Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#5744049 Napisano: 26.09.2013 12:51:26 w Leclerc
Agnes napisał(a):

79magda napisał(a):

Przeczytajcie punkt 5.3 regulaminu emotka

no czytam i co?

chyba żadnego oświadczenia, tylko dane z tego punktu... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#5743375 Napisano: 25.09.2013 16:00:39 w Leclerc
mahuska napisał(a):

miszczu napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Karlsbad ma w zwyczaju dzwonić po 17?

Kiedyś miałem telefon od nich po 18 emotka

ja też ale jakoś dzisiaj mało tych wpisów

Aha, dzięki, to popilnuję telefonów do ten 18, może ktoś w końcu zadzwoni z miłą informacją... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#5743355 Napisano: 25.09.2013 15:49:22 w Leclerc
Karlsbad ma w zwyczaju dzwonić po 17? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#5742511 Napisano: 24.09.2013 14:48:36 w Połączenia nieodebrane
Dzwoni coś z zastrzeżonego, bo dzisiaj 2x na jeden numer...? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#5740897 Napisano: 20.09.2013 22:31:12 w Biedronka
barszcz napisał(a):

mundek2004 napisał(a):

my byliśmy w klubie do 2:00 bo potem przyszli jeszcze Audiofilsy, i w ogóle potem się trochę poluzowało emotka

ale zachwytów luko nie podzielam bo organizacja pozostawiała wiele do życzenia emotka

pozdrawiam: cudaczka, anavę i melissę emotka za odwagę 5 z plusem emotka

Kurcze mam wrażenie,ze wszyscy się tam znaliście,a ja się teraz gubię,kto był kim emotka
Czy Tobie mleczko się lało za filizanke na śniedaniu emotka

Jeśli pytasz o Luko, to jemu mleczko się na pewno lało. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#5740871 Napisano: 20.09.2013 21:49:35 w Biedronka
judytkak napisał(a):

visserarthur napisał(a):

judytkak napisał(a):

jackk76 napisał(a):

barszcz napisał(a):

Luko922,czy ty byłes na koncercie w białych trampkach : emotka

Był w niebieskich i pamiętam, że miał żółty zegarek

Jeśli znakiem rozpoznawczym są trampki, to ja miałam białe w ròżowe kwiatki emotka A chłopak w białych trampkach z ładną blondynką, to na pewno nie był Luko emotka

Oj Na Pewno emotka emotka

To byłeś Ty ?

Nie, niestety nie byłem, ale jakbym wiedział, że Luko będzie, to bym był emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#5740867 Napisano: 20.09.2013 21:46:50 w Biedronka
judytkak napisał(a):

jackk76 napisał(a):

barszcz napisał(a):

Luko922,czy ty byłes na koncercie w białych trampkach : emotka

Był w niebieskich i pamiętam, że miał żółty zegarek

Jeśli znakiem rozpoznawczym są trampki, to ja miałam białe w ròżowe kwiatki emotka A chłopak w białych trampkach z ładną blondynką, to na pewno nie był Luko emotka

Oj Na Pewno emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#5730657 Napisano: 04.09.2013 18:31:00 w Carrefour konkursy
nique napisał(a):

tadziowa napisał(a):

Dzwonił ktoś może do smolara z pytaniem co się wygrało w przejrzystych rabatów? Czy tam trzeba od razu podać swoje dane, czy wystarczy podać numer telefonu?

wystarczy numer telefonu - i jak w Lechu w Biedronce,nie chcą zamienić nagród (chciałam oczywiście wynegocjować praleczkę) emotka

Znaczy zaproponowałaś im, żeby zamiast suszarki dali pralkę? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#5729405 Napisano: 02.09.2013 23:43:55 w TESCO konkursy
Który numer paragonu do konkursu tchibo, bo jest tam "przykładowy paragon", ale nic mi nie wyświetla...? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#5729346 Napisano: 02.09.2013 21:43:14 w Carrefour konkursy
aerdna napisał(a):

mia napisał(a):

Dzięki. emotka
No to jeszcze ostatnie pytanie - z jakiegoś normalnego numeru dzwonią, czy z zastrzeżonego?

,

537... czy jakoś tak.

A jak powiesz, że numeru nie pamiętasz to co ? Tracisz nagrodę ? emotka

To mówisz, że nie pamiętasz i pytają kiedy sobie go ustalisz i dzwonią ponownie (nie wiem jak teraz- tak było jeszcze niedawno) Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#5725804 Napisano: 27.08.2013 11:47:34 w MC - Agencja inna niż wszystkie
Mam paragon na olej wielkopolski 0,9 l, bo kupiłem, zanim przeczytałem, że to ta "cudna" agencja organizuje, więc zgłoszenia nie wysyłam, więc oddam za koszt znaczka jak ktoś potrzebuje. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#5724073 Napisano: 23.08.2013 11:45:47 w Intermarche
asante napisał(a):

antylopia napisał(a):

asante napisał(a):

ktosiu napisał(a):

Szkoda tylko, że vouchery do Spa jednoosobowe emotka

O , jednoosobowe - gdzieś mi to umkneło, to mało fajnie. A może to są po prostu wejściówki na zabiegi (bez noclegu itd.)?

ale o wartości 1500zł?

No przeciez byle zabieg kosztuje w takim SPA 200-300 zł. A z reguły nikomu nie opłaca się pokój jednoosobowy w hotelu, stąd moje przypuszczenie. A moze to być voucher tylko do salonu SPA, jakoś nie podoba mi sie ten zapis, tym bardziej, ze nie jest podane gdzie. Gdybym np. miała jechać sama na drugi koniec Polski na 2 dni do SPA to chyba by mi się to nie uśmiechało...

to norma, dostajesz wtedy pokój 2 osobowy dla siebie Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#5723298 Napisano: 21.08.2013 21:37:22 w Carrefour konkursy
polec napisał(a):

vickichelm napisał(a):

czy macie na paragonie pełną nazwę Fairy bo ja mam Fai emotka i nie wiem czy tak może być. Prosze o pomoc

jest ok

Karlsbad "gorsze" paragony toleruje, ale chwała im za to, bo to nie nasz problem. Np. za napis "czekolada" się nie czepiają. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#5722068 Napisano: 19.08.2013 23:43:55 w MC - Agencja inna niż wszystkie
abodak napisał(a):

aerdna napisał(a):

Wygrałam zestawy Unilivera w abc parę tygodni temu. W tamtym tygodniu dotarły nagrody. Super wypasione kartony po brzegi produktów. Jestem bardzo zadowolona, wiec nie można skreślać Unilivera od razu. On pewnie nagrody dostarcza, a to MC podpierdziela połowę w drodze emotka

tylko organizatorem w abc byl hart&smarth a zleceniodawca Eurocash-wiec chyba nie uniliver fundowal nagrody

Szczerze mówiąc, to jeśli konkurs dotyczy konkretnego producenta, to raczej on funduje nagrody- sklep nie ma nic z tego, że zrobi producentowi konkurs- jeśli chciałby zwiększyć sprzedaż, to by zrobił konkurs na cały asortyment... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#5722066 Napisano: 19.08.2013 23:38:05 w MC - Agencja inna niż wszystkie
Proponuję tu dorzucić agencję z Poznania, która robi tych potencjalnych... nazwy już nie pamiętam Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#5714007 Napisano: 06.08.2013 13:33:08 w Inne mniejsze markety
merus napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

MC i nadzieja na lepsze - 2 sprawy nie do pogodzenia

No chyba, że lepiej ma być panu es.

Ja juz dość dawno dałam sobie spokój z MC, przynajmiej później nie wściekam się i nie psioczę. Dziwię się, że są jeszcze osoby, które kupują produkty konkrsowe, na główne nie ma szans, a grać o drobnicę, bez jakiejkolwiek nadziei na coś fajniejszego to strata czasu

no właśnie- media contact i ta z poznania co potencjalnych wyłania (i coś mi sie kojarzy, ze jeszcze jedna taka jest). też się z nimi nie bawię. uważam, że powinien istnieć wątek "agencje zakazane" i tylko tam psioczyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#5710719 Napisano: 01.08.2013 01:43:59 w Carrefour konkursy
mia napisał(a):

visserarthur napisał(a):

o co chodzi z mailami z valbon? wyniki sa na drugi dzien? bo o jakichs potwierdzeniach piszecie i nie wiem o co chodzi...

Potwierdzenia dotyczą poprawnej weryfikacji już po wygranej i odesłaniu danych + skanu paragonu.

Wyniki (maile z wynikami) są generalnie na drugi dzień, z wyjątkiem weekendu.

dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#5710606 Napisano: 31.07.2013 21:40:08 w Carrefour konkursy
o co chodzi z mailami z valbon? wyniki sa na drugi dzien? bo o jakichs potwierdzeniach piszecie i nie wiem o co chodzi... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#5709731 Napisano: 30.07.2013 20:24:42 w Carrefour konkursy
antylopia napisał(a):

visserarthur napisał(a):

antylopia napisał(a):

visserarthur napisał(a):

mam paragonik z valbon i chcę wysłać zgłoszenie przez stronę, ale nie wiem co trzeba wpisać w tym polu pod hasłem...? np tel., maila?

pod napisem "pozostało ...znaków" wpisujesz maila
a poniżej kod z obrazka

Dzięki, "przepisz tekst z obrazka" widzę, ale tam, gdzie ma być mail nie ma nic...

na bank jest mail wiec śmiało wpisuj emotka

Dzięki, przyjęło emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#5709726 Napisano: 30.07.2013 20:20:15 w Carrefour konkursy
antylopia napisał(a):

visserarthur napisał(a):

mam paragonik z valbon i chcę wysłać zgłoszenie przez stronę, ale nie wiem co trzeba wpisać w tym polu pod hasłem...? np tel., maila?

pod napisem "pozostało ...znaków" wpisujesz maila
a poniżej kod z obrazka

Dzięki, "przepisz tekst z obrazka" widzę, ale tam, gdzie ma być mail nie ma nic... Wyświetl w wątku >>
0 0