Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#2445099 Napisano: 19.06.2009 08:07:33 w TESCO konkursy
kretafka napisał(a):

U mnie też sporo paragonów zostało :
z tesco :
4szt z 4.06
4szt z 5.06
4szt z 7.06
3szt z 8.06
6szt z 9.06
6szt z 12.06
6szt z 15.06
1szt z 16.06
8szt z 17.06

z reala:
2szt z 05.06
6szt z 12.06
2szt z 14.06

ooo to juz widze od kogo bede mial brakujace paragony z tesco, bo musze ich troche wyslac emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#2444114 Napisano: 19.06.2009 12:08:50 w TESCO konkursy
visserarthur napisał(a):

montezuma napisał(a):

Górska Natura - Carrefour - przed chwilą dowiedziałem się rzeczy następującej.
Na 100% dojdzie do kolejnej wysyłki smsów z list rezerwowych, gdyż druga tura nie zapełniła wszystkich miejsc 102 laureatów.
Rozstrzygnięcie regulaminowe - to 29 czerwca - ale ma to nastąpić w praktyce pod koniec przyszłego tygodnia.
2 szczęśliwców odbierze telefony - do pozostałej setki zostaną rozesłane smsy.

a jak mieli zapelnic skoro do dzisiaj wysyla sie smsy... ja jeszcze nie odeslalem, bo paragon mam w domu, a wracam dzis wieczorkiem dopiero

mialo byc: do dzisiaj wysyla sie paragony Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#2444095 Napisano: 19.06.2009 12:00:19 w TESCO konkursy
montezuma napisał(a):

Górska Natura - Carrefour - przed chwilą dowiedziałem się rzeczy następującej.
Na 100% dojdzie do kolejnej wysyłki smsów z list rezerwowych, gdyż druga tura nie zapełniła wszystkich miejsc 102 laureatów.
Rozstrzygnięcie regulaminowe - to 29 czerwca - ale ma to nastąpić w praktyce pod koniec przyszłego tygodnia.
2 szczęśliwców odbierze telefony - do pozostałej setki zostaną rozesłane smsy.

a jak mieli zapelnic skoro do dzisiaj wysyla sie smsy... ja jeszcze nie odeslalem, bo paragon mam w domu, a wracam dzis wieczorkiem dopiero Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#2443199 Napisano: 18.06.2009 10:44:52 w Paragony
szymen napisał(a):

visserarthur napisał(a):

a ja szukam info czy w pedigree moge wyslac paragon, na ktorym mam kupione dwa pedigree po 3 kg czy musialoby to byc nadwoch osobnych paragonach? kupilem oba na jednym i nie wiem...

Chyba moze byc
2.6. Nabycie jednego opakowania produktu objętego promocją o wadze 3 kg upoważnia do wysłania jednego zgłoszenia.
2.7. Nabycie jednego opakowania produktu promocyjnego o wadze 10 kg upoważnia do wysłania 3 zgłoszeń.
2.8. Każdy uczestnik ma prawo przesłać w czasie trwania loterii promocyjnej tyle zgłoszeń, ile razy spełni warunki uczestnictwa określone w pkt 2.2. oraz 2.6. i 2.7.
Wiec raczej chodzi o opakowania, a nie o paragony emotka

no tak, ale jest tez to:

6.3. Stosownie do postanowień pkt 6.2. Organizator upoważniony jest do żądania
przedstawienia tylu dowodów zakupu ilu uczestnik dokonał zgłoszeń, z
uwzględnieniem treści pkt. 2.7.. Nieokazanie na żądanie dowodu zakupu
spełniającego warunki z pkt 6.2. powoduje przepadek nagrody.

a w d... , baba mowila przez telefon (o ile dobrze pamietam), ze moze byc, wiec taki wysle, bo innego nie mam Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#2443192 Napisano: 18.06.2009 10:32:26 w Paragony
a ja szukam info czy w pedigree moge wyslac paragon, na ktorym mam kupione dwa pedigree po 3 kg czy musialoby to byc nadwoch osobnych paragonach? kupilem oba na jednym i nie wiem... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#2443175 Napisano: 18.06.2009 10:02:32 w TESCO konkursy
kretafka napisał(a):

A z realu pani z głównymi nagrodami raczej będzie dzwonić jutro, bo jak dzwoniła do mnie przed 19.00 to mówiła że już nie da rady dzisiaj

aaa czyli te 2 nieodebrane dzis po 17 to mogla byc agnieszka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#2443070 Napisano: 18.06.2009 09:06:48 w TESCO konkursy
aendrius1 napisał(a):

kretafka napisał(a):

montezuma napisał(a):

kretafka napisał(a):

ja dostałem aż 4 informacje z górskiej z list rezerwowych emotka

Już i tak jest pozamiatane - mam na myśli główne nagrody w Górskiej Naturze - dwie osoby, które wygrały auta pozytywnie zweryfikowały uprawnienia do wygranych (tzn. odesłały właściwą ilość paragonów).
...
Teraz pozostaje czekać na to aż zamkną trzeci etap wysyłek rezerwowych (dla przypomnienia - obecnie trwa drugi - odsyłanie paragonów do 19.06)... i dopiero wówczas nastąpi informowanie uczestników o wynikach.
...
Uzupełniając powyższe - żaden z 2 głównych laureatów nie został jeszcze powiadomiony - nastąpi to dopiero po zamknięciu listy wszystkich zwycięzców. Dziwne to trochę - ale to znaczy, że cały czas można mieć nadzieję na swifta emotka

no ciekawe ciekawe jak będzie z tymi głównymi emotka

wynika z tego ze dowiemy sie o wygranych dopiero z listów od Globmedia.

sądze, ze nie beda pisali listow do tych co wygrali bony (jeszcze niby ksero dowodu do bonu tak, jak jest to w regulaminie- smieszne jak dla mnie) Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#2442020 Napisano: 18.06.2009 02:07:50 w TESCO konkursy
a do mnie dzis pani agnieszka nie dzwonila... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#2440983 Napisano: 17.06.2009 09:31:40 w TESCO konkursy
aendrius1 napisał(a):

aendrius1 napisał(a):

kretafka napisał(a):

ja dostałem aż 4 informacje z górskiej z list rezerwowych emotka

tez dostałem 4 (2 x tesco i 2 x Carre)oczywiscie rezerwowe emotka

a czy ktos ma jakies informacje co z nagrodami głównymi z tych konków Górskiej Natury...zdaje sie ze było chyba 2 samochody i Vocher na 20 k???

jeszcze dluga droga do tego by informowali... tak z regulaminu wnioskuje... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#2440247 Napisano: 17.06.2009 04:23:52 w TESCO konkursy
visserarthur napisał(a):

alkadia napisał(a):

ziolko napisał(a):

alkadia napisał(a):

róznie bywa - wczoraj Pani dzwoniła z rezerwową z 12 - nie do mnie - ale do kogoś się szczęscie uśmiechnęło! i dobrze! emotka

mówisz o bonach tesco?

tak
tak że trzymajcie paragony lepiej...

ta... do jutra, gora do piatku...

no tak, jest jeszcze opcja, ze ktos paragonu nie odesle... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#2440244 Napisano: 17.06.2009 04:21:53 w TESCO konkursy
alkadia napisał(a):

ziolko napisał(a):

alkadia napisał(a):

róznie bywa - wczoraj Pani dzwoniła z rezerwową z 12 - nie do mnie - ale do kogoś się szczęscie uśmiechnęło! i dobrze! emotka

mówisz o bonach tesco?

tak
tak że trzymajcie paragony lepiej...

ta... do jutra, gora do piatku... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#2439944 Napisano: 17.06.2009 01:52:22 w TESCO konkursy
janiek napisał(a):

wysłałem 40smsów z jakim skutkiem jutro się okaze

ogolnie 40 czy dzis? bo jesli dzis to mam nadzieje, ze masz 40 paragonow... ostatnio do mnie pani dzwonila z rezerwy, bo osoba, do ktorej dzwonilachwile wczesniej szczerze przyznala, ze nie ma 15 paragonow (a jak to pani skomentowala, widzac pewnie co sie dzieje na tym forum: pewnie nie miala az tylu znajomych zeby sobie zalatwic 15 paragonow)- co racja to racja... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#2439856 Napisano: 17.06.2009 01:06:15 w TESCO konkursy
no a jutro szanse wieksze, bo 2 losowanka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#2438229 Napisano: 16.06.2009 06:58:59 w TESCO konkursy
kretafka napisał(a):

heheh no ja już ją na kawę i ptasie mleczko zapraszałem ale powiedziała że za daleko i pewnie i tak rodzina mi zje w między czasie emotka

nie no propozycja zes zajechal... emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#2438218 Napisano: 16.06.2009 06:51:21 w TESCO konkursy
szymen napisał(a):

visserarthur napisał(a):

kretafka napisał(a):

trojan napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

elhad napisał(a):

benon69 napisał(a):

kupie paragon z15 czerwca z tesco na Bonbowe zakupy

mam taki

to się ciesz ze masz i czekaj na rezerwę emotka emotka

ale ostaniego dnia jest losowanie ze wszytskich dni wiec moze wygrac w tym losowaniu emotka

o mnie pani z Impresariatu też dzisiaj zapomniała emotka

a o mnie tylko raz pamietala- tez biedniej niz zwykle... na szczescie juz niedlugo latanie do tesco sie konczy... ufff

ale komentarz Pan i Pana rodzina powinniscie witac mnie bardziej entuzjastycznie pobil wszystkie dotychczasowe emotka emotka emotka emotka

Mi zaczela nawijac, ze mam beznadziejna muzyczke na przy polaczeniu (granie na czekanie w plusie). Dopiero po minucie mi powiedziala ze wygralem emotka

hehe, niezla jest. mozna by tu ksiazke napisac na temat tych jej tekstow: przyklad 2: mogl mi Pan zaoszczedzic lamania jezyka- taki tekst padl po tym, gdy brat podal jej imie i nazwisko, a ona chwile wczesniej literowala slowo: karlsbad (chodzilo o to, ze brat mial niby znac ten adres na pamiec... moze ja bym znal, ale on nie znal i poprosil, bo chcial zapisac) Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#2437880 Napisano: 16.06.2009 04:08:37 w TESCO konkursy
pistacja9 napisał(a):

Czy dzwonili już do kogoś z reala z Gillette? Według regulaminu mają czas do jutra.

do 19.06 chyba Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#2437875 Napisano: 16.06.2009 04:05:29 w TESCO konkursy
kretafka napisał(a):

trojan napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

elhad napisał(a):

benon69 napisał(a):

kupie paragon z15 czerwca z tesco na Bonbowe zakupy

mam taki

to się ciesz ze masz i czekaj na rezerwę emotka emotka

ale ostaniego dnia jest losowanie ze wszytskich dni wiec moze wygrac w tym losowaniu emotka

o mnie pani z Impresariatu też dzisiaj zapomniała emotka

a o mnie tylko raz pamietala- tez biedniej niz zwykle... na szczescie juz niedlugo latanie do tesco sie konczy... ufff

ale komentarz Pan i Pana rodzina powinniscie witac mnie bardziej entuzjastycznie pobil wszystkie dotychczasowe emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#2436590 Napisano: 15.06.2009 09:42:52 w TESCO konkursy
kretafka napisał(a):

trojan napisał(a):

79magda napisał(a):

czy dzwonili juz z bonbowych? nikt sie nie chwali... emotka

tak juz dzwonili dzisiaj

heheh emotka piona emotka mnie jak kasjerki w tesco widzą to od razu tabliczkę kasa zamknięta wystawiają emotka

mnie co prawda nie kojarza az tak bardzo, bo tesco odwiedzam codziennie inne prawie, ale raz sie trafila babcie, ktorej cos sie nie podobalo, ze na osobnych paragonach to jej zrobilem wyklad na jakim stanowisku Pani jest tu zatrudniona? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#2432550 Napisano: 12.06.2009 08:13:37 w TESCO konkursy
magdalenka26 napisał(a):

mam paragon z 10-tego z bonbonowych zakupów emotka jak komus potrzebny PW

potrzebowalbym 2... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#2432332 Napisano: 12.06.2009 06:06:25 w Paragony
visserarthur napisał(a):

szukam dwoch paragonow z krafta z 10.06

z tesco