Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#2643146 Napisano: 08.09.2009 02:35:59 w TESCO konkursy
dla mnie sprawa jest prosta: zazwyczaj konkursy dotycza Hipermarketow i tam kupuje produkty (nawet jesli nie ma zalacznika z lista sklepow) i nigdy nie zdarzylo sie by byl z tym jakis problem...

no chyba, ze nie macie w okolicy Hiper no to jest problem, ale zawsze mozna sie przeprowadzic emotka emotka tam, gdzie sa calodobowe Hiper tesco Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#2643077 Napisano: 08.09.2009 02:08:04 w Carrefour konkursy
netherlands napisał(a):

i co visser, wygrales te 4 czy tam piate auto???

ozzz ty cholero, chyba cos w rachunkach ci sie pomieszalo emotka
ale i tak mowie: nie, nie wygralem Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#2643075 Napisano: 08.09.2009 02:06:52 w Połączenia nieodebrane
aendrius1 napisał(a):

miał ktos do czynienia z takim numerem..mam nieodebrane po 11: 5238855xx??prosze o pw jesli ktos sie domysla co to umkneło.. emotka

do mnie tex dzwonil dzisiaj numer 5255940xx, odebralem, ale nikt sie nie odzywal... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#2640456 Napisano: 07.09.2009 03:08:02 w TESCO konkursy
maa napisał(a):

a czy ktos wie cos na temat konkursu Garniera w tesco? czy powiadamiali juz zwyciezcow ewentualnie kiedy maja to robic?

toka napisał(a):

ewelka1979 napisał(a):

velvet- dzwonilam przed chilką jutro trzeba dzwonic bo dzisiaj nie ma PANI KTORA SIE TYM KONKURSEM ZAJMUJE

ich to by wypadało zgłosić do rzecznika praw konsumenta-kompletnie są nieodpowiedzialni.Jakby nie znali regulaminu.I to przy kazdym konku

mozna napisac do Tesco moze kolejnym razem powierza konkurs bardziej odpowiedzialnej agencji

tych konkursow nie zlecaja markety tylko producent danego produktu... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#2630202 Napisano: 03.09.2009 11:53:04 w Wkurza mnie...
wkurza mnie, ze d.b.le odrywaja naklejki z kaw tchibo i wysylaja kody, a nagrod i tak nie dostana, bo nie beda miec naklejki na oryginalnym sloiku i przez to przepadaja wygrane uczciwym graczom ;> Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#2624194 Napisano: 01.09.2009 11:45:53 w Carrefour konkursy
siwy28 napisał(a):

monia24 napisał(a):

iaziaz napisał(a):

kiedy maja dzwonic z konka pampers wie ktos emotka

4 września ogłoszenie listy zwycięzców

teoretycznie bo pani wczoraj twierdziła że konkurs trwał do 28 a nie do 26 jak w regulaminie i że od tej daty mają 10 dni na poinformowanie emotka

no bo na ulotce bylo chyba, ze do 28... zrobili blad i musza go wziacc pod uwagee Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#2622376 Napisano: 31.08.2009 06:10:02 w Połączenia nieodebrane
nice napisał(a):

visserarthur napisał(a):

skad dzwonil dzis zastrzezony...? ostatnio miedzy godzina 19, a 20... moze jakis konkurs...?

może mk cafe kurs parzenia emotka

nie gralem w to...

byly to polaczenia na ere... moze jakas oferta przejscia na abonament lub cos...? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#2622347 Napisano: 31.08.2009 06:02:36 w Połączenia nieodebrane
skad dzwonil dzis zastrzezony...? ostatnio miedzy godzina 19, a 20... moze jakis konkurs...? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#2621188 Napisano: 31.08.2009 10:49:57 w Carrefour konkursy
Reni napisał(a):

renatak0 napisał(a):

snupy3 napisał(a):

czy ktoś bierze może udział w letniej promocji Carrefoura? (tam,gdzie trzeba zakpić proszek Bryza 9kg i jeszcze jakis jeden produkt).
W sumie spory wydatek emotka

u mni bryza kosztowała 33zł - 9 kilo i dlatego nie zdążyłam kupić bo jak dotarłam do carrefoura to półki już były puste emotka

emotka tanio, szkoda tylko ze ten proszek jest taki beznadziejny... emotka

podobno 3/4 składu to kreda... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#2612593 Napisano: 28.08.2009 12:04:35 w TESCO konkursy
dostaliscie juz gwarancje do ekspresow z tesco? dzwonilem juz drugi raz i (jak zwykle w tej firmie) udawali glupa, ze juz wyslane i dziwne, ze do mnie nie dotarla... i ze wysla niby ponownie (pewnie jeszcze nie wyslali ani pierwszej, ani drugiej emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#2606079 Napisano: 26.08.2009 12:22:26 w Carrefour konkursy
ciasssteczko napisał(a):

w leclercu szampon+odzywka, tak w regulaminie, jak i na ulotkach emotka

a w regulaminie widze, ze jeden... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#2605688 Napisano: 26.08.2009 11:00:40 w Carrefour konkursy
alaalex40 napisał(a):

6. Warunkiem zdobycia nagrody jest zakup jednego z produktów linii Herbal Essences w sieci Carrefour.

http://www.herbalessences.pl/konkurs/

a tu jest napisane ze trzeba kupic szampon i odzywke...wiec jak??chyba 1 i dowolny produkt ??bo ja nie kupilam tego nowego nawet tylko jakis inny szampon...;/

jest taki zapis: Nagrodę otrzyma ten Uczestnik, który kupi jeden z produktów linii Herbal Essences Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#2603445 Napisano: 25.08.2009 06:59:05 w Nasze kochane zwierzątka
a ja mam kotka, ktory widoczny jest w avatarze i ostatnio w pokoju hotelowym przez noce buszowal nie daja mi spac, a w dzien spal, grrrrrr Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#2602723 Napisano: 25.08.2009 02:11:19 w Paragony
szymen napisał(a):

jopi napisał(a):

szymen napisał(a):

niuniu napisał(a):

gonika napisał(a):

niuniu napisał(a):

jakby coś mam paragony z Kasi z 22 lipca br. emotka

teraz to już raczej z sierpnia, ale trzymaj jakby coś to jest emotka

nio ja wiem ale dopiero teraz sie zjarzyłam emotka
jakby cio to mam

Przeciez z Kasi nie wazne z jakiego miesiaca jest paragon, tylko wazne zeby byl z okresu promocyjnego (01.07-30.09)

A właśnie że ważny jest miesiąc zakupu:

par.4 pkt 8 regulaminu:

...Zgłoszenie powinno być nadesłane w miesiącu kalendarzowym, w którym dokonany został zakup Produktu
Promocyjnego, upoważniający do wzięcia udziału w Loterii...

A to checa emotka Ja dostalem w piatek serwis do domu (co prawda potluczony w polowie) a wyslalem paragon z lipca, bo kupowalem wtedy duzo i nie zauwazylem tego punktu emotka

to dostales serwis... a gdzie moj robot... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#2590901 Napisano: 21.08.2009 08:58:26 w Carrefour konkursy
madziamck napisał(a):

madziamck napisał(a):

szukam paragonu na zakup nivei za min 25zł, bo ja zrobiłam zakupy wczoraj i się okazało, że ten sklep (carrefour) nie bieże udziału w promocji, może ktoś poratować...
oczywiście za małą odpłatą albo inny gadżet... /pw - na pewno się dogadamy

mozesz zmienic to bieze, bo jak to widze (juz ktorys dzien z kolei) to mnie BIERZE emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#2589750 Napisano: 20.08.2009 04:09:58 w Carrefour konkursy
awe napisał(a):

mam problem przyszly mi dzis 2 przesylki z Warszawy z ul Smolnej za oplata 62 zl, czy mozliwe ze byly to wagi z Flory? wygralam dwie, czy ktos dostal dzis te wagi? i czy komus z Was tez kazali placic??? moze macie nr telefonu do streemline - organizatora konka? emotka emotka

pewnie jakis walniety listonosz lub dostarczyciel przesylki nie potrafi odroznic kwoty pobrania od deklarowanej wartosci. pewnie nic nie musisz placic... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#2589515 Napisano: 20.08.2009 02:03:40 w Carrefour konkursy
jolcia12 napisał(a):

a kiedy będą wyniki z powrotu do szkoły, tydzień temu mieli wybierać hasła... a kiedy my się dowiemy kto wygrał??

mysle, ze najwczesniej 1. wrzesnia, jak dzieci wrócą do szkoly, to wtedy beda mogli czyj powrót byl wart nagrody emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#2580680 Napisano: 16.08.2009 01:01:40 w Carrefour konkursy
sory, to juz nie strzegomska, mialo byc:graniczna Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#2580679 Napisano: 16.08.2009 01:01:16 w Carrefour konkursy
cudaczek121 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

dysia napisał(a):

visserarthur napisał(a):

dysia napisał(a):

dysia napisał(a):

mam pytanie odnośnie tego konkursu
czy cerrfour expres też bierze udział w tej loterii?
nie wiem gdzie mogę to sprawdzić?

http://www.carref...terie/zycie-ulatwia/

par 5
2. W Konkursie biorą udział wyłącznie Produkty zakupione w sieci sklepów Carrefour.

A sieć sklepów to również expresy carrfour

masz to w gazetce ekspresow, wiec pewnie biorą

nie dostaje gazetki

w regulaminie nie pisze o hipermarketach!!!!!!
tylko sieć sklepów carrfour.

to co, ze nie dostajesz, ale na stronie jest

No,w gazetce carrefour express w necie jest wzmianka o tym konku,ale jak pytałam wczoraj w Biurze Obsługi Klienta w Carrefour Express we Wrocku,to pani nic nie wiedziała o konkursie emotka

a myslicie, ze panie w punkcie obslugi maja w obowiazku cokolwiek na ten temat wiedziec (nawet, gdy jest niby napisane, ze info w punkcie obslugi). w gazetce info umieszcza sobie dana firma i panie niekoniecznie musza cokolwiek wiedziec, konkursow nie organizuje carrefour tylko unilever, p&g, henkel itp.

a co do wroclawia: masz carrefoura na hallera i na strzegomskiej to skocz do nich Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#2580446 Napisano: 16.08.2009 10:45:50 w Carrefour konkursy
dysia napisał(a):

visserarthur napisał(a):

dysia napisał(a):

dysia napisał(a):

mam pytanie odnośnie tego konkursu
czy cerrfour expres też bierze udział w tej loterii?
nie wiem gdzie mogę to sprawdzić?

http://www.carref...terie/zycie-ulatwia/

par 5
2. W Konkursie biorą udział wyłącznie Produkty zakupione w sieci sklepów Carrefour.

A sieć sklepów to również expresy carrfour

masz to w gazetce ekspresow, wiec pewnie biorą

nie dostaje gazetki

w regulaminie nie pisze o hipermarketach!!!!!!
tylko sieć sklepów carrfour.

to co, ze nie dostajesz, ale na stronie jest Wyświetl w wątku >>
0 0