Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#7113431 Napisano: 01.08.2023 20:59:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gregory napisał(a):

w tym roku nie bedzie loterii Almette? wiecie coś? rok temu chyba juz można było zgłaszać, a teraz taka cisza, że pewnie zrezygnowali... Szkoda, bo fajnie się marzyło o takiej nagrodzie

A to nie było od września… bo w wakacje, to chyba nie… Wyświetl w wątku >>
1 emi 0

visserarthur

#7113408 Napisano: 01.08.2023 19:23:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
TurboMike napisał(a):

tea napisał(a):

Czy w konkursie Capri Sun jeśli się wygrało 1000zł można podać nie swój numer konta bankowego do przelewu?? Myślicie ze to przejdzie??

Sam przelew przejdzie... ale nie wiem czy oni mają możliwości to jakoś zweryfikować. Wątpię. Rozumiem że to za ostatni etap?

Nie w każdym banku- większość przepuści (np. Mbank, santander, pko bp, pekao), np. Eurobank nie przyjmował takich przelewów. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7113115 Napisano: 31.07.2023 23:21:35 w Smolar
Zmierzają ku końcowi weryfikacji Zozoli, może jutro ostatnie dni zrobią, więc bliki powinny niedługo być... czasu coraz mniej. Wyświetl w wątku >>
1 baxter 0

visserarthur

#7113094 Napisano: 31.07.2023 22:09:56 w moje dzisiejsze wygrane :)
Hanszmilo napisał(a):

21 koszulek lecha z rana,i 7 kufli oraz    2 X 200  katalog marzen w ostatnim dniu konkursu zateckiego,mozna powiedziec na znalezione na skwerku kapsle zupelnie jak gruby okular spod biedronki co przeczesuje kosze z paragonami,ciekawe ile przyniesie wtoreczek z namyslowa i henka,trzeba bedzie oteorzyc drugie konrlto bo ponslu wpadam w pierwszy prog podatkowy wsioczki

Gdzie mój laptop?
2x monety Żywiec Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7113088 Napisano: 31.07.2023 21:16:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sks900 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Ze zdobytej przeze mnie wiedzy na jednym z kierunków, doświadczenia praktycznego, jako uczestnik loterii i konkursów, oraz analizy tego, co pisze ten „pan z Nav” wnioskuję (chyba już to pisałem), że te osoby kupują produkty, po czym korzystają z prawa zwrotu. Nav nic nie może zrobić, bo produkt kupiony, a że sklep umożliwia zwroty… cóż.

Ale czy przy takich zwrotach nie trzeba oddać paragonu? Chyba, że ajent sklepu dogadany...

A jakie to ma znaczenie, gdy na zwrot jest np. 90 dni, albo bez limitu...

Ps: "ps. Jedna z agencji ma zapis, że nie można zgłaszać kolejnych nr paragonów."- a która to taka...? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7113058 Napisano: 31.07.2023 18:38:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ze zdobytej przeze mnie wiedzy na jednym z kierunków, doświadczenia praktycznego, jako uczestnik loterii i konkursów, oraz analizy tego, co pisze ten „pan z Nav” wnioskuję (chyba już to pisałem), że te osoby kupują produkty, po czym korzystają z prawa zwrotu. Nav nic nie może zrobić, bo produkt kupiony, a że sklep umożliwia zwroty… cóż. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7113008 Napisano: 31.07.2023 15:46:18 w SZUKAM....
kreo42 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Wypatrzył ktoś coś z wędlin Olewnika najlepiej z dobrze opisanym całym słowem firmy na paragonie.
Bo w Biedrze są kiełbasy ale wędlin nie wypatrzyłam.

Kaufland "OlewnikPiecKrakowska", to chyba pieczona krakowska z szynki.

nie kazdy kaufland opisuje ze Olewnik, ja mam krakowska Kiełbasa

Znowu się ze mną „kłócisz”- podałem konkretną kiełbasę, a nie wszystkie są takie same. Jak wiemy mają kilka krakowskich i kilka żywieckich. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7112926 Napisano: 31.07.2023 12:38:08 w SZUKAM....
atyde25 napisał(a):

Wypatrzył ktoś coś z wędlin Olewnika najlepiej z dobrze opisanym całym słowem firmy na paragonie.
Bo w Biedrze są kiełbasy ale wędlin nie wypatrzyłam.

Kaufland "OlewnikPiecKrakowska", to chyba pieczona krakowska z szynki. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7112880 Napisano: 31.07.2023 10:57:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
No czyli paragony mogły być wydrukowane w jeden dzień, bo są podane dni wygranych, a nie daty z paragonów Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

visserarthur

#7112832 Napisano: 31.07.2023 01:54:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sks900 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

rufus napisał(a):

Credo89 napisał(a):

Warto byłoby napisać  do agencji, że wałkiem śmierdzi na odległość,
niech chociaż wiedzą że ludzie nie są idiotami, a ich zabezpieczenia i systemy są do d...

Skoro jest na liscie to przeszedl weryfikacje.
Agencja doskonale wie o takich dzialaniach ale nie moga lub nie potrafia nic zrobic.  emotka

Pracownik agencji NAV juz wypowiadał się na ten temat tutaj na forum, bo Kalisz rzadzi w ich wielu loteriach i byla juz dyskusja na ten temat. emotka  
post nr #7079189
case

Wiadomo co to za sklep ?

Jak dla mnie Carrefour, albo Kaufland... Bardziej stawiam na Carrefour

Nie. Zwróć uwagę, że wszystkie te paragony są z tej samej kasy fiskalnej (na przestrzeni 1 miesiąca), a w tych sklepach jest dużo kas. Info jakie mamy, że to sklep w sieci, czyli mały sklep w sieci, najbardziej pasuje żabka, gdzie może pracować jakiś znajomek.

Odniosłem się do posta sprzed kilka miesięcy (tego oznaczonego #7079189), a tutaj się nie orientuję, ale skąd wiadomo, że na przestrzeni miesiąca ?- na liście nie widzę dat paragonów... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7112830 Napisano: 31.07.2023 00:38:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Cynamon28 napisał(a):

rufus napisał(a):

Credo89 napisał(a):

Warto byłoby napisać  do agencji, że wałkiem śmierdzi na odległość,
niech chociaż wiedzą że ludzie nie są idiotami, a ich zabezpieczenia i systemy są do d...

Skoro jest na liscie to przeszedl weryfikacje.
Agencja doskonale wie o takich dzialaniach ale nie moga lub nie potrafia nic zrobic.  emotka

Pracownik agencji NAV juz wypowiadał się na ten temat tutaj na forum, bo Kalisz rzadzi w ich wielu loteriach i byla juz dyskusja na ten temat. emotka  
post nr #7079189
case

Wiadomo co to za sklep ?

Jak dla mnie Carrefour, albo Kaufland... ewentualnie Auchan Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7112798 Napisano: 30.07.2023 20:17:46 w Wkurza mnie...
koszalek napisał(a):

Wkurza mnie mieszkanie w bloku. Od jakiegoś czasu sąsiadom u góry ktoś podrzuca małe dziecko na weekendy i mamo...jak to słychać, ciągłe walenie w sufit (prawdopodobnie to po prostu chodzenie). Potem idę do łazienki i słyszę kwilenie kobity do dziecka, jakby była ze mną w tym samym pokoju. Jak ja współczuje tym, którzy mieszkają cały czas w mieszkaniu "pod" dzieckiem. Myślałam, że wielu ludzi przesadza jak sie skarży na walenie w sufit, ale to żadne przelewki. Tylko słuchawki cześciowo ratują.
Marzę o domu z grubaśnymi ścianami. To jedno z moich największych marzeń.

Zwróć uwagę, jak nie pomoże poinformuj dzielnicowego/ policję. Wyświetl w wątku >>
0 1 radziosny

visserarthur

#7112621 Napisano: 29.07.2023 16:27:28 w Smolar
joan napisał(a):

aniachudoba napisał(a):

Ja grałam na te kody od avanti, nawet coś tam wygrałam (drugi popcorn gratis przy zakupie jednego)

Mnie się własnie wydaje, że skoro kod został wydrukowany, to można grać, a za bilet zapłaciło Avanti, nie dostałam go przecież w ramach bycia filmową influencerką. Z drugiej strony regulamin wyklucza bilety konkursowe. I bądź tu mądry...

Jeśli dobrze rozumuję... Dostałaś kod na bilet, a nie bilet konkursowy... Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

visserarthur

#7112551 Napisano: 28.07.2023 22:49:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A no tak... prawda was wyzwoli... Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7112177 Napisano: 27.07.2023 19:39:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Cynamon28 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

kreo42 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

kreo42 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

kreo42 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

kreo42 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

O co chodzi? Ranking jest do wczoraj- tylko wczoraj zrobiłem pierwsze i ostatnie zakupy i jestem (raczej ja) w rankingu.

jak zrobiłes zakupy, i nabiło tobie pkt z kaufland card na minimum 103 pkt (na wczoraj) to na 1k sie mozesz nie załapac

No jak ranking jest do wczoraj, a akcja się zakończyła, to co niby może się w nim zmienić…

To że konkurs trwał do 26.07 do g.00.00   na 25.07 miałem 93pkt, wczoraj dobiłem jeszcze 46, czyli mam 138, nie wiem czy zalapue się na 1000 miejsce

A dlaczego liczysz punkty, a nie kwoty? Liczyły się kwoty zaoszczędzone, a punkty nalicza za wszystkie zakupy…

Tzn masz racje, źle napisałem,  138 to kwota zaoszczedzina

No to jak dla mnie jesteś w pierwszym „1000” i nic się zdarzyć chyba nie może, abyś był poza…

Myślę ze może się uda, szkoda że dziś nie dali rankingu za 26

No a za jaki dzień jest ten ranking, skoro jest napisane 26.07…?

Na stronie nie ma za 26, na jakiej kwocie kończy się 1000 ?

114,99 (uruchom na nowo przeglądarkę, to pokaże wyniki za 26.07) Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7112164 Napisano: 27.07.2023 18:22:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
simonapp napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Chcę się tylko upewnić czy dobrze zrozumiałam regulamin piwnego konkursu w Dino, w dziennych nagrodach 1osoba z jednego adresu=100zl w całym konkursie? emotka

Niestety

Dziękuję, czyli dobrze qmam

To znaczy że mój mąż nie może już wygrać z tego samego adresu zameldowania?

Nie dogadaliśmy się z rodziną, kto wysyła zgłoszenie i druga osoba z tego samego adresu wygrała. 
Ale tylko wygrała, bo,   emotka    nagroda zostaje u ORGANIZATORA. emotka
W tej Agencji mechanizm jest w większości regulaminów taki sam, więc  staram się mieć to na uwadze, wysyłając zgłoszenia.
To taki mój malutki wkład, by nagrody trafiły do jak największej liczby osób z Naszego Grona.

A to przy podawania danych nie możecie podać innego adresu...? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7112149 Napisano: 27.07.2023 17:28:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreo42 napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

Wystarczy mieć kasjerkę koleżankę. Ale, żeby tyle "zaoszczędzić" na karcie klienta? Kiedyś w Delikatesach Centrum szefowa powiedziała mi, że ich góra zrugała, bo ja sobie Knorry kupiłem po 1,50 i zrobiły 10 transakcji, używając za każdym razem Delikarty żeby było taniej, a mi wtedy zablokowali mi tę kartę. Boją się, bo ich posądzą o to, że nabijali sobie punkty na karcie, by wymienić na prezent - noże.
Napisałem maila do Eurocashu, by wyjaśnić tę sprawę. Przeprosili mnie i powód był taki, że zapobiegają oszustwom ze strony pracowników. Te panie to anioły. 
Wiem też jak jest w Żabkach: jeśli ktoś we Wrocławiu kupił coś i dostał żappsy, a 15 minut potem kupił w Warszawie, to też to jest w systemie i (gdyby sprawdzali na wyrywki) takie oszustwo by wyszło, że ktoś ma nabijane nielegalnie te żappsy. Raczej niemożliwe, ale przeciętny zjadacz chleba przez miesiąc tyle zaoszczędził, nawet gdyby robił wielkie zakupy w danym miesiącu i organizował wesele w remizie na 200 osób lub zatowarowałby swój osiedlowy sklep. Kauflandzka karta Club Card weszła niedawno, chyba od wiosny - i tak tyle by nie uzbierał. Musiał ktoś na kasie lawirować, że te 20 tysięcy uzbierał z tych dziesięciogroszówek. Właściwie to cała pierwsza strona jest podejrzana. Gratuluję wygranym forumowiczom. emotka

Ponad 20 tysięcy to albo szwindel kasjerek, lub hurtownik podjechał

I to jest 20000 oszczędności, to zakupy za ile były… 60-80 tysięcy…!!!? Ja sam kiedyś zrobiłem do konkursu zakupy za chyba 15000, ale liczyli wszystkie zakupy konkretnego producenta i gra była warta świeczki… No ale kiedyś to zupełnie inne czasy były… Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7112120 Napisano: 27.07.2023 16:09:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreo42 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

kreo42 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

kreo42 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

kreo42 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

O co chodzi? Ranking jest do wczoraj- tylko wczoraj zrobiłem pierwsze i ostatnie zakupy i jestem (raczej ja) w rankingu.

jak zrobiłes zakupy, i nabiło tobie pkt z kaufland card na minimum 103 pkt (na wczoraj) to na 1k sie mozesz nie załapac

No jak ranking jest do wczoraj, a akcja się zakończyła, to co niby może się w nim zmienić…

To że konkurs trwał do 26.07 do g.00.00   na 25.07 miałem 93pkt, wczoraj dobiłem jeszcze 46, czyli mam 138, nie wiem czy zalapue się na 1000 miejsce

A dlaczego liczysz punkty, a nie kwoty? Liczyły się kwoty zaoszczędzone, a punkty nalicza za wszystkie zakupy…

No to jak dla mnie jesteś w pierwszym „1000” i nic się zdarzyć chyba nie może, abyś był poza…

Myślę ze może się uda, szkoda że dziś nie dali rankingu za 26

No a za jaki dzień jest ten ranking, skoro jest napisane 26.07…?
Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7112109 Napisano: 27.07.2023 15:59:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreo42 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

kreo42 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

kreo42 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

No to jak dla mnie jesteś w pierwszym „1000” i nic się zdarzyć chyba nie może, abyś był poza… Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7112102 Napisano: 27.07.2023 15:47:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreo42 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

kreo42 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

A dlaczego liczysz punkty, a nie kwoty? Liczyły się kwoty zaoszczędzone, a punkty nalicza za wszystkie zakupy… Wyświetl w wątku >>
0 0