Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#7304619 Napisano: 09.10.2025 22:19:45 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
MDL napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Czy Smolar wysylal już nagrody z loterii Lipton w Intermarche?

Mam nadane coś w DPD od Smolara, myślę, że to bon z tej loterii emotka  
Czy ktoś jeszcze nie dostał bonu z nałęczowianki z biedronki? Ja niestety nie mam, a był sms o pozytywnej weryfikacji i przesłaniu nagrody do 02.10.2025 emotka

Bon do Intermarche dotarł do mnie już wczoraj. Wyświetl w wątku >>
1 MDL 0

visserarthur

#7303879 Napisano: 07.10.2025 15:36:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

chcę wysłac na Balcerzak i pokazuje się komunikt że kod niepoprawny a jest dobry na 10000%
miał ktos już taką sytuację?

Nie zgłosiłaś go wcześniej…? Napisz do nich. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7303366 Napisano: 05.10.2025 22:57:41 w Kupię...
Kupię dwa bilety na Katy Perry za 800 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7303230 Napisano: 05.10.2025 00:12:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stalowiak1979 napisał(a):

Konkurs "Wakacje z Pepsi" Stacje ORLEN, etapy  czy z tego konkursu przychodziło potwierdzenie na mail?

Jeśli to coś pomoże to na portalu Joy, w zakładce mój profil, masz akcje, w których wziąłeś udział... Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

visserarthur

#7302130 Napisano: 30.09.2025 23:15:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
M_M napisał(a):

monikar napisał(a):

lemiska napisał(a):

Gdzie kupowaliscie jogurt bakoma? Kupilam w stokrotce i w careffourze i na paragonie tylko jest napisane “jogurt naturalny”… ale z drugiej strony nie znalazlam nic w regulaminie ze musi byc napisane bakoma 😄

Kupiłam w Kauflandzie mały i taki sam opis emotka

W Kaufie poprosiłam o napisanie z tyłu paragonu że to bakoma. Kierowniczka na mnie naskoczyla, że to niezgodne z ich procedurami i mam to do centrali zgłosić 🤨

Trzeba było zapytać, co to za procedury...? Ja co prawda dawno o pieczątkę nie prosiłem, ale akurat w Kaufie nie robili problemów. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7301966 Napisano: 30.09.2025 15:32:20 w Kupię...
Kupię w okazyjnej cenie voucher z Lipton do 4 F ważny do dziś. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7300046 Napisano: 24.09.2025 16:00:37 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Ktoś czeka jeszcze na kartę podarunkową Allegro z ogólnopolskiego Żywca? Czekam jeszcze na 500 zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7299205 Napisano: 22.09.2025 16:24:19 w Informują
Informują z Loteria "Wygrywaj z Lipton w Intermarche"

Rodzaj powiadomienia: sms
Dodatkowe informacje:
Uściślam wpis poprzedniczki, bo i we mnie wzbudził on konsternację- jest to rezerwa Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7298898 Napisano: 21.09.2025 00:47:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stokrotka238 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Zubusia napisał(a):

[quote=1zł i 2zł
katee14]Zapytam z ciekawości czy w aplikacji Rosman komuś udało się wygrać coś więcej niż 1zl?. Ja od paru dni mam tylko tyle.

mi raz dwa złote ale od tego czasu wygrywam nic.

Dla mnie nagrody dzienne w tym konkursie to żenada. Wstydziliby sięemotka Ogólna pula 4 miliony jest dość imponująca… Zamysł był zapewne, by w zasadzie każdy wygrał i miał pozytywne skojarzenie z Rossmann(em). Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7298718 Napisano: 19.09.2025 23:03:45 w Smolar
Ala877 napisał(a):

Czy zdarzyło się wam ze kupiliście produkt tańszy o np 1 zl niż wymagał konkurs i Smolar uznał paragon?

Nie kombinuj, skoro masz "zły" paragon, chyba, że już wygrałaś, to wyślij- już i tak nie masz nic do stracenia... Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7298693 Napisano: 19.09.2025 19:39:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ania1111 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

ania1111 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Agnes napisał(a):

Czy w Netto zrealizowali Wam bony z konkursu "Wszystkie smaki Azji"? Mi dziś odmówili. Oni takich nie realizują. I trzeba było zapłacić 200 zl gotówką... niech ich szlag.

o kurcze ja swojego jeszcze nie realizowałam ale chyba jak kiedyś wygrałam do netto to wygladał tak samo i przeszedł bez problemu

Netto i Intermarche mają wspólnego właściciela

To chyba jakieś przekłamanie AI... Wiem, że razem się połączyć chcieli w celach zakupowych, ale właścicielsko nie... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7298690 Napisano: 19.09.2025 19:33:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as32572 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

ania1111 napisał(a):

Agnes napisał(a):

Czy w Netto zrealizowali Wam bony z konkursu "Wszystkie smaki Azji"? Mi dziś odmówili. Oni takich nie realizują. I trzeba było zapłacić 200 zl gotówką... niech ich szlag.

o kurcze ja swojego jeszcze nie realizowałam ale chyba jak kiedyś wygrałam do netto to wygladał tak samo i przeszedł bez problemu

Jak wrócę do domu to od razu nasmaruję do centrali. Gdyby nie te bony to zrobiłabym zakupy w innym sklepie 😑

Netto należy do grupy Muszkieterów. Tak samo w Intermarche robią problemy z ich bonami. Bo to potem trzeba to rozliczać.  Ja ostatnio zgłosiłam i do agencji od konkursu i do centrali. Zrobiłam tak dużą aferę, że nawet mi dali dodatkowe bony na przeproszenie. Walcz i się nie poddawaj emotka

Od kiedy Netto ma coś wspólnego z Intermarche?
W życiu bym się nie dał spławić. Bon pochodzi z legalnego źródła, mają mi go przyjąć. Jak mają problem, niech wyjaśniają z kierownikiem regionalnym, lub z kimś jeszcze wyżej.

Najlepiej było im te zakupy zostawić na kasie i wyjść, może by jednak znaleźli rozwiązanie jakby musieli cofać całą transakcje.
U mnie stały problem w Lidlu jest z akceptacją ich kart i też raz babka coś namieszała, że w końcu wyszło że paragon jej się wydrukował jako zapłacony gotówką i ona chce gotówkę w związku z tym. Kierownik musiał to odkręcać,ale to już ich problem jak są wiecznie nie przeszkoleni.

O, i tu mi przypominasz sytuację z Żabki sprzed dwóch miesięcy, o której opowiadał mi brat. Wchodzi do sklepu, za kasą widzi stoi jakiś zblazowany koleś, ubrany jakoś tak jak nie do pracy w sklepie, od razu przyszło mu do głowy, że pewnie ajent, który stoi tam za karę, bo pracownik mu powiedział, że nie przyjdzie, albo rzucił robotę, a Żabkę trzeba otworzyć, bo będzie kara... Wziął zakupy, chciał zapłacić kodami QR z Żywca, a on wzruszał tylko ramionami i mówił, że nie wchodzi, mówi, że trzeba nacisnąć przed każdym skanowanym bonem przycisk bon (czy jakoś tak), a ten dalej swoje, no więc brat, że w takim razie nie bierze zakupów i zaczął wychodzić, a ten facet do niego: a kto ma to odnieść, a brat na to: no pan nie potrafi przyjąć płatności, więc pan. Facet na to: pan jest bezczelny. Brat mu na to: Byłoby tak, gdybym ze swojej winy nie mógł zapłacić, np. nie miałbym pieniędzy, ale w takiej sytuacji sam odniósłbym produkty, a że to pan nie potrafi przyjąć płatności, to pan odnosi. Facet się zagotował- obraza majestatu, pan "właściciel" nie będzie po nikim odnosił towaru. Poszliśmy na drugą stronę ulicy, kupiliśmy te same rzeczy, płatność tymi bonami- wszystko było ok. Można. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7298665 Napisano: 19.09.2025 18:01:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ania1111 napisał(a):

Agnes napisał(a):

Jak wrócę do domu to od razu nasmaruję do centrali. Gdyby nie te bony to zrobiłabym zakupy w innym sklepie 😑

Netto należy do grupy Muszkieterów. Tak samo w Intermarche robią problemy z ich bonami. Bo to potem trzeba to rozliczać.  Ja ostatnio zgłosiłam i do agencji od konkursu i do centrali. Zrobiłam tak dużą aferę, że nawet mi dali dodatkowe bony na przeproszenie. Walcz i się nie poddawaj emotka

Od kiedy Netto ma coś wspólnego z Intermarche?
W życiu bym się nie dał spławić. Bon pochodzi z legalnego źródła, mają mi go przyjąć. Jak mają problem, niech wyjaśniają z kierownikiem regionalnym, lub z kimś jeszcze wyżej. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7297256 Napisano: 15.09.2025 00:24:00 w co chcielibyście wygrać?
Mam gdzie mieszkać, coś tam nad morzem też jest, więc domek z Almette byłby miłym zakończeniem i już nic więcej nie chcę od „konkursów”. Można iść na wczesną emeryturę 😀 Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7297223 Napisano: 14.09.2025 21:06:25 w Żabka
synk napisał(a):

to jeszcze jedno pytanie dla znawców żabki:
Jeśli jest jakieś wyzwanie - i towary do tego wyzwania są dostępne za żabsy, to jeśli takowe wezmę - dostanę kody?

Kiedyś tak było, jak za produkt drukował się normalnie paragon... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7297181 Napisano: 14.09.2025 18:10:31 w Opisy z paragonów
fan-mandaryny napisał(a):

Czy z Lidla Lipton Zestaw Herbat 2x7,99 kupiony 12.09 to czarna herbata w piramidkach. Była informacja przy asortymencie w sklepie i w gazetce. Jak macie piramidki opisane? Tez ma ktoś czarną herbate i taki opis jak ja?
Kolejna sprawa: Kinder Joy - to jajko czekoladowe z niespodzianką. Czy to tez na loterie Kinder? Wydaje mi się, ze nie.

Joy nie, tylko niespodzianka. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7297151 Napisano: 14.09.2025 15:47:40 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
snowflake napisał(a):

samuraj napisał(a):

🐞

Dzięki za podpowiedź 
makra napisał(a):

Ja w biedrze

Dzięki 
nitka310 napisał(a):

W mojej Biedronce jest tego pełno,
Jeśli to coś pomoże to kody kreskowe
7622202262463
5906747312107

No i d...., byłam w 3 i nie ma ani jednej sztuki tych z kodami emotka  
A co najlepsze - ten pierwszy kod kreskowych znalazłam ale na zwykłej, mlecznej, bez grafiki konkursowej emotka

Yyyy, eeee, hmmm, przecież do loterii nikt nie zmienia kodów… Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7297001 Napisano: 13.09.2025 18:53:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rainbowdash napisał(a):

Ale szybko się Bolesławiec wyczerpał…

Uśmiechnąłem się, jak w ubiegłą sobotę wyskoczyła mi reklama w internecie o tej akcji, a we wtorek widziałem reklamę w tv, a to w sobotę właśnie skończyły się ostatnie nagrody (talerze). Chyba, że dorzucą jakąś pulę, bo tak bez „sensu”, że reklamują akcję, której „nie ma”. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7296962 Napisano: 13.09.2025 14:41:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
visserarthur napisał(a):nanajka81 napisał(a):Media Expert! Jak to możliwe że niektórzy wygrywają po kilka razy a niektórzy nic??Jak się komuś chciało, pozakładał sobie kilka kont (ps: nie jestem w temacie, czy ktoś wygrywa po kilka razy).Wygrałam 3 x wszystko na te same dane. Nagrody są w tych samych godzinach. Nie, nie podam o której wygrywam

Sorry, ale się trochę uśmiałem, bo skoro  w tych samych, to dlaczego tylko trzy 😀 Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7296957 Napisano: 13.09.2025 14:21:41 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nanajka81 napisał(a):

Media Expert! Jak to możliwe że niektórzy wygrywają po kilka razy a niektórzy nic??

Jak się komuś chciało, pozakładał sobie kilka kont (ps: nie jestem w temacie, czy ktoś wygrywa po kilka razy). Wyświetl w wątku >>
0 0