Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#7098278 Napisano: 06.06.2023 10:00:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Majkii napisał(a):

Bliki z Zozole dalej nie działają, sprawdziłem na 4 bankomatach i albo jest Odmowa albo niepotwierdzona transakcja. Sprawdzane na kilku Blikach.

Wygląda że straciły wcześniej ważność.

Ja przed chwilą napisałem na maila z maila z kodami, tj. kontakt@smolar.pl. Zobaczymy, czy odpiszą.

Euronet przed chwilą: transakcja została przerwana Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7098166 Napisano: 05.06.2023 17:17:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Majkii napisał(a):

agata1971 napisał(a):

ja probowalam i w euronecie i w grupie bps i w obu mi odmowilo

O ciekawe, a o której godzinie próbowałaś?

Mi kilka minut temu podawało komunikat, że błędny pin (dwie różne sieci bankomatów!) Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7097946 Napisano: 04.06.2023 13:19:49 w moje dzisiejsze wygrane :)
ilonaxx5 napisał(a):

agaolech89 napisał(a):

200zł w loterii Naleczowianki

A konkurs jest w bazie?

Jest, tylko nie wyszukuje po „Nałęczowianka”, mimo, że jest w tagach, ale wyszukuje po „Nałęcz” emotka .

Kosmetyki Bielenda. Wyświetl w wątku >>
2 mili05, pmww 0

visserarthur

#7096670 Napisano: 30.05.2023 17:57:41 w Wkurza mnie...
Rzadko się coś takiego zdarza- zazwyczaj jak kurier na zastępstwo i pierwszy raz widzi protokół, ale te (chyba) dwa razy powiedziałem „gdzie ma pan napisane przesyłka do rąk własnych”? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7093683 Napisano: 16.05.2023 12:43:17 w SZUKAM....
ita1987 napisał(a):

agicho napisał(a):

Czy w sklepie Dino fizycznie trzeba oddać bon towarowy (100 zl)  czy wystarczy zeskanować kod kreskowy by naliczyło zniżkę ?

Trzeba oddać.

Tym bardziej, że oni ich nie skanują (mi się nigdy nie zdarzyło, by skanowali, po prostu wybierają "bon Dino" i wbijają kwotę na jaką opiewają bony) Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7092424 Napisano: 10.05.2023 11:13:58 w Dyskusje o loteriach
mandarynka16 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

MagdalenaMal napisał(a):

Cześć wszystkim czy ktoś wygrał w loterii Balcerzak ?
W ostatnich tygodniach wysłałam ponad 20 kodów i nic …
A zgłaszałam rano wieczorem w nocy za każdym razem  pudło  😕
Nie mogę trafić na te bramki…

To "ekscytujące", że nie możesz trafić. Tu są setki osób, które częściej nie trafiają niż trafiają, poza tym podziel sobie ilość nagród, na liczbę dni i wyjdzie, jaka jest średnia (nie jest też powiedziane, że w każdym dniu są nagrody).

Prędzej wszyscy się doczekamy, że będziemy regularnie trafiać w bramkach niż tego, że Ty popełnisz jakiś wpis, delikatnie mówiąc, bez uszczypliwości i bycia złośliwym

Fajnie, już zaczęłaś trafiać, czy jednak weszłaś w moje wpisy i same "uszczypliwości" tam widzisz...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7092414 Napisano: 10.05.2023 10:32:40 w Dyskusje o loteriach
MagdalenaMal napisał(a):

Cześć wszystkim czy ktoś wygrał w loterii Balcerzak ?
W ostatnich tygodniach wysłałam ponad 20 kodów i nic …
A zgłaszałam rano wieczorem w nocy za każdym razem  pudło  😕
Nie mogę trafić na te bramki…

To "ekscytujące", że nie możesz trafić. Tu są setki osób, które częściej nie trafiają niż trafiają, poza tym podziel sobie ilość nagród, na liczbę dni i wyjdzie, jaka jest średnia (nie jest też powiedziane, że w każdym dniu są nagrody). Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7091016 Napisano: 02.05.2023 14:18:16 w SZUKAM....
rare85 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

rare85 napisał(a):

Szukam zniżki na EIP PKP, pendolino. Może ktoś wie czy i jak można kupić taniej bilety? "Czatowałam" w nocy, bo  0.30 można kupić taniej, ale o 0.31 były już po ponad 200 zł. Przyjmę każdą radę, wskazówkę, podpowiedź  emotka

Z tego, co kojarzę, bilety o 00:30 pojawiają się na „za 30 dni”, więc nie trzeba na nie czatować, no chyba, że na Pendolino jest takie wzięcie i ludzie czekają, żeby kupić na „za 30 dni”, bo ogólnie bilety można upolować o każdej porze na max do 30 dni do przodu.

Tak, wiem. Właśnie na taki polowałam i już minutę po uruchomieniu sprzedaży były drogie. Teraz szukam czy jest jakakolwiek szansa na tańsze bilety, zniżka czy cokolwiek.

Proponuję sprawdzać w trakcie, bo jak np. chce się znaleźć coś w okresach świątecznych, to tych zniżek nie ma, a później, jak widzą, że do odjazdu coraz bliżej, a pociąg kiepskie obłożenie ma, to wrzucają bilety- to tak z moich obserwacji wynika. Wyświetl w wątku >>
1 rare85 0

visserarthur

#7090990 Napisano: 02.05.2023 12:49:56 w SZUKAM....
rare85 napisał(a):

Szukam zniżki na EIP PKP, pendolino. Może ktoś wie czy i jak można kupić taniej bilety? "Czatowałam" w nocy, bo  0.30 można kupić taniej, ale o 0.31 były już po ponad 200 zł. Przyjmę każdą radę, wskazówkę, podpowiedź  emotka

Z tego, co kojarzę, bilety o 00:30 pojawiają się na „za 30 dni”, więc nie trzeba na nie czatować, no chyba, że na Pendolino jest takie wzięcie i ludzie czekają, żeby kupić na „za 30 dni”, bo ogólnie bilety można upolować o każdej porze na max do 30 dni do przodu. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7090807 Napisano: 30.04.2023 12:08:31 w moje dzisiejsze wygrane :)
atyde25 napisał(a):

Wreszcie blik 50 Zozole.Chyba w poprzedniej edycji było odrobinkę łatwiej trafić.

Bo teraz zapewne kupują po "jednym" cukierku. 
W temacie: to samo, 50 Zozole. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7089218 Napisano: 20.04.2023 12:37:50 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
2 kody Zalando po 100 zł, sprzedam za 190 zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7088518 Napisano: 16.04.2023 22:34:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iszhara napisał(a):

ikropka napisał(a):

iszhara napisał(a):

Udało się komuś dziś bez problemu zgłosić paragon na promocję Kujawskiego (zwrot za zakup oleju)? U mnie cały czas wyskakuje komunikat że niby "nie uzupełniono wszystkich wymaganych pól". emotka emotka

Tak udało bez problemu. Zgłaszałam po 18.

Dziękuję za odpowiedź. Nie wiem gdzie u mnie tkwi problem. Wszystkie pola wypełnione, paragon w dobrym rozmiarze. Spróbuję jutro. Może się uda.  emotka

U mnie taki komunikat z telefonu, na laptopie poszło. Wyświetl w wątku >>
1 iszhara 0

visserarthur

#7088380 Napisano: 15.04.2023 00:06:14 w Smolar
MagdalenaMal napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Czy Smolar wysyłał ostatnio pozytywne weryfikacje z jakiegokolwiek konkursu/loterii?

Ja dostałam smsa o wygranej z loterii Woseby 28 marca i tego samego dnia wysłałam oświadczenie,  dostałam w odpowiedzi  maila,  że przyjęli oświadczenie…
Od tego czasu nie dostałam żadnej informacji o weryfikacji  mojego oświadczenia ….

Tak czytam twoje wpisy... Musisz się przyzwyczaić, że nagroda nie "przychodzi" na drugi dzień... Na wszystko trzeba zazwyczaj trochę poczekać (regulaminy) Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7088175 Napisano: 13.04.2023 18:08:34 w Smolar
A to nie jest numer stacjonarny? Radom mi pokazuje. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7087682 Napisano: 11.04.2023 14:42:56 w SZUKAM....
Urbanek napisał(a):

Mam pytanie, czy można połączyć 2 vouchery Kinder Garmin?
Ktoś próbował, dowiadywał się czy jest taka możliwość. 

Coś ktoś chyba pisał kiedyś, że w sklepie stacjonarnym można. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7087493 Napisano: 07.04.2023 21:55:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pusheen napisał(a):

Mnie bardziej martwi na co komu 20 słoików majonezu. emotka  U mnie 0/1, więcej nie przejem.

Czyli jesteś niegotująca jak ja, albo tylko fit. Moja siostra robi sałatki, sosy do pizzy i sam nie wiem co jeszcze, ale zużywa płynnie w miarę... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7087487 Napisano: 07.04.2023 21:10:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marcella napisał(a):

Ferdia napisał(a):

kate86 napisał(a):

Jak u Was skuteczność w Winiarach? U mnie 2/20… myślicie, ze tyle zgłoszeń mieli ze tak ciężko trafić? Tam nie ma rezerwy, nie?

To ja chyba pogratuluję skuteczności, bo u mnie 0 na ok. 15.

0/17 smutek

Reklama w tv leciała, a ludzie na święta majonez kupują, to i mogło być dużo zgłoszeń. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7086874 Napisano: 03.04.2023 18:19:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sabart no właśnie mam tak jak na zdjęciu, ale bez tej zakładki "płatności zbliżeniowe blik"- wychodzi na to. Może mam starą aplikację. Muszę zapytać.

Edit: Funkcja w mbanku póki co działa tylko na telefonach z Androidem, a ja mam IOS... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7086872 Napisano: 03.04.2023 18:07:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

czy u was też występuje problem z płatnością blikiem zbliżeniowym w sklepach?
jak place telefonem normalnie kartą zbliżam odblokowany telefon i idzie, a przy bliku zbliżam, potem drugi raz, potem na telefonie wyskakuje informacja, żeby odblokować telefon, potem znowu zbliżam... dopiero idzie za trzecim razem.
czy to ING czy mBank, zawsze jest problem... a jak u was ?

Ja w ogóle nie wiem, jak się płaci blikiem zbliżeniowo- płace telefonem podpiętą kartą, ale blikiem zbliżeniowo nie wiem jak... Coś czytałem, że aktywować trzeba, ale nie widzę w ustawieniach aplikacji mbanku takiej funkcji. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7086752 Napisano: 02.04.2023 20:46:03 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pionas czy mógłbyś sprawdzić, czy coś jest nie tak? 3 dzień z rzędu mam tak, że jak wchodze po włączeniu pierwszy raz na stronę, czy to z telefonu, tabletu czy laptopa, skórka zmienia się na nowoczesną z tradycyjnej sama. Nie zapisuje się to na stałe...

nowoczesna jest domyślna, sprawdź czy nie masz czyszczonych cookies

nie mam właśnie włączonych.

jak nie masz włączonych to zawsze będzie uruchamiało nową wersję

Dokładnie, mi od dwóch? dni cały czas na nową przerzuca. Przedtem miałem ok (starą). Wyświetl w wątku >>
2 sabaka, andii 0