Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#6840051 Napisano: 25.01.2022 10:44:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kajeczka napisał(a):

Przy odbiorze kart Winiary/Lidl są jakieś dokumenty do podpisania? emotka

Nie Wyświetl w wątku >>
1 kajeczka 0

visserarthur

#6839339 Napisano: 22.01.2022 02:25:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

sabanerro napisał(a):

emi napisał(a):

sabanerro napisał(a):

emi napisał(a):

Czy do loterii Gellwe, jeśli na paragonie nie istnieje nr transakcji, wpisujecie nr systemowy, który jest na dole dołu paragonu ?

U mnie na paragonach z Żabki na dole jest Nr sys. 1214xx i ja to wpisuję, bo z pierwszego zdjęcia paragonu "syst. nr transakcji"  wnioskuję że nr transakcji=nr systemowy. Czy dobrze robię to nie wiem

Dziękuję emotka Też tak zrobiłam, paragon też z Żaby, opis (bez Gellwe )  Słodki Kubek i ten numer emotka  , z innych sklepów są dwa numery i faktycznie Nr transakcji jest taki jak systemowy, a tu inaczej.

Ja robię zdjęcie paragonu na tle kupionego produktu. Jeszcze nie miałam przyjemności wygrać, więc nie wiem czy to przechodzi emotka

Radzę Wam czytać regulaminy. W niektórych jest wyraźnie zaznaczone (nie wiem, czy tutaj), że paragon musi wskazywać, że o dany produkt chodzi. Zwłaszcza jeśli produkt może być kupiony gdziekolwiek. Bo wiecie, jeśli sami żądają, żeby coś kupione było np. w ITM, no to można już trochę umyć ręce od opisu. Ale tutaj nie.I zawsze wyobrażajcie sobie, że wygraliście na taki paragon główną - tutaj auto. Czy naprawdę nie szkoda nerwów, skoro produkt konkursowy kosztuje grosze? 
P.S. Zdjęcie na tle produktu moim zdaniem zda się dokładnie na nic. To paragon jest dokumentem uprawniającym do odbioru nagrody, koniec, kropka. 

Jak już się wygra, można ewentualnie spróbować pójść po pieczątkę, a jak nie, to weryfikacja należy do Organizatora. Jeśli o auto chodzi, na pewno bym do sądu z tym poszedł. Zależy jeszcze, jak Sponsor- czy jest zainteresowany. Np. Albedo nie robi już akcji Wedla, jak się przedstawiciele Wedla na nich wściekli, albo Pani z Fortisa pisała do mnie maila z przeprosinami, jak napisałem do Pana z Monstera, że (w cudzysłowie) agencja ma w d... info, że w sklepie nie ma produktów konkursowych (a skoro konkurs był w tej sieci, to na logikę, powinny być dostępne) Wyświetl w wątku >>
1 emi 0

visserarthur

#6838913 Napisano: 20.01.2022 12:52:49 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
viviean napisał(a):

sks900 napisał(a):

Bony do ITM z "SMSy ślij do Nestle, bo nagrody ma najlepsze!" Intermarche

Zgadza się, kurier Inpost, bon 100 zł

Inpost? U mnie Dpd Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6838770 Napisano: 19.01.2022 17:07:02 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
anialistopad napisał(a):

Czy 100 do Lidla to wszyscy dziś dostali? Ja nie mam nawet emaila os dpd

Dzisiaj wysłali też chyba Intermarche, więc można się pogubić... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6838611 Napisano: 18.01.2022 22:17:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
halliday napisał(a):

anialistopad napisał(a):

A te e kody do biedronki x Winiar trzeba 50,na raz wykorzystać czy można kilka razy płacić ?

można płacić wielokrotnie, aż będzie 0zł. Można płacić na kasie samoobsługowej. Gdy kwota na karcie będzie niższa niż kwota na paragonie to będzie trzeba dopłacić różnicę blikiem lub kartą, a jak na zwykłej kasie to także gotówką.Gdy na paragonie będzie alkohol lub papierosy to karta nie zostanie przyjęta.

A jak masz kolejny kod, to możesz dopłacić kolejnym kodem. Wyświetl w wątku >>
1 halliday 0

visserarthur

#6838289 Napisano: 18.01.2022 00:35:58 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
tereniagno napisał(a):

anialistopad napisał(a):

samuraj napisał(a):

anialistopad napisał(a):

samuraj napisał(a):

idą karty z loterii Winiary w Lidlu

Jak informują? Nie mam e-maila ,że wysyłają

@ od dpd

Dziękuję . To jeszcze nic nie mam 

Też jeszcze nie mam maila.Dzięki za infoemotka

Według mnie, to jest info o 50 zł (tak wychodzi u mnie) Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6837266 Napisano: 12.01.2022 23:59:07 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
samuraj napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Unique one wysyłali już karty do Lidla z Winiary i Nestle 50 z Nestle?

Winiary Lidl jeszcze nie

Prędzej chyba wysłać powinni kody z majonezu z Biedronki- chyba do 14.01 Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6837192 Napisano: 12.01.2022 19:21:26 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Ekod Empik 100 za 90 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6836304 Napisano: 08.01.2022 15:41:24 w Avanti
bocin napisał(a):

Czym polecacie wysłać oświadczenie do avanti? Kurier? Jakaś rejestrowana przesyłka pocztowa? 

Ja wysłałem tym za około 13 zł
 https://nadaj.dpd...zRyxPIcaAm1tEALw_wcB

Jak mam iść na pocztę, stać w kolejce, później się denerwować, że przesyłka idzie tydzień, to wolę dopłacić te 7 zł... (oczywiście, jeśli wygrane byłyby jakieś mniejsze nagrody w większej ilości, to już na pocztę się udam- jak np. ostatnio Smolarowi się nie spodobało, że rodzinnie zarejestrowaliśmy 5 zwrotów za tabletki Somat, a przecież w regulaminie jest mowa o 10 z jednego IP emotka - taka złośliwość z ich strony, żeby poczta zarobiła, wysłaliśmy osobne listy, bo by się jeszcze czepili, że skoro wysłaliśmy w jednym, to należy się jeden zwrot, bo mieszkamy pod jednym adresem niby- pięciu nadawców na kopercie u mnie na poczcie by nie przeszło...) Wyświetl w wątku >>
1 bocin 0

visserarthur

#6835720 Napisano: 05.01.2022 15:19:03 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Dostał ktoś bony do Żabki z Pepsi z ostatniego dnia, tj. 21.12? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6835470 Napisano: 04.01.2022 22:56:10 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
baxter napisał(a):

baxter napisał(a):

Czy wysyłają jeszcze nagrody z Glade ? W okolicach świąt dostałam do empiku i duki a do HM i Euroagd brak emotka

Podbijam pytanie emotka

Chyba według kolejności wysyłają, bo z listopada mam wszystkie (do HM też), a z grudnia nie. Wyświetl w wątku >>
1 baxter 0

visserarthur

#6835197 Napisano: 03.01.2022 19:46:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ditomaso napisał(a):

Hej. Wpadło dzisiaj 300 z Gellwe z losowania 27.12 lecz jest to rezerwa bez podanego dnia ani numeru zgłoszenia. Można im wysłać więcej paragonów ale czy mają być to z całego tygodnia 20-26? A jeśli od początku konkursu to trochę to będzie żmudne wysyłanie. Ktoś miał może podobną sytuację?

Możesz ułożyć paragony obok siebie i zrobić jedno zdjęcie... Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6834449 Napisano: 30.12.2021 14:04:23 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
kiedystobylo napisał(a):

Monika11 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

domika napisał(a):

jakaja napisał(a):

Czy wysyłali bony do sklepów Kaufland z konkursu Danio?

czekam

Ja również czekam

Dzisiaj jadą kurierem GLS emotka

nie wszystkie wysłali - dostałam odpowiedź od Albedo Dzień dobry Bony wysyłane są partiami. Pana bon dzisiaj zostanie wysłany.

A wiecie może, czy karty jakoś wcześniej się aktywuje? Dostałam tylko kopertę z kartą, nie miałam wcześniej do czynienia z bonami. emotka

Do mnie dziś dotarły, są aktywne. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6834296 Napisano: 29.12.2021 20:14:45 w Avanti
Mnie też zaskoczyli, otwieram maila jakieś pół godziny temu, a tam wygrana- nawet nie wiedziałem, że w tym etapie brałem udział, ale po sprawdzeniu, wyszło, że tak... Jednak lepiej, jak się nie czeka na wygraną emotka Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6833048 Napisano: 23.12.2021 00:32:25 w SZUKAM....
dany-duszek napisał(a):

malgorzata_b napisał(a):

aguagu napisał(a):

Szukam informacji, czy ktoś otrzymał jakąkolwiek odpowiedź od Predatora odnośnie promocji w Lidlu? Albo otrzymał info o wysyłce nagrody, mimo braku potwierdzenia wysłania formularza na @? emotka

Nie miałam potwierdzenia ani formularza na mailu a brałam słuchawki. Do tej pory cisza emotka

ja także nie dostałem maila z potwierdzeniem, tylko potwierdzenie wysłania pojawiło się na stronie. Ale nagrody nadal nie mam.

U mnie też w jednym przypadku tak było, że było potwierdzenie, a maila brak, no i info o wysyłce też brak, więc jakiś burdelik tam mieli...
Edit: Nagroda jednak dotarła, mimo braku: potwierdzenia, info o wysyłce i powiadomienia od Dpd- mail był dobrze wpisany, bo ma screena formularza... także nie wiem, o co chodzi... Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6832635 Napisano: 21.12.2021 13:21:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
santi333 napisał(a):

montezuma napisał(a):

"nawet potrafią dać już otwarte"Serio? I bierzesz takie???

Np. u mnie w Kauflandzie w ogolę jakieś "ciekawe" praktyki. Musiałem zrobić zakupy na 2 paragony (dla siebie i drugiej osoby), do każdego zakupu dałem inną kartę Payback (moją i tej drugiej osoby). Kasjerka brała sobie kupon z puli, otwierała od razu, że w środku był kupon na dodatkowe punkty to zeskanowała do paragonu. Przy drugim paragonie zrobiła to samo z kolejnym losem. A na koniec, po zakupach, dała mi 1 los zamknięty. Oczywiście nie chodzi mi o to, że dostałem tylko 1 los, bo tak jest napisane w regulaminie (rozbicie zakupów na kilka paragonów nie daje dodatkowych kuponów), ale o fakt że ona sobie otwiera inne losy podczas zakupów?! A jakby tam była Beemka w okienku to rozumiem, że odkłada na bok i ktoś z jej rodziny zgłasza wygraną...

To wystarczy zgłosić do Kauflanda- mają monitoring, to mogą zweryfikować. Wyświetl w wątku >>
1 montezuma 0

visserarthur

#6829711 Napisano: 09.12.2021 23:41:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pawlis11 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

martucha-jk napisał(a):

visserarthur napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Zrobiłam zakupy na Milkę w Dino w niedzielę 05.12.2021. Do głowy mi nie przyszło, że skoro sklepy tej sieci są normalnie czynne w niedzielę to z jakiegoś nieznanego powodu agencja zrobiła sobie wykluczenie. Wiem, że doznali paranoi i urazu po konkursie w Biedronce, który rozpoczęli w niedzielę niehandlową, a pule nagród były dzienne, ale rany Julek...Czy ktoś miał może ten sam problem i kontaktował się z Karlsbad-em w tej sprawie?

Ktoś pisał o tym w wątku chyba Wkurza mnie albo Pomocy. Zerknij, może autorka tych nieszczęsnych niedzielnych zakupów już do nich pisała.Edit. https://www.e-kon...rza-mnie?strona=4810 lubiekisiel miała taką sytuację

Bo w Karlsbad jest chyba tak, że jak kupiłaś np. 01.12.2021, a zgłosiłaś 20.12.2021, to bierzesz udział w losowaniu za 01.12, więc skoro wyłączyli 05.12, a wtedy kupiłaś, to nie masz w jakim dniu wziąć udziału w losowaniu...

O kurczę, poważnie to tak u nich działa?

Przed rozpoczęciem losowania Numery Porządkowe, o których mowa w pkt 14 wraz z przypisanymi do nich datami zakupu zostają podzielone na 13 grup, z których każda przypada na jeden dzień prowadzenia sprzedaży promocyjnej.

Dokładnie, numery porządkowe zgłoszeń, które automatycznie są przydzielane, a nie, że segregują zgłoszenia ze względu na datę na paragonach. Na przykład, kupisz produkty Milki 9.12, a zarejestrujesz 10.12 - w takim przypadku twoje zgłoszenie bierze udział w losowaniu dla dnia 10.12 wśród innych zgłoszeń wysyłanych tego dnia. A co w przypadku, gdy kupił ktoś tego 5.12 - tu wypadałoby do nich napisać, wtedy powiedzą Wam, który dzień wpisać i będą kazać pewnie zachować korespondencję. Tego 5.12 dało się chyba rejestrować zgłoszenia, ale na pewno nie paragony wydrukowane tego dnia, ale inne. Wydaje mi się, że te zgłoszenia będą brały udział za dzień 6.12. Być może się mylę.

05.12 nie przyjmowało żadnych zgłoszeń. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6829705 Napisano: 09.12.2021 23:16:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
martucha-jk napisał(a):

visserarthur napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Zrobiłam zakupy na Milkę w Dino w niedzielę 05.12.2021. Do głowy mi nie przyszło, że skoro sklepy tej sieci są normalnie czynne w niedzielę to z jakiegoś nieznanego powodu agencja zrobiła sobie wykluczenie. Wiem, że doznali paranoi i urazu po konkursie w Biedronce, który rozpoczęli w niedzielę niehandlową, a pule nagród były dzienne, ale rany Julek...Czy ktoś miał może ten sam problem i kontaktował się z Karlsbad-em w tej sprawie?

Ktoś pisał o tym w wątku chyba Wkurza mnie albo Pomocy. Zerknij, może autorka tych nieszczęsnych niedzielnych zakupów już do nich pisała.Edit. https://www.e-kon...rza-mnie?strona=4810 lubiekisiel miała taką sytuację

Bo w Karlsbad jest chyba tak, że jak kupiłaś np. 01.12.2021, a zgłosiłaś 20.12.2021, to bierzesz udział w losowaniu za 01.12, więc skoro wyłączyli 05.12, a wtedy kupiłaś, to nie masz w jakim dniu wziąć udziału w losowaniu...

O kurczę, poważnie to tak u nich działa?

Przed rozpoczęciem losowania Numery Porządkowe, o których mowa w pkt 14 wraz z przypisanymi do nich datami zakupu zostają podzielone na 13 grup, z których każda przypada na jeden dzień prowadzenia sprzedaży promocyjnej. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6829673 Napisano: 09.12.2021 20:58:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

@gnieszk@ napisał(a):

Bo w Karlsbad jest chyba tak, że jak kupiłaś np. 01.12.2021, a zgłosiłaś 20.12.2021, to bierzesz udział w losowaniu za 01.12, więc skoro wyłączyli 05.12, a wtedy kupiłaś, to nie masz w jakim dniu wziąć udziału w losowaniu... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6829322 Napisano: 08.12.2021 22:41:38 w Avanti
rufus napisał(a):

100 tys zgloszen dziennie?

W loteriach tyle nie ma, a co dopiero w konkursie na hasło... Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0