Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#6029579 Napisano: 09.06.2015 21:55:46 w Kaufland konkursy
edzia21 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

oryginalny80 napisał(a):

Zadzwonie jutro i pod ten numer z którego wysyłali powiadomienia o wygranej. Oby się udalo bo stówka piechotą nie chodzi.

Wątpię, czy się dodzwonisz, bo to nie jest tak, że oni te smsy z telefonu wysyłają, tylko z bramki, no ale może się mylę...

Oni nie wysyłają z bramek emotka  

To w jaki sposób są w stanie wysłać tyle smsów w kilka minut? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6029551 Napisano: 09.06.2015 21:04:53 w Kaufland konkursy
oryginalny80 napisał(a):

Zadzwonie jutro i pod ten numer z którego wysyłali powiadomienia o wygranej. Oby się udalo bo stówka piechotą nie chodzi.

Wątpię, czy się dodzwonisz, bo to nie jest tak, że oni te smsy z telefonu wysyłają, tylko z bramki, no ale może się mylę... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6029494 Napisano: 09.06.2015 19:38:57 w Kaufland konkursy
Haniape napisał(a):

Witam, piszę z prośbą o informację- pierwszy raz wygrałam w konkursie Kaufladu, tym wiosennym,odesłałam skan paragonu i oświadczenie a dziś dostałam meila o skan dowodu osobistego- prześledziłam regulamin, ani słowa o dowodzie i nie wiem co o tym myśleć, czy to kwestia pierwszej wygranej? Będę wdzięczna za podpowiedź, jak mam się zachować,  od starszych stażem forumowiczów.

Słabo śledziłaś: "Organizator może poprosić potencjalnego laureata o przesłanie oryginału dowodu zakupu lub skanu dokumentu poświadczającego prawidłowość danych osobowych." Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6029020 Napisano: 08.06.2015 23:59:25 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Zwrot z Hilcona, chyba z 4. maja Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6028577 Napisano: 08.06.2015 14:10:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Wysyłacie do al;bedo skan dowodu?  Czytałam teraz regulamin i na kubki też chcą skan . emotka

Skan "potwierdzający podane dane", więc możesz zamazać wszystko oprócz imienia, nazwiska i adresu zameldowania. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6028248 Napisano: 08.06.2015 02:13:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mama.adasia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

rogalino napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Zaraz pierwszy odcinek MEGATURNIEJU w Polsacie emotka  18:40 emotka  

jest ktoś z forum? emotka

Chyba nie, jakaś Sylwia, Irena i chyba Maciek jak sie dobrze orientuje emotka  mieli zrobić zakupy najbliżej 150 zł 3. Była co za 40 zł drugi za koło 50 a 1. Ta co zrobiła za 100.97 zł 

fajny ten Maciek emotka

Przemysław- a co w nim takiego fajnego...? Koszula emotka ??? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6027839 Napisano: 06.06.2015 02:02:26 w Biedronka
Nie bardzo się orientuję w tym konkursie, ale według mnie popelina, tyle, że nagrana. Mogli nagrodzić też jakieś fajne teksty (chyba, że nagrodzili...)
1. życzenia w stylu "że"
2. koleś w jakichś lajkrach ze wzwodem, bo biedronka ma 20 lat...
resztę sobie daruję, bo się nie znam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6027827 Napisano: 06.06.2015 00:05:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Na moje oko obdzwonili dopiero do 01.06, żeby wyrównać z regulaminem, a reszta w poniedziałek i wtorek (Nescafe Stokrotka) Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6027150 Napisano: 03.06.2015 23:48:29 w Inne mniejsze markety
cc_investigator napisał(a):

visserarthur napisał(a):

mixik napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mixik napisał(a):

co do Nescafe w stokrotce - już nie ma go w zakładce konkursy na stronie sklepu (a był tu: http://stokrotka....mp;action_id=16852). Na szczęście regulamin jeszcze dostępny: http://stokrotka....FE-W-STOKROTCE_3.pdf
Ciekaw jestem jak z tego oficjalnie wybrną.

A ta loteria chyba dopiero dzisiaj się kończy? emotka  Tak nagle ruszyli z tym informowaniem...nie wiem już sama emotka

Dokładnie... do 20:59:59 trwa a w stokrotkowej zakładce konkursy nic... jakby konkursu nie było
z informowaniem faktycznie nagle z kopyta ruszyli - i do jednych dzwonili, do innych sms (bez podania co się wygrało)
Trochę to dziwne

Nagle ruszyli z informowaniem, bo w nocy poszedł mail do prezesa ze "skargą" emotka . Smsy też wysyłali...? Kto dostał...? Może na koniec pracy ci, do których się nie dodzwonili...?

Albedo i smsy?
To zupełna nowość chyba.
Rozumiem, że Kamis Alma właśnie się przeterminowała. Chyba, że te dzisiejsze nieodebrane (o których ludzie piszą) to właśnie Alma.

Kiedyś były smsy, a teraz chyba też są jak się dwa razy nie odbierze... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6027095 Napisano: 03.06.2015 21:15:46 w Inne mniejsze markety
mixik napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mixik napisał(a):

co do Nescafe w stokrotce - już nie ma go w zakładce konkursy na stronie sklepu (a był tu: http://stokrotka....mp;action_id=16852). Na szczęście regulamin jeszcze dostępny: http://stokrotka....FE-W-STOKROTCE_3.pdf
Ciekaw jestem jak z tego oficjalnie wybrną.

A ta loteria chyba dopiero dzisiaj się kończy? emotka  Tak nagle ruszyli z tym informowaniem...nie wiem już sama emotka

Dokładnie... do 20:59:59 trwa a w stokrotkowej zakładce konkursy nic... jakby konkursu nie było
z informowaniem faktycznie nagle z kopyta ruszyli - i do jednych dzwonili, do innych sms (bez podania co się wygrało)
Trochę to dziwne

Nagle ruszyli z informowaniem, bo w nocy poszedł mail do prezesa ze "skargą" emotka . Smsy też wysyłali...? Kto dostał...? Może na koniec pracy ci, do których się nie dodzwonili...? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6026455 Napisano: 02.06.2015 19:49:55 w Inne mniejsze markety
Jak dla mnie masz za mało komentarzy, by być wiarygodną emotka :D Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6026444 Napisano: 02.06.2015 19:25:30 w Inne mniejsze markety
cherry_coke napisał(a):

anialistopad napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

z Nescafe Stokrotka dzwonili... że musieli rozpocząć konkurs dwa dni później i dooopa. oddają kasę za paragon emotka

Poważnie czy jaja sobie robisz?

Poważnie z powodów niezależnych od organizatora konkurs rozpoczął się dwa dni później. Zaproponowali zwrot za zakupy i wysłanie smsa.

Przecież to loteria, więc nie mogą "tak o" sobie zmieniać dat... Jedynie mogło chodzić o to, że nie przygotowali na czas bramki smsowej i Ci odrzuciło zgłoszenie!?, ale loteria i tak trwała... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6025106 Napisano: 30.05.2015 13:17:01 w SZUKAM....
Ktoś wie, jak zablokować na Allegro, możliwość zakupów u mnie, osobom bez zarejestrowanego konta...? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6023821 Napisano: 28.05.2015 03:04:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fryteczka napisał(a):

vazzz napisał(a):

siasiolka napisał(a):

vazzz napisał(a):

siasiolka napisał(a):

50g biorą udział.. a setek nie ma na liście (znaczy są ale tylko w takich zbiorowych opakowaniach) emotka
a tak z ciekawości.. ile kosztuje 50g? emotka

50g najtaniej widziałam po 88 gr.

setkę kupiłam po 1,29zł to może z razie czego uznać to za 50g emotka

Pojedyncze "setki" też się liczą. Aż z ciekawości poszłam do lodówki, gdzie mam zapas Podlaskiego na najbliższe 100 lat i sprawdziłam nr kodu kreskowego z opakowania z numerem kodu kreskowego przyporządkowanego mu w regulaminie.
Konkretnie ten: Pasztet podlaski drobiowy 100g x 15 5901204000733

Kod kreskowy na zbiorczym i poj. Będzie taki sam..

1. Bzdurą by było, że mniejsze opakowania (25g, 50g) można kupić pojedyncze 3 sztuki, a 100g aż trzy zbiorcze.
2. Kod kreskowy musi być inny (na zbiorczym i pojedynczym), bo wyobraźmy sobie takie makro, gdzie teraz sprzedają też na sztuki- to co, każdemu sztuka wchodziłaby jako zbiorcze, albo zbiorcze jako sztuka...?
3. Na herbacie ostatnio kod zbiorczy był taki jak na pojedynczym opakowaniu, tylko na końcu była inna cyfra
Podsumowując, wychodzi na to, że każde 3 pojedyncze sztuki biorą udział. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6023278 Napisano: 27.05.2015 09:34:05 w Kaufland konkursy
edzia21 napisał(a):

rogalino napisał(a):

Dziękuję, w razie co ktoś załapie się na rezerwę! emotka

Chyba z rezerwami nie jest tak kolorowo...ostatnio (od kilku edycji) odpuścili ten temat  emotka

Odpuścili pewnie, bo zbyt wiele osób ma rację i w przypadku reklamacji musieliby dodatkowe bony "kombinować" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6020176 Napisano: 20.05.2015 23:18:15 w Wkurza mnie...
Wkur... mnie, że ludzie kradną (spisują) kody z Luksji, jakby nie mogli zainwestować w ten żel- niech wam... rączki upier.... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6018785 Napisano: 18.05.2015 14:00:39 w Kaufland konkursy
agusia222 napisał(a):

fryteczka napisał(a):

Może dzisiaj puszcza .. Chyba,ze się obrazili za zamazane skany i poczekaja aż do 20 go

oby emotka

Obrazić to może nie, ale przyznanie się (przed sobą) do własnej głupoty mogło ich zaboleć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6018735 Napisano: 18.05.2015 13:31:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

visserarthur napisał(a):

nouvelle, no nie żartuj sobie ze mnie. Znasz, lub chociaż kojarzysz tych Głównych Zwycięzców...? Poza tym, jak już było przeze mnie napisane: stówkę wygrała tylko jedna osoba z Krakowa (duże miasto), a Główne aż 3 z Krakowa (tzn. Kraków i "bliski promień" emotka )

Masz rację, synek i jest to oczywista oczywistość emotka Tak samo było w Nivea - jeden paragon zgłaszany tysiące razy, ale odsyłany tylko na nagrodę główną, dlatego w owej loterii nie rozdano kilkuset zestawów kosmetyków. Początkowo, bo potem była chryja nie z tej ziemi i zupełnym przypadkiem i mnie nagle paczki kosmetyków wpadły emotka

No widzisz- za długo w "tym" świecie żyjemy, żeby coś nas zaskoczyło emotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6018723 Napisano: 18.05.2015 13:23:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karzą- od kary
każą- od kazania
czyli w mlekołakach mogą jedynie ukarać brakiem nagrody, jeśli nie odeślesz paragonu. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6018718 Napisano: 18.05.2015 13:20:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nouvelle, no nie żartuj sobie ze mnie. Znasz, lub chociaż kojarzysz tych Głównych Zwycięzców...? Poza tym, jak już było przeze mnie napisane: stówkę wygrała tylko jedna osoba z Krakowa (duże miasto), a Główne aż 3 z Krakowa (tzn. Kraków i "bliski promień" emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0