Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#6018705 Napisano: 18.05.2015 13:08:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nouvelle napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

nouvelle napisał(a):

ir napisał(a):

nouvelle napisał(a):

W sprawie odrzucenia ponad 700 zgłoszeń z Delmy piszemy na http://www.unilev...urce/contactus-form/ i agencji IQ Marketing, niech poczują nadchodzącą zadymę, przecież nie można tego tak zostawić. Pastwiliśmy się na MC od Tesco, a to pikuś przy takim IQ.
http://www.iq-marketing.pl/kontakt.html

w spr.IQ Marketing  emotka i dopiszcie o tym "przenoszeniu nagród na rzecz org"

emotka

Ja już do nich pisałam w sobotę przez ten formularz.Ale obawiam się,że jeśli mi cokolwiek odpiszą, to pewnie dadzą mi do zrozumienia,że jestem rozżalona i się czepiam, bo nie wygrałam emotka

Nie szkodzi. Muszą w końcu poczuć, że ktoś im się dobiera do skóry. To są rzeczy na miarę programu w TV, tak jak to było z Mysiorkami.

Moja niezaalita inteligencja mówi mi, że było tak: Osoby, które wygrały Główne wklepywały duuuużo zgłoszeń, wygrywały po 100 zł, nie odsyłały paragonów- czekały na Główną, bo co to jest 100 zł emotka i stąd nazbierało się (jak piszecie) 700 niewydanych nagród. Niby każdy ze Zwycięzców Głównych miał tyle szczęścia, że wygrał jednym zgłoszeniem... wątpię. Tym bardziej, że miasta Głównych Zwycięzców nie powtarzają się w sumie w ogóle w nagrodach po 100 zł (tylko Kraków raz), natomiast Główne zgarnęły TYLKO osoby/a emotka z Krakowa i okolic. Według mnie nie ma co robić rabanu, bo to raczej nie ze "złośliwej" weryfikacji paragonów wzięło się te 700 nierozdanych nagród.
Jak już, to bym bardziej "wnioskował" do Organizatora, by wykluczył możliwość przesyłania zgłoszeń przez stronę. Gdyby zgłoszenia szły smsami ludzie nie byliby już tacy chętni do wydawania kasy na smy, a tak, to siedzą tylko i wklepują emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6018499 Napisano: 18.05.2015 02:24:03 w Zdjęcia naszych wygranych
grabek03 napisał(a):

Zapraszam do obejrzenia mojej jeszcze skromnej kolekcji: http://konkursown...odach-sow-kilka.html

Instrukcja robienia kanapki baaaardzo mnie rozbawiła... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6018430 Napisano: 17.05.2015 20:34:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ir napisał(a):

ir napisał(a):

bridget napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

edzia3 napisał(a):

nouvelle napisał(a):

edzia3 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

mariolakal napisał(a):

iszhara napisał(a):

ir napisał(a):

aleks1983 napisał(a):

iszhara napisał(a):

Widzieliście listę laureatów z Delmy:

http://promocjade..._Lista_Laureatow.pdf

Aż 708 nagród przepadło emotka

No ciekawe to bardzo.... Ja ostatnio robiłam porządki i chyba z 15 paragonów wyrzuciłam...Jakoś szczęścia nie miałam się załapać:(a Tyle nagród przepadło...baaaaaaardzo ciekawe

Czyżby "wygrane pozostawały do dyspozycji organizatora"? emotka emotka A tam nie było rezerwy? Osobiście nie grałam, ale to dziwne, dziwne...

Była rezerwa - dodatkowe losowanie, a mimo to tyle nagród przepadło, IQ Marketing jest bardzo drobiazgowe jeśli chodzi o paragony.

Skoro była rezerwa to powinni chyba losować aż do skutku ?  Przecież na pewno mnóstwo osób posiada prawidłowe paragony /np. ja.../ emotka

Laureat Nagrody
II Stopnia
traci prawo do Nagrody, zaś Nagroda
przepada na rzecz Organizatora
emotka

Może coś z tym zrobimy?

A ta agencja albo Delma mają fb? Od razu zrobi się porządek, a przynajmniej spokornieją... To niewyobrażalne, o czym piszecie. Nivea-rowery też "przechodzą na rzecz organizatora", no ciekawe...
Jeśli mają fb, to zaraz się ogarną  - 700 nagród??!! emotka emotka

W narodzie siła. Trochę to za dużo  aby 700 nagród przepadło.Zrobimy z tym porządek

Moim zdaniem takie zapisy w regulaminach konkursów mówiące o tym,że nagrody przepadają na rzecz Organizatora, powinny być bezwzględnie zakazane.Bo to już na wstępie świadczy o tym,że Organizator zamierza kombinować i nie wydać wszystkich nagród zasłaniając się Bóg wie czym.Albo się oferuje w konkursie tyle nagród, ile jest się w stanie zasponsorować,albo niech się w ogóle nie zabierają za organizację loterii.A nie będą tu ściemę ładować ludziom.Zgłosiłam na tę loterię uczciwie 3 paragony i nie wygrałam nawet marnych 100 złotych, a tu się raptem okazuje,że 700 nagród razy sto złotych, czyli jeśli dobrze liczę 70 tysięcy poszło się rypać.

to ta sama agencja cokiedys z  robotami mikserami i etc był problem? moich 8 paragonow   nic nie wygrało:(

Napisałam kilka słów. Im nas więcej, tym lepiej. http://www.unilev...urce/contactus-form/

Napisał ktoś jeszcze?

A główne z samego Krakowa w sumie emotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6018041 Napisano: 15.05.2015 23:34:34 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

Wkurza mnie kolejny wieczór studenckiego święta. Tak się składa, że mieszkam pod samą uczelnią, na terenie której centralne obchody trwają trzecią noc... Co dzieje się w krzaczorach i na ławkach pod blokiem życzliwie nie wspomnę, ale śpiewy, bluzgi, kłótnie  wraz z wylewnym przepraszaniem się doprowadzają mnie już powoli do szału. Tym bardziej, że muszę dziecku tłumaczyć, co robi ta pani z panem, dlaczego tamta pani ma chory brzuszek i wymiotuje oraz dlaczego cały czas padają słowa na "k...", choć to brzydkie słowa emotka

... A może ja już po prostu stara jestem emotka

Cóż... miasto spotkań emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6017803 Napisano: 15.05.2015 15:18:31 w Kaufland konkursy
is77 napisał(a):

Chyba nie zrozumiałam emotka ostatnio mam mózg w kształcie papki emotka

No to tam chodzi cały czas o to, że zgłaszasz się do loterii ogólnopolskiej i do konkursu w Kaufland, dlatego piszą o tych losowaniach (z loterii ogólnopolskiej). Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6017799 Napisano: 15.05.2015 15:15:02 w Kaufland konkursy
is77 napisał(a):

Ten konkurs w Kauflandzie tak otwarcie się przyznaje, że będzie losować wśród wypowiedzi? Napisane, że loteria, ale udziel odpowiedzi na pytanie  emotka  

O czym Ty piszesz? Hellmanns? Jeśli tak, to chyba nie zrozumiałaś regulaminu.

A co do tqg, to przedwczoraj skończyli walkę ze mną, więc może puszczą dziś smsy emotka :D Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6017713 Napisano: 15.05.2015 13:02:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jomajd86 napisał(a):

aleks1983 napisał(a):

Anita26 napisał(a):

grzybekmalutki napisał(a):

aleks1983 napisał(a):

Nie orientujecie się czy jak mąż wygral w playboy to musi byc nr  konta na niego czy może byc na kogos innego? Np na mnie emotka  

Jak nazwisko się zgadza to na pewno dojdzie

ja podałam całkiem inne dane na brata, inne nazwisko i doszło emotka

Dzięki za informacje emotka  

Też się zastanawiam bo w moim przypadku dwa różne nazwiska ale jedno konto...

To nie jest jednoznaczne. Zależy od banku- np. Eurobank odrzuci przelew przychodzący na inne nazwisko, a Mbank przyjmie (Pkobp i bzwbk chyba też przyjmuje) Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6014136 Napisano: 07.05.2015 00:23:35 w Kaufland konkursy
mahuska napisał(a):

edzia21 napisał(a):

„Czego nie może zabraknąć na Twojej majówce?"
i wszystko jasne emotka

Kochana dziewczynkaemotka

A w gazetce poszło ze starym zadaniem konkursowym... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6012039 Napisano: 01.05.2015 21:56:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
enfamka napisał(a):

powodzenia jakbyś chciał związać kota... emotka chyba nigdy nie miałeś emotka

Jeśli to do mnie, to mam, nie próbuję go wiązać, ale można różne zabiegi zastosować, żeby się nie ruszał... Zresztą nie wnikam, co tam się dzieje na tym zdjęciu, podchodzę do tego w humorystyczny sposób, mając przy tym na uwadze dręczonego/ ściskanego dwoma łapami kota... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6012023 Napisano: 01.05.2015 21:03:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiabuczkowska napisał(a):

visserarthur napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

mia napisał(a):

A propos prac... Tym razem wypracowane zdjęcie i...samochód. emotka
https://www.kocik...rs.pl/zwyciezcy.html

Wg mnie zdjęcie świetne. Zupełnie inne od pozostałych.

A mnie to zdjęcie smuci. Jako podręcznikowa kociara pierwsze na co zwróciłam uwagę to ten przerażony, trzymany kot. Ja wiem, że koty nie lubią współpracować, ale można było np wymazać sobie palce w tej purinie i zwierz stałby jak zahipnotyzowany. Element ludzki jak najbardziej ok, ale drażni mnie kot zmuszany do bycia szczęśliwym. 

Też na to zwróciłaś uwagę... Ja tam pomijam gusta komisji, ale kot rzeczywiście chyba zwinięty z ulicy i to przytrzymywanie go, wręcz przyduszanie- widać po zdjęciu, że ledwo żywy...

kot chyba jednak ich emotka na 3 stronie tez ich zdjęcie emotka dzieci związane z kotem emotka http://www.koralo...ralselfie/plebiscyt/

Dobrze to ujęłaś... związany (na siłę emotka )... i jeszcze to klejenie ust taśmą, szczególnie w świetle ostatnich wydarzeń (nauczycielka zaklejała usta dzieciom) jest jak najbardziej "na miejscu". Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6011984 Napisano: 01.05.2015 19:23:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zezowaty_kot napisał(a):

mia napisał(a):

Wg mnie zdjęcie świetne. Zupełnie inne od pozostałych.

A mnie to zdjęcie smuci. Jako podręcznikowa kociara pierwsze na co zwróciłam uwagę to ten przerażony, trzymany kot. Ja wiem, że koty nie lubią współpracować, ale można było np wymazać sobie palce w tej purinie i zwierz stałby jak zahipnotyzowany. Element ludzki jak najbardziej ok, ale drażni mnie kot zmuszany do bycia szczęśliwym. 

Też na to zwróciłaś uwagę... Ja tam pomijam gusta komisji, ale kot rzeczywiście chyba zwinięty z ulicy i to przytrzymywanie go, wręcz przyduszanie- widać po zdjęciu, że ledwo żywy... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6011743 Napisano: 01.05.2015 00:43:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dolly napisał(a):

visserarthur napisał(a):

mia napisał(a):

A kot przyduszany, żeby nie uciekł... - zgarnięty z ulicy na potrzeby zdjęcia...? emotka :D

Tam chyba nie tylko kot "przygarniety" emotka

"Mąż" też... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6011741 Napisano: 01.05.2015 00:38:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

A kot przyduszany, żeby nie uciekł... - zgarnięty z ulicy na potrzeby zdjęcia...? emotka :D Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6011189 Napisano: 29.04.2015 20:40:52 w Kaufland konkursy
zezowaty_kot napisał(a):

pawel1615 napisał(a):

były juz wyniki z ostatniego konkursu? emotka

Chyba nie 

Gdyby nie zajmowali się pierdołami, to by rozwiązali być może... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6010982 Napisano: 29.04.2015 14:23:58 w Kaufland konkursy
mixik napisał(a):

Ja tam nigdy zadnych potwierdzen odczytu nie zaznaczalem i zawsze bylo cacy. Tyle lat bylo cacy. Co to sie qtfa dzieje?
Skan dowodu... jeszcze ze nieczytelny? Nosz ja... sie zastanawiam czy to kompletnie zignorowac czy co

Jak chcesz, to odeślij- Twoje dana, Twoja sprawa- możesz też zamazać dane "zbędne" i czekać na ich reakcję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6010972 Napisano: 29.04.2015 14:13:33 w Kaufland konkursy
mixik napisał(a):

Nosz fak. Wlasnie tez dostalem. Czyli chyba zaraz od wszystkich zechca

Za duży dym robię emotka :D? Sorry, ale "tam" pracują bardzo nieszczęśliwi ludzie, albo typowe idiotki, a może wszystkiego po trochu... Z każdym mailem dowiaduję się kolejnych rewelacji- ostatnia to taka, że tył dowodu jest nieczytelny, a mi ciężko odnieść się do ich subiektywnej oceny, co jest nieczytelne, skoro dla mnie (otwierając wysłany załącznik) wszystko jest czytelne. Aha, należy jeszcze wspomnieć, że mój tekst o dochodzeniu swoich praw zgodnie z literą prawa, został zinterpretowany jako groźby i coś tam jeszcze, no więc chyba tam bardziej pracują te "drugie"+ do tego mające problem z interpretacją tekstu czytanego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6010611 Napisano: 28.04.2015 21:32:48 w Kaufland konkursy
Masza, no proszę, nie będę tutaj wypisywał nagród, ale nawet do dużej wygranej nie był wysyłany przeze mnie dowód ze wzrostem, czy kolorem oczu, zdjęciem zresztą też... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6010600 Napisano: 28.04.2015 21:16:10 w Kaufland konkursy
masza, pomijam życie, ale nie widziałaś w TV jak dowody są podrabiane...?- wpisuje się dane osoby z innego dowodu, tylko zdjęcie jest osoby, która bierze kredyt, a później problemy ma osoba, której dane były wpisane. Wyznaję zasadę, że nikomu nie robię "krzywdy", a i sam nie prowokuję, by ktoś zrobił ją mnie, dlatego każdy ma prawo odesłać lub nie, co sobie życzy, tylko mnie tutaj najbardziej ciekawi, co oni z zamazanych rzeczy chcieliby więcej zweryfikować- nie mają takiej opcji, chyba, że po Peselu w jakiejś policji nas sprawdzają, bo mąż pani pracuje emotka

masza II emotka : Z Albedo, według mnie, też nie masz racji, bo wysyłało im się tylko odkryte te dane, które zostały podane w trakcie rozmowy telefonicznej... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6010590 Napisano: 28.04.2015 21:04:55 w Kaufland konkursy
Mundek, no z dowodu, bo jest taki zapis i niech sobie z niego korzystają i rozumiem, że nie jesteś temacie...? Ode mnie chcieli dowód, został im przesłany skan, wszystko zamazane prócz imienia, nazwiska, adresu zameldowania i roku urodzenia i im mało... I masz rację- to tylko 100 zł i więcej im nie wyślę, ale po cholerę piszą, że "przedstawione dane są niewystarczające do weryfikacji", skoro nic więcej, niż to, co zostało podane przy wysyłce paragonu, nie jest im znane... ( a może coś wiedzą emotka :D)

Kalisto, dlatego im więcej nie wyślę- nie mam zamiaru sobie robić problemów za 100 zł... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6010559 Napisano: 28.04.2015 20:21:47 w Kaufland konkursy
mundek2004 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Może nie wyłudzają, ale tego nie wiesz, jak to dokładnie nazwać, do momentu, gdy zaczniesz dostawać dziwne listy o niespłaconym kredycie, który był brany na identyczne dane, jakie masz w dowodzie, tylko zdjęcie było inne (=osoby, która kredyt brała).

ale przecież nikt Was nie zmusza do grania w ich konkursach

To żeś teraz o mur głową walnął... Wiesz co to jest klauzula niedozwolona? To, że oni sobie wpiszą coś w regulamin, nie oznacza, że jest to wiążące,  prawnie rzecz ujmując. Zresztą pomijam co oni sobie tam wpisali, ale pewnych rzeczy nie są w stanie zweryfikować, mogą jedynie porównać dane podane wraz z paragonem, z tymi z dowodu, czyli podstawowe dane+ ewentualnie sprawdzić, czy osoba była pełnoletnia... Wyświetl w wątku >>
0 0