Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#6083910 Napisano: 29.09.2015 21:46:15 w Biedronka
skarb888 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

buka napisał(a):

visserarthur napisał(a):

"Naprawdę" piszemy razem, bo chyba nie chodziło wam o np. "na prawdę przyjdzie czas"

jeśli chodzi o mnie to na prawdę czas już przyszedł emotka  dzwonicie? czy żartujecie? 

Szkoda, że nieprawdziwa emotka

Otworzyli dzisiaj u mnie Biedronkę po remoncie i numery paragonów idą od początku 0000xx, więc jest szansa, że się nie powtórzą, bo chyba większość Biedronek ma 5-6 cyfrowe...

U mnie są 2, gdzie kończą właśnie remont, więc jak najbardziej będą się powtarzać:(

O, to dobrze, że u mnie będą szybciej te numery emotka :D

buka, jaka złośliwość? Po prostu zwracam uwagę, bo sam lubię, jak ktoś mnie dokształca, jak coś źle napiszę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6083907 Napisano: 29.09.2015 21:39:59 w Biedronka
buka napisał(a):

visserarthur napisał(a):

"Naprawdę" piszemy razem, bo chyba nie chodziło wam o np. "na prawdę przyjdzie czas"

jeśli chodzi o mnie to na prawdę czas już przyszedł emotka  dzwonicie? czy żartujecie? 

Szkoda, że nieprawdziwa emotka

Otworzyli dzisiaj u mnie Biedronkę po remoncie i numery paragonów idą od początku 0000xx, więc jest szansa, że się nie powtórzą, bo chyba większość Biedronek ma 5-6 cyfrowe... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6083899 Napisano: 29.09.2015 21:30:16 w Biedronka
Ale sosy są w proszku... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6083894 Napisano: 29.09.2015 21:26:57 w Biedronka
"Naprawdę" piszemy razem, bo chyba nie chodziło wam o np. "na prawdę przyjdzie czas" Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6083836 Napisano: 29.09.2015 20:07:30 w Biedronka
donia7 napisał(a):

Ja te chrupki daję bardzo chętnie teściowej- ciągle do niej chodzę z pełną reklamówką emotka

Jesteś bardzo niemiła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6083807 Napisano: 29.09.2015 19:16:32 w Biedronka
benasia napisał(a):

Wg mnie to nie kwestia banów - po prostu dużo osób gra: paragony są tanie, towar łatwo dostępny. Tyle osób deklarowało na początku,że grać nie będzie bo co to tylko 50zł a teraz większość forum gra w Moc.

Ja się chyba nie zgodzę, oczywiście każdy ma prawo wygrać, ale jak się jakieś miasto nie pojawia kilka dni, to jest to dziwne, a że gram już kilka lat, to intuicję mam wyrobioną emotka , a skoro każdy ma prawo, to dlaczego nie ma prawa ten, co kupuje dużo... Winić go za to...? Niech zaczną czytać hasła, a nie dane osobowe (chociaż kto wie, na czym lepiej wyjdę ze swoją twórczością emotka :D) Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6083717 Napisano: 29.09.2015 17:23:36 w Biedronka
poprostuanette napisał(a):

anuska7 napisał(a):

brudny napisał(a):

anuska7 napisał(a):

Zna może ktoś nr komórkowy do agencji IQ Marketing z Tyskiego?

tak, mamy nawet prywatne do poszczegolnych pracowników emotka

ale śmieszne....

wejdź na stronę iq marketinfg i znajdź sobie telefon do nich...

Stacjonarny podam nawet z pamięci 22 54 32 900 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6083715 Napisano: 29.09.2015 17:22:03 w Biedronka
masza napisał(a):

visserarthur napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

visserarthur napisał(a):

I jeszcze pani w Biedronce "zepsuła" mi paragon... Zamiast 4 Cifów i Liptona nabiła mi 1 Cif i Lipton, więc paragon nie jest za 20 złotych, no ale przynajmniej 3 Cify gratis emotka

Konkursowicz to poszedłby, żeby zwrócić towar żądając kategorycznie prawidłowego nabicia produktów emotka

Dokładnie to samo powiedziałem do siostry, gdy się zorientowałem, ale, że Cif się przyda, więc nie zmartwiło mnie to tak bardzo emotka

CZy to jakaś promocja z tymi Cifami? 3 gratis?

Jeśli pytasz poważnie, a nie sugerujesz mi, że powinienem wrócić, to jest promocja na cify 500 ml- jeden za 4,99, a dwa za 8,98 Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6083700 Napisano: 29.09.2015 17:13:21 w Biedronka
anuska7 napisał(a):

Zna może ktoś nr komórkowy do agencji IQ Marketing z Tyskiego?

Jedynie do tych, którzy wysyłają- jest na przesyłce. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6083689 Napisano: 29.09.2015 17:00:46 w Biedronka
zaczytana-pola napisał(a):

visserarthur napisał(a):

I jeszcze pani w Biedronce "zepsuła" mi paragon... Zamiast 4 Cifów i Liptona nabiła mi 1 Cif i Lipton, więc paragon nie jest za 20 złotych, no ale przynajmniej 3 Cify gratis emotka

Konkursowicz to poszedłby, żeby zwrócić towar żądając kategorycznie prawidłowego nabicia produktów emotka

Dokładnie to samo powiedziałem do siostry, gdy się zorientowałem, ale, że Cif się przyda, więc nie zmartwiło mnie to tak bardzo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6083677 Napisano: 29.09.2015 16:47:57 w Biedronka
I jeszcze pani w Biedronce "zepsuła" mi paragon... Zamiast 4 Cifów i Liptona nabiła mi 1 Cif i Lipton, więc paragon nie jest za 20 złotych, no ale przynajmniej 3 Cify gratis emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6083659 Napisano: 29.09.2015 16:18:49 w Biedronka
Abo od dziś zmieniam taktykę- zaczynam pisać Michałek, Małgosia, Areczek i mariolka, zamiast Michał, Małgorzata, Arkadiusz, Mariola... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6083653 Napisano: 29.09.2015 16:16:34 w Biedronka
luko922 napisał(a):

No nareszcie jakaś biedronka, na nowe nazwisko. PRZYPADEK? emotka

Właśnie po kolejnym dniu bez wygranej też stwierdziłem, że trzeba na znajomych grać. Swoją drogą trochę to dziwne, że mam cały regał ich produktów, a oni nie chcą dać nagrody "bo nazwisko się powtarza"... Kupiłem- mam prawo wygrać. Pomijam, że mogą być inne powody braku wygranej, choć wątpię... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6083619 Napisano: 29.09.2015 15:30:08 w Biedronka

visserarthur napisał(a):

visserarthur napisał(a):

visserarthur napisał(a):

magdalena1020 napisał(a):

dziś powinny być wyniki z 1 dnia LUKSUS?

Regulamin strona 7, punkt 4

Brawo bulwary 

Uczestnik, którego odpowiedź na Pytanie Konkursowe została wyłoniona jako zwycięskazgodnie z pkt VII ust. 2 i 3 Regulaminu i którego Zgłoszenie spełnia wszystkie warunki
Regulaminu, zostanie poinformowany, poprzez wiadomość SMS na numer telefonu, z
którego Zgłoszenie zostało wysłane, w ciągu 5 dni roboczych od dnia wyłonienia.

Zgłoszenie, to nie wyłonienie, czytaj dokładnie, a nie tylko wyrywkowo

mógłbyś być milszy skoro zapytałam... regulamin czytałam a tak ciężko odpowiedzieć?

Bo chyba było o tym już wczoraj kilka razy

jak o moc nagród są cały cza ste same pytania to nikomu to nie przeszkadza...

A no tu masz rację, ale na moc nie zwraca już uwagi, bo ile można emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6083601 Napisano: 29.09.2015 15:15:11 w Biedronka

visserarthur napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Brawo bulwary 

Uczestnik, którego odpowiedź na Pytanie Konkursowe została wyłoniona jako zwycięskazgodnie z pkt VII ust. 2 i 3 Regulaminu i którego Zgłoszenie spełnia wszystkie warunki

Zgłoszenie, to nie wyłonienie, czytaj dokładnie, a nie tylko wyrywkowo

mógłbyś być milszy skoro zapytałam... regulamin czytałam a tak ciężko odpowiedzieć?

Bo chyba było o tym już wczoraj kilka razy Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6083589 Napisano: 29.09.2015 15:07:42 w Biedronka

visserarthur napisał(a):

Brawo bulwary 

Zgłoszenie, to nie wyłonienie, czytaj dokładnie, a nie tylko wyrywkowo Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6083579 Napisano: 29.09.2015 14:55:29 w Biedronka

Brawo bulwary  Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6083241 Napisano: 29.09.2015 01:31:23 w Biedronka
mariolakal napisał(a):

Byłam dziś w biedrze po kilkudniowej nieobecności... Wszystkie persile i soki lipton 0,85 l wymiecione, a na moje pytanie: kiedy będzie nowa dostawa, jak zwykle NIKT NIC NIE WIE... emotka

Zapewne nie będzie, bo to tylko oferty tygodniowe były chyba... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6083222 Napisano: 28.09.2015 23:30:38 w Biedronka
zabcia0410 napisał(a):

benasia napisał(a):

Dzięki Edzia   emotka

visserarthur dziś widziałam Cif w Biedronce i jakas promocja jest: jak 2 szt się kupi to taniej wychodzi niż 1 szt - ale po ile dokładnie to nie wiem bo mnie akurat Cif nie interesował   emotka

8,98 za 2szt

Za 8,98 było chyba mleczko 700ml- to mówicie, że one są 2 w cenie jednego...?
Ok, udało mi się dorwać gazetkę "kup więcej za mniej" i tam to jest, dzięki. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6083214 Napisano: 28.09.2015 23:14:58 w Biedronka
brudny napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Wie ktoś, czy w nowej gazetce będzie Cif w promocji?

nie ma w nowej gazetce nic w promocji na konkursy, poza liptonem 2 litrowym na mocnagrod

Dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0