Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#6876645 Napisano: 17.08.2022 15:20:43 w moje dzisiejsze wygrane :)
O, niespodzianka, Blikomania 200 zł (nie wiem z kiedy, musiałbym jakoś sprawdzić na liście zwycięzców...)

Edit: Prawdopodobnie z 27.07 Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6876315 Napisano: 16.08.2022 10:37:33 w Smolar
magie1982 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Ma ktoś na @ weryfikację pozytywną z Biedronki na PS5 ? Na piłki mam , ale na główną nie ....

Nie

Nie przypominam sobie, by kiedykolwiek informowali o weryfikacji, jeśli dokumenty wysyłane do nich były w „tradycyjnej” formie. Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

visserarthur

#6876265 Napisano: 16.08.2022 01:36:59 w SZUKAM....
ankasss napisał(a):

Czy w loterii „Słodka loteria na 5” biorą udział sklepy carrefour express?

Jest w gazetce Carrefour Ekspress, więc tak. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6875695 Napisano: 11.08.2022 18:59:21 w SZUKAM....
incendio12 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Czy ta Nestea do Loterii, co ma mieć kod jest jakoś oznaczona na etykiecie? Trzy sklepy i bez info o loterii są…

Tak, powinna mieć jakieś info, ale ciężko ją znaleźć 

Dziękuję😀 Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6875692 Napisano: 11.08.2022 18:45:46 w SZUKAM....
Czy ta Nestea do Loterii, co ma mieć kod jest jakoś oznaczona na etykiecie? Trzy sklepy i bez info o loterii są… Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6875192 Napisano: 09.08.2022 23:46:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylzab2294 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

miketyson napisał(a):

maverick napisał(a):

FBmarta22 napisał(a):

daisygirl napisał(a):

rufus napisał(a):

To po co zrobiłem zapas karmy?! Ja nawet kota nie mam. emotka

A ja mam 2 koty, to wychodzi, że tylko 1 kota mogę zgłosić? emotka  

Oni sami chyba nie wiedza co napisali...
Po pierwsze:
"8.    Uczestnik jest uprawniony do dokonania zgłoszenia danego dowodu dokonania Zakupu Promocyjnego wyłącznie jeden raz w całym okresie przyjmowania zgłoszeń." - danego czyli jednego konkretnego paragonu nie ogólnie jednego
po drugie piszą, że 
"5.    W Loterii jeden Uczestnik może wygrać tylko jedną Nagrodę w danej kategorii, tj. 1 (jedną) Nagrodę Tygodniową I Stopnia, 1 (jedną) Nagrodę Tygodniową II Stopnia oraz 1 (jedną) Nagrodę Dzienną.  "

"7.    Na jedno Zgłoszenie może przypadać wyłącznie jedna Nagroda. "
No to jak, mogę wygrać trzy nagrody, ale na jedno zgłoszenie może przypaść tylko jedna... a zarejestrować też mogę tylko jedno?!  emotka emotka  Cuda...

Jak się nie mylę, to Ci od Redbulla i sławnych zgłoszeń, więc mnie już nic nie zdziwi u nich emotka
No dobra zdziwi, jak wygram głównąemotka

Nonsens.
Żaden punkt regulaminu nie ogranicza ilości zgłoszeń.
Przeciwnie, stwierdzenie że "dany dowód zakupu można zgłosić tylko raz", można zinterpretować, że można się zgłaszać z kolejnymi dowodami zakupu.

Właśnie te punkty w regulaminie im opisałam, żeby mi to wyjaśnili, bo wszystkie wykluczją komunikat na stronie, że można do loterii zgłosić się tylko jeden raz, ale olali mnie... Zero odpowiedzi.

Dokładnie, zablokowali formularz, niezgodnie z Regulaminem- regulamin nie zabrania wysłania więcej niż jednego zgłoszenia na osobę. Nie ma co lamentować, tylko trzeba do nich pisać.

odpisali:
"Dzien dobry, dziekujemy na wiadomosc.Informujemy, ze w Loterii mozna wziac udzial tylko jeden raz w calym okresie jej trwania.Jednoczesnie jedno zgloszenie bierze udzial w wielu losowaniach i może byc nagrodzone kilkoma nagrodami, po jednej w kazdej kategorii Nagrod.Intencją Fundatora Nagrod oraz w konsekwencji Organizatora bylo, aby do Loterii mozna przystapic tylko jeden raz.Stosowne zapisy umieszczone zostaly w Regulaminie, zaakeptowanym przez Dyrektora Izby Celnej w formie pozwolenia na przeprowadzenie Loterii. Informacje na ten temat umieszczone sa rowniez na stronie internetowej oraz konsekwentnie wprowadzono blokade kolejnych zgloszen.Jest nam przykro, ze zapisy Regulaminowe nie sa wystarczajaco czytelne, za niedogodnosci przepraszamy.Z powazaniemBrandcomm Team"

Oni są "fajni" emotka - wyżej odpisali "Jednoczesnie jedno zgloszenie bierze udzial w wielu losowaniach i może byc nagrodzone kilkoma nagrodami, po jednej w kazdej kategorii Nagrod."
W regulaminie: "Na jedno Zgłoszenie może przypadać wyłącznie jedna Nagroda." emotka Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6875189 Napisano: 09.08.2022 23:07:08 w Co można dostać gratis?
daisygirl napisał(a):

Dziś w Intermarche przy kasie dostałam od pani ładną szklankę z Liptona jak kupowałam Ice Tea. Nie wiem z jakiej to promocji czy czego, pani po prostu zapytała czy chce szklankę z Lipton emotka  

Taka z żółto- czarnym uśmiechem? Mi je pani w Inter dawała jakieś pół roku temu, przy zakupach na kilka paragonów herbaty Lipton ekspresowej. Mówię do niej, że to chyba do Liptona w butelce, a ona, że im zostały, to daje- lipton, to lipton... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6875097 Napisano: 09.08.2022 14:21:56 w SZUKAM....
stokrotka238 napisał(a):

Ile kosztują najtańsze żelki Haribo na loterię? 

Nie ma takiej loterii w bazie, więc chyba lepiej nie pytać... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6874963 Napisano: 08.08.2022 22:50:37 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
planeta napisał(a):

Dzisiaj także przelew z Whiskasa emotka emotka  Wygrana z 2 sierpnia, a więc naprawdę szybko wysyłają, super emotka emotka

Chyba nie wysyłają szybko, bo ja z 25.07 czekam. Zapewne zaczęli od końca... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6873695 Napisano: 02.08.2022 14:25:31 w SZUKAM....
Zna ktoś sposób na Rok ważności konta w Plusie na kartę- może zmiana taryfy, przejście na Plush (jeśli się da...)? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6873534 Napisano: 01.08.2022 22:33:03 w Avanti
gregory napisał(a):

Czy w konkursach Avanti podzielonych na etapy zdarzyło się komuś powtarzać odpowiedź  np. w 1 i 2 etapie i NIE wygrać w pierwszym, a wygrać tą odpowiedzią w drugim? Czy raczej raz wysłana jest juz spalona...?

To chyba nie przejdzie, pamiętam jak kiedyś moja siostra źle skopiowała hasło i wysłała, to, co ja i na etapie weryfikacji nie dostałem nagrody, ani ja, ani ona- niby inny przypadek, ale dubel... (Etap był jeden i to tylko 50 zł było) Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6873423 Napisano: 01.08.2022 13:16:15 w moje dzisiejsze wygrane :)
slomkab napisał(a):

vazzz napisał(a):

Chyba nastąpił koniec świata, bo takie rzeczy przytrafiają się innym, ale nie mnie. Wygrałam nagrodę dzienną w loterii Whiskas. Jestem w absolutnym szoku.

Za jaki dzień whiskas?
w temacie U mnie tez Ballantines chyba rezerwa

Whiskasa, da się ustalić z kiedy, jak się zna numer z tematu maila.
W temacie: 20 zł z Żywca Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6873277 Napisano: 31.07.2022 20:36:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurorcia napisał(a):

Emememe napisał(a):

Majkii napisał(a):

aguagu napisał(a):

Czy kody na Big Maca nie powinny być ważne do dzisiaj? Wczoraj miałam je jeszcze w apce, a dziś brak. emotka

Powinny, ale dziś wszystkim znikły, ta promocja od początku jest jednym wiekiem błędem.emotka

U Was brak kodów, a u mnie były podwójnie 🤔

U mnie rozmnożyły się tak, że po tej akcji przez co najmniej rok ich nie zjememotka

Mi się nic samoistnie nie rozmnożyło, ale dziś zniknęły mi też dwa ostatnie zestawy, także piszę do nich, jak znajdę maila- ma ktoś? Bo z aplikacji zniknął...? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6873172 Napisano: 31.07.2022 00:27:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Po co wam to mruczenie Whiskas... przecież ono nic nie daje, nawet nagród tam nie ma, poza jakąś piosenką i instrukcja budowy domku dla kota... Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6873143 Napisano: 30.07.2022 20:12:47 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
incendio12 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

incendio12 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Whiskas dostał już ,ktoś przelew? Niby mają 3 dni od wysłania dokumentów 

Ja wysłałam oświadczenie w zesżły czwartek i przelewu nadal brak. Może oni jakoś inaczej liczą te dni robocze, niejasna była ta wiadomość. Poczekam do poniedziałku i będę do nich pisać się upominać..

Ka 26 wygrałam i tego samego dnia odesłałam. A w wiadomości napisali,ze 3 dni od momentu otrzymania dokumentów . To czort ich wie jak oni to rozumieją 

Oni napisali, że 3 dni od weryfikacji z tego co pamiętam. Więc to chyba nie to samo co 3 dni od dokumentów. Może tą weryfikacja chwilę trwa, nie wiem.. Ale u mnie to trwa już ponad tydzień i trochę zaczynam się niepokoić emotka

Oni widocznie interpretują wszystko po swojemu, tak samo, jak to, że „gdzieś” jest niby napisane, że jedno zgłoszenie na osobę. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6872805 Napisano: 28.07.2022 15:30:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magisterek napisał(a):

Czy działa Wam formularz - WSZYSTKIE SMAKI LATA DINO? Nie mogę wysłać zgłoszenia emotka  Po kliknięciu WYŚLIJ nie dzieje się NIC!

https://www.e-kon...strona=7465#p6871799 Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6872474 Napisano: 26.07.2022 22:51:03 w SZUKAM....
Są jeszcze jakieś loterie ze zwykłym piwem (czyli nie 0%, albo smakowe), ale na paragon, a nie zawleczkę? (poza) żywiec żabka, żywiec lewiatan...? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6872345 Napisano: 26.07.2022 14:30:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreo42 napisał(a):

rufus napisał(a):

Czy w whiskas faktycznie mozns byc wylosowanym z innego dnia niz w ktorym sie wyslalo zgloszenie?

W lewiatan zywiec wygrałem w II etapie, z paragonu wysłanego na I etap

Ciekawe, bo tam nie ma takiego zapisu. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6872140 Napisano: 25.07.2022 13:57:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

visserarthur napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy ktoś mi może wytłumaczyć o co chodzi z tym doładowaniem Orange? Pogubiłam się. Niby trzeba doładować przez jeden z wymienionych serwisów, ale gdy wybieram na stronie konkursowej bank i klikam "doładuj", to przekierowuje mnie bezpośrednio do mojego banku. Mogę tak doładować?

Albo przez jeden z serwisów, albo bezpośrednio z konta. Jak klikasz od razu bank, to zrobisz doładowanie z banku, jakbyś zrobiła przez doladowania.orange.pl to tam wklepujesz wszystko, ale i tak przekieruje do wybranej formy płatności. Także obojętnie jak to zrobisz, byleby nie doładowanie kodem doładowującym.

Prawidłowe zgłoszenie konkursowe obejmuje łączne spełnienie przez Uczestnika wczasie trwania Konkursu następujących warunków: ...b) wybór jednego z Serwisów i dokonanie za jego pośrednictwem Doładowania za
min. 5 zł;

Nie ma tutaj mowy o doładowaniu bezpośrednio z konta...

W załączniku masz- ogólnie napisali serwis. Doładowania w tych bankach obsługuje Bluemedia, więc jak ja doładowuje bezpośrednio z konta, to widać, że przelew jest do Bluemedia, więc widzą, że się doładowało. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6872135 Napisano: 25.07.2022 13:51:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

Czy ktoś mi może wytłumaczyć o co chodzi z tym doładowaniem Orange? Pogubiłam się. Niby trzeba doładować przez jeden z wymienionych serwisów, ale gdy wybieram na stronie konkursowej bank i klikam "doładuj", to przekierowuje mnie bezpośrednio do mojego banku. Mogę tak doładować?

Albo przez jeden z serwisów, albo bezpośrednio z konta. Jak klikasz od razu bank, to zrobisz doładowanie z banku, jakbyś zrobiła przez doladowania.orange.pl to tam wklepujesz wszystko, ale i tak przekieruje do wybranej formy płatności. Także obojętnie jak to zrobisz, byleby nie doładowanie kodem doładowującym. Wyświetl w wątku >>
0 0