Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#6078843 Napisano: 22.09.2015 22:31:36 w Biedronka
Załącznik załącznikiem, ale wie ktoś, czy dwupak Pepsi 1,75 bierze udział? Na logikę tak, bo 1x1,75 bierze, ale w załączniku nie ma emotka ... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6078645 Napisano: 22.09.2015 16:43:59 w Biedronka
Tak myślałem, że dziś nie będzie, skoro wczoraj dotarła do nich tona listów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6078478 Napisano: 22.09.2015 14:04:20 w Biedronka
jolidlo napisał(a):

A w mojej Biedronce pocałowałam klamkę - miesiąc remontu, litości nie mają, teraz remont jak tyle konkursó

Miesiąc? Podobno każda zamykana jest na dwa... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6078254 Napisano: 22.09.2015 10:13:32 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
2 kufle, z czego jeden zbity w mak, czy jak to się mówi emotka :D. Spisał protokół, ale mi zostawił oba. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6078135 Napisano: 21.09.2015 23:38:40 w Biedronka
O, dopiero zauważyłem, że wskazali, gdzie jest numer paragonu w Mocy... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6078095 Napisano: 21.09.2015 22:55:34 w Biedronka
cc_investigator napisał(a):

luko922 napisał(a):

ciekawe, która godzina jest najlepsza do wysyłania zgłoszeń w mocy... emotka

sprawdzałam różne i w mojej opinii to nie kwestia godziny emotka
Chyba, że ktoś podzieli się wrażeniami z przedziału 00.00-7.00, bo tu nie mam doświadczeń emotka

3 nad ranem, lub jak, kto woli- w nocy, było pudło, więc widocznie dużo ludzi wtedy nie spało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6077924 Napisano: 21.09.2015 19:46:12 w Biedronka
luko922 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

luko922 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Ależ tych kuponów było emotka

Oj emotka jak się słyszy, że zgłoszenie miało nr 62 tysiace ileś tam to szok- około 100 tys zgłoszeń było więc na pewno o ile nie więcej

Było nawet 209000- coś koło tego.

skąd wiesz?

No właśnie nie wiem Luko emotka , tak tylko mówił pan na filmiku emotka :D

Ahaaaa, ja przewinąłem bo nie dało się tego oglądać...

Kto kazał oglądać- słuchać wystarczyło... No oczywiście gdybyś Ty roznegliżowany prowadził to losowanie, to chętnie byśmy obejrzeli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6077917 Napisano: 21.09.2015 19:42:24 w Biedronka
luko922 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Oj emotka jak się słyszy, że zgłoszenie miało nr 62 tysiace ileś tam to szok- około 100 tys zgłoszeń było więc na pewno o ile nie więcej

Było nawet 209000- coś koło tego.

skąd wiesz?

No właśnie nie wiem Luko emotka , tak tylko mówił pan na filmiku emotka :D Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6077915 Napisano: 21.09.2015 19:40:52 w Biedronka
ksantypa napisał(a):

izak1000 napisał(a):

masza napisał(a):

Monika11 napisał(a):

masza napisał(a):

krseta napisał(a):

masza napisał(a):

CZy z 15 to dziś musze odesłać dokumenty czy moge jutro? Chodzi o Biedronkę

wygląda na to, że dziś, ja zapomnialem;/

qrcze , tez przeoczyłam:(

ale wygrane były z 15 ,a powiadomienia 17 -tego , czyli liczy się od powiadomienia 

wygrana z 12 była...., powiadomienie 15

W celu odbioru nagrody prosimy w ciągu 5 dni roboczych  od dnia
otrzymania tej wiadomości przesłać przesyłką rejestrowaną na adres: AVANTI Lidia Rasztawicka, ul. Reymonta 4A, 05-070 Sulejówek z dopiskiem „Moc Nagród”

czyli jak liczy się ten dzien powiadomienia do owych 5 dni roboczych czy nie?

Zasada jest prosta- jeśli po drodze nie ma żadnych dni świątecznych w dzień roboczy, to np. otrzymując info o wygranej w środę, paragon musisz wysłać najpóźniej w kolejną środę. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6077913 Napisano: 21.09.2015 19:39:05 w Biedronka

Było nawet 209000- coś koło tego. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6077887 Napisano: 21.09.2015 19:17:46 w Biedronka
E tam, zrobili cyrk z tym filmikiem z losowania... Skąd my wiemy, co było na tych karteczkach...

Poza tym dziwnym trafem wygrały 6-cyfrowe numery paragonów, więc pewnie tylko takie zostały dopuszczone do losowania, a u mnie było pełno zaczynających się 0xxxxx, więc uznali zapewne, że numer spisany z dołu paragonu i z automatu nie dopuścili do losowania... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6077763 Napisano: 21.09.2015 17:20:26 w Biedronka
Zastosujcie tutaj cytat z konkursu/loterii Podlaskiego "Nie kieruj się logiką, nie kieruj się..." (czy jak to tam szło), bo teorii jest wiele- ważne, żeby czasem coś wpadło emotka ... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6077278 Napisano: 20.09.2015 23:47:28 w Kaufland konkursy
zibek napisał(a):

like-a-bomb napisał(a):

Czy na odesłanie danych z konkursu "Troszczymy się o..." jest czas do jutra włącznie? emotka

"Potencjalni laureaci zostaną poproszeni o nadesłanie wterminie 5 dni od dnia wysłania informacji SMS na adres [email protected]:czytelnego zdjęcia dowodu zakupu, imienia, nazwiska, pełnego adresu
zameldowania, numeru telefonu z którego dokonali zgłoszenia, zgodę na
przetwarzanie danych osobowych (Załącznik Nr 2). "
Trzeba znać datę dnia wysłania informacji SMS i policzyć.emotka

Trzeba jeszcze wiedzieć, jak liczyć... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6074804 Napisano: 16.09.2015 16:55:22 w Kaufland konkursy

visserarthur

#6074718 Napisano: 16.09.2015 16:02:09 w Biedronka
kalisto1986 napisał(a):

brudny napisał(a):

Pisał ktoś do nich, czy jest szansa na wcześniejsze przelewy?

emotka
Odbieranie tysięcy listów, wpisanie każdego pojedynczego do ewidencji, zaznaczanie kto przysłał i za jakie dni, wybieranie laureatów, robienie tysiąca innych rzeczy.
I taaaak piszcie do nich, piszcie jak najwięcej, a na pewno zobaczyć przelewy ... w grudniu

Też mnie to "rozbawiło"... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6074677 Napisano: 16.09.2015 15:25:49 w Biedronka
ksantypa napisał(a):

maximus napisał(a):

koper napisał(a):

Vivacia napisał(a):

Jest na stronie Smolara lista zwycięzców pralek.

Jakieś zmiany na tej liście, czy ta sama co wczoraj?

chyba coś zmieniają, bo w tym momencie o godzinie 15.20 lista zwycięzców nie jest dostępna 

u mnie jak najbardziej dostępna

Pewnie zapamiętało Ci starą, dlatego masz. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6074342 Napisano: 16.09.2015 09:57:01 w Biedronka
ksantypa napisał(a):

visserarthur napisał(a):

mundek2004 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

galenka napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

kapa26 napisał(a):

a w przypadku jak gdy wygrało dziecko numer konta mogę podać swój? Bo dziecko jakoś się nie dorobiło    Na forum były osóbki których dzieci wygrały jak robiliście? 

w regulaminie ejst jasno napisane że uczestnik MUSI posiadac konto w banku. Skoro dziecko nie ma konta to grać nie powinno...

jak dziecko wygra to podaje sie konto opiekuna-jest nawet miesce w fromularzu dla niepelnoletnich

rodzic wypełnia  tylko 3 oświadczenia (zgodę na przetwarzanie danych, przeniesienie praw dohasła itp.) w dolnej części formularza zaznaczone gwiazdką,
a w górnej części podaje się  dane laureata zgodne ze zgłoszeniem i numer rachunku bankowego należącego do laureata - a nie jego przedstawiceela ustawowego.
Pytanie do osób pracujących w banku, czy przejdzie przelew na inne imię (dziecka) niż dane właściciela rachunku ?

W Ing Banku bez problemu przejdzie Nawet moja wypłata przychodzi na konto męża (nie mamy wspólnego, bo
chcieliśmy konto Direct, a to jest tylko konto osobiste)  i cała masa
różnych innych przelewów przechodzi na moje dane, albo tylko nick i też
bez żadnych problemów!

no ale dobrze jest wystraszyć konkurencję, u mnie też dochodzą przelewy nawet bez nazwiska

Tu nie chodzi o żadne straszenie, tylko o bank, bo np. Eurobank odrzuca przelewy na inne dane, niż właściciel rachunki- mbank, pkobp, bzwbk przyjmuje,,,

mąż ma w ing -przychodzą pzrelewy na moje dane i nie ma problemu-kazdy musi sprawdzic jak jest w jego banku

Dokładnie, najlepiej przelać sobie np. złotówkę wpisując wymyślone dane i zobaczyć, czy dotrze... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6074329 Napisano: 16.09.2015 09:32:42 w Biedronka
mundek2004 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

galenka napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

kapa26 napisał(a):

a w przypadku jak gdy wygrało dziecko numer konta mogę podać swój? Bo dziecko jakoś się nie dorobiło    Na forum były osóbki których dzieci wygrały jak robiliście? 

w regulaminie ejst jasno napisane że uczestnik MUSI posiadac konto w banku. Skoro dziecko nie ma konta to grać nie powinno...

jak dziecko wygra to podaje sie konto opiekuna-jest nawet miesce w fromularzu dla niepelnoletnich

rodzic wypełnia  tylko 3 oświadczenia (zgodę na przetwarzanie danych, przeniesienie praw dohasła itp.) w dolnej części formularza zaznaczone gwiazdką,
a w górnej części podaje się  dane laureata zgodne ze zgłoszeniem i numer rachunku bankowego należącego do laureata - a nie jego przedstawiceela ustawowego.
Pytanie do osób pracujących w banku, czy przejdzie przelew na inne imię (dziecka) niż dane właściciela rachunku ?

W Ing Banku bez problemu przejdzie Nawet moja wypłata przychodzi na konto męża (nie mamy wspólnego, bo
chcieliśmy konto Direct, a to jest tylko konto osobiste)  i cała masa
różnych innych przelewów przechodzi na moje dane, albo tylko nick i też
bez żadnych problemów!

no ale dobrze jest wystraszyć konkurencję, u mnie też dochodzą przelewy nawet bez nazwiska

Tu nie chodzi o żadne straszenie, tylko o bank, bo np. Eurobank odrzuca przelewy na inne dane, niż właściciel rachunki- mbank, pkobp, bzwbk przyjmuje,,, Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6073924 Napisano: 15.09.2015 17:46:25 w Biedronka
rencia163 napisał(a):

A czemu nikt się nie chwali 1000zł z coca coli, lista uzupełniona a brak w śród nas zwycięzców. 

Ktoś chyba dzisiaj? jednak pisał... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6072714 Napisano: 14.09.2015 12:30:30 w Informują
Gary Lubella Tesco, mail przed chwilą. Wyświetl w wątku >>
0 0