Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#7239294 Napisano: 06.02.2025 23:22:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pewnie można sobie też za pomocą generatora kodów kreskowych z internetu to zrobić. Akurat Biedronki jeszcze nie mam, ale z Kauflandem tak zrobiłem. Np. tu: https://www.pwsk.pl/generator-kodow-kreskowych/ Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7239292 Napisano: 06.02.2025 23:16:04 w SZUKAM....
aniolka2310 napisał(a):

Czy do zakupów zrobionych w aplikacji Rossmann dodają paragon papierowy do paczki czy wysyłają fakturę na mail?

Jak to paczka z konkretnego sklepu, to wrzucają paragon… Jeśli wysyłka, to nie wiem, ale pewnie też… Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7236835 Napisano: 23.01.2025 12:48:06 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
baxter napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

martunik3 napisał(a):

Praliny Lindt DPD

co jest w zestawie?

Bylo wczesniej info na @?odbior z podpisem?

Odbiór bez podpisu, nawet Smartwachy/ ów nie trzeba podpisywać. W zestawie jest to, co w Regulaminie- 3 smaki pralin 200 g: te czerwone, złote i truskawkowe. Wyświetl w wątku >>
1 baxter 0

visserarthur

#7236703 Napisano: 22.01.2025 15:15:15 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
FBsebastian3 napisał(a):

wiesia30 napisał(a):

rufus napisał(a):

Justintime napisał(a):

Lindor słodycze wygrana 07.11. Czy ktos jeszcze czeka?

Tak

Tak

Tak

Gotowe do nadania w aplikacji dpd, więc już niedługo, tym bardziej, że do końca stycznia mają czas. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7235926 Napisano: 18.01.2025 23:56:59 w Wkurza mnie...
stokrotka238 napisał(a):

Wkurza mnie, że wczoraj złamałam Dysona za ponad 2,5tys 😪 Wychodzi na to, że nawet do odkurzania się nie nadaje.emotka Wprawdzie ten chiński badziew jest na gwarancji, ale wątpię by uznali...
Poza tym wkurza mnie, mąż, że wydaje kasę na pierdoły, a aktualnie nie mamy oboje pracy 🥺 Przydałoby się wygrać coś cennego, a tu też tylko drobiazgi wpadają...

Spróbuj, wymyślając jakąś historię, bo pamiętam, że uznali "mi" kiedyś reklamację po terminie na końcówkę, uzasadniając, że zadowolenie klienta najważniejsze itp. bzdety. Chyba wiedzą, co sprzedają, z jaką przebitką, więc wolą sobie opinii nie psuć... Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7235818 Napisano: 17.01.2025 22:10:20 w Wkurza mnie...
Ja mam od niedawna na jednym adresie takiego wścibskiego i zazdrosnego kuriera. Ostatnio dzwoni, że ma paczkę, ale mnie nie było, więc powiedziałem, żeby następnego dnia przywiózł. Tego "następnego dnia" widziałem, że stoi jego auto, więc podszedłem po paczkę, a on mi mówi, że mu jej nie dali, to go podszedłem (wiedząc jaki to typ) i mówię: a to zaraz zadzwonię do znajomej, bo pracuje na bazie. To zaczął już inaczej gadać, że pewnie coś pokręcił i zapomniał ją wziąć, także tym bardziej się utwierdziłem, że złośliwie jej nie wziął... A paczkę sam sobie na bazie odebrałem, bo i tak jechałem w tamtym kierunku. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7235816 Napisano: 17.01.2025 21:51:18 w Wkurza mnie...
samdej napisał(a):

visserarthur napisał(a):

ziolko napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Nie rozumiem OLX.
Założyłam sobie konto 15.01.25 wieczorem. Już ok 7 rano 16.01.25 dostałam maila ,że moje konto jest zalokowane bo jest oszustwem WTF.
Chciałam tam wystawić poprzedni odkurzacz i może jeszcze coś.
Nawet nie dodałam ogłoszenia ani też nic nie kupowałam kompletne zero akcji.
Dziś mi odblokowali po napisaniu im , tak bardzo miło bez sarkazmu o co chodzi.
Aż się boje teraz coś tam wystawić bo nie rozumiem ich polityki.
Nigdy wcześniej nie miałam tam konta ani nic nie przeskrobałam bo niby jak.
Wszystko mnie już wkurza chyba nie rozumiem już netu i platform.
A już dodatek w uzasadnieniu ,że można iść z nimi na drogę sądową jak się nie zgadzam obudził we mnie uśpione demony.

Zanim zaczniesz coś tam wystawiać, to  najpierw poczytaj o tym, jakie sposoby mają oszuści, żebyś później nie narzekała, że wyczyścili Ci konto bankowe, bo kliknęłaś na rzekome potwierdzenie wpłaty. 
Polecam grupy w tym temacie
https://www.faceb...ups/723748045240403/
https://www.faceb...ups/394012267617440/
https://www.faceb...oups/129637791061658

Zasady bezpieczeństwa na olx https://www.olx.pl/bezpieczenstwo/
Nie zgadzaj się na żadne wpłaty poza portalem.

A dlaczego nie poza portalem? Jak zrobi przelew na konto, to chyba ok?

Ok, pod warunkiem, że przelew zrobi osoba, której Ty coś sprzedajesz, a nie ktoś inny, której tamta osoba "sprzedała" Twój towar podając Twoje konto do przelewu. Dla Ciebie niby wszystko ok, wyślesz towar osobie, której sprzedałeś, a po roku-dwóch, jak przyjdzie Ci wezwanie do sądu to okaże się, że przelew zrobiła Ci nie ta osoba, której Ty sprzedawałeś.

A, dlatego ja zawsze proszę o zweryfikowanie przez osobę, z którą piszę, od kogo przyszedł przelew, a jeśli przelew ma być od kogoś innego, w tytule ma wpisać dane osoby... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7235800 Napisano: 17.01.2025 20:22:21 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Nie rozumiem OLX.
Założyłam sobie konto 15.01.25 wieczorem. Już ok 7 rano 16.01.25 dostałam maila ,że moje konto jest zalokowane bo jest oszustwem WTF.
Chciałam tam wystawić poprzedni odkurzacz i może jeszcze coś.
Nawet nie dodałam ogłoszenia ani też nic nie kupowałam kompletne zero akcji.
Dziś mi odblokowali po napisaniu im , tak bardzo miło bez sarkazmu o co chodzi.
Aż się boje teraz coś tam wystawić bo nie rozumiem ich polityki.
Nigdy wcześniej nie miałam tam konta ani nic nie przeskrobałam bo niby jak.
Wszystko mnie już wkurza chyba nie rozumiem już netu i platform.
A już dodatek w uzasadnieniu ,że można iść z nimi na drogę sądową jak się nie zgadzam obudził we mnie uśpione demony.

Zanim zaczniesz coś tam wystawiać, to  najpierw poczytaj o tym, jakie sposoby mają oszuści, żebyś później nie narzekała, że wyczyścili Ci konto bankowe, bo kliknęłaś na rzekome potwierdzenie wpłaty. 
Polecam grupy w tym temacie
https://www.faceb...ups/723748045240403/
https://www.faceb...ups/394012267617440/
https://www.faceb...oups/129637791061658

Zasady bezpieczeństwa na olx https://www.olx.pl/bezpieczenstwo/
Nie zgadzaj się na żadne wpłaty poza portalem.

A dlaczego nie poza portalem? Jak zrobi przelew na konto, to chyba ok? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7235200 Napisano: 15.01.2025 15:49:09 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
koniczynka123 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Nie mogłabyś dostać ekwiwalentu, gdybyś sobie tak zażyczyła w "normalnych warunkach", ale skoro działają już poza regulaminem, to możesz mieć takie roszczenie. Mieć możesz, a co oni zrobią, to inna sprawa.

Jestem tego samego zdania emotka  - próbowałabym, mając taki "problem" emotka

Też jestem tego zdania, że zapytać nie szkodzi. Ja sądziłam się z organizatorem, przed samą rozprawą chciał dać zamiennik wart 1/3 nagrody emotka odmówiłam. Rozprawę (wartą sporo kasy) wygrałam, a nagrody choć minęło tyle lat nie dostałam. Komornik stwierdził, że nie ma z czego ściągnąć emotka Organizatorzy wiedzą, że nic nie wskóramy robią co chcą emotka

Jak w agencji nie ma z czego… Chyba, że upadła… Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7235199 Napisano: 15.01.2025 15:47:53 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
Bo to zależy o jakich latach mówicie- jak w czasie wirusa, to np. na Toyotę się długo czekało, ale
sami mówili, że nawet rok… Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7235154 Napisano: 15.01.2025 14:03:50 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
Nie mogłabyś dostać ekwiwalentu, gdybyś sobie tak zażyczyła w "normalnych warunkach", ale skoro działają już poza regulaminem, to możesz mieć takie roszczenie. Mieć możesz, a co oni zrobią, to inna sprawa. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7235139 Napisano: 15.01.2025 13:29:37 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
majka1141 napisał(a):

Może ktoś z Was miał podobny przypadek?
Wygrałam auto w Albedo, które miało być wydane w styczniu.
Dzisiaj dostała maila z informacją, że dealer auta nie ma i szacuje że będzie pod koniec kwietnia, więc Albedo zakłada , że wydanie nagrody będzie w maju.
I taka retoryka w piśmie podpisanym przez Zarząd szacują i zakładają czyli żadnej pewności, że to ostateczny termin wydania auta.
Jako zadośćuczynienie dają kartę podarunkową na 1000 zł.
Czy ktoś miał może podobny problem?
Można coś w tej kwestii zrobić?
Poradźcie
Dzięki

Nie miałem takiego przypadku- auta zawsze były na czas, ale jak wolisz kasę, to im napisz, żeby wypłacili ekwiwalent. Jak odpiszą, że nagrodą było auto, to im odpisz, że działacie już poza regulaminem (niedotrzymanie terminu), więc roszczenie również takie może być. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7235005 Napisano: 14.01.2025 23:59:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
peciepecie napisał(a):

8igora9 napisał(a):

peciepecie napisał(a):

8igora9 napisał(a):

peciepecie napisał(a):

Miał ktoś problemy z wygraną w M&Ms kartą na 500zł do biedronki? Próbowałam nią dzisiaj pierwszy raz zapłacić za zakupy i cały czas wyskakuje błąd: niepoprawny numer karty, czy coś takiego emotka   Je trzeba było jakoś aktywować, czy coś? emotka

Z tej karty się nie wpisuje numerów, tak jak z e-kodow, tylko po prostu przeciąga ją przez terminal.

Czyli, jak będe płacic to przy wyborze formy płatnosci mam nie wybierać bonu, tylko kartę płatniczą i przyłożyć do terminala? Wybierałam normalnie bon płatniczy i skanowałam kod kreskowy.

Nie przyłożyć dotykowo, tylko przeciągnąć z boku terminala.  Tylko nie pamiętam na 100%, czy wybierało się płatność kartą płatniczą. 🤔

Ok, będę próbować. Dziękuję za pomoc! emotka

Tak, wybierasz kartę płatniczą i przeciągasz paskiem magnetycznym z prawej strony terminala- tam jest taka wąska szczelina. Kasa coś tam gada, chyba, żeby jakiś pin podać, ale zignoruj to- po chwili po prostu drukuje się paragon. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7234889 Napisano: 14.01.2025 16:07:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dzięki panowie 😃 Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7234869 Napisano: 14.01.2025 15:27:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy na klub.winiary.pl też macie taki problem, że jak klikacie "sprawdź", to nic się nie dzieje, tylko dopiero po odświeżeniu jest info, że wygrana/ brak wygranej? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7234145 Napisano: 10.01.2025 20:39:11 w Wkurza mnie...
bezaczek7 napisał(a):

Decyzja ubezpieczyciela sprawcy. Samochód 1,5 miesiąca stoi unieruchomiony i dostałam info, że nie mogę doprowadzić go do stanu sprzed szkody, no bo lokalny mechanik dał wycenę samej robocizny, która owszem, musi być zrobiona, ale części wymieniać nie trzeba. Mój salon twierdzi inaczej. Podpowiedzcie gdzie uderzyć, rzecznik praw konsumenta? Do radcy prawnego, żeby wystosować jakieś odwołanie od decyzji? Jeżdżenie autem zastępczym tyle czasu spoko, ale żeby jeszcze i kosztem za nie mnie nie obarczyli do tego albo żeby to nie musiało pójść z mojego ubezpieczenia, no bo z jakiej racji... emotka

Spróbuj u Rzecznika Finansowego. Wyświetl w wątku >>
1 bezaczek7 0

visserarthur

#7233724 Napisano: 08.01.2025 23:38:11 w Smolar
@gnieszk@ napisał(a):

gocha542 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

gocha542 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

isiulka napisał(a):

Wytłumaczy mi ktoś jak to możliwe ze jest tak duża rezerwa z żabki 8000? Czyżby tyle osób nie dopełniło formalności?

Ktoś kupił piwo z aplikacją. Otrzymał zwycięski los (bramki były związane z czasem zakupu), a go nie "otworzył" to nagrody trafiały do puli rezerwowej. Mogły to być osoby nawet nie świadome trwającej loterii.

Ja sama miałam nieprzyznane 4 losy i pisanie nic nie dało.

Ja nie o tym piszę. Rezerwa związana jest z losami wygranymi (bramka dotyczyła czasu zakupu), które były u kogoś w aplikacji, ale nie zostały "otworzone" . Np. ktoś kupił piwka, zeskanował aplikację, ale nie miał pojęcia o loterii. Nie wiem jak to działało w przypadku losów, które w ogóle się nie pojawiły

Tylko,że w tych czterech też mogła być wygrana 😊 pewnie było sporo niewydanych losów

Teoretycznie wygrana mogła być przypisana do czasu, w którym dokonano zakupu. Jednak nie wiem czy w sytuacji jeśli los się nie pojawił to nie "przechodziła" ona po prostu na kolejny zakup tak jakby tego wcześniejszego zakupu nie było. Pytanie czy oni taki zakup w ogóle "widzieli" skoro los nie został przyznany.

Mogło być tak, że nie było tyle zakupów dziennie (nie chodzi mi o 8, czyli tyle, ile nagród). Nie było bramek. Smolar określił sobie, że wygrywają np. zgłoszenia 1, 11, 111, 1111, …, ale skoro zakupy zostały zrobione tylko np. 1000 razy, przyznano 1000 losów, to pięć nagród z tego dnia było niewydanych i tak razy kilka dni… Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7233559 Napisano: 08.01.2025 15:23:46 w Smolar
Uważam, że Smolar za bardzo się panoszy w regulaminach- chcą być ponad polskie prawo. Nikt wam nie zabroni płacić bonem, a poprzez samodzielną zapłatę rozumieć należy, że sam masz zapłacić swoją gotówką/ swoją kartą, tylko, że to też jest o kant d… Ja sobie gram, po „swojemu”. Jak się kiedyś czepią o coś, to do sądu i już. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7233549 Napisano: 08.01.2025 15:14:21 w Informują
Idzie rezerwa (wydanie niewydanych) z Hardcore party… Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7233522 Napisano: 08.01.2025 14:17:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Toście sobie pogadali… Wyświetl w wątku >>
1 sambolera 0