Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#6960007 Napisano: 10.09.2022 17:56:23 w Dyskusje o wynikach konkursu
FBsylwia16 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

trhspfb napisał(a):

Proszę, otwartym tekstem, niech mi ktoś wytłumaczy o co chodzi z tym Almette i Aleksandrowem Łódzkim? Almette produkują w Węgrowie. 
W Aleksandrowie jest drukarnia wieczek??

w Aleksandrowie są cwaniaki -które być może mają dojście do wydrukowanych wieczek, być może mają swoją wtykę w agencji która pisała regulamin i ustaliła "w tajemnicy" o której otwierane są bramki, być może coś innego. W każdym razie z tego właśnie miasta w każdym konkursie wygrywa sporo osób (rodzina?). Pytanie: jak im się to udaje?

Powtórzę: lata temu była loteria Milki, do wygrania były narty, snowboardy... W pewnym momencie IQ usunęło Aleksandrów z listy, nie wiem, co było powodem, ale któraś z tych osób miała sklep w Aleksandrowie, albo gdzieś pod Aleksandrowem... resztę można sobie dopisać samemu... Poza tym, jak ktoś nie liczy na główną (wiadomo, szanse małe), to co za problem sobie w sklepie nawysylac kodów, skoro są na widoku...

Rok temu było to samo

A rok temu były inne zasady... Takie same. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6960005 Napisano: 10.09.2022 17:48:53 w Dyskusje o wynikach konkursu
nanajka81 napisał(a):

trhspfb napisał(a):

Proszę, otwartym tekstem, niech mi ktoś wytłumaczy o co chodzi z tym Almette i Aleksandrowem Łódzkim? Almette produkują w Węgrowie. 
W Aleksandrowie jest drukarnia wieczek??

w Aleksandrowie są cwaniaki -które być może mają dojście do wydrukowanych wieczek, być może mają swoją wtykę w agencji która pisała regulamin i ustaliła "w tajemnicy" o której otwierane są bramki, być może coś innego. W każdym razie z tego właśnie miasta w każdym konkursie wygrywa sporo osób (rodzina?). Pytanie: jak im się to udaje?

Powtórzę: lata temu była loteria Milki, do wygrania były narty, snowboardy... W pewnym momencie IQ usunęło Aleksandrów z listy, nie wiem, co było powodem, ale któraś z tych osób miała sklep w Aleksandrowie, albo gdzieś pod Aleksandrowem... resztę można sobie dopisać samemu... Poza tym, jak ktoś nie liczy na główną (wiadomo, szanse małe), to co za problem sobie w sklepie nawysylac kodów, skoro są na widoku... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6881288 Napisano: 08.09.2022 11:23:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bezaczek7 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Czy w Kinder czekoladzie trzeba wziąć udział w konkursie, żeby wziąć udział w Loterii? W konkursie udziału brać nie chcę, bo to oni powinni zapłacić, żeby dziecko było na opakowaniu, a nie ja mam jeszcze o to grać!!!

O to samo pytałam niedawno. Wygląda na to, że tak. Zapytam dziecko czy chce wysłać zdjęcie, jeśli powie, że nie, to poślę jakieś rozmazane albo zdjęcie kwiatka 🤷‍♀️emotka

No i tak „trzeba” będzie zrobić (np. foto tyłu głowy…), bo Kinder już kupione, więc jak to tak nie zgłosić 😀.  Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6881221 Napisano: 07.09.2022 21:55:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w Kinder czekoladzie trzeba wziąć udział w konkursie, żeby wziąć udział w Loterii? W konkursie udziału brać nie chcę, bo to oni powinni zapłacić, żeby dziecko było na opakowaniu, a nie ja mam jeszcze o to grać!!! Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6880318 Napisano: 03.09.2022 02:23:14 w Avanti
Afrodyta72 napisał(a):

Nie wiem ,co do tej agencji pisać 🙈i jak grać😭jak widzę Avanti,to zaczynam już omijać loterię ,bo jestem za tępa do ich gustu ,następna lidl🙈zjeżdżam na dół Avanti,życzę Wam wygranych 🥰

A to jakąś nową loterię mają, czy nie rozróżniasz, co to jest...? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6880011 Napisano: 01.09.2022 16:39:08 w Smolar
Monika11 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Czy te maile dzisiaj o nadaniu przesyłki to bony z Intermarche, czy piłki z Biedronki (na te same dane wygrane, więc nie jestem w stanie stwierdzić)

Piłki z Biedronki nie - u mnie nic nie ma na @ 

Dzięki, czyli na 100% bony Intermarche Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6880005 Napisano: 01.09.2022 16:22:55 w Smolar
Czy te maile dzisiaj o nadaniu przesyłki to bony z Intermarche, czy piłki z Biedronki (na te same dane wygrane, więc nie jestem w stanie stwierdzić) Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6879288 Napisano: 30.08.2022 00:21:35 w Avanti
adamo86 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Email ,telefon nie wiem co .Niby ,ktoś inny podał ,któreś te dane . Jutro się dowiem jak odpiszą 

Mi w ubiegłym roku odrzucili plecak, bo... ktoś zgłosił taki numer paragonu przede mną, ale jak im napisałem m.in. że wysyłany był raz i żeby sprawdzili, czy tamto zgłoszenie było sprzed daty mojego paragonu, to nagrodę przyznali...

Teraz chyba mają też jakiś check na nr paragonu, bo przypadkiem drugi raz zgłaszałem na ten sam i mnie nie puściło

Odszukałem maila, napisałem im, że dziwne by było gdyby ktoś podał ten sam numer, datę, numer kasy i nip... Widocznie zweryfikowali tamto zgłoszenie i wyszło, że tylko numer jest taki sam. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6879286 Napisano: 29.08.2022 23:55:53 w Avanti
anialistopad napisał(a):

Email ,telefon nie wiem co .Niby ,ktoś inny podał ,któreś te dane . Jutro się dowiem jak odpiszą 

Mi w ubiegłym roku odrzucili plecak, bo... ktoś zgłosił taki numer paragonu przede mną, ale jak im napisałem m.in. że wysyłany był raz i żeby sprawdzili, czy tamto zgłoszenie było sprzed daty mojego paragonu, to nagrodę przyznali... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6879275 Napisano: 29.08.2022 22:34:50 w Avanti
anialistopad napisał(a):

Netle zestaw plastyczny tu zweryfikowali negatywnie 

Z powodu? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6879245 Napisano: 29.08.2022 20:12:42 w Avanti
Ale zaraz, jesteśmy w wątku Avanti i o tym chyba tutaj mowa...? Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

visserarthur

#6879234 Napisano: 29.08.2022 18:21:13 w Avanti
fan-mandaryny napisał(a):

doo napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

rooney napisał(a):

marzenier napisał(a):

rooney napisał(a):

A jak sądzicie, czy to samo zgłoszenie można wysłać ponownie? Komuś się kiedyś udał taki myk i wygrał? emotka  
Sorry, ale tak mi się podobało moje zgłoszenie w poprzednim etapie emotka  Ono zasługuje na więcej miłości! Dlatego ciągle mi chodzi po głowie jego reupload emotka

Możesz próbować, najwyżej stracisz 5 zł emotka

Chyba zaryzykuję! Jeśli się uda, to dam znać w mdw emotka

Mnie też korci, by na kazdy etap wysłać jedno i to samo zgłoszenie. Może się w końcu ulituja?!

11. Uczestnik dokonuje zgłoszenia konkursowego samodzielnie, we własnym imieniu. Każdy Uczestnik może wziąć udział w Konkursie wielokrotnie według procedury przedstawionej w pkt 10 Regulaminu, każdorazowo zgłaszając nową Pracę Konkursową.

Hahaha, ciekawe tak to sprawdzają z tych (podobno) "tysięcy" zgłoszeń. Ja też "zaryzykuję". :-]

Jest to możliwe, prace wybrane, więc ctrl+c, ctrl+v, jak któraś się powtarza, to idzie do odrzutu, ale koszt nieduży, można zaryzykować.

Niedawno ktoś pisał, że wysłał takie samo zgłoszenie na II etap konkursu, ale nie pamiętam czy to Lays czy inny i się udało za 2-gim razem, więc hmmmm

Proponuję podchodzić z dystansem do tego, co ktoś napisał, nie od dziś tu jestem i widać, że różne zagrywki są prowadzone, w celu pozbycia się konkurencji. Niektórzy chwalą się też nagrodami, których nie wygrali, lubią używać liczby mnogiej, gdy wygrali jedną nagrodę (jaki cel tego- nie wiem, może ego) Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6878807 Napisano: 27.08.2022 02:05:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Wygrał ktoś kiedyś późno w nocy w Słodkiej Loterii na 5! (nimm2, Knoppers w Carreffour), czy najbezpieczniej grać w od 9:00 do 23:00 zgodnie z "przykładowym" zestawieniem bramek czasowych? W regulaminie nigdzie nie widziałem, że te bramki są czynne w określonych godzinach, więc równie dobrze ta otwarta bramka mogłaby się pojawić w okolicach 2:00 w nocy - jakie jest Wasze zdanie?

Borys emotka , masz przecież w Regulaminie:
15.1 Gra o nagrody natychmiastowe została podzielona na 21 (słownie: dwadzieścia jeden) etapów dziennych. Etap dzienny odpowiada każdemu dniu w okresie od dnia 16.08.2022 r. do dnia 05.09.2022 r. i zaczyna się od godziny 00:00:00 i trwa do godziny 23:59:59 danego dnia. Pierwszy etap dzienny odbędzie się w dniu 16.08.2022 r., natomiast ostatni etap dzienny przypada na dzień 05.09.2022 r. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6878679 Napisano: 26.08.2022 15:08:22 w moje dzisiejsze wygrane :)
cudaczek121 napisał(a):

Podniosłam z chodnika kartonik z loterii Milion lodow od Grycana. Zaczynam drapać, a tam gałka lodow Grycan, he,he. A gdy kupilam te lody za własną kasę, nawet galka lodow nie wpadła, ha ha

No tak to jakoś dziwnie działa- człowiek nakupił setki litrów wody Żywiec Zdrój, a wygrana padła na paragon znaleziony... Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6878403 Napisano: 25.08.2022 11:12:22 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
frodo napisał(a):

Czy wysłali już nagrody z I etapu konkursu „Wszystkie smaki lata” Dino?

Chyba sobie żartujesz... Przecież wyniki były 10.08 i do tego wysyłka paragonu pocztą... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6878399 Napisano: 25.08.2022 11:05:38 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
ReneK napisał(a):

Leca przelewy od Smolara! emotka  "ZDRAPUJ Z Ż!"nareszcie! emotka

Z Mbanku na Mbank- inni dostaną zapewne w kolejnych sesjach. Wyświetl w wątku >>
1 dnros 0

visserarthur

#6878242 Napisano: 24.08.2022 14:43:37 w SZUKAM....
Majkii napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Zniknął komuś kupon z aplikacja Mc Donald's na Mc zestaw z Coca Coli... Amatorska ta akcja, same problemy.

Zniknął już dawno, ci którzy napisali reklamacje dostali w tamtym tygodniu zaginione kupony, ale chyba jest już za późno na pisanie do nich, ale może spróbuj odbierzmczestaw@mcdonalds.pl

Tak, to już pisałem i mi przywrócili, tylko kupony były aktywne do 24.08, ale o północy już zniknęły... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6878229 Napisano: 24.08.2022 14:15:57 w SZUKAM....
Zniknął komuś kupon z aplikacja Mc Donald's na Mc zestaw z Coca Coli... Amatorska ta akcja, same problemy. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6877987 Napisano: 23.08.2022 18:00:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
korti2022 napisał(a):

Bardzo proszę, aby osoby które brały udział w Wielkiej Loterii w Biedronce (luty-kwiecień) zajrzały i wypowiedziały się w tym wątku:

UOKiK - Wielka Loteria w Biedronce - SONDA
- https://www.e-konkursy.info/forum/rozmowy/uokik-wielka-loteria-w-biedronce-sonda

DZIĘKUJE!

O, ktoś tu chce przy pomocy UOKiK (i nas) mieszkanie od Biedronki dostać. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6877281 Napisano: 20.08.2022 01:06:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Czy na loterię Unilever w Itm produktem promocyjnym może być Lipton Ice Tea?

Kiedyś podobno komuś odpisali, że tak, ale lepiej sam zapytaj (napisz maila), bo jakoś wierzyć mi się w coś takiego nie chce... Niby ok, Pepsi zapłaciła za prawo do nazwy, ale producent jednak inny...
W każdym razie, gdybym sam chciał zrobić taką "kombinację", to wolałbym zapytać u źródła, by mieć podkładkę na wypadek wygranej, niż pytać na forum... Wyświetl w wątku >>