Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#6083653 Napisano: 29.09.2015 16:16:34 w Biedronka
luko922 napisał(a):

No nareszcie jakaś biedronka, na nowe nazwisko. PRZYPADEK? emotka

Właśnie po kolejnym dniu bez wygranej też stwierdziłem, że trzeba na znajomych grać. Swoją drogą trochę to dziwne, że mam cały regał ich produktów, a oni nie chcą dać nagrody "bo nazwisko się powtarza"... Kupiłem- mam prawo wygrać. Pomijam, że mogą być inne powody braku wygranej, choć wątpię... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6083619 Napisano: 29.09.2015 15:30:08 w Biedronka
poprostuanette napisał(a):

visserarthur napisał(a):

visserarthur napisał(a):

visserarthur napisał(a):

magdalena1020 napisał(a):

dziś powinny być wyniki z 1 dnia LUKSUS?

Regulamin strona 7, punkt 4

Brawo bulwary 

Uczestnik, którego odpowiedź na Pytanie Konkursowe została wyłoniona jako zwycięskazgodnie z pkt VII ust. 2 i 3 Regulaminu i którego Zgłoszenie spełnia wszystkie warunki
Regulaminu, zostanie poinformowany, poprzez wiadomość SMS na numer telefonu, z
którego Zgłoszenie zostało wysłane, w ciągu 5 dni roboczych od dnia wyłonienia.

Zgłoszenie, to nie wyłonienie, czytaj dokładnie, a nie tylko wyrywkowo

mógłbyś być milszy skoro zapytałam... regulamin czytałam a tak ciężko odpowiedzieć?

Bo chyba było o tym już wczoraj kilka razy

jak o moc nagród są cały cza ste same pytania to nikomu to nie przeszkadza...

A no tu masz rację, ale na moc nie zwraca już uwagi, bo ile można emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6083601 Napisano: 29.09.2015 15:15:11 w Biedronka

visserarthur napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Brawo bulwary 

Uczestnik, którego odpowiedź na Pytanie Konkursowe została wyłoniona jako zwycięskazgodnie z pkt VII ust. 2 i 3 Regulaminu i którego Zgłoszenie spełnia wszystkie warunki

Zgłoszenie, to nie wyłonienie, czytaj dokładnie, a nie tylko wyrywkowo

mógłbyś być milszy skoro zapytałam... regulamin czytałam a tak ciężko odpowiedzieć?

Bo chyba było o tym już wczoraj kilka razy Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6083589 Napisano: 29.09.2015 15:07:42 w Biedronka

visserarthur napisał(a):

Brawo bulwary 

Zgłoszenie, to nie wyłonienie, czytaj dokładnie, a nie tylko wyrywkowo Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6083579 Napisano: 29.09.2015 14:55:29 w Biedronka

Brawo bulwary  Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6083241 Napisano: 29.09.2015 01:31:23 w Biedronka
mariolakal napisał(a):

Byłam dziś w biedrze po kilkudniowej nieobecności... Wszystkie persile i soki lipton 0,85 l wymiecione, a na moje pytanie: kiedy będzie nowa dostawa, jak zwykle NIKT NIC NIE WIE... emotka

Zapewne nie będzie, bo to tylko oferty tygodniowe były chyba... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6083222 Napisano: 28.09.2015 23:30:38 w Biedronka
zabcia0410 napisał(a):

benasia napisał(a):

Dzięki Edzia   emotka

visserarthur dziś widziałam Cif w Biedronce i jakas promocja jest: jak 2 szt się kupi to taniej wychodzi niż 1 szt - ale po ile dokładnie to nie wiem bo mnie akurat Cif nie interesował   emotka

8,98 za 2szt

Za 8,98 było chyba mleczko 700ml- to mówicie, że one są 2 w cenie jednego...?
Ok, udało mi się dorwać gazetkę "kup więcej za mniej" i tam to jest, dzięki. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6083214 Napisano: 28.09.2015 23:14:58 w Biedronka
brudny napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Wie ktoś, czy w nowej gazetce będzie Cif w promocji?

nie ma w nowej gazetce nic w promocji na konkursy, poza liptonem 2 litrowym na mocnagrod

Dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6083177 Napisano: 28.09.2015 22:07:06 w Biedronka
Wie ktoś, czy w nowej gazetce będzie Cif w promocji? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6083034 Napisano: 28.09.2015 18:59:11 w Biedronka
giulietta napisał(a):

masza napisał(a):

brudny napisał(a):

anula81 napisał(a):

w Mocy dobijamy do półmetku, mogliby kase zacząć przelewać

wtedy się dowiemy że połowy nie uznali emotka

uznali to uznaja , tylko czy nie pogubia połowy...

gdyby już zaczęli przelewać to upiekliby kilka pieczeni na jednym ogniu  emotka  bo wiadomo, gdzie by kasa wróciła  emotka

Nie wiem, czy Twoje myślenie jest dobre dla nich... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6082878 Napisano: 28.09.2015 15:51:15 w Biedronka
mmika26 napisał(a):

Hej, a czy ktoś już dostał info o wygranej z konkursu Luksus, na który możesz sobie pozwolić? - wysłałam zgłoszenie 24, o ile dobrze pamiętam to w ciągu pięciu dni mają się kontaktować.... ale dobrze wiedzieć czy jeszcze jakaś szansa jest emotka

A ten niewiarygodny sen, to kiedy miałaś...? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6082455 Napisano: 27.09.2015 21:08:51 w Biedronka
luko922 napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Poza tym co do Liptona - nazwa pasuje i do herbaty w butelce jako napoju, jak i do herbaty w saszetkach do zaparzania, ale na plakacie jest logo sugerujące to drugie.

Jak dla mnie Lipton to Lipton

Zupełnie jak dużo osób myśli, że Delicje to Wedel... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6082400 Napisano: 27.09.2015 17:25:32 w Biedronka
dolly napisał(a):

Dowiadywal sie ktos czy ta pepsi duza w dwupaku za 5zeta moze byc na moc?

2x1,75? Nie pytałem, ale kupiłem, bo na tych osobnych butelkach jest info o konkursie (na dwupaku co prawda nie ma, no ale chyba lepiej dla nich, jak się kupi więcej, niż mniej emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6081770 Napisano: 26.09.2015 00:04:26 w Biedronka
rachel napisał(a):

tam w ogóle będzie kilka rezerw  bo już widać numery paragonu trzycyfrowe...w sumie to się dziwię że smolar to umieszcza na liście zamiast losować następne:/

Widocznie są prawidłowe (z góry), bo gdyby ktoś pisał ten z dołu, miałby np. 000xxx. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6081537 Napisano: 25.09.2015 17:51:19 w TESCO konkursy
Przypomniało mi się, że mam wygrany ręcznik z konkursu Koral w Tesco, wysyłali takowe? Informowali 21. lipca... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6081477 Napisano: 25.09.2015 16:44:37 w Biedronka
kachakacha napisał(a):

Jejku, a ja się cieszę z nowych konkursów w Biedronce, bo może uda się coś wygrać wysyłając 1 czy 2, a tu chyba szanse są mniejsze niż w totka...
Swoją drogą, to widzieliście nowe konkursy? 20 ślicznych seatów i tyle samo nagród po 20.000? emotka

Swoją drogą widziałaś te kilka linków, które zostały podane już niejednokrotnie i nawet chwilę temu (powyżej) również. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6081306 Napisano: 25.09.2015 14:30:49 w Biedronka
mdb napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Cytrusek77 napisał(a):

Mam pytanie do osób, które nie dostały walizek z Leona lub nie dostały wszystkich. Czy piszecie reklamacje? Dzisiaj babka z Jet powiedziała, że nie ma osób, które zajmuję się tym konkiem, jedna na urlopie, druga na szkoleniu i nic nie wiadomo, a w poniedziałek jest ostatni dzień na reklamacje.

A co to wszystko już rozesłali? Do mnie jedna jedyna nie dotarła...

Ja czekam na wygrany tablet, mam nadzieję, że jeszcze dzisiaj dotrze... emotka

Aha, to nie ma pewnie co się denerwować, skoro dużo osób nie dostało. Pewnie ktoś, kto dzwonił, dostał info, że nikogo nie ma, bo siedzą i w spokoju pakują dziś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6081276 Napisano: 25.09.2015 14:11:22 w Biedronka
Cytrusek77 napisał(a):

Mam pytanie do osób, które nie dostały walizek z Leona lub nie dostały wszystkich. Czy piszecie reklamacje? Dzisiaj babka z Jet powiedziała, że nie ma osób, które zajmuję się tym konkiem, jedna na urlopie, druga na szkoleniu i nic nie wiadomo, a w poniedziałek jest ostatni dzień na reklamacje.

A co to wszystko już rozesłali? Do mnie jedna jedyna nie dotarła... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6081267 Napisano: 25.09.2015 14:06:05 w Kaufland konkursy
ziolko napisał(a):

ciekawe, czy jak ktoś ma już nowy dowód bez zameldowania, jak będą na to patrzeć emotka  
Ja swój przekreśliłam. Teoretycznie wg regulaminu wszystkie dane są zbierane tylko na potrzeby tego konkursu 

Tqg zapewne będzie mówiło, żeby iść do Urzędu Miasta/ Gminy po zaświadczenie o zameldowaniu...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6081264 Napisano: 25.09.2015 14:03:59 w Kaufland konkursy
Chcą ksero dowodu, ale czytajcie w regulaminie, czego dokładnie chcą z tego dowodu (najczęściej adres zameldowania), a resztę zamazujcie. Akurat adres zameldowania można im podać, bo to nic poufnego, skoro zapewne wielu znajomych, czy sąsiadów może znać też te dane i podać z pamięci... Wyświetl w wątku >>
0 0