kupuję... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6165623 Napisano: 26.02.2016 14:22:13 w Dyskusje o wynikach konkursu
dede napisał(a):

Luko, ja myślałam że to Ty po zjedzeniu kilku paczek milkowych ciastek emotka   ale tak sobie później myśle dopiero był kaloryfer na fotach a tu już taki bojler się zrobił? Niemożliwe by to było emotka

Luko wygrywa, bo tamtemu (porównując), to nawet stylizacja niewiele pomaga... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6165560 Napisano: 26.02.2016 12:26:36 w Dyskusje o wynikach konkursu
dolly napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Malinowy, to nie kolor, a malina to owoc emotka

Pomarańcz/a to tez owoc emotka
Dobrze, juz dobrze, wiesz, ze chcialam sie tylko troche podroczyć emotka

Ps. Ale wsrod kobiet kolor malinowy istnieje emotka

Dolly, akurat z Tobą, chyba się rozumiem, więc droczenie potrafię też odnaleźć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6165437 Napisano: 26.02.2016 02:27:33 w Dyskusje o wynikach konkursu
dolly napisał(a):

visserarthur napisał(a):

dolly napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Aha, przy tym drugim panu doszukiwałem się raczej podtekstu, że widać (prócz jego) jeszcze inne dwie, męskie ręce... Ta w różowym sweterku, to ta w sukience rozumiem...?

ja rozumiem, ze mężczyznom trudno sie połapać w damskiej garderobie, ale sweterek a sukienka to jednak jest różnica emotka
emotka

A to mi bardziej chodziło o panią w sukience:P

Chodzi Ci o te malinową? emotka   emotka

Malinowy, to nie kolor, a malina to owoc emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6165431 Napisano: 26.02.2016 00:56:07 w Dyskusje o wynikach konkursu
dolly napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Aha, przy tym drugim panu doszukiwałem się raczej podtekstu, że widać (prócz jego) jeszcze inne dwie, męskie ręce... Ta w różowym sweterku, to ta w sukience rozumiem...?

ja rozumiem, ze mężczyznom trudno sie połapać w damskiej garderobie, ale sweterek a sukienka to jednak jest różnica emotka
emotka

A to mi bardziej chodziło o panią w sukience:P Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6165361 Napisano: 25.02.2016 23:36:57 w Dyskusje o wynikach konkursu
zaczytana-pola napisał(a):

visserarthur napisał(a):

O, widzę, że dyskutujecie w tym temacie- możecie mi wytłumaczyć jakie emocje (gdy próbują ciastek) towarzyszą osobom na dwóch ostatnich zdjęciach?

Pani w różowym sweterku kocha muzykę. Gdy je ciastka czuje się tak, jakby słuchała swojej ulubionej piosenki- wprost wniebowzięta.

Pan na ostatnim zdjęciu jedząc ciastka czuje, że zalewa go cała masa pyszności. W dodatku z każdej strony. I wszędzie. Nawet w łóżku. emotka

Aha, przy tym drugim panu doszukiwałem się raczej podtekstu, że widać (prócz jego) jeszcze inne dwie, męskie ręce... Ta w różowym sweterku, to ta w sukience rozumiem...? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6165336 Napisano: 25.02.2016 22:38:41 w Dyskusje o wynikach konkursu
O, widzę, że dyskutujecie w tym temacie- możecie mi wytłumaczyć jakie emocje (gdy próbują ciastek) towarzyszą osobom na dwóch ostatnich zdjęciach? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6164840 Napisano: 25.02.2016 01:16:57 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

gosposia07 napisał(a):

Główna kot model zasłużona emotka ))))

Mnie akurat ta fotografia nie przypadła do gustu - idealny kot model to taki, który poprzez fotografie przekazuje swoją kocią naturę, pierwotne piękno, instynkt drapieżnego przytulaska. Ale to tylko moja prywatna opinia emotka

Masz rację, wygrał zblazowany kot, którego na siłę przebrali, wątpię, że mu się to podobało... Ja wysłałem zdjęcie z "archiwum"- według mnie (jak się okazało TYLKO według mnie:)) fajna poza kota, nie wymuszona przeze mnie... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6164839 Napisano: 25.02.2016 01:13:41 w Biedronka
dolly napisał(a):

visserarthur napisał(a):

No to nie mogli dać do wypełnienia tylko zwycięzcom...?

Jakby dali tylko im, to by mogli nagrody przyznać innego stopnia jakby chcieli emotka

Czyli rozumiem, że jako osoba nie grająca nigdy w Kiorze, powinienem to uczynić, znaczy nagrodę będę miał pewną emotka ??? Wyświetl w wątku >>
0 0