Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#6854362 Napisano: 14.04.2022 20:38:13 w SZUKAM....
aguagu napisał(a):

A czy któraś z Was płaciła tym bonem za fajki/ alko? Na infolinii miła pani poinformowała mnie, że "na pewno jest ważny bo one właściwie są bezterminowe", ale też mi się kojarzy 6 miesięcy, nie wiem dlaczego. emotka

„Któryś” płacił za papierosy… Z tym alkoholem czy papierosami to jakiś relikt przeszłości, bo to nie kartka na żywność i jeśli nie ma zastrzeżenia, to można płacić za wszystko (chyba tylko Biedra ma jeden rodzaj kart podarunkowych z zastrzeżeniem), a kody w Żabce i też w Biedrze mogą zastrzec na życzenie kupującego… Także jak mam bon i nic w regulaminie realizacji nie ma na temat alkoholu czy papierosów, to idę i kupuję. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6853931 Napisano: 12.04.2022 02:04:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak dla mnie, na logikę, pisząc o znakach specjalnych, mają na myśli "elementy" mające wpływ na zmniejszenie liczby znaków do wykorzystania... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6853742 Napisano: 10.04.2022 23:15:03 w SZUKAM....
cb656 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Szukam strony www z listą aktualnych sklepów GROSZEK wg kolejności alfabetycznej miejscowości /kiedyś taka była/... Obecnie ukazuje się tylko kilka w mojej najbliższej okolicy... emotka

https://groszek.com.pl/sklepy/

Ta lista jest tak samo "aktualna", jak kilka lat temu... U mnie w mieście chyba nigdy nie było sklepu Groszek, a ciągle "wisi" na stronie, w mieście 20 km ode mnie był Groszek, na liście jest, ale z 5 lat już nie istnieje. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6853734 Napisano: 10.04.2022 22:15:01 w Dyskusje o wynikach konkursu
emi napisał(a):

sledzik860 napisał(a):

1940bruce1973 napisał(a):

Wprawdzie zdaję sobie sprawę, że nadaję mało zgłoszeń i to bardzo rzadko, ale w takim razie ile zgłoszeń z Hochland musi nadawać te kilka osób o powtarzających się ciągle imionach i tym samym nazwisku z Aleksandrowa Łódzkiego, skoro widnieją one na listach laureatów tak często? Wow, szacun! emotka emotka

Muszą mieć dobry zbyt na te sery, bo nie wierzę, że można aż tyle ich przeżreć xD

raczej ktoś z tej paczki ma sklep

To jest najbardziej prawdopodobne- kilka lat temu była loteria Milki z nartami, snowboardami i Aleksandrów nagle zniknął z listy zwycięzców i z tego co pamiętam sam szukałem i któraś z osób z listy prowadziła sklep emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

visserarthur

#6853224 Napisano: 06.04.2022 23:36:12 w Gratulacje! Dla wygranych!
No nie wiem, ale skoro ktoś się nie ujawnia, znaczy nie życzy sobie gratulacji. Ja jak wygrałem sto złotych emotka  nie pochwaliłem się, więc nie liczyłem na gratulacje... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6853194 Napisano: 06.04.2022 19:55:18 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
fineessa napisał(a):

Czy wszyscy już dostali 100zl z Prince Polo z rezerwy?

Na tak postawione pytanie, nikt Ci tutaj "raczej" nie odpowie... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6852828 Napisano: 04.04.2022 17:08:06 w Co można dostać gratis?
Tak to jest, jak ktoś nie potrafi czytać i wprowadza w błąd, że to niby Biedronka "rozdaje kawy":
https://www.rmf.f...oPcdTSg2YTLBG9DmbEms Wyświetl w wątku >>
2 madllen, fefka 0

visserarthur

#6852809 Napisano: 04.04.2022 16:07:35 w SZUKAM....
agaluna napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Jest jakiś konkurs czy loteria z czekoladą? Potrzebuję gorzką i mleczną. Fotograficzny to nie dla mnie...

Goplana w ITM emotka

Super, dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6852797 Napisano: 04.04.2022 15:36:13 w SZUKAM....
Jest jakiś konkurs czy loteria z czekoladą? Potrzebuję gorzką i mleczną. Fotograficzny to nie dla mnie... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6852682 Napisano: 03.04.2022 20:37:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
No mi cały dzień strona nie działała, jakieś info, że dane mogły wyciec. Dopiero teraz zaczęła działać. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6852617 Napisano: 02.04.2022 18:00:25 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
awe napisał(a):

Wygrałam 500 w  Hochland 27 marca, 28 mam info o pozytywnej weryfikacji, ale przelewu brak. Czy wysyłają na bieżąco? Czy ktoś dostał już przelew z 27 marca? 

Wysyłają szybko, ale chyba nie aż tak... U mnie był po niespełna dwóch tygodniach Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6852541 Napisano: 01.04.2022 22:03:33 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam:
* elektroniczne bony:
Decathlon 1000 zł- za 900 zł
Empik 100 zł- za 90 zł
Duka 100 zł- za 90 zł
Duka 50 zł- za 45 zł

Ekspres automatyczny Krups Arabica EA811E- 1250 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6852539 Napisano: 01.04.2022 21:34:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paula9891 napisał(a):

Bez przesady. „Otarłaś się” nie tylko Ty ale 14 innych osób które wygrały bon na 250zl Tea - domyślam się, że kolejność nie jest przypadkowa emotka
A nawet jeśli jest, to dla mnie przy 25.000 zgłoszeń, być nawet w pierwszej 15 to jest otarcie się o samochód.
Tak się właśnie czuję, to moje uczucia i miałam ochotę się nimi podzielić. Możesz uważać to za przesadę emotka

Dokładnie, z tym ocieraniem się, to różnie może być- kiedyś w wynikach, gdy miałem dwie wygrane zaraz po głównej, "moje" zgłoszenia w puli tych niższych nagród były na liście pierwsze i ostatnie, ale według mnie tylko dlatego, że to pierwsze zgłoszenie było z pierwszego dnia, a ostatnie z ostatniego dnia etapu... Także nie ma się co jarać, no chyba, że wtedy, jak wskoczy się na miejsce zwycięzcy nagrody głównej. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6852345 Napisano: 01.04.2022 03:38:08 w Wkurza mnie...
FBsebastian3 napisał(a):

mietowa napisał(a):

domenicasun napisał(a):

Rozumiem jak ciężko jest uchodźcom, zwłaszcza tym, którzy uciekli do nas z rejonów objętych działaniami wojennymi. Ale... nie wszystko na raz, od razu i za darmo.

Z ciekawości zapytam - skąd ma wziąć pieniądze ktoś, kto uciekł od bombardowania z dzieckiem pod pachą i jedną torbą i kto jest w Polsce od dwóch czy trzech tygodni? Ktoś, kto w tym momencie nie ma co jeść i gdzie mieszkać, ba! nawet gdzie przenocować, kto stoi bez grosza przy duszy w obcym mieście w obcym kraju? Jakie widzisz rozwiązanie? I skoro nie "od razu", to kiedy Twoim zdaniem ta pomoc byłaby wskazana?

Działaniami trudno to co się dzieje nazwać wojennymi objęta jest niewielka część Ukrainy. Prezydent tego kraju bardzo chciałby wciągnąć do "wojny" inne kraje. Niech swoją energię przekieruje na pomoc rodakom na terenie swojego kraju. To już Swoi swoim nie chca pomoc? Przecież pieniądze i dary strumieniem płyną z całego świata. O wojnie w Afganistanie, Jemenie Oalestynie świat zapomniał. Jestem za pomocą zdecydowanie ale na terenie Ukrainy lub w obozach dla uchodzcow. Nie domach Polaków, ajademikach, sanatoriach itp. To nie jest nasza wojna! Oczywiście ludziska zmanipulowani socjak mediami jak owce covidowe idą na rzeź podatków, bezrobocia, drożyzny itd

Zabrakło jeszcze, "bo oni dostają startery za darmo i telefon za złotówkę w Plusie"- pewnie chcesz być na ich miejscu w takim razie...? Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6851095 Napisano: 24.03.2022 01:08:05 w Avanti
Tak mnie zastanawiało przy okazji ostatnich konkursów Lay's i Cheetos, dlaczego w Biedronkach nie ma tych produktów, a dziś sobie oglądam gazetkę i w ofercie 2+1 też nie biorą one udziału, więc internet podpowiedział...
https://www.porta...m-wrocic,207864.html Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

visserarthur

#6850827 Napisano: 22.03.2022 16:11:46 w Wkurza mnie...
incendio12 napisał(a):

fineessa napisał(a):

baxter napisał(a):

A mnie wkurzaja paragony z Kauflandu,od miesiąca jest u nas w mieście Kaufland, ucieszyłam się bo maja trochę konkursów ale paragony tragedia. Wystarczy nieuważnie go wziąć albo włożyć do torebki i po powrocie do domu już ma pełno mazów, rys.Jak sobie z tym radzicie? Podobne paragony ma chyba Lidl ale tam nie kupuje to nie wiem.

Z lidlowymi jest tak samo, wystarczy je złożyć na pół i już obrzydliwa kreska się robi. 

A ja wczoraj byłam w Lidlu i w tym konkretnym Lidlu wycofali te okropne niebieskie paragony, na które wystarczyło dmuchnąć żeby zszedł numer, nie wiem czy wszędzie z nich zrezygnowali czy tylko w moim Lidlu  emotka

Lidl i Kaufland ten sam właściciel, a paragonów niebieskich raczej nie wycofali, tylko zależy jaką rolkę włoży kasjer/ka (raz na samoobsługowej wymieniła mi białą na niebieską, inny razem niebieską na białą) Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6850708 Napisano: 21.03.2022 22:01:30 w Wkurza mnie...
1940bruce1973 napisał(a):

Ale mnie wpienia czepialstwo innych. Zamiast zająć się własnymi sprawami, kąsanie drugiego za każdy wpis w MDW. Kurczę, jaki trzeba mieć charakter?! emotka emotka emotka

Jakiś nowicjusz (przynajmniej "oficjalnie"), zaraz zapewne będzie blokada Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6850529 Napisano: 20.03.2022 20:19:10 w SZUKAM....
monkakk napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Czy ktoś pamięta jak to szło... Numer prepaid Orange, stary, ale nie wysyłane jeszcze z niego smsy Premium- jak je odblokować? To było doładowanie 2x po 5 zł, czy raz za 10 zł?

Raz za 10 zł. Ale od nowego roku Orange znacznie podniósł ceny ;/ za zmianę numeru, za rok ważności konta ...

Dzięki. Teraz wszędzie te opłaty... rok ważności, brak aktywności... Tylko człowieku płać. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6850527 Napisano: 20.03.2022 19:59:57 w SZUKAM....
Czy ktoś pamięta jak to szło... Numer prepaid Orange, stary, ale nie wysyłane jeszcze z niego smsy Premium- jak je odblokować? To było doładowanie 2x po 5 zł, czy raz za 10 zł? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6850500 Napisano: 20.03.2022 14:43:56 w Co można dostać gratis?
nanajka81 napisał(a):

Finuu (jeszcze zostały jakieś zwroty) z Lewiatanahttps://finuu.pl/lewiatan/

33 to już od 24 godzin prawie jest, ale to już ich problem, bo w regulaminie jest info, że gdy wyczerpie się pula, to będzie informacja o tym... Także skoro nie dali info, że pula się skończyła, to będą mieli kłopot... Wyświetl w wątku >>
0 0