Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#5610758 Napisano: 12.03.2013 13:11:09 w Biedronka
izak1000 napisał(a):

Tak z ciekawości przeczytałam ten regulamin loteryjny i doczytałam się, że niemożliwe jest wygranie dwóch nagród na ten sam paragon. Ciekawe, którą nagrodę mu odbiorą emotka bo jedną powinni....

a kto powiedział, że zgłoszenia były na jeden numer telefonu i mail? to zwycięzca zdecyduje, że odeśle na samochód Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#5610754 Napisano: 12.03.2013 13:08:46 w Biedronka
asante napisał(a):

Wiecie co, tak czytam ten watek i się zastanawiam jak to jest, bo w zeszłym roku, kiedy nie miałam pojęcia jak funkcjonują loterie, brałam w nich udział i wygrywałam prawie w każdej, w tym np. jedną zgrzewką mleka w osławionym łaciatym. Teraz, kiedy mam obraz świata loteryjnego, nie mogę wygrać nawet błyszczyka w princessie, a droższe loterie odpuszczam, bo po co się stresować. Podobnie w konkursach, gdy byłam kompletnym laikiem, nie analizowałam konkursów, agencji, wygrywałam co chwilę. Teraz jest coraz gorzej. Szukam sposobu, jak wyczyścić mózg do zera, bo stwierdzam, że wiedza bardzo tutaj przeszkadza. Tabulo raso wróć! emotka

poniekąd odpowiedziałaś sobie na pytanie- w łaciatym słało się smsem za 1 zł+Vat, a tutaj przez stronę, więc można było "za darmo" zaszaleć... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#5610713 Napisano: 12.03.2013 12:25:58 w Biedronka
abodak napisał(a):

frodo napisał(a):

A rezerwa to będzie emotka

chyba nie ma rezerwy

nie chce mi się tego teraz szukać, ale tam był zapis o losowaniu dodatkowym, ale to chyba tylko wtedy jakby zgłoszeń na któreś losowanie nie było... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#5610675 Napisano: 12.03.2013 11:57:45 w Biedronka
loczeq napisał(a):

visserarthur napisał(a):

widzę tu jeden "błąd"- powinno zgłaszać się smsem za te np. 62 grosze, wtedy już nie kalkulowałoby się wysyłać ogromnej liczby zgłoszeń...

mnie sms za 0,62 zł kosztuje dokładnie 0,11 zł a wiem że inni mają jeszcze lepsze stawki więc to też jeszcze bardziej wspiera "hurtowników"

Widzę, że Twoje życie to mega sielanka- na zakupionych produktach prawie nic nie tracisz, bo masz na nie zbyt i sprzedajesz prawie po cenie zakupu, a i smski masz ponad 80% taniej... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#5610656 Napisano: 12.03.2013 11:46:20 w Biedronka
widzę tu jeden "błąd"- powinno zgłaszać się smsem za te np. 62 grosze, wtedy już nie kalkulowałoby się wysyłać ogromnej liczby zgłoszeń... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#5610409 Napisano: 12.03.2013 01:41:54 w Biedronka
hmmm, no cóż, pogratulowałbym komuś chociaż wytrwałości w klepywaniu tych numerów "kilka" razy, bo mnie po jednej trzydziestce już słabo było, ale naiwny raczej nie jestem i domyślam się, że to maszyna wykonała wysyłkę... cóż, szkoda, że tak nie potrafię. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#5610209 Napisano: 11.03.2013 20:32:28 w TESCO konkursy
czy dzisiaj dzwonil karlsbad? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#5609014 Napisano: 10.03.2013 20:33:07 w Kaufland konkursy
anet napisał(a):

Mam pytanie odnośnie ostatniego konkursu "Bryza w Kaufland"..Widziałam starą ulotkę, na której jest : " Kup (i tutaj proszek 5kg Bryzo-Vanish) + dowolny produkt z wymienionych. Takie same info były na plakacie. Z kolei w regulaminie było napisane,że dowolny produkt Bryza plus dowolny produkt z wymienionych. Jak kupowaliście? Bo ja wersję regulaminową..ale nie wiem, po co wydrukowali takie mylące ulotki... emotka

tam nie było napisane, żeby kupić 5 kg, był natomiast obrazek tego proszku 5kg. w każdym razie obowiązujący jest regulamin, więc mogłaś kupić inną bryzę. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#5608480 Napisano: 09.03.2013 19:34:14 w Inne mniejsze markety
awe napisał(a):

visserarthur napisał(a):

ashley878 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

ashley878 napisał(a):

Chciałam dziś zrobić zakupy na konkurs Leclerc ale niestety u nas w sklepie Vanishe zostały porozklejane z zestawów promocyjnych i wycenione jako kolejne produkty z zarządzenia właściciela sklepu emotka Genialne posunięcie ...

ale jakie zestawy? przeciez vanish i ten drugi produkt mozesz kupic osobno

Produkt Vanish trzeba kupić w dwupaku tak jak jest w regulaminie czyli 2 płyny albo 2 odplamiacze w proszku + wybrany produkt... Więc powinny być sprzedawane w dwupaku tak jak to było w ITM z taką okrągłą naklejką super cena jeden zielony a jeden różowy jeśli chodzi o te w proszku ... A u nas są po prostu porozklejane ... jeszcze z taśmą ;/

mowisz? to ja zle rozumiem regulamin chyba, bo wydawalo mi sie, ze wystarczy 1 vanish, bo wystepuja one jako 2 l, 1,88 l oraz 500 g i 470 g...

wg mnie też wystarczy kupić np 2l Vanish + produkt wymieniony- w itm w regulaminie było wyraźnie napisane zestaw i dodatkowo był zapis 2l+1,88l

Dokładnie, jeśli chodziłoby o zestawy, to by napisali z plusem. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#5608460 Napisano: 09.03.2013 19:00:30 w Inne mniejsze markety
ashley878 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

ashley878 napisał(a):

Chciałam dziś zrobić zakupy na konkurs Leclerc ale niestety u nas w sklepie Vanishe zostały porozklejane z zestawów promocyjnych i wycenione jako kolejne produkty z zarządzenia właściciela sklepu emotka Genialne posunięcie ...

ale jakie zestawy? przeciez vanish i ten drugi produkt mozesz kupic osobno

Produkt Vanish trzeba kupić w dwupaku tak jak jest w regulaminie czyli 2 płyny albo 2 odplamiacze w proszku + wybrany produkt... Więc powinny być sprzedawane w dwupaku tak jak to było w ITM z taką okrągłą naklejką super cena jeden zielony a jeden różowy jeśli chodzi o te w proszku ... A u nas są po prostu porozklejane ... jeszcze z taśmą ;/

mowisz? to ja zle rozumiem regulamin chyba, bo wydawalo mi sie, ze wystarczy 1 vanish, bo wystepuja one jako 2 l, 1,88 l oraz 500 g i 470 g... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#5608379 Napisano: 09.03.2013 17:23:00 w Inne mniejsze markety
ashley878 napisał(a):

ale jakie zestawy? przeciez vanish i ten drugi produkt mozesz kupic osobno Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#5606280 Napisano: 08.03.2013 11:46:03 w Biedronka
arta napisał(a):

kachakacha napisał(a):

arta napisał(a):

Widziałam w Biedronce, ale nie wiem czy na Borowskiej czy na Armii Krajowej. Mieszkam na Ślicznej i chodzę do tych dwóch emotka

czyli jest nadzieja
Dzięki!

podobno zele maja byc w ofercie od 18.03 (czasem mozna spotkac, ale to chyba resztki z poprzednich ofert) Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#5530133 Napisano: 27.12.2012 02:53:29 w Żegnamy zmarłych
a wczoraj odeszła moja mama emotka emotka i zostałem bez rodziców emotka emotka najgorsze swieta do tej pory, ale nie o swieta przeciez chodzi emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

visserarthur

#5526622 Napisano: 21.12.2012 11:20:05 w Kaufland konkursy
ok, dzięki za pomoc, udalo sie dodzwonic i sie okazalo, ze przesylke zle zaadresowali (zla ulica) i lezy w opeku, bo jeszcze nie zwrocili na szczescie podobno... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#5526613 Napisano: 21.12.2012 11:06:04 w Kaufland konkursy
drzemek napisał(a):

visserarthur napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

visserarthur napisał(a):

ma ktos jakis kontakt telefoniczny do 4frame? te dwa numery co z nich dzwonia i ten komorkowy ze strony raczej odpadaja...

a stacjonarnny?

na stronie nie ma... i nie moge tez znalezc w internecie...

22 5112420

no elo Drzemuś, tez probowalem pod ten co podajesz, bo to xconcept, ale nie odbieraja
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#5526598 Napisano: 21.12.2012 10:50:19 w Kaufland konkursy
keiti78zg napisał(a):

visserarthur napisał(a):

ma ktos jakis kontakt telefoniczny do 4frame? te dwa numery co z nich dzwonia i ten komorkowy ze strony raczej odpadaja...

a stacjonarnny?

na stronie nie ma... i nie moge tez znalezc w internecie... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#5526567 Napisano: 21.12.2012 10:19:05 w Kaufland konkursy
ma ktos jakis kontakt telefoniczny do 4frame? te dwa numery co z nich dzwonia i ten komorkowy ze strony raczej odpadaja... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#5525305 Napisano: 20.12.2012 01:43:55 w Kaufland konkursy
bronia napisał(a):

Jest ktoś kto nie dostał jeszcze bonów z Kauflanda?

ja jeszcze na 1 czekam Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#5525261 Napisano: 20.12.2012 01:08:09 w Biedronka
aniunia1900 napisał(a):

tato999 napisał(a):

aniunia1900 napisał(a):

a jak macie na paragonie wpisaną mąkę?

mąka babuni

taka jak na obrazku

na spisie Mąka Polskie Zboża a mąka Babuni to Polskiego Zboża

wiem, tylko u mnie takiej nie było i kupiłam inną. Mam na paragonie Mąka ekstra, wiec pewnie muszę drugą dokupić. A orientujecie się czy te gazetki jeszcze są w sklepach?

wczoraj byly gazetki Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#5524465 Napisano: 19.12.2012 09:18:51 w Biedronka
kotecekvip napisał(a):

visserarthur napisał(a):

kotecekvip napisał(a):

A ja nie wiem czy mleko mam okay? jak wam pisze? Mleko św PET 2 1l bo chyba to nie to wzielam co trzeba?

tez tak mam

ma ktos jakby co na pismie, ze mozna dokupowac jak czegos nie było?

1,99 pln ?

ta Wyświetl w wątku >>
0 0