Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#6866798 Napisano: 26.06.2022 22:02:02 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam kartę Empik 500 zł za 450 zł, lub wymienię na bony o wartości 500 zł do Dino, Lidl, Carrefour... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6866666 Napisano: 25.06.2022 10:54:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
daisygirl napisał(a):

izak1000 napisał(a):

Na paragonie z Lidla mam Tabletki do zm. GiO. Czy taki paragon przejdzie weryfikację. Chodzi o loterię SOMAT? 

mnie sie czepili ze nie mam nazwy SOMAT, teraz sie czepili też mleka NAN ze nie mam na paragonie nr mleka (z Rossmana paragon)

Znajomy miał z Lidla Tabletki do zmyw. OiA i pieczątkę chcieli- zaprawiony w bojach poszedłem z nim, puściłem jak zwykle bajkę, chwila głupiej dyskusji, bo pan kierownik „nie wklepywał tego do systemu”, ale mu powiedziałem, że skoro jest kierownikiem sklepu, w którym robiony był zakup, to powinien mi potwierdzić, bo paragon powinien jednoznacznie określać produkt… przerażony powiedział, żebym napisał sobie, co tam potrzebuję i poszedł po pieczątkę.
Z Albedo odpisali, że… to nie jest ten numer paragonu… ciekawe, skoro otrzymali skan tego paragonu, bo ten był zgłoszony- oni tam chyba zbyt chaotycznie pracują- napisz im, o co im chodzi, skoro Somat jest Somat (a w loterii biorą udział wszystkie produkty). Pewnie wysłali przez pomyłkę… Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6866665 Napisano: 25.06.2022 10:40:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stalowiak1979 napisał(a):

Ale jest w regulaminie punkt cyt. 4.7 Dzień roboczy – każdy dzień tygodnia od poniedziałku do piątku za wyjątkiem dni
ustawowo wolnych od pracy
Dlatego zastanawiam się czy sobota bedzie ok jak kupię dzisiaj produkty???

😀a gdzie masz zapis, że zakup ma być w dzień roboczy… Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6866579 Napisano: 24.06.2022 14:19:26 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
delfinka101 napisał(a):

Butelki z nestle?  Mam informację od UPS, ze nadane coś czy to mogą być butelki?  od AZAN sp. z o.o.

Azan- google pokazuje m.in. karmy Brit- może karmę dla psa, próbki, zamawiałaś... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6865728 Napisano: 20.06.2022 23:35:17 w moje dzisiejsze wygrane :)
cudaczek121 napisał(a):

Wygrałam przed chwila 50 zł z.zywca za pierwszym razem, ale niestety paragon mi nie przechodzi:(

Oj, obawiam się, że źle wpisałaś przy zgłoszeniu numer paragonu, albo w formularzu laureata wpisujesz zera z przodu, jeśli tak wygląda numer paragonu.

W temacie 200 zł Allegro z Żywca. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6865621 Napisano: 20.06.2022 14:47:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bethan napisał(a):

Ale też będą losowac szczęśliwe godziny, które trwają 1/10 sekundy. Można sobie policzyć ile takich  1/10 sekundy jest w całej loterii.

No dokładnie, akcja bez sensu. 

Jak o tym pisałem kilka dni temu, to ktoś stwierdził, że tych transakcji jest tyle, że nagrody będą trafiane... jakieś pewnie będą, tylko ileemotka ... zobaczymy. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6864190 Napisano: 09.06.2022 18:02:26 w SZUKAM....
koniczynka123 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Widzę, że poruszacie jeden z interesujących mnie tematów... chrzciny... mam jeszcze tydzień, więc na razie mam zamiar kupić medalik w Apart, a później jeszcze pomyślę, czy coś do koperty, czy jak...
W związku z tym:
Ma ktoś kartę Apart na zniżkę 10%? (Nie wiem, jak to działa, czy mogę wpisać czyjś numer karty/ telefonu, składając zamówienie online)

Za pierwsze zakupy i tak masz rabat chyba 15- 20% więc nie warto za tyle odkupować. Rabaty jeśli jakieś masz też się nie sumują. W dodatku płacąc kasą zwracają kasę w razie czego. A tak na marginesie apart ma kiepskie złoto i wygórowane ceny, lepiej wybrać miejscowego jubilera. No chyba, że komuś zależy na metce z logo emotka

Jestem nad morzem, na wsi, więc nawet nie mam gdzie... a jak wrócę, to zostanie mi tylko jeden dzień... Mówisz, że dostanę zniżkę na pierwsze zakupy online... Muszę zgłębić temat...
Ps: O zniżkę to mi chodziło o te takie ich karty zniżkowe- jak się ją dostaje, to jest 5%, a jak się kupi sumarycznie za chyba 3000 zł, to już się ma 10%. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6864185 Napisano: 09.06.2022 17:30:13 w SZUKAM....
Widzę, że poruszacie jeden z interesujących mnie tematów... chrzciny... mam jeszcze tydzień, więc na razie mam zamiar kupić medalik w Apart, a później jeszcze pomyślę, czy coś do koperty, czy jak...
W związku z tym:
Ma ktoś kartę Apart na zniżkę 10%? (Nie wiem, jak to działa, czy mogę wpisać czyjś numer karty/ telefonu, składając zamówienie online) Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6863889 Napisano: 08.06.2022 13:15:47 w Smolar
Dziwny ten Harnaś. Skoro poszły też od razu smsy z drugiego etapu, który zakończył się kilka godzin temu, znaczy, że musieli nagrodzić wszystkich. Ja nie mam wygranej, ani z pierwszego, ani z drugiego etapu. Który kod wpisywaliście? Bo u mnie były po dwa: alfanumeryczny (jego system nie przyjmował) i ten LODOHERBATAXXXXXX (ten system przyjmował)... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6863038 Napisano: 03.06.2022 15:52:09 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
anetka12 napisał(a):

Czy wysyłali już zwrot za zakup FINUU  w Lewiatanie?

No dzisiaj dotarły. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6862727 Napisano: 02.06.2022 01:23:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Blikomania... Transakcja musi być wykonana o zwycięskiej godzinie: godzina:minuta:sekunda: jedna dziesiątasekundy (a nie także "po", jak to w bramkach bywa), czyli zapewne wiele nagród nie zostanie rozdysponowanych, nawet jak na koniec dolosują kolejne godziny. Nie jest to niemożliwe, ale celowo tak zrobione, aby nie wydać wszystkich nagród... Wyświetl w wątku >>
2 notta, rare85 0

visserarthur

#6862337 Napisano: 31.05.2022 12:22:25 w moje dzisiejsze wygrane :)
asther napisał(a):

zestaw towarów marki UFC® i Monster Energy®, których dokładny typ, rozmiar i wzór graficzny zostaną określone według wyłącznego uznania Monster Energy. emotka  i jak tu podać rozmiar jak się nawet nie wie co się wygrało 

Jak chcesz podać rozmiar, skoro zostanie określony według wyłącznego uznania Moster

5 monet z Żywca Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6862239 Napisano: 30.05.2022 18:05:57 w Informują
Informują z Konkurs "Kinder Radosny Dzień Dziecka 2022"

Rodzaj powiadomienia: Mail
Dodatkowe informacje:
Mail o 18:02, za 26.05, słodycze Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6862236 Napisano: 30.05.2022 18:02:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@Kwiat napisał(a):

Czy z Kinder szły już dziś maile?

Teraz przyszedł za 26.05 Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6862119 Napisano: 29.05.2022 23:37:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
notta napisał(a):

witegz napisał(a):

notta napisał(a):

Loteria Black - zgłoszenia do loterii można dokonać tylko w dniu zakupu, czy jest jakiś błąd na stronie? 

No właśnie... ? Daty są zablokowane i można tylko dzisiejszą wstawić.

Może ktoś ma info od organizatora emotka  ?

Skoro akcje zaczęły się w piątek, to problem po raz pierwszy zapewne wystąpił w sobotę, więc nawet, jak ktoś do nich napisał, to odpiszą zapewne dopiero jutro... Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

visserarthur

#6861857 Napisano: 27.05.2022 14:41:10 w Informują
Informują z Loteria "Somat"

Rodzaj powiadomienia: sms
Dodatkowe informacje:
Sms chwilę po godzinie 14, za wczoraj (26.05), rzecz jasna nagroda dzienna, czyli 100 zł Wyświetl w wątku >>
1 freyja88 0

visserarthur

#6861608 Napisano: 26.05.2022 14:24:58 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
tereniagno napisał(a):

visserarthur napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Wiecie coś o przelewach z loterii Winiary? 

Ale Ty zawsze męczysz, czas jeszcze mają, nikt nie napisał, że dostał, także…

Wczoraj dostałam maila, żeby poprawić konto, ponieważ jest źle wpisane.Sprawdziłam i faktycznie, w pierwszych cyfrach  zrobiłam czeski błąd.
Jestem w trakcie długiego remontu i nie wiem, w którym kartonie mam dokumenty,
a nie mogę wydrukować nowego oświadczenia, bo coś się pokręciło mojej drukarce emotka
Do tego znalazłam paragon i jest wyblaknięty, natomiast nie mogę znaleźć w kompie zeskanowanego paragonu.
Nie wiem czy przypadkiem nie usunęłam go emotka Dziś będę szukała, bo w ciągu 3 dni  muszę odesłać.
Jak nie znajdę, o najwyżej w mailu napiszę nr konta i tyle. To była ostania nagroda, bo do dziś nic nie wygrałam emotka

No tak zrób, podaj w mailu. Mi kiedyś napisali, że błędne konto, ale sprawdziłem, że na wszystkich trzech oświadczeniach jest dobrze podane, to im odpisałem, że jest prawidłowo, ale podaję jeszcze raz. Mam wrażenie, że idą na łatwiznę. Ktoś księgowej źle przepisał, jej odrzuciło, a temu komuś nie chce się szukać oświadczenia, więc woli wysłać do zwycięzcy info, że coś jest nie tak... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6861501 Napisano: 26.05.2022 08:56:11 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
anialistopad napisał(a):

Wiecie coś o przelewach z loterii Winiary? 

Ale Ty zawsze męczysz, czas jeszcze mają, nikt nie napisał, że dostał, także… Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6860507 Napisano: 20.05.2022 13:49:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jakby była lista... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6860498 Napisano: 20.05.2022 13:20:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

Czy z T mobile już wszyscy laureaci doładowań powiadomieni? 

Ja nie dostałam  emotka

A to chyba nie każdy musi wygrać, no nie...? Wyświetl w wątku >>