Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#3281501 Napisano: 08.04.2010 07:20:53 w Allegro.pl - bez linków
loczeq napisał(a):

Nie przezywajcie PzA jest o wiele lepsze od zwykłego przelewu, ja to wykorzystuje jako Kup/Sprzed. Jak kupuje to wiem ze sprzedawca po 15 min wie o wplacie i może wysłać towar, dodatkowo mogę placic karta kredytowa. Jako sprzedajacy tez wole ta opcje bo mogę szybciej zakończyć transakcje. Nic to nie kosztuje… a tym co mowia „co będzie jak splajtuja”? to będzie to samo co by było jakby Wasz bank splajtowal !

SORY, ale dlaczego allegro ma trzymac moja kase i odsetki z niej miec- wole sam sobie wrzucic na konto oszczednosciowe.
jestem pewien, ze niedlugo zajma sie tym odpowiednie sluzby.
Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3281363 Napisano: 08.04.2010 06:48:08 w Allegro.pl - bez linków
trojan napisał(a):

aneczka155 napisał(a):

chasia napisał(a):

asiam napisał(a):

Czy ktoś wie jak usunąć opcję płacę z Allegro?
Nie miałam takiej opcji i nie chcę mieć a zauważyłam,że teraz pojawiła się nowość.W formularzu gdzie wpisuje się kwoty do zapłaty za przesyłkę jest PŁACÊ Z ALLEGRO i nie można tego odhaczyć.
Może mi ktoś pomóc? A jeżeli ktoś mi wpłacił już przez tę opcję to kiedy wysyłam towar?

Płace z Allegro jest teraz obowiązkowe i nie ma możliwości usunięcia tej opcji.

A jednak nie jest obowiązkowe, bo np. na tych aukcjach nie ma płacę z allegro .

http://www.allegr...udo_na_wiosne_s.html
lub
http://www.allegr..._kol_100_jakosc.html

Jednak asiam nie wiem jak to usunąć.

Wiadomość na stronie allegro:

***Ogólne*** Data: 2010-03-23 Czas: 08:02:37
Duże zakupy są teraz łatwiejsze - sprawdź, co nowego w Płacę z Allegro!

Witamy,

Wprowadziliśmy w Allegro zmiany, zapowiadane w połowie lutego i przed tygodniem. W każdej wystawionej od dziś aukcji z zapłatą z góry automatycznie udostępniamy bezpieczne wpłaty przez Płacę z Allegro. Ma Ci to ułatwić robienie większych zakupów i płacenie za nie.

■Gdy planujesz zakup kilku rzeczy, dobrze jest nabyć wszystkie u jednego sprzedawcy. Oszczędzasz w ten sposób na kosztach wysyłki. Dlatego na stronie z podsumowaniem zakupu przez Kup teraz pokazujemy miniatury aukcji tego samego Sprzedającego.
■Jeśli kupisz kilka rzeczy u jednego Sprzedającego, możesz za nie zapłacić jedną wpłatą przez Płacę z Allegro. Kiedy klikniesz w Płacę, wyświetli się strona z listą nieopłaconych jeszcze przedmiotów, które kupiłeś u tego samego sprzedawcy. Wybierzesz, za które chcesz zapłacić razem.
■Wszystkie informacje o opłaconych zakupach znajdziesz w zakładce Płacę z Allegro: Lista moich wpłat. Kliknij w numer płatności, żeby wyświetlić stronę z wszystkimi danymi o zapłacie i wysyłce.
■Jeżeli Sprzedający będzie chciał zwrócić Ci część lub całą zapłaconą przez Płacę z Allegro kwotę, może to zrobić tą samą drogą. Aby odebrać zwrot, musisz jedynie podać w zakładce Płacę z Allegro: Konfiguracja konta numer swojego rachunku albo adres, na który mamy wysłać pieniądze.

Dla Sprzedającego wprowadzone zmiany oznaczają informację o wpłacie natychmiast po jej wpłynięciu i gwarancję, że te pieniądze trafią na jego konto po zleceniu wypłaty.

Wprowadzone zmiany to duży i złożony projekt. Długo testowaliśmy wszystkie jego elementy, więc Twoje pieniądze są w 100% bezpieczne. Gwarantujemy, że każda wpłata dotrze do odbiorcy. Ponieważ jednak projekt jest skomplikowany, w pierwszym okresie po wdrożeniu mogą się pojawiać drobne błędy. Jeśli jakiś zauważysz, zgłoś go do nas. Dołożymy starań, żeby go jak najszybciej poprawić.

Pozdrawiamy,
Zespół Allegro

a kiedy (w ciagu ilu dni ) kasa bedzie na moim koncie jesli zlecam wyplate tych srodkow...???
jakas paranoja- chyba sprawa dla uokik... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3275041 Napisano: 07.04.2010 10:39:41 w TESCO konkursy
jesli macie zapisany stary regulamin to dove wam problemu z tego powodu nie zrobi... agencja byc moze tak, ale co to za problem podkablowac w dove ich... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3274931 Napisano: 07.04.2010 10:19:41 w TESCO konkursy
janko napisał(a):

DOVE LUBIÊ ZA… niezapowiedziane zmiany w regulaminie na niekorzyść uczestników!!! >>> Proponuję BOJKOT

proponuje wyslac to dokonczenie do konkursu
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3269002 Napisano: 05.04.2010 08:49:54 w Carrefour konkursy
tynka9863 napisał(a):

tynka9863 napisał(a):

masza napisał(a):

olciak napisał(a):

gusiabo81 napisał(a):

siwy28 napisał(a):

czy ktos słał może dziś na pantene?? ja dostałem eska że błędna treść a na pewno wszystko mam wpisane dobrze:((

ja mam to samo, a zwrotki juz od wczoraj wyczekuje

u mnie dzis ok ale zwrotek brak

u mnie tez bledna tresc............. emotka

ja wczoraj wyslalam ale zwrotki brak nie wiem czy wysylac dalej z tego samego tel.

a teraz lipa z ttego co wiem nikt nie dostaje konk do jutra a napewno teo nie naprawia w swieto to niesprawidliwe,ze kupiłam produkty a nie mpoge wziac udzialu w promocji

to, ze nie masz zwrotki wcale nie musi oznaczac, ze sms nie dotarl emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3262300 Napisano: 02.04.2010 10:50:15 w Inne mniejsze markety
sprzedaz premiowa:

http://www.pit.pl...owa_wygrane_1347.php

KAŻDEMU, a tutaj kazdemu dali bon???
Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3262277 Napisano: 02.04.2010 10:42:16 w Inne mniejsze markety
jesli dobrze interpretuje to sprzedaz premiowa wiaze sie z tym, ze cos kupujesz i dostajesz cos za to, ze kupiles (nie mylic z gratisami), a jaka tu sprzedaz premiowa skoro musielismy wykonac zadanie konkursowe, aby cos wygrac Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3262229 Napisano: 02.04.2010 10:25:25 w Inne mniejsze markety
na wieksze nagrody po podaniu nipu pitow nie wystawiają, wiec na taką chyba tym bardziej... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3262200 Napisano: 02.04.2010 10:16:20 w Inne mniejsze markety
clearka, zeby wystawic pit musieliby mnie raczej u sibie zatrudnic na umowe o prace, zlecenie itp. (chyba), a ja nie zatrudnialem sie u nikogo, wiec to oni beda miec chyba problem.

ps: z tego co kojarze to mieli niektorzy chyba numer do kogos z PG w sprawie konkursu w carrefour, wiec moze z ta osobą warto wyjasniac emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3262170 Napisano: 02.04.2010 10:04:39 w Inne mniejsze markety
pamal73 napisał(a):

a pamietacie jak był konkurs coś z rachunkami w kauflandzie, najpierw trzeba było zapłacić 100 zł podatku emotka

z tego co kojarze tam byly wygrane po tysiac zlotych, a ze oni nie chcieli zaplacic podatku to musial zrobic to zwyciezca... (ale nikt na to pitu przeciez wystawial nie bedzie...) Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3262151 Napisano: 02.04.2010 09:58:36 w Inne mniejsze markety
nie rozumiem o co biega emotka przeciez od nagrody wygranej w konkursie ponizej 760 zl nie odprowadza sie podatku tak samo jak i wygranej nie ujawnia sie w picie. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3214384 Napisano: 18.03.2010 11:56:18 w Paragony
tak propo makro... bony sa u nich wystawiane CHYBA na market, wiec ciekawe jak ktos ma zamiar jechac np. z polnocy na zakupy na poludnie (jesli kupi paragon od osoby z poludnia...) Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3213669 Napisano: 18.03.2010 07:24:13 w Paragony
turbodymokonkurs napisał(a):

kretafka napisał(a):

Szukam paragonu z Makro na produkty Nestle na kwote 150zł z początku promocji. Proszę o info na PW

oollaa77 napisał(a):

Szukam paragonu z Makro na produkty Nestle na kwote 150zł z dnia 1.03 lub wczesniejszego. Proszę o kontakt przez WP

To jest szansa na rezerwę emotka !!

a ja wezme wygraną emotka :D Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3210266 Napisano: 17.03.2010 07:07:32 w Carrefour konkursy
a ja nie dostalem zadnego z dwoch koszy (na jednym fonie jest sms z przeprosinami, na drugim brak), ale za to chyba bony do kuzynki dotarly. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3178533 Napisano: 08.03.2010 02:13:28 w Wkurza mnie...
wkurza mnie(w zasadzie mnie to nie wkurza, ale ktos mysli, ze inteligentniejszego od niego nie ma), ze jakis debil mysli, ze sie na to zlapie- takiego smsa dostalem:

teraz w plus gsm w mix
plusie i simplusie najnowsza promocja. doladuj konto za 30 zl a my podwoimy
twoje doladowanie. kup karte zdrapke: 30zł i wyslij telekod z karty zdrapki
na bezplatny numer 726 836312. poczekaj chwile a my podwoimy twoje
doladowanie. wiecej informacji na www.plusgsm.pl

Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3170935 Napisano: 05.03.2010 11:58:57 w Wkurza mnie...
crism napisał(a):

visserarthur napisał(a):

crism napisał(a):

nariam napisał(a):

kaki76 napisał(a):

Tak jak kobieta ma prawko to jest spora wygoda dla faceta bo chce wypic piwko i ma kierowce .A mój nikomu nie da swojego samochodu , nawet przyjacielowi.

bo samochodu i żony sie nie pożycza

i szczoteczki do zębów emotka

w elektrycznej koncowke mozna wymieniac emotka emotka

ja tam się końcówkami z facetami nie zamieniam emotka

a czy ja mowilem, ze chcialbym sie swoją zamienic emotka emotka jak juz to wymienic... na chwile Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3170714 Napisano: 05.03.2010 10:55:38 w Wkurza mnie...
crism napisał(a):

nariam napisał(a):

kaki76 napisał(a):

Tak jak kobieta ma prawko to jest spora wygoda dla faceta bo chce wypic piwko i ma kierowce .A mój nikomu nie da swojego samochodu , nawet przyjacielowi.

bo samochodu i żony sie nie pożycza

i szczoteczki do zębów emotka

w elektrycznej koncowke mozna wymieniac emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3170670 Napisano: 05.03.2010 10:45:29 w Wkurza mnie...
crism napisał(a):

kaki76 napisał(a):

gosia16 napisał(a):

Wkurzają mnie faceci i nikt mi nie powie że można z nimi spokojnie żyć.Facet naprawia piecyk gazowy i mój leci mu po piwko bo pan chyba na kacu emotka A wczoraj do mycia garów nie był taki chętny .Zabić to naprawdę mało emotka

Ale bez nich życie byłoby nudne , nawet nie wiesz jak ja muszę wojować gdy chcę pojechać samochodem.Nie chce mi dawać bo to jego kochane autko

a ja bym mojej chętnie dał swoje autko...i by mogła mnie zawozić do kolegów i przywozić a tak to lipa emotka prawa jazdy nie ma...
tak, to mnie wkurza, że nie ma w domu drugiego kierowcy...
i wkurza mnie marketing międzynarodowy...

to z okazji dnia kobiet ufunduj jej kurs, a marketing miedzynarodowy nie jest zły Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3170041 Napisano: 05.03.2010 12:23:27 w Winiary
aaa, czyli dzis sie w koncu udalo emotka emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#3170016 Napisano: 04.03.2010 11:10:30 w Winiary
ktoskcies napisał(a):

Wyniki tej tury będą dopiero 08.03, zgodnie z regulaminem:

8.03.2010 roku sposród prawidłowych zgłoszen sms przesłanych i zarejestrowanych w systemie od godz. 00:00 dnia 15.02.2010 roku do godz. 23:59 dnia 28.02.2010

Chyba, że jakaś rezerwa. emotka

no ale winiary nie dzwoni z zastrzezonego, wiec chyba raczej to nie to... Wyświetl w wątku >>
0 0