Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#5745351 Napisano: 27.09.2013 21:01:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja myślę, że to bardzo możliwe, że to błąd systemu, bo te zgłoszenia przez stronę często nawalają: W jednym konkursie system zsumował mi zgłoszenia z dwóch dni jako jeden (zadzwonili, żeby dosłać, to im wysłałem, mimo, że mówiłem, że zgłoszenia były w inny dzień, ale już mi i tak te paragony potrzebne nie były, to się w dyskusję nie wdawałem głębszą). W drugim zaś dzwoniła do mnie agencja, że należą mi się nagrody 2, a wysłałem paragony na jedną (nagrody były dzienne), to kobieta sama przyznała, że system jej źle przeliczał, bo pokazywał sumę, mimo, że zaznaczała, by pokazywało dany dzień. Pierwszy przypadek bliższy cifowi, drugi mniej, ale w obu przypadkach zgłoszenia przez internet, więc jak widać błędy bywają.
Ps: Z cifa przychodziły potwierdzenia na maila przyjęcia zgłoszenia- mogły w tym potwierdzeniu przychodzić od razu wszystkie wpisane dane (tak jak to w niektórych konkursach bywa) i każdy miałby dowód... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#5745212 Napisano: 27.09.2013 16:09:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
no moich sprzed równo 4 miesięcy już nie wyświetla, może dlatego, że to polecone ekonomiczne były... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#5745199 Napisano: 27.09.2013 15:57:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lazaj007 napisał(a):

apropo osob ktore maja problem z nieterminowym dostarczeniem danych. na stronie poczty polskiej jak wklepia nr listu poleconego to wyswietli sie historia i data odbioru emotka

moje się nie wyświetlają, bo minęło dawno 30 dni... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#5745193 Napisano: 27.09.2013 15:54:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jak chcecie sprawdzić kiedy szło zgłoszenie na cifa, to macie potwierdzenia na mailach

szukajcie maila konkurs@kupiwygraj.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#5745089 Napisano: 27.09.2013 14:01:27 w Leclerc
bridget napisał(a):

visserarthur napisał(a):

bridget napisał(a):

visserarthur napisał(a):

bridget napisał(a):

a Zg było?

A myślałem, że nie będzie konkurencji... emotka

ja tylko skromnie 3 zgłoszenia;D wiec dla Ciebie Artur zadna konkurencja;))

Wychodzi, że skuteczność miałaś o wiele lepszą, jeśli tylko 3 zgłoszenia...

no chyba emotka bo x2

Nawet mnie nie denerwuj, bo coś mnie zaraz trafi emotka , ale mam już teorię swoją, że lepiej do karlsbada nie wysyłać zgłoszeń w jeden dzień... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#5745087 Napisano: 27.09.2013 13:59:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pan Prezes szybciej odpisuje, podał nawet numer komórkowy do siebie, jednakże przytoczę tylko fragment emotka :

Wyjaśniamy temat, proszę się nie niepokoić, na pewno nie będziemy narażać Państwa, na żadne dodatkowe koszty.

Na początku przyszłego tygodnia damy znać, jak wygląda sprawa. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#5745072 Napisano: 27.09.2013 13:43:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie liczcie, że dzisiaj wam odpiszą z IQ- pani twierdzi, że w poniedziałek dopiero.
Jak chcecie to pomęczcie prezesa IQ:

Michal.Kowalczyk@iq-marketing.pl

Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#5745055 Napisano: 27.09.2013 13:26:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Niestety pani nie odebrała, a mam dla niej niemiłą niespodziankę... listy nadane w terminie... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#5745024 Napisano: 27.09.2013 12:57:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ta pani sprawia wrażenie, jakby odmówiła przyznania nagród z zazdrości, chociaż wiem, że aż takiej mocy to ona nie ma, ale mi też przygadywała, że dużo... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#5745014 Napisano: 27.09.2013 12:43:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aneta19790411 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Spróbujcie może ugryźć ten temat, że złe daty wpisywaliście w taki oto sposób:
Skoro rok był zły (rzekomo), to takie zgłoszenie nie powinno wziąć udziału w losowaniu- przecież to zgłoszenie nieprawidłowe. Skoro wzięło udział w losowaniu, komisja podpisując protokół losowania to zatwierdziła, czyli wszystko było ok. Przecież rzekome złe daty wylosowały się już wtedy i już wtedy to widzieli, więc jakim prawem poinformowali Zwycięzców...!

może komisja uznała, że rok 2023 to nie pomyłka emotka Dopiero po sprawdzeniu paragonów okazało się, że data z paragonu nie pokrywa się z tą zgłoszoną emotka

To tym bardziej osoby, które mają ten problem są na wygranej pozycji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#5745001 Napisano: 27.09.2013 12:28:45 w Leclerc
bridget napisał(a):

visserarthur napisał(a):

bridget napisał(a):

a Zg było?

A myślałem, że nie będzie konkurencji... emotka

ja tylko skromnie 3 zgłoszenia;D wiec dla Ciebie Artur zadna konkurencja;))

Wychodzi, że skuteczność miałaś o wiele lepszą, jeśli tylko 3 zgłoszenia... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#5744989 Napisano: 27.09.2013 12:16:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Spróbujcie może ugryźć ten temat, że złe daty wpisywaliście w taki oto sposób:
Skoro rok był zły (rzekomo), to takie zgłoszenie nie powinno wziąć udziału w losowaniu- przecież to zgłoszenie nieprawidłowe. Skoro wzięło udział w losowaniu, komisja podpisując protokół losowania to zatwierdziła, czyli wszystko było ok. Przecież rzekome złe daty wylosowały się już wtedy i już wtedy to widzieli, więc jakim prawem poinformowali Zwycięzców...! Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#5744964 Napisano: 27.09.2013 11:55:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ksantypa napisał(a):

visserarthur napisał(a):

polarniczka napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Odnośnie cifa: W moim przypadku podobno listy dotarły po terminie- no cóż, trzeba poszukać dowodów nadania i to sprawdzić.

liczy się data wpływu korespondencji, nie nadania

Przecież jest:decyduje data stempla pocztowego, więc o co chodzi...?

masz racie vissearthur liczy sie data nadania pzrez Ciebie a nie dotarcia

No właśnie, a ona się upierała, że list dotarł po 16 dniach. Nie kłóciłem się z nią tylko powiedziałem, że na spokojnie to sprawdzę. Przecież zawsze pilnuję terminów. Pani była sarkastycznie miła, bo zwracała się do mnie: "miły panie" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#5744956 Napisano: 27.09.2013 11:52:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
polarniczka napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Odnośnie cifa: W moim przypadku podobno listy dotarły po terminie- no cóż, trzeba poszukać dowodów nadania i to sprawdzić.

liczy się data wpływu korespondencji, nie nadania

Przecież jest:decyduje data stempla pocztowego, więc o co chodzi...? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#5744947 Napisano: 27.09.2013 11:46:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Odnośnie cifa: W moim przypadku podobno listy dotarły po terminie- no cóż, trzeba poszukać dowodów nadania i to sprawdzić. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#5744746 Napisano: 27.09.2013 00:24:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koza.k90 napisał(a):

oszaleli ?

kto by wpisywał takie daty emotka

jasne że można sie pomylić, ale nie na taką skalę

ustalcie kiedy wysyłane były te problematyczne zgłoszenia, bo może wszystkie pochodzą z jednego okresu - np dnia lub tygodnia

No właśnie też o tym pomyślałem, ale nie jestem w stanie sprawdzić kiedy były zgłoszenia, ale widzę, że wszystkie nagrody to te z losowania z 13. maja!

A można sprawdzić kiedy były zgłoszenia, bo maile potwierdzające przychodziły... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#5744742 Napisano: 27.09.2013 00:09:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mariolakal napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Może mi ktoś napisać o co chodzi z tymi nieprawidłowymi datami z Cifa? Też nie ma moich kilku nagród na liście i myślę co mi powiedzą, więc wolę się przygotować.

Ja też nie wiem, o co kaman z tymi datami...
PS. Skoro jestem na liście nagrodzonych to nie muszę się o nic martwić ??? emotka

Jeśli dobrze rozumiem, to ktoś pisał, że rzekomo wpisywaliśmy rok 2014, 2009 itp... zamiast 2013. Jeśli w tym rzecz, to jutro tam zadzwonię i babeczka zorientuje się, że problem leży jednak po jej stronie. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#5744738 Napisano: 26.09.2013 23:59:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Może mi ktoś napisać o co chodzi z tymi nieprawidłowymi datami z Cifa? Też nie ma moich kilku nagród na liście i myślę co mi powiedzą, więc wolę się przygotować. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#5744706 Napisano: 26.09.2013 22:47:11 w Wkurza mnie...
A mnie wkurza działanie strony e-konkursy. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#5744699 Napisano: 26.09.2013 22:28:14 w Leclerc
bridget napisał(a):

a Zg było?

A myślałem, że nie będzie konkurencji... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0