Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#3752732 Napisano: 04.10.2010 12:20:30 w Carrefour konkursy
gosia16 napisał(a):

janiek napisał(a):

ooo widze wysyp promocji w carrefour
Nieźle można się obłowić w zakupy

możesz uchylić rąbka tajemnicy emotka co będziemy kupować emotka

kupujesz wybrane produkty i daja Ci za to kase, masz napisane ile zebralas na paragonie i w listopadzie mozesz wykorzystac ta kwote na zakupy Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3748205 Napisano: 02.10.2010 01:39:24 w Carrefour konkursy
wsciekly napisał(a):

dotyczy always !

przeciek z pewnego źródła - agencja ma problem natury technicznej
nawaliła firma zajmująca się obsługą zgłoszeń SMS-owych i e-mailowych i baza danych niekompletna

podobno intensywnie odzyskują dane emotka emotka emotka

mozna wyciagnac z tego wniosek, ze always'y tez przeciekaja....
Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3688086 Napisano: 09.09.2010 11:52:33 w Wkurza mnie...
malutka456 napisał(a):

wkurza mnie, ze kot przegryzl kabel od mojej slicznej i malutkiej myszki emotka

oj, to chyba jakis maly, albo nienauczony...? mojemu juz sie to nie zdarza tylko w wieku 3 miesiecy, gdy byl u mnie chyba drugi dzien przegryzl ladowarke... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3603852 Napisano: 07.08.2010 04:38:35 w Wkurza mnie...
kalisto1986 napisał(a):

kajus18 napisał(a):

grancias napisał(a):

Wkurzyla mnie moja znajoma. Idzie na wesele w przyszlym tygodniu ... zgodzilem sie ja powozic po sklepach (SAM MUSIALEM COS SOBIE KUPIC) by sobie jakas kiecke kupila. No i jezdzimy po tych markowych sklepach. Juz mnie nerwy biora bo jestesmy w ktoryms juz tam sklepie z kolei, a ta mi mowi, ze nic jednak nie kupi, bo drogo (ceny sukienek 250-500 zł) ... to pytam sie jej za ile ona chce kiecke kupic w takim sklepie... a ta mi ze tak do 150 ;/ No to ladnie jej podziekowalem za stracony czas. Promocje sa w sklepach, ale nie przesadzajmy, chcac kupic tak tanio kiecke pozostaja nam malutkie sklepiki lub targ ...

W reserved , new yorker, mohito, orsay'u, tajly weil wszędzie są wyprzedaże i sukienkę już za 40 zł spokojnie można znaleźć emotka

ja ostatnio chodziłam za sukienkami letnimi i na targu kosztowały 100 zł a w galerii w promocjach 40 zł więc nie zawsze na targu jest taniej emotka

wkurza mnie mój małż wrr na 17 byliśmy umówieni na parapetówe a jego jeszcze nie ma w domu emotka emotka

bo poszedl tam sam :d emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3548831 Napisano: 15.07.2010 01:00:34 w Dyskusje o wynikach konkursu
kalisto1986 napisał(a):

też uważam że 4frame wybiera świetne hasła emotka

a co do ilości haseł nie zgadzam się że nie można napisać dużo dobrych haseł, chodzi o to 30, jak mam wene moge napisać nawet i 50 w bardzo krótkim czasie i wiem że są dobre.

Ja uważam że wszystko zależy od agencji, wiadomo że do 4frame trzeba pisać naprawde dobre hasła a są agencje gdzie w życiu nie napisze takich haseł jak do 4frame bo wybierają proste

Są gusta i guściki

oj kalisto chyba musze Cie zatrudnic, bo mi zazwyczaj wena konczy sie po pieciu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3536957 Napisano: 10.07.2010 07:01:29 w TESCO konkursy
tereniagno napisał(a):

visserarthur napisał(a):

czy ktos wie z adidasa tesco jak wyslalem zwrotnie dane smsem to niby jak mi przekaza info, ze mam paragon wyslac? bo z tego co sie orientuje to tylko o mailach pisaliscie.

Przeczytaj mój post na szukam,tam dowiesz się wszystkiego emotka

przeczytalem, ale jak niby maja do mnie wyslac maila skoro im nie podawalem emotka

do poprzedniego postu: niebardzo rozumiem czym rozni sie numer telefonu od numeru koma
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3536949 Napisano: 10.07.2010 06:58:40 w TESCO konkursy
tereniagno napisał(a):

visserarthur napisał(a):

czy ktos wie z adidasa tesco jak wyslalem zwrotnie dane smsem to niby jak mi przekaza info, ze mam paragon wyslac? bo z tego co sie orientuje to tylko o mailach pisaliscie.

Za chwilę będą chcieli,żeby przysłać paragon z danymi.Jeżeli wysyłałeś sms to pamiętaj,żebyś napisał przy danych nr telefonu,z którego wysyłałeś,bo u mnie nie wystarczyło,że napisałam nr koma,dziś przysłali,że mam napisać maila,a ja paragon wysłałam w tym samym dniu.!

no ja mnie poinformuja to bede wiedzial co i jak, bo poki co nie mam zadnego info, ze mam im cokolwiek odsylac poza danymi smsem
Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3536887 Napisano: 10.07.2010 06:39:00 w TESCO konkursy
czy ktos wie z adidasa tesco jak wyslalem zwrotnie dane smsem to niby jak mi przekaza info, ze mam paragon wyslac? bo z tego co sie orientuje to tylko o mailach pisaliscie. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3534558 Napisano: 09.07.2010 05:58:18 w Carrefour konkursy
zyziak napisał(a):

W ciągu 5 dni można zwrócić towar w POK o ile proszek nie został jeszcze otwarty emotka
Ja to samo musze zrobić bo kupiłem proszek i 2x 1,5 litra żelu emotka

tak? z tego co mi wiadomo carrefour zwrotow nie przyjmuje
Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3530845 Napisano: 08.07.2010 02:13:38 w Paragony
zuzi494 napisał(a):

Szukam osoby, która ma 3 paragony z ZAfiko z Tesco. W zamian:
1) podam jej dane osobowe do nagrody (mam wolnego e-maila na wygraną, nie wiem jaka nagroda, pewnie piłka, ale informują dopiero po przesłaniu danych adresowych). Jeden paragon wyśle do organizatora na swoje dane

2) a dwa paragony wyśle na wskazane przeze mnie dane

a gdzie informuja co sie wygralo...?
Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3497803 Napisano: 27.06.2010 12:55:13 w Inne mniejsze markety
izoldaaa6 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

krynia napisał(a):

właśnie wróciłam z leclerca

żelazka i praleczka (fajna - 7 kilo pranka) już w domu emotka

vizir zaszalał - hostessy uroczyście wręczały nagrody, pstrykały foty a przez megafonik jeszcze moje pralkowe hasełko czytali emotka emotka emotka

żelazka też super emotka emotka emotka

tylko z suszarkami nawalili...

POWINNO BYÆ 10 SUSZAREK NA SKLEP, A U MNIE NA LIŚCIE WIDNIAŁO TYLKO 5

połowa jak widać wyparowała emotka emotka emotka

a ja nagrody nie dostalem i kolezanka tez nie (burdel mieli, ze szok)

oooooo to w końcu zobaczymy jak zdobywca tak wielu nagród wygląda emotka , no i hasełko pewnie na youtubie też się znajdzie emotka emotka

no jak pstrykali kryni zdjecia to pewnie zobaczymy emotka :D Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3497792 Napisano: 27.06.2010 12:09:55 w Inne mniejsze markety
krynia napisał(a):

właśnie wróciłam z leclerca

żelazka i praleczka (fajna - 7 kilo pranka) już w domu emotka

vizir zaszalał - hostessy uroczyście wręczały nagrody, pstrykały foty a przez megafonik jeszcze moje pralkowe hasełko czytali emotka emotka emotka

żelazka też super emotka emotka emotka

tylko z suszarkami nawalili...

POWINNO BYÆ 10 SUSZAREK NA SKLEP, A U MNIE NA LIŚCIE WIDNIAŁO TYLKO 5

połowa jak widać wyparowała emotka emotka emotka

a ja nagrody nie dostalem i kolezanka tez nie (burdel mieli, ze szok) Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3484218 Napisano: 22.06.2010 03:50:17 w Carrefour konkursy
martek napisał(a):

edith napisał(a):

Może ktos podac numer do agencji L-E-M?? emotka

kilka postów wyżej był podawany emotka

228587980

jedna pyta o lem, a druga podaje firefly creation
Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3477516 Napisano: 20.06.2010 08:04:48 w Wkurza mnie...
banditos napisał(a):

Jadłam chipsy...i znalazłam w nich coś dziwnego emotka
Jakby kawałek sznurka albo sierści, w środku chipsa zatopiony emotka
na szczęście, zobaczyłam zanim skonsumowałam emotka
Firma znana,więc jak tu miec zaufanie do marki emotka

jak to frito lay to odeslij im emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3477387 Napisano: 20.06.2010 07:37:46 w Wkurza mnie...
malutka456 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

a co wy tacy, ja na jarka glosowal,bo ma kota emotka emotka emotka emotka emotka emotka

ja mam teraz 7 kotow pod opieka....zaglosujesz na mnie? emotka emotka

z ogromną chcecia emotka musze jutro isc do UM po zaswidczenie zeby moc w II turze glosowac znowu na kota jarka poza miejscem zamieszkania emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3477228 Napisano: 20.06.2010 06:59:11 w Wkurza mnie...
a co wy tacy, ja na jarka glosowal,bo ma kota emotka emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3476117 Napisano: 20.06.2010 12:05:17 w TESCO konkursy
od smsowicza tylko i wylacznie piłką! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3476051 Napisano: 20.06.2010 11:32:30 w TESCO konkursy
aaa myslalem, ze jakis konkurs winiar jest na ilosc paragonow emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3476029 Napisano: 20.06.2010 11:25:33 w TESCO konkursy
krynia napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

zyziak napisał(a):

Byłem dzisiaj na zakupach w Tesco
Koło kasy stał chłopak ok 15-16 lat po odebraniu paragonu pytał mnie czy potrzebny mi paragon bo zbiera paragony na zakup 2 zgrzewek Nałeczowianki bo podobno gdzies dają piłki za 10 paragonów emotka
Ale wydaje mi się że zbiera je dla kogoś kto gra o skutery bo sporo ich miał w ręku.

A może ktoś powiedział, że da mu piłkę za 10 paragonów emotka Przyznawać się kto! emotka

to już wiem skąd poniektórzy mają lekką ręką po 80 paragonów z Winiar emotka

a po co 80 paragonow z winiar? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3473933 Napisano: 19.06.2010 01:14:02 w TESCO konkursy
aniollek88 napisał(a):

mi jak zwykłe kosmetyki przyszły za ponad 100zł to chcieli nip żeby podatek odprowadzić

nip chcieli bo to bylo ich widzi mi sie- czasem to sie zdarza- byla niedawno o cos podobnego batalia tutaj na forum. Wyświetl w wątku >>
0 0