Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#7058087 Napisano: 04.11.2022 17:50:25 w Smolar
ReneK napisał(a):

kachakacha napisał(a):

Dzisiaj dostałam info, że z paragonem Bref w Stokrotce wszystko ok i do 04.11 mają przelać kasiorkę.

Czyli do północy kasa powinna trafić na konto!
U mnie tez dzis taki mailemotka

Nie powinna. Data nadania się liczy... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7057043 Napisano: 31.10.2022 16:39:40 w SZUKAM....
Urbanek napisał(a):

Szukam, Dziś w aplikacji Biedronki dla wybranych jest rabat na pieluchy Dada.  Może ktoś nie będzie korzystał więc chętnie przygarnę dla moich trojaczków  emotka

Weszła Ci ta promocja? Mi tym razem odjęło 10 zł- kupiłem, ale napiszę do BOK Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7057022 Napisano: 31.10.2022 14:59:51 w WC - rozmowy o wszystkim
cb656 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

cb656 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Z racji, że jesteś taki pomocny, możesz mnie uświadomić, jak się robi kopiowanie z innego wątku? To przydatne, a ja nie ukrywam, że w sprawach internetowych jakoś mi nie idzie...

...sądziłem, że w (tak postawionym) pytaniu chodziło o samo kopiowanie... emotka

Chodziło o to, by skopiować tak, aby osoba, której się odpowiada w innym wątku, zobaczyła tę odpowiedź   emotka . Czyli @nick i hulaj dusza emotka

Dlatego nadal uważam, że precyzja wypowiedzi dużo daje i wiele ułatwia... emotka emotka

Ciężko być precyzyjnym, jak nie wiadomo, o co kaman emotka . Wydawało mi się, że trzeba zastosować jakiś myk, żeby całość odpowiednio skopiować (jakąś kwerendę zrobić, funkcję "jeżeli", lub inne cudo- to tak z informatyki mi pojęcia same w głowie zostały).
Ps: Właśnie, jakby ktoś wiedział. Kiedyś mi znajomy zrobił w pliku Ecxela do wygranych takie coś, że wpisywałem w jednej kolumnie oznaczenie numeru telefonu, np. plus1, a w kolejnej wystarczyło wpisać =plus1 i wyskakiwał od razu numer tego telefonu i tak miałem np. numery od plus1 do plus50 i nie musiałem pamiętać tych numerów, bo wystarczyło zrobić chyba jakąś zagnieżdżoną funkcję "jeżeli, to". Coś mi później się popierniczyło i już mi to nie działa... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7057017 Napisano: 31.10.2022 14:40:14 w WC - rozmowy o wszystkim
cb656 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Nie mam problemu przyznać się, że nie posiadam kompetencji w jakiejś dziedzinie - nie ma opcji wiedzieć wszystko z każdej dziedziny emotka

emotka emotka I bardzo dobrze, kto pyta, nie błądzi. Choć sądziłem, że w pytaniu chodziło o samo kopiowanie... emotka
Ja też nie mam z tym żadnego problemu, ani oporów. Stąd na przykład tyle moich pytań do Admina na forum emotka
Najgorzej tkwić w fałszywym przekonaniu, że się pozjadało wszystkie rozumy. emotka

Chodziło o to, by skopiować tak, aby osoba, której się odpowiada w innym wątku, zobaczyła tę odpowiedź   emotka . Czyli @nick i hulaj dusza emotka Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

visserarthur

#7057005 Napisano: 31.10.2022 13:54:09 w SZUKAM....
atyde25 napisał(a):

I uważajcie z udostępnianiem karty.Jedna z influ takiego mniejszego kalibru oddaje kupony i ktoś sobie za nią odebrał znaczki na Gank Bystrzaków bez zapytania jej czy może.Tak jestem podejrzliwa ale życie mi pokazało dobre serce i potem kop.

Biedronka się zabezpieczyła (ale nie na naklejki i kupony)- te środki co na sobotę się zbiera, można tylko zużyć skanując aplikację, albo kartę, jeśli wklepie się numer, to nie można. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7057003 Napisano: 31.10.2022 13:51:35 w SZUKAM....
atyde25 napisał(a):

Na pieluchy nie mam zawsze dostaję jakieś od czapy nabłyszczacz do zmywarki a nawet jej nie mam i nigdy nie kupuję takich produktów.A już 2 raz mam na kukurydzę Bon...2X212 ml.I nie wiem która to.............Hitem był pokarm dla psów czy kotów a też nigdy tego nie kupowałam nawet na promo Wiskasa.

Kukurydza to Bonduelle chyba jest- takie dwie małe (dwupak). Ona jest na opakowaniu podana w ml i w g- może dlatego nie wiesz, która to Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7057001 Napisano: 31.10.2022 13:49:24 w WC - rozmowy o wszystkim
zielonaszpilka napisał(a):

cb656 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

cb656 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Ps: Z racji, że jesteś taki pomocny, możesz mnie uświadomić, jak się robi kopiowanie z innego wątku? To przydatne, a ja nie ukrywam, że w sprawach internetowych jakoś mi nie idzie...

emotka Przecieram oczy z niedowierzania po przeczytaniu tego pytania...
Podpuszczasz mnie? Drażnisz się? emotka
No ale żeby nie było, że chowam wiedzę dla siebie, prosię brdzo, krok po kroku. emotka

Jest jakiś wpis, na który chcesz odpowiedzieć w topie A.
Klikasz standardowo "cytuj wiadomość" (dostępne w górnym, prawym obszarze wpisu), po czym po prostu kopiujesz tę cytowaną wypowiedź, przechodzisz do topu B, wklejasz w pole nowej wiadomości i kontynuujesz, czyli komentujesz lub odpowiadasz.

No wietrzę w tym jakiś podstęp, tylko nie wiem jaki? emotka emotka emotka

Pisałem, że nie potrafię. Podstępu brak. Już chyba wiem jak, to wypróbuję, jak będzie potrzeba.
Ps: Kopiowanie ok- wiem, ale nie wiedziałem, że jak się skopiuje do innego wątku, to cytowana osoba dostaje powiadomienie, więc trzeba chyba odpowiednio to zrobić, by powiadomienie się wyświetliło...

By ktoś dpstał powiadomienie, wystarczy że do jego nicka w podstawowej formie przykleisz z przodu "małpę". Tyle, że na przykład przyklejenie dodatkowego znaku, choćby przecinka, skutkuje tym, że powiadomienie nie zostanie wysłane. Na przykład: visserarthur, czy dostałeś powiadomienie? 

Zapewne dostał powiadomienie, bo odpowiadałeś na jego post emotka  ja mogę spróbować z przecinkiem visserarthur, dostałeś powiadomienie?;)

Tak: zielonaszpilka dodał(a) odpowiedź w: WC - rozmowy o wszystkim Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7056998 Napisano: 31.10.2022 13:45:38 w WC - rozmowy o wszystkim
cb656 tylko: cb656 dodał(a) odpowiedź w: WC - rozmowy o wszystkim
Przypomniało mi się, jak lokalne schronisko prosiło o oznaczanie ich na fb, aby mogli wygrać karmę i też nie wiedziałem jak się to robi, no i właśnie miałem dać @ przed nazwą. 
Ps: Nie mam problemu przyznać się, że nie posiadam kompetencji w jakiejś dziedzinie- nie ma opcji wiedzieć wszystko z każdej dziedziny emotka Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

visserarthur

#7056990 Napisano: 31.10.2022 13:22:44 w SZUKAM....
nanajka81 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Urbanek napisał(a):

Szukam, Dziś w aplikacji Biedronki dla wybranych jest rabat na pieluchy Dada.  Może ktoś nie będzie korzystał więc chętnie przygarnę dla moich trojaczków  emotka

Moja teoria jest taka, że ten kupon dostają tylko ci, którzy kupują pieluchy- dzisiaj mam ten kupon trzeci raz w ciągu dwóch tygodni. Pozycjonują sobie i dopasowują oferty, skoro "widzą", że klient korzysta z kuponów.

Ostatnio z koleżanką porównywałam oferty z jej aplikacji Biedronki i z mojej i niektóre się pokrywały ale kilka było innych (np. w codziennym losowaniu ona miała coś innego) więc rzeczywiście kupony są dostosowane pod klienta. U mnie kuponu na pieluchy brak.

Ten na pieluchy to jest jakiś dodatkowy kupon (nie  z shakeomatu). Te z shake są dostosowywane, bo moja siostra się dziwiła dlaczego często ma jakieś whisky, to ją uświadomiłem, że jak ze szwagrem jest na zakupach, to on kupuje. Albo ja od jakiegoś czasu otrzymuję dużo ofert wege, bo kupowałem violife "ser" i "wędliny"... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7056988 Napisano: 31.10.2022 13:09:39 w SZUKAM....
Urbanek napisał(a):

Moja teoria jest taka, że ten kupon dostają tylko ci, którzy kupują pieluchy- dzisiaj mam ten kupon trzeci raz w ciągu dwóch tygodni. Pozycjonują sobie i dopasowują oferty, skoro "widzą", że klient korzysta z kuponów. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7056985 Napisano: 31.10.2022 13:04:04 w WC - rozmowy o wszystkim
cb656 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Ps: Z racji, że jesteś taki pomocny, możesz mnie uświadomić, jak się robi kopiowanie z innego wątku? To przydatne, a ja nie ukrywam, że w sprawach internetowych jakoś mi nie idzie...

emotka Przecieram oczy z niedowierzania po przeczytaniu tego pytania...
Podpuszczasz mnie? Drażnisz się? emotka
No ale żeby nie było, że chowam wiedzę dla siebie, prosię brdzo, krok po kroku. emotka

Jest jakiś wpis, na który chcesz odpowiedzieć w topie A.
Klikasz standardowo "cytuj wiadomość" (dostępne w górnym, prawym obszarze wpisu), po czym po prostu kopiujesz tę cytowaną wypowiedź, przechodzisz do topu B, wklejasz w pole nowej wiadomości i kontynuujesz, czyli komentujesz lub odpowiadasz.

No wietrzę w tym jakiś podstęp, tylko nie wiem jaki? emotka emotka emotka

Pisałem, że nie potrafię. Podstępu brak. Już chyba wiem jak, to wypróbuję, jak będzie potrzeba.
Ps: Kopiowanie ok- wiem, ale nie wiedziałem, że jak się skopiuje do innego wątku, to cytowana osoba dostaje powiadomienie, więc trzeba chyba odpowiednio to zrobić, by powiadomienie się wyświetliło... Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

visserarthur

#7056972 Napisano: 31.10.2022 12:13:03 w Dziś cieszę się z.....
cb656 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Szukam linka do zarejestrowania do akcji Winston, kończy mi się ważność dowodu osobistego, to mogę im (skan)  wysłać...

emotka Cieszę się, że są jeszcze na świecie sprytni kombinatorzy. Taki myk, no, no... emotka emotka
Rodzi się pytanie, czy ten Organizator od Winstona jest naprawdę w ciemię bity, nie dostrzeże daty i nie poprosi o uaktualnienie za jakiś czas? emotka

To nieaktualne, stare info miałem, bo kiedyś chcieli zdjęcie dowodu osobistego- teraz weryfikacji można było dokonać danymi z konta bankowego. Poza tym im najbardziej o zweryfikowanie wieku chodzi, a nie numeru dowodu, bo z danych konta bankowego pobrali imię, nazwisko, datę urodzenia. 
Ps: Miło, żeś zawsze na straży... złośliwości  emotka
Ps: Z racji, że jesteś taki pomocny, możesz mnie uświadomić, jak się robi kopiowanie z innego wątku? To przydatne, a ja nie ukrywam, że w sprawach internetowych jakoś mi nie idzie... Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

visserarthur

#7056867 Napisano: 30.10.2022 19:26:17 w SZUKAM....
dany-duszek napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Szukam linka do zarejestrowania do akcji Winston, kończy mi się ważność dowodu osobistego, to mogę im wysłać, bo tam podobną chcą...?

https://www.strefakonsumencka.pl/

Dzięki Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7056806 Napisano: 30.10.2022 14:58:29 w SZUKAM....
Szukam linka do zarejestrowania do akcji Winston, kończy mi się ważność dowodu osobistego, to mogę im wysłać, bo tam podobną chcą...? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7056355 Napisano: 27.10.2022 21:54:11 w Smolar
Majkii napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Po co w Zozolach za zgłoszenie paragonu i kodu z naklejki są dwie szanse, jak tam nie ma żadnej nagrody głównej? Czy to dwie szanse w losowaniu niewydanych nagród? (bo w wygraniu natychmiastowej ta druga szansa nic nie daje przecież)

Chodzi o to że masz w jednym zgłoszeniu podwójnie liczony los do wygrania nagrody natychmiastowej, czyli o jedną szansę więcej.

No ale niby jak... jak jest przedział czasowy, w którym jest wygrana, to albo jestem pierwszy, albo nie... Druga szansa nic nie daje... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7056291 Napisano: 27.10.2022 16:38:29 w Smolar
Po co w Zozolach za zgłoszenie paragonu i kodu z naklejki są dwie szanse, jak tam nie ma żadnej nagrody głównej? Czy to dwie szanse w losowaniu niewydanych nagród? (bo w wygraniu natychmiastowej ta druga szansa nic nie daje przecież) Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7055376 Napisano: 23.10.2022 20:20:52 w SZUKAM....
Szukam loterii/ konkursu ze "zwykłym" piwem (nie 0%, nie smakowe), poza zawleczkowymi/ kapslowymi akcjami emotka ... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7055333 Napisano: 23.10.2022 15:06:23 w SZUKAM....
@gnieszk@ napisał(a):

W mojej mieścinie nie ma Hebe. Byłam wczoraj okazyjnie w mieście w którym jest ale nie odebrałam nagrody bo peelingu Regenerum już nie mieli na stanie.
Szukam osoby która ma Hebe niedaleko i zgodziłaby się przy okazji odbierać dla mnie kosmetyki w tym tygodniu i następnie je do mnie wysłać. Rewanżowo proponuję  np. za kupony Hebe także dla niej lub coś innego do ustalenia.

Jak sobie poradzę (bo w ogóle nie wiem, co to za akcja), to mogę hurtem Ci odebrać... Po zakupie damskiego sweterka, odbiór kosmetyków, to chyba małe piwo emotka Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7055099 Napisano: 21.10.2022 17:32:44 w moje dzisiejsze wygrane :)
marzenie16 napisał(a):

Intermarche ,,Słodki smak przygody" -bon 100zł (rezerwa)

To serio rezerwa...? Ta agencja tak późno chyba po prostu dzwoni. Pamiętam ich ostatni konkurs, pani do mnie dzwoniła i chwilę zajęło ustalanie z czego ona w ogóle dzwoni...

Bon 100 do ITM Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7054270 Napisano: 18.10.2022 17:50:47 w Smolar
Majkii napisał(a):

Ale to przecież jest tak że nawet jakby wczoraj nikt nie grał to pula nie wygranych zgłoszeń przechodzi dalej, tak samo w ich innych loteriach np. loteria hit albo zozole to jeśli ktoś nie trafi w danej godzinie to w następnej są do wygrania 2 nagrody.

No niekoniecznie, to zależy od loterii. Zamyka się bramka i przechodzi do losowania dodatkowego, albo do dyspozycji organizatora... Jest też czasem tak, jak napisałaś, więc nie można generalizować- trzeba w regulamin konkretnej loterii spojrzeć. Wyświetl w wątku >>
2 darog, Majkii 0