Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#6081258 Napisano: 25.09.2015 14:00:01 w Biedronka
anika1989 napisał(a):

xjustx napisał(a):

visserarthur napisał(a):

xjustx napisał(a):

niunia-k napisał(a):

Powiem że rycerz od autka wymiata ale dlaczego https://turniejty...74/55e3244929ff3.jpg   tylko 3 nagroda  ?

To zgłoszenie jest jak dla mnie niezgodne z regulaminem  - nie ma gestu zwycięstwa, nie ma żadnej osoby. Psy, koty czy inne stworzenia też nie powinny wygrać

Zadanie brzmiało "Zrób zdjęcie w geście zwycięstwa", a nie "pokaż sam ten gest".

Pkt 3.3. c iv. załadować zdjęcie przedstawiające Uczestnika lub osobę trzecią w geściezwycięstwa (dalej: „Zdjęcie”), z zastrzeżeniem, że Zdjęcie powinno mieć format jpg., i nie może przekraczać wielkości 2MB.

Czyli jak zwykle regulamin jest sobie a muzom

Widocznie zbyt sztywno podchodziliśmy do regulaminu, bo "zdjęcie" to dla mnie zdjęcie- pstrykasz, wysyłasz, a nie jakieś doklejki w programie graficznym- mogli napisać "prześlij obrazek". Na tym zdjęciu z pierwszego miejsca Tyskie też jest chyba doklejone, no ale według ich własnej interpretacji (może ich jest dobra, a moja zła) "zdjęcia", było to dozwolone. Ps: Żeby nie było- tyko piszę. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6081231 Napisano: 25.09.2015 13:39:19 w Biedronka
pamal73 napisał(a):

Czy PKOBP odrzuca przelew z innym nazwiskiem ?

Jak miałem pkobp, to nie odrzucali. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6081226 Napisano: 25.09.2015 13:37:39 w Biedronka
xjustx napisał(a):

niunia-k napisał(a):

Powiem że rycerz od autka wymiata ale dlaczego https://turniejty...74/55e3244929ff3.jpg   tylko 3 nagroda  ?

To zgłoszenie jest jak dla mnie niezgodne z regulaminem  - nie ma gestu zwycięstwa, nie ma żadnej osoby. Psy, koty czy inne stworzenia też nie powinny wygrać

Zadanie brzmiało "Zrób zdjęcie w geście zwycięstwa", a nie "pokaż sam ten gest". Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6080766 Napisano: 24.09.2015 21:09:46 w Biedronka
defed napisał(a):

ponieważ całkiem niedawno, jednego dnia parę osób wspominało na forum o awarii poczty i niemożliwości nadawania poleconych, zawsze wysyłam paragony z mocy 1dzień wcześniej niż wychodzi ustawowo, aby mieć czas na reakcję i możliwość zamówienia kuriera  emotka   emotka

A no mi też w ubiegłym tygodniu przydarzyła się taka sytuacja, ale wystarczyło ruszyć głową i udać się do Głównej sortowni (czy tam jak to się zwie:D) i tam przyjęli emotka (oczywiście w małej miejscowości, czy wsi, byłoby to trudne...) Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6080760 Napisano: 24.09.2015 21:07:14 w Biedronka
mahuska napisał(a):

luko922 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

brudny napisał(a):

viviean napisał(a):

wolę się upewnić: jeśli info z wygraną w Mocy Nagród dostałam w poniedziałek, to czy oznacza, że czas na odesłanie danych z paragonem mam czas do następnego poniedziałku?

ja nie ryzykuję i dni robocze liczę z tym otrzymania powiadomienia, czyli masz czas do piątku włącznie

Nic nie ryzykujesz- tak stanowią przepisy Kodeksu Cywilnego- liczymy od dnia następującego po zdarzeniu

No właśnie, nie wiem gdzie to ryzyko emotka

ja też wysyłam w piątek ....chyba karlsbad sobie kiedyś liczył dzień powiadomienia jako ten pierwszy. A tak co  piąteczek na pocztę i przynajmniej się nie będę martwila emotka

Karlsbad? Pamiętne czasy Agnieszki L., rok 2008 i dalej- już wtedy liczyli od dnia następującego po informacji, to były czasy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6080670 Napisano: 24.09.2015 18:53:32 w Biedronka
brudny napisał(a):

viviean napisał(a):

wolę się upewnić: jeśli info z wygraną w Mocy Nagród dostałam w poniedziałek, to czy oznacza, że czas na odesłanie danych z paragonem mam czas do następnego poniedziałku?

ja nie ryzykuję i dni robocze liczę z tym otrzymania powiadomienia, czyli masz czas do piątku włącznie

Nic nie ryzykujesz- tak stanowią przepisy Kodeksu Cywilnego- liczymy od dnia następującego po zdarzeniu Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6080287 Napisano: 24.09.2015 12:24:43 w Biedronka
cc_investigator napisał(a):

Cytrusek77 napisał(a):

darog napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Mam problem z Leonem, wygrałam 4 walizki, wyslalam po 2 na 2 gospodarstwa. Dzisiaj dotarły tylko 2, po 1 na gospodarstwo. W regulaminie nie był ograniczeń, ale ktoś chyba dostał takie info telefonicznie. Jak jest u was?

Z tego co pamiętam było ograniczenie 1 na 1 gosp. bo czekałam na rezerwę. Ale nie jestem pewna na 100%

i mi się wydaje, że to ograniczenie na gospodarswo było..tylko gdzie ta rezerwa?? CZEKAM!

Jakie ograniczenie, pokażcie mi w którym miejscu w regulaminie to pisze. Przez telefon Pani z Jet może sobie co najwyżej zamówić budzenie na 7.00. Podobno regulamin jest wiążący.

Regulamin:

http://cdn.biedro...779189669.1430849287

http://www.biedro...jalne/konkurs-hortex

25. Jeden Uczestnik Konkursu może tylko raz wygrać Nagrodę II Stopnia lub Nagrodę Główną.

No ja Was proszę.

No, czyli osoba- nie gospodarstwo... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6080253 Napisano: 24.09.2015 12:06:20 w Biedronka
Cytrusek77 napisał(a):

darog napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Mam problem z Leonem, wygrałam 4 walizki, wyslalam po 2 na 2 gospodarstwa. Dzisiaj dotarły tylko 2, po 1 na gospodarstwo. W regulaminie nie był ograniczeń, ale ktoś chyba dostał takie info telefonicznie. Jak jest u was?

Z tego co pamiętam było ograniczenie 1 na 1 gosp. bo czekałam na rezerwę. Ale nie jestem pewna na 100%

i mi się wydaje, że to ograniczenie na gospodarswo było..tylko gdzie ta rezerwa?? CZEKAM!

Jakie ograniczenie, pokażcie mi w którym miejscu w regulaminie to pisze. Przez telefon Pani z Jet może sobie co najwyżej zamówić budzenie na 7.00. Podobno regulamin jest wiążący.

Ktoś jedynie o tym wspominał, że takie info dostał, ale w regulaminie chyba tego nie ma (nie orientuję się na 100%, bo nie mam takiego problemu), więc niech się pocałują. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6080218 Napisano: 24.09.2015 11:44:52 w Biedronka
A tam, to, że wy podniecacie się jakimś zdjęciem, nie oznacza, że komisja je wybierze- tak samo jak z hasłami (jeśli czytają), czasem wygrywa niby gorsze... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6080210 Napisano: 24.09.2015 11:41:55 w Biedronka
Jakieś maile z kuflami z III. etapu dotarły teraz.

mahuska, ktoś pisał, że DPD Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6079802 Napisano: 23.09.2015 21:50:49 w Biedronka
asiabuczkowska napisał(a):

visserarthur napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Przede mną jechał dziś żółty Nissan Juke, więc wszystko jasne emotka

a ja dziś mijałam się z Kia Sportage emotka

A była takiego koloru, jak na plakacie emotka emotka ...?

nie, ale sąsiedzi mają białą Kia  i od wielu miesięcy mój mąż jak ją widzi wzdycha mówiąc, że to jego marzenie... emotka

No ja też wolę wyższe samochody, bo się przyzwyczaiłem i teraz jak jadę z kimś niższym, to jak d**ą po asfalcie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6079795 Napisano: 23.09.2015 21:38:29 w Biedronka

visserarthur napisał(a):

Przede mną jechał dziś żółty Nissan Juke, więc wszystko jasne emotka

a ja dziś mijałam się z Kia Sportage emotka

A była takiego koloru, jak na plakacie emotka emotka ...? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6079788 Napisano: 23.09.2015 21:29:46 w Biedronka
Przede mną jechał dziś żółty Nissan Juke, więc wszystko jasne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6079782 Napisano: 23.09.2015 21:24:06 w Biedronka
marzenier napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

visserarthur napisał(a):

A ktoś wytłumaczy o co chodzi z tym hasłem na Wedla...? Odkryć dziecięcą radość w sobie (osobie dorosłej), czy w swoim dziecku... Zapewne, przy takiej ilości nagród nie ma to znaczenia, ale chyba o np. proszku do prania pisać nie będę...

Innymi słowy... co sprawia, że czasem czujesz się szczęśliwa/y jak dziecko

Zapytałam o to mojego męża,w celu świeżego spojrzenia na temat.
Wiecie,głową czysta,niekonkursowa to myślalam ze mi pomoże 
I g...oemotka nie chce pisać co mi odp.goopek jeden .

Dziękuję cherry_coke.
Mąż zapewne rzucił podtekstem seksualnym emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6079773 Napisano: 23.09.2015 21:15:30 w Biedronka
A ktoś wytłumaczy o co chodzi z tym hasłem na Wedla...? Odkryć dziecięcą radość w sobie (osobie dorosłej), czy w swoim dziecku... Zapewne, przy takiej ilości nagród nie ma to znaczenia, ale chyba o np. proszku do prania pisać nie będę... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6079757 Napisano: 23.09.2015 21:04:27 w Biedronka
dotusia napisał(a):

dobra, oświećcie mnie, bo ja wysiadam przez ten Wedel już... czy tam na gospodarstwo jest nagroda? czy na uczestnika.. czytam i czytam regulamin, ale już chyba nie wiem, co czytam...

4.11 w regulaminie Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6079503 Napisano: 23.09.2015 16:31:47 w Biedronka
pioge7 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

To będzie raczej konkurs Schwarzkopf (kosmetyki), niż Henkel (środki czystości)...

Ale pytają: produkty schwarzkopf i henkel .... Wiec tez powinno być emotka

Może dlatego, że na kosmetykach jest logo Schwarzkopf&Henkel, a na chemicznych samo Henkel... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6079488 Napisano: 23.09.2015 16:23:17 w Biedronka
To będzie raczej konkurs Schwarzkopf (kosmetyki), niż Henkel (środki czystości)... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6079480 Napisano: 23.09.2015 16:17:43 w Biedronka
joan napisał(a):

visserarthur napisał(a):

E, 19.09... to jedyny dzień, kiedy nie poszło ode mnie żadne zgłoszenie, więc czekam na 20.09...

Byliśmy może na tej samej wycieczce w Beskidach? emotka

Też na wycieczce, ale na Pomorzu Zachodnim (Bałtyk emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6079468 Napisano: 23.09.2015 16:11:53 w Biedronka
E, 19.09... to jedyny dzień, kiedy nie poszło ode mnie żadne zgłoszenie, więc czekam na 20.09... Wyświetl w wątku >>
0 0