Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#7296830 Napisano: 12.09.2025 18:30:48 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
fan-mandaryny napisał(a):

rainbowdash napisał(a):

stalowiak1979 napisał(a):

Jajko Kinder gdzie najtaniej kupie?

Stałe ceny około 5,50 niestety emotka  w Żabce nawet 6,50

W stokrotce, za 30 płatków uzbieranych w aplikacji zapłacisz za Jajko Kinder Niespodziankę 99 groszy.

W Biedrze 3,99, ale przy zakupie 2... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7296747 Napisano: 12.09.2025 14:17:07 w Żabka
Ach ta Żabka... Niby nie powinna zaskakiwać, ale dziś mi odpowiedzieli, że nie naliczył mi się rabat 5 zł, przy zakupach za 40 zł, bo kupiłem piwo... Tyle, że piwo nie jest wyłączone. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7295860 Napisano: 09.09.2025 22:25:32 w Żabka
zebry napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

cleo25 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

A tam trzeba pocztą? Ja nie odsyłałam, ale może to ta wyższa nagroda.

Odsyłać trzeba chyba na wyższe nagrody, 50k i 100k.
A w tym formularzu zwycięzcy wpisuje się kod wygranej, prawda? Mimo, ze pod spodem jest "numer dowodu zakupu".

Ja wpisywalam kod

Ja wpisywałam KOD

A dostaliście pozytywną weryfikację?

Tak szybko to oni nie weryfikują, ale sugestia, że wpisanie kodu, skoro jest napisane "podaj zwycięski kod nagrody" jest błędem, to daleko idąca insynuacja... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7294798 Napisano: 06.09.2025 19:42:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agnesita napisał(a):

taak napisał(a):

stalowiak1979 napisał(a):

Gdzie kupujecie te promocyjne czekolady do konkursu Milki?

Ciastka są w Biedronce, a znalazł ktoś czekolady?

Też w biedronce, ale trzeba przeglądać bo zaczęli kłaść niepromocyjnie przed promocyjne przynajmniej u mnie

Nic dziwnego. Pewnie krótsza data ważności jest na przodzie. Wyświetl w wątku >>
1 agnesita 0

visserarthur

#7294188 Napisano: 04.09.2025 17:01:11 w Smolar
koniczynka123 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

kalmia86 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

kalmia86 napisał(a):

rufus napisał(a):

rudzixon napisał(a):

samuraj napisał(a):

Smolarku czekam na telefon z tygodniową z żabki emotka 🫡

Biorę krzesełko i siadam obok Ciebie emotka

To ja sie poloze zeby nie pasc z wrazenia. emotka

ja już leże z telefonem w dłoni i czekam. Odrzucam wszystkich znajomych i rodzinę by nie blokowali linii

To odpalamy emotka   https://www.youtu.../watch?v=KGPwSRWwVQI

no i nie ja. Ale nr laureta rezerwowowego różni się tylko jedną cyfrą z moim nr! Normalnie zawał

Jakby Ci to powiedzieć… Na jednym z filmików Smolara mój numer paragonu był jako rezerwa z numerem telefonu różniącym się jedną cyfrą. Sprawdzałem, sprawdzałem mój numer paragonu z tym pomylonym numerem telefonu, aż któregoś razu wyskoczył komunikat, że jestem tym „prawowitym” rezerwowym- dokumenty wysłałem, nagroda dotarła. Do dziś nie wiem, czy to specjalnie tak robią… Bo ja trzy razy sprawdzam zgłoszenie przez wysłaniem…

Dawno tez o tym pisałam, miałam główną ale numer paragonu różnił się 1 cyfrą. Odesłałam ten co miałam(robię fotki zgłoszeń) i nagroda dotarła. Może chcą wyeliminować podrabiaczy paragonów. W sumie dobrze ale też o mało zawału nie dostałam, że cyfry się nie zgadzają   emotka

Numer paragonu to jeszcze, ale mnie, przez ten zły numer, w ogóle nie poinformowali. Gdybym nie sprawdził nagroda by przepadła… Po tym, co napisałaś, utwierdziłaś mnie, że moje trzykrotne sprawdzanie nie było błędne. Nagroda 20 tysi. Chamstwo!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7294096 Napisano: 04.09.2025 14:54:26 w Smolar
laureat napisał(a):

Mam pytanie, czy jak odsyłacie paragon do Smolara kurierem i zamawianie kuriera przez internet, to co podajecie w rubryce e-mail i tel odbiorcy? Można podać te ich dane kontaktowe z ich strony? Czy taka przesyłka dojdzie? Z góry dzięki za pomoc bardziej doświadczonych, bo ja pierwszy raz muszę odesłać.

Nie ma to żadnego znaczenia. Możesz wpisać swoje. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7294084 Napisano: 04.09.2025 14:32:14 w Smolar
kalmia86 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

kalmia86 napisał(a):

rufus napisał(a):

rudzixon napisał(a):

samuraj napisał(a):

Smolarku czekam na telefon z tygodniową z żabki emotka 🫡

Biorę krzesełko i siadam obok Ciebie emotka

To ja sie poloze zeby nie pasc z wrazenia. emotka

ja już leże z telefonem w dłoni i czekam. Odrzucam wszystkich znajomych i rodzinę by nie blokowali linii

To odpalamy emotka   https://www.youtu.../watch?v=KGPwSRWwVQI

no i nie ja. Ale nr laureta rezerwowowego różni się tylko jedną cyfrą z moim nr! Normalnie zawał

Jakby Ci to powiedzieć… Na jednym z filmików Smolara mój numer paragonu był jako rezerwa z numerem telefonu różniącym się jedną cyfrą. Sprawdzałem, sprawdzałem mój numer paragonu z tym pomylonym numerem telefonu, aż któregoś razu wyskoczył komunikat, że jestem tym „prawowitym” rezerwowym- dokumenty wysłałem, nagroda dotarła. Do dziś nie wiem, czy to specjalnie tak robią… Bo ja trzy razy sprawdzam zgłoszenie przez wysłaniem… Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7293967 Napisano: 04.09.2025 11:18:27 w Żabka
termitek99 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

maverick napisał(a):

jokan napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Mi odblokowali, bo im wysłałem przedsądowe wezwanie…

jaja sobie robią...nawet ostatnio nie brałam udziału w ich konkursach ani nic innego....emotka emotka

Może dlatego emotka

Tak zwany kop motywacyjny  emotka

A co gorsza nie wiadomo, czy kody z tych zablokowanych kont brały udział w konkursach teraźniejszych i tych dopiero do rozwiązania. A kasa na zakupy poszła.
Dziwię się organizatorom, że wciąż urządzają u nich konkursy, skoro są sygnały o nieprawidłowościach w Żabce.

Niestety, ale może to być warunek umów między nimi, więc się na to muszą godzić… Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7293943 Napisano: 04.09.2025 10:44:40 w Żabka
Mi odblokowali, bo im wysłałem przedsądowe wezwanie… Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7293936 Napisano: 04.09.2025 10:41:10 w Żabka
jokan napisał(a):

visserarthur napisał(a):

jokan napisał(a):

o co chodzi z Zabką? na mailu wiadomosc, ze usunęli moje konto, a jak wchodzę do apki to wszystko jest jak było?

To znaczy, że blokada będzie niedługo. U mnie była od północy kolejnego dnia.

a z jakiego powodu?

A nie podali w mailu jakiegoś punktu z regulaminu aplikacji Żabki? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7293931 Napisano: 04.09.2025 10:32:16 w Żabka
jokan napisał(a):

o co chodzi z Zabką? na mailu wiadomosc, ze usunęli moje konto, a jak wchodzę do apki to wszystko jest jak było?

To znaczy, że blokada będzie niedługo. U mnie była od północy kolejnego dnia. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7293474 Napisano: 02.09.2025 21:22:25 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
darq1991 napisał(a):

rainbowdash napisał(a):

darq1991 napisał(a):

Co będzie rozwoził FedEx? Dostałem smsa, że przesyłka zostanie dostarczona jutro ale nic od nich nie zamawiałem 

Kot gurmet gold

Wygrałem karmę ale jeszcze mnie nie zweryfikowali

Nie musieli ci wysłać info... Wyświetl w wątku >>
1 darq1991 0

visserarthur

#7293309 Napisano: 02.09.2025 12:28:24 w SZUKAM....
olabas napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Szukam znawcy dworca Głównego w Poznaniu. Gdzie jest ten tor 52 albo 54 na peronie 10? To jest jakieś przedłużenie? Szukam w internecie i nie mogę znaleźć, a na przesiadkę mam 9 minut… (nie teraz ta przesiadka emotka )

To tylko kwestia tego, czy wsiadasz do pociągu po lewej czy po prawej. Idź na peron 10 i tyle, na miejscu zobaczysz, gdzie stoi twój pociąg emotka

Dzięki... To po co to komplikowanie... Wystarczyłoby tak jak wszędzie- tor 1., tor 2. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7293294 Napisano: 02.09.2025 12:08:20 w SZUKAM....
Szukam znawcy dworca Głównego w Poznaniu. Gdzie jest ten tor 52 albo 54 na peronie 10? To jest jakieś przedłużenie? Szukam w internecie i nie mogę znaleźć, a na przesiadkę mam 9 minut… (nie teraz ta przesiadka emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7292076 Napisano: 28.08.2025 22:48:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kiedyś była inna sytuacja- coś w stylu czy czarna owocowa to owocowa i Smolar pisał, że nie, czyli jak teraz ma być czarna, to czarna owocowa powinna być ok. Może coś pomieszałem, ale jakoś tak to było… Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7292056 Napisano: 28.08.2025 22:01:23 w Żabka
maryjane napisał(a):

Nawet nie mogę się zarejestrować w ogóle, mimo, że mam zaznaczone wszystkie zgody, wciąż wyskakuje mi ten komunikat:

1. Zresetuj aplikację lub 2. Przełącz na inny internet lub 3. Zaloguj się na nowo do aplikacji. Wyświetl w wątku >>
1 maryjane 0

visserarthur

#7291522 Napisano: 27.08.2025 17:15:35 w Żabka
Ja losy mam (zakup koło 11), tylko co z tego, jak sprawdzam, a one nie znikają, więc możliwe, że cały czas sprawdzam ten sam los😅 Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7291486 Napisano: 27.08.2025 15:26:07 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
Sorry, ale uważam, że wy jesteście chaotyczni w wysyłaniu zgłoszeń- ja zawsze sprawdzam dwa razy, a nie od razu "wyślij" i nie przypominam sobie, żeby gdzieś mi odrzucili za "literówkę", czy "cyfrówkę". Pamiętna akcja IQ sprzed kilka lat- do wygrania były miksery i coś jeszcze z małego agd- wiele osób przeklinało, że na pewno się nie pomyliły (tylko skąd aż "tyle" tych zgłoszeń było błędnych), ja się nie pomyliłem i dostałem wszystkie nagrody... To samo z wypełnianiem formularzy- sprawdzam. Wyświetl w wątku >>
2 anaesth, cb656 0

visserarthur

#7291224 Napisano: 26.08.2025 23:51:32 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
InkaR napisał(a):

W kropce wygraliśmy wysoką nagrodę główną - pieniężną - na paragonie nie było nazwy produktu - załatwialiśmy dodatkowe dokumenty ze sklepu - nagroda została wydana. również u nich wypełniłam oświadczenie, gdzie pomyliłam 1 cyfrę z numeru paragonu - początkowo też nie mogłam w to uwierzyć, bo przecież sprawdzam po 10 razy.... a jednak okazało się, że faktycznie tak było. Nagrody nie dostałam. Ale tak jak wiele z was dałabym sobie rękę odciąć, ze to ich wina a nie moja. No i nie miałabym ręki emotka

Ja niczego sobie ucinać dawać nie muszę- jak dokumenty idą w oryginale, zawsze robię zdjęcia. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7291168 Napisano: 26.08.2025 19:54:25 w Żabka
PPPet-er napisał(a):

ladyinred napisał(a):

Mam pytanie o kod 10zl Pepsi. Ten kod, to jest ta automatyczna zniżka? Czy ja mam go gdzies odebrac?

W apce go masz

A te kody zniżkowe są jeszcze, bo mi ze trzy dni temu nie dodało… Wyświetl w wątku >>
0 0