Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#4003442 Napisano: 29.12.2010 05:19:26 w Paragony
jak ktos ma paragony Groszka to zapraszam na pw. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#4003368 Napisano: 29.12.2010 05:01:40 w Paragony
bethan napisał(a):

szczegolnie zapraszam osóbki, ktore kiedyś otrzymały ode mnie bezinteresownie nagrody- nadszedł czas na rewanżyk
To prawda, pomagasz za friko. Niestety, nie mam takiego paragonu, chętnie bym Ci dała. Właśnie za bezinteresowną pomoc kiedyś.

spokojnie, przecież nie wymagam, by z wdzięczności stawać na głowie emotka . tak po prostu napisałem, bo w sumie chyba nieczęsto proszę o pomoc emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#4002698 Napisano: 29.12.2010 01:24:56 w Paragony
kalisto, taka miała właśnie być emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#4002678 Napisano: 29.12.2010 01:20:22 w Paragony
visserarthur napisał(a):

jak ktos ma wiecej paragonow z groszka to moze sie jakos dogadamy.

wyslalem za duzo zgloszen przez czwartkową awarię, kiedy to przesylali zwrotke, ze konkurs zakonczony.

a poza tym rzadko szukam paragonow, wiec chyba kazdemu moze sie zdarzyc emotka

w groszku nie ma rezerwy z tego co mi wiadomo, wiec chyba nie ma sensu trzymac paragoników emotka .

szczegolnie zapraszam osóbki, ktore kiedyś otrzymały ode mnie bezinteresownie nagrody- nadszedł czas na rewanżyk emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#4002147 Napisano: 29.12.2010 10:47:10 w Paragony
jak ktos ma wiecej paragonow z groszka to moze sie jakos dogadamy.

wyslalem za duzo zgloszen przez czwartkową awarię, kiedy to przesylali zwrotke, ze konkurs zakonczony.

a poza tym rzadko szukam paragonow, wiec chyba kazdemu moze sie zdarzyc emotka

w groszku nie ma rezerwy z tego co mi wiadomo, wiec chyba nie ma sensu trzymac paragoników emotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3959555 Napisano: 14.12.2010 08:48:53 w Carrefour konkursy
keiti78zg napisał(a):

visserarthur napisał(a):

no w tej gazetce takiej co liczy sobie jedną kartkę jest jakis konkurs rexa i silana, ze jakis wyjazd w gory jest czy cos.

dzieki a jakies wieksze sa szczegoły?

pewnie info bedzie na stronie jutro. wiekszych szczegolow nie bylo.
Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3959522 Napisano: 14.12.2010 08:36:11 w Carrefour konkursy
no w tej gazetce takiej co liczy sobie jedną kartkę jest jakis konkurs rexa i silana, ze jakis wyjazd w gory jest czy cos. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3959066 Napisano: 13.12.2010 10:07:58 w Carrefour konkursy

visserarthur

#3940673 Napisano: 08.12.2010 01:20:03 w Dyskusje o wynikach konkursu
izoldaaa6 napisał(a):

do cholery jasnej że tak powiem te albedo marketing już mnie zaczyna wkurzać emotka po kolei na każdy numer mi dzwonią że dostarczono do mnie podwójnie karty z winiar!! a dostarczono po 1, coś chyba kurierzy zamotali albo sobie przechwycili, no masakra, a kurde niech sobie sami to wyjaśniają ja im nagród nie oddam emotka

czy ktoś jeszcze tak ma emotka

heh, tez do mnie dzwonili, bo rzeczywiscie przyslali karte za duzo
Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3936788 Napisano: 07.12.2010 11:25:46 w Inne mniejsze markety
ja tam nie gram z tqg od dawna, po co sie denerwowac i jeszcze mozg meczyc wymyslaniem durnych hasel, jak pozniej napisza: jestes potencjalnym zwyciezca.... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3911361 Napisano: 29.11.2010 04:04:45 w Carrefour konkursy
szukam info jakie rozmiary opasek z tymbarka wam przyslali- ja mam L, czy inne tez dają? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3882263 Napisano: 20.11.2010 11:09:26 w Carrefour konkursy
jak wrocisz to daj znac jakie zainteresowanie jest, to najwyzej kogos wysle Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3882245 Napisano: 20.11.2010 11:02:26 w Carrefour konkursy
rafal100 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

urocza napisał(a):

rafal100 napisał(a):

rafal100 napisał(a):

idzie ktoś dziś wymienić te maszynki?? zastanawiam się czy rzeczywiście ta akcja tam będzie bo na stronie carefura nic nie ma, a mam kaca i nie chce na darmo iść?? emotka

Własnie wróciłam z carefura i niestety nie ma stoiska do wymiany maszynek a w sklepie nic nie wiedzą na ten temat

to za wczesnie wrocilas, bo z tego co kojarze z plakatow w autobusach to od 12 godziny...

no właśnie, tak też wynika z regulaminu emotka ale ciekawe czy przybędą do zielonogórskiego hipermarketu, bo czasem zdarzało się że akcji nie było ..

przybeda, bo ostatnio w sobote bylem w carrefourze w zg i rozdawali ulotki, ze za tydzien bedzie wymiana Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3882238 Napisano: 20.11.2010 10:59:38 w Carrefour konkursy
urocza napisał(a):

rafal100 napisał(a):

rafal100 napisał(a):

idzie ktoś dziś wymienić te maszynki?? zastanawiam się czy rzeczywiście ta akcja tam będzie bo na stronie carefura nic nie ma, a mam kaca i nie chce na darmo iść?? emotka

Własnie wróciłam z carefura i niestety nie ma stoiska do wymiany maszynek a w sklepie nic nie wiedzą na ten temat

to za wczesnie wrocilas, bo z tego co kojarze z plakatow w autobusach to od 12 godziny... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3875706 Napisano: 18.11.2010 11:47:12 w TESCO konkursy
kristof23 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

czy wożą dzisiaj bony z winiar zupy to nasza specjalnosc?

wczoraj wozili a czy dzis to nie wiem emotka

no wlasnie w jednym miescie wczoraj dostalem, a w drugim nie... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3875662 Napisano: 18.11.2010 11:33:39 w TESCO konkursy
czy wożą dzisiaj bony z winiar zupy to nasza specjalnosc? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3846291 Napisano: 08.11.2010 08:13:11 w TESCO konkursy
rafi323raf napisał(a):

visserarthur napisał(a):

jackk76 napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

baxter napisał(a):

ashley878 napisał(a):

masza napisał(a):

mahuska napisał(a):

toner5 napisał(a):

Czy jeszcze do kogoś BAM nie dzwoniło po dane? Bo u mnie esek jest, a telefonu od nich niet...

ja czekam na tel emotka

ja również

Ja też czekam żebyście same nie były emotka

ja czekam na 2 numery

ja tez czekam jeszcza na jednym numerze

emotka

Dzisiaj dzwonili do mnie na jeden numer, a na drugi jeszcze nie, ale babka miała tak ochrypnięty głos, że mogła sobie zrobić wolne.

ona zawsze taki ma:D:D

a ja myślałem że to zakłócenia emotka i się zastanawiałem, czy facet czy nie emotka

ja za to kiedys myslalem, ze sobie cos chlapnela, zeby rozmowa lepiej szla Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3846122 Napisano: 08.11.2010 07:41:14 w TESCO konkursy
jackk76 napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

baxter napisał(a):

ashley878 napisał(a):

masza napisał(a):

mahuska napisał(a):

toner5 napisał(a):

Czy jeszcze do kogoś BAM nie dzwoniło po dane? Bo u mnie esek jest, a telefonu od nich niet...

ja czekam na tel emotka

ja również

Ja też czekam żebyście same nie były emotka

ja czekam na 2 numery

ja tez czekam jeszcza na jednym numerze

emotka

Dzisiaj dzwonili do mnie na jeden numer, a na drugi jeszcze nie, ale babka miała tak ochrypnięty głos, że mogła sobie zrobić wolne.

ona zawsze taki ma:D:D Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3839549 Napisano: 06.11.2010 04:09:14 w Dyskusje o wynikach konkursu
ashley878 napisał(a):

agasiamazur napisał(a):

visserarthur napisał(a):

ashley878 napisał(a):

ale to jest bez snsu bo po co wysylac tyle papierkow??

to nie jest bez sensu, bo pani kiedys przez pomylke zadzwonila do mnie, ze mam doslac kody (kodow nie mialem wyslac ja tylko osoba, ktora wyslala ich okolo 60) i przy okazji sobie pogadalismy i mowila, ze ludzie sa zdolni i np. stoja sobie przy polce w sklepie i wysylaja kody, a pozniej ich nie kupuja, wiec ona prosi o przeslanie wszystkich, a wedlug regulaminu ma prawo zglosic sie z takim zadaniem do ktoregos grudnia.

tylko jak wygrają na ten kod to lecą do sklepu kupić?!? trochę to dziwne. Lepiej by paragony sprawdzali ile zgłoszen tyle ciastek. A tak to można sobie w domu niezły śmietnik zrobić, szczególnie jak ktoś wysyła je w setkach emotka

Czyli jak ja od początku promocji wyslslam ze 100 i nie wygrałam zjadlam i wyrzuciłam papierki to nie mam już co grać??

patrzac na to jak bylo w moim przypadku, to jak wyrzucilas to bedziesz miala problem jesli wygrasz. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3839507 Napisano: 06.11.2010 03:59:55 w Dyskusje o wynikach konkursu
agasiamazur napisał(a):

visserarthur napisał(a):

ashley878 napisał(a):

ale to jest bez snsu bo po co wysylac tyle papierkow??

to nie jest bez sensu, bo pani kiedys przez pomylke zadzwonila do mnie, ze mam doslac kody (kodow nie mialem wyslac ja tylko osoba, ktora wyslala ich okolo 60) i przy okazji sobie pogadalismy i mowila, ze ludzie sa zdolni i np. stoja sobie przy polce w sklepie i wysylaja kody, a pozniej ich nie kupuja, wiec ona prosi o przeslanie wszystkich, a wedlug regulaminu ma prawo zglosic sie z takim zadaniem do ktoregos grudnia.

tylko jak wygrają na ten kod to lecą do sklepu kupić?!? trochę to dziwne. Lepiej by paragony sprawdzali ile zgłoszen tyle ciastek. A tak to można sobie w domu niezły śmietnik zrobić, szczególnie jak ktoś wysyła je w setkach emotka

no wlasnie nie leca, bo nie maja juz po co, a nie kupuja, bo mysla, ze nie poprosi o kody, a ona prosi, ale chyba wyrywkowo, chociaz teraz to juz pewnie wszystkich sprawdza, skoro ludzie kombinuja. Wyświetl w wątku >>
0 0