Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#7291135 Napisano: 26.08.2025 17:22:20 w Żabka
Sprzedam kod na konkurs Pepsi Żabka (5zł sztuka- wpłata na wskazaną przeze mnie zbiórkę prozwierzęcą). Będę koło 20-21 Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7291132 Napisano: 26.08.2025 17:18:57 w Paragony na trwające konkursy
Sprzedam kod na konkurs Pepsi Żabka (5zł sztuka- wpłata na wskazaną przeze mnie zbiórkę prozwierzęcą) Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

visserarthur

#7291106 Napisano: 26.08.2025 16:04:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jestemnowa napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

rufus napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Zawsze opłacają fakturę t-mobile brałam udział w  loterii Wielkich Serc i zawsze normalnie działało. Dzisiaj wtopa zero serc dodanych. Zadzwoniłam do agencji i zobaczymy czy coś z tym zrobią.

Ale co powiedzieli?

kazali podać numer transakcji i wysłać im na maila. Zobaczymy jak to rozwiążą.

To samo co wszystkim .. Oni nie chcą się przyznać że mają błąd na stronie loterii

Te serca powinny przyjść zaraz po płatności, czy jak zamówienie będzie zrealizowane? Bo też opłacałem dwa zamówienia i nic. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7291095 Napisano: 26.08.2025 15:42:32 w Opisy z paragonów
FBsebastian3 napisał(a):

Jak jest opisana herbata lipton lidl?

Ogólnie pytasz? Jak ogólnie, to nie ma to znaczenia dla agencji w tym przypadku. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7290739 Napisano: 25.08.2025 15:43:19 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Dostał ktoś kartę podarunkową Allegro z Żywca ogólnopolskiego, inną niż o nominale 200 zł...? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7290270 Napisano: 23.08.2025 18:11:50 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
luk1990 napisał(a):

Jaka jest aktualnie cena za zaproszenie z Loreal?
Chętnie wyślę mamę z Koleżanka- czyli przygarnę 1 podwójne zaproszenie...
bo jak się okazuje jednak nie wszyscy wygrywali zaproszenia...

Nie ma podwójnych, także potrzebujesz dwóch. Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

visserarthur

#7290070 Napisano: 22.08.2025 18:34:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nawrotkatv napisał(a):

Czy ktos został obdarowany jedna z 2,5k bransoletek z konkursu loreal?

Zgodnie z regulaminem info o bransoletkach w późniejszym terminie. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7290056 Napisano: 22.08.2025 18:03:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
josefina napisał(a):

ja mam 2 zaproszenia na pokaz Loreal i się wybieram, tylko sie zastanawiam czy to jest tylko dla kobiet?

Też bym się wybrał (przy okazji wykorzystałbym też bilety do muzeum Wedla), tylko mogliby napisać co to w ogóle ma być... Myślę, że nie tylko dla kobiet, bo przy zgłoszeniu do konkursu podawało się imię i jednym z podanych było moje, męskie, imię i nagrodzili...

Ps: Może napiszmy do nich maile w podobnym tonie, może do północy, do poniedziałku odpiszą, coś w stylu: co to w ogóle jest za wydarzenie, bo nie wiem, czy się fatygować  emotka , czy chociaż coś zjeść dacie emotka . Niby robię sobie podśmiech..., ale coś mi się wydaje, że skoro to pierwszy raz, to sami nie wiedzą, jak to będzie wyglądało... Wyświetl w wątku >>
1 stopi 0

visserarthur

#7289755 Napisano: 21.08.2025 23:35:00 w PODZIĘKOWANIA
uzuri
Miało być tylko 5 zł na zwierzątka, a Ty zakończyłeś całą zbiórkę. Dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7289722 Napisano: 21.08.2025 21:42:15 w Paragony na trwające konkursy
Sprzedam kod na konkurs Pepsi Żabka (5zł sztuka- wpłata na wskazaną przeze mnie zbiórkę prozwierzęcą) Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7289631 Napisano: 21.08.2025 15:28:56 w Smolar
aibofobia napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Nie wiem, czy wiedzieliście, jak się logowało kiedyś na swój numer na play.pl, to tam
było info (zdjęcie), w jakim modelu telefonu znajduje się karta sim, także ten tego…

Toż to logiczne, skoro po włożeniu karty SIM do nowego telefonu automatycznie dostajesz dane konfiguracyjne do internetu, mmsów etc. Raczej nie jest to nic nadzwyczajnego, że sieć macierzysta ma informacje w jakim telefonie znajduje się numer. 

Od kiedy wysyłane smsy przekazują adres IP? Idąc tym tropem to mam rozumieć, że przykładowy model: https://www.media...-myphone-2220-czarny również wysyła do organizatora takie dane? Nie popadajmy w paranoję...

Niestety nie jesteśmy w stanie ocenić, do czego/ w jakiej formie oni mają dostęp, ale niech smsy do wszystkich, że niby wygrali (nie biorąc udziału) sprzed kilku lat będą dla nas wskazówką, na co oni mają czas, a na co nie emotka Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7289590 Napisano: 21.08.2025 14:14:28 w Smolar
Nie wiem, czy wiedzieliście, jak się logowało kiedyś na swój numer na play.pl, to tam
było info (zdjęcie), w jakim modelu telefonu znajduje się karta sim, także ten tego… Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7289231 Napisano: 20.08.2025 16:05:15 w moje dzisiejsze wygrane :)
Jakieś 200 zł z Tyskie zero w Biedrze- nie wiem, czy to jakaś rezerwa (z maila to nie wynika), czy co... Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7289206 Napisano: 20.08.2025 15:15:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
taak napisał(a):

Są u Was w Biedronkach/Lidlach Kinder Niespodzianki?
Obeszłam wszystkie w okolicy i znalałam tylko Kinder Joy 😏

Wczoraj w moim Lidlu stał stand- pełno jajek niespodzianek, jakaś nowa edycja (dodatkowe napisy na opakowaniu) Wyświetl w wątku >>
1 taak 0

visserarthur

#7288144 Napisano: 17.08.2025 17:01:10 w Wkurza mnie...
ola120 napisał(a):

I jeszcze to mnie wkurza, że inni znają godziny bramek w Żywcu, a ja nie.

Ciekawe skąd, bo chyba nie z Regulaminu... Gdyby tak było, to by mi sprzątnęli sprzed nosa te 500 i 200 do Allegro. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7287218 Napisano: 13.08.2025 17:03:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Gratulujemy wygranej w konkursie marki L’Oreal Paris „Pokaz wartości”.
Twoje zgłoszenie zostało wybrane przez komisję konkursową jako jedno z 
najlepszych i nagrodzone wejściówką VIP na wydarzenie „Pokaz Wartości”

Ktoś coś wie co to jest dokładniej…? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7286547 Napisano: 11.08.2025 18:50:09 w Żabka
[quote=cb656]
visserarthur napisał(a):

mrmax napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Czy ktoś, komu zablokowali aplikację, dostał info, z jakiego powodu? Mi zablokowali i chcę im wysłać przedsądowe wezwanie, ale nie wiem, czy napiszą konkretne powody, a nie ogólnie cały punkt regulaminu, bo tak to mogę się odnosić do wielu rzeczy, skoro nie wskazali konkretnego powodu...

w kółko ta sama formułka przychodzi, niezależnie co napiszesz do nich, nieodwołalny ban

Aha, to ja im jednak napiszę oficjalne pismo. I do UOKiK o zachęcaniu ludzi do zbierania Żapsów, a później blokowanie kont, by Klient nie mógł zrealizować zebranych "punktów", co w konsekwencji jest także oszustwem (doprowadzenie do niekorzystnego rozporządzenia mieniem).

emotka emotka emotka emotka Napisz, napisz to dokładnie tak, jak wyżej... KONIECZNIE! emotka emotka
Tylko nie zapomnij później podzielić się na forum efektami tego pisania. emotka

cb656 mam dla Ciebie newsa, także więcej wiary prześmiewczy niedowiarku (to nie złośliwie, ale Ty jesteś taki prześmiewczy i niedowiarek). Napisałem do Żabki przedsądowe wezwanie, prawie miesiąc to trwało, ale aplikacja odblokowana (tzn. mogłem się ponownie zarejestrować, ale o dziwo większość moich losów, czy żappsy są dostępne, choć brakuje mi np. jakichś piw Lech do odbioru z jakiejś akcji, ale to może dodadzą, bo pisali, żeby dać znać, jak się ponownie zarejestruję).
Także, kolejny raz napiszę- nie narzekajcie, tylko działajcie... Samymi żalami na forum nic nie zdziałacie.
Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7285297 Napisano: 06.08.2025 20:45:12 w moje dzisiejsze wygrane :)
vissertodebilniearthur napisał(a):

Stawiam sprawe jasno jak ma honor niech wstawi screena dzisiejszej swojej wygranej w winiary ze swojego konta,jeśli to zrobi już nigdy nie wpisze sie na tym forum,wystarczy mi fakt ze udowodnie mu jak kilku poprzednim kłamstwo wpisywanych wygranych.chyna sprawa jest postawiona uczciwie,jego wygrana i znikam na zawsze z forum

Ty o honorze? Gdzie ten mój laptop- już z rok temu mi „obiecałeś”, dlatego wczoraj mnie rozbawiło, jak „rozdawałeś” jakieś kody czy coś tam innego… Twoje wypowiedzi mnie bawią, także sobie pisz, o ile nie przekroczysz granicy prawa, choć pomówienie tę granicę już i tak przekracza.

Nivea 50 (ja tylko takie małe nagrody wygrywam, a nie same samochody, jak ty, więc „chwalę” się tym, czym mogę…) Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7285208 Napisano: 06.08.2025 15:46:43 w moje dzisiejsze wygrane :)
doode napisał(a):

Kto rano wstaje...emotka
Mam wrażenie, że każdy ucina godzinę z premedytacją... choćby to była jakaś tajemna wiedza i źródło sukcesu emotka
a ja nic nie ukrywam  emotka

Jak wrzucają kilka razy to samo zdjęcie, że niby kilka razy wygrali, albo podkradają cudze, to „lepiej” ukryć 😉

Winiary 50 Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7283553 Napisano: 31.07.2025 18:54:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Odnośnie Nescafe da się jakoś sprawdzić, ile było wygranych (?), bo z notatek wynika mi jedna więcej, niż mam maili o "pozytywnej weryfikacji", nie wspomnę o blikach, których też brakuje... Wyświetl w wątku >>
0 0