Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#7278668 Napisano: 14.07.2025 13:05:49 w Żabka
mrmax napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Czy ktoś, komu zablokowali aplikację, dostał info, z jakiego powodu? Mi zablokowali i chcę im wysłać przedsądowe wezwanie, ale nie wiem, czy napiszą konkretne powody, a nie ogólnie cały punkt regulaminu, bo tak to mogę się odnosić do wielu rzeczy, skoro nie wskazali konkretnego powodu...

w kółko ta sama formułka przychodzi, niezależnie co napiszesz do nich, nieodwołalny ban

Aha, to ja im jednak napiszę oficjalne pismo. I do UOKiK o zachęcaniu ludzi do zbierania Żapsów, a później blokowanie kont, by Klient nie mógł zrealizować zebranych "punktów", co w konsekwencji jest także oszustwem (doprowadzenie do niekorzystnego rozporządzenia mieniem). Wyświetl w wątku >>
2 mrmax, Hold-em 0

visserarthur

#7278666 Napisano: 14.07.2025 13:01:15 w Żabka
ILIKETOWINMONEY napisał(a):

Też kupiłem 2x 4pak i myślałem żeby powiedzieć kasjerce żeby zeskanowała mi puszke x8 ale taka była prukwa co od razu widać, że stoi tam jak za kare i najchętniej to by Ci powiedziała żebyś wypier***** ze sklepu, to już nic nie powiedziałem... No i obawy okazały się trafne.. 2 4-paki kupione a kodów nie ma. Żapka odpisała, że 4-paki nie są objęte promocją i nara... 

W regulaminie nie ma nic o zakazie kupowania produktów promocyjnych w 4-pakach. U mnie w żabce ciężko by było znaleźć 8 pojedynczych puszek a za rozwalanie 4-paków się prują... To co mam zrobić? To się nadaje do UOKIK..

Bzdura. Widzę, że kolejna "infolinia", gdzie d... pracują. Czteropaki normalnie upoważniają do otrzymania losu. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7278665 Napisano: 14.07.2025 12:59:52 w Żabka
Czy ktoś, komu zablokowali aplikację, dostał info, z jakiego powodu? Mi zablokowali i chcę im wysłać przedsądowe wezwanie, ale nie wiem, czy napiszą konkretne powody, a nie ogólnie cały punkt regulaminu, bo tak to mogę się odnosić do wielu rzeczy, skoro nie wskazali konkretnego powodu... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7277937 Napisano: 11.07.2025 11:58:32 w Żabka
Zacytuj im w odpowiedzi, że w regulaminie jest też zapis punktu 7.4. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7277457 Napisano: 09.07.2025 18:39:31 w Smolar
doode napisał(a):

visserarthur napisał(a):

doode napisał(a):

„Wiosenna loteria AXE”

Jak zdobyć numer paragonu który wygrał?
Juz mi przepadł bon do żabki 20zł bo nie odpisali na maila z podaniem numeru wygrywającego
Teraz Głośnik przepadnie bo mam 2 paragony i nie wiem który wysłać a w wynikach czy laureatach nie moge zwryfikawac - info o braku wygranej - może dlatego ze to rezerwa ?

A jaki problem, aby na zdjęciu dać oba paragony...?

taki, że trzeba w formularzu zwyciezcy podac numer paragonu emotka  Jeśli wpiszę dwa numery 1234, 1235 i załącze dwa paragony na jednym zdjeciu to moze nie przejsc weryfikacji... miał ktoś taki problem?

To nie wiem… jak na laureaci.smolar.pl ten formularz, to powinno przepuścić, gdy wpiszesz prawidłowy numer paragonu, chyba, że czegoś jeszcze nie ogarniam. Ja co prawda ostatnio dawno pisałem do Smolara, ale zauważyłem, że odpisywali zawsze, jeśli w temacie była nazwa loterii/ konkursu, w przeciwnym razie też nie dostawałem odpowiedzi. Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

visserarthur

#7277332 Napisano: 09.07.2025 13:43:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aguagu napisał(a):

O jakich zmianach w regulaminie piszecie? emotka

Nie gram, ale wnioskuję, po tym, co tu piszą, że odbierali wygrany czteropak, dostawali paragon na 1 grosz i ten paragon rejestrowali i grali dalej i chyba teraz już nie mogą zgłaszać takich paragonów... Wyświetl w wątku >>
1 aguagu 0

visserarthur

#7277329 Napisano: 09.07.2025 13:38:51 w Smolar
doode napisał(a):

„Wiosenna loteria AXE”

Jak zdobyć numer paragonu który wygrał?
Juz mi przepadł bon do żabki 20zł bo nie odpisali na maila z podaniem numeru wygrywającego
Teraz Głośnik przepadnie bo mam 2 paragony i nie wiem który wysłać a w wynikach czy laureatach nie moge zwryfikawac - info o braku wygranej - może dlatego ze to rezerwa ?

A jaki problem, aby na zdjęciu dać oba paragony...? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7275824 Napisano: 04.07.2025 15:03:34 w Smolar
Shifo napisał(a):

hej j jak to jest z paragonami u smolar ? mam paragon wygrany z netto , 2 produkty develay suma 11 zł niecałe , ale opisane słabo 👎 - sos 410 - musztarda mix 210 … jak mnie negatywnie zweryfikują mogę dosłać opisany paragon z netto ?  w sensie podjechałabym żeby mi w sklepie napisali że to produkty develay

Raczej nie będą się czepiać- wyślij taki paragon. Sami wybrali sieci, w których zakup jest premiowany, więc mają świadomość takich opisów. Nie robiłeś zakupów w wiejskim sklepie u pani Halinki. Wyświetl w wątku >>
2 Shifo, cb656 0

visserarthur

#7275459 Napisano: 03.07.2025 15:41:55 w SZUKAM....
PPPet-er napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Jest teraz jakaś loteria/ konkurs z wędlinami w plastrach? Balcerzak, Duda zakończone, a kotki smutne, gdy otwieram lodówkę, bo nic nie mogą wysępić... emotka

Co tylko chcesz z Kaufland Card emotka

Jak nie ma dedykowanych, to rzeczywiście pozostaje ta opcja. Dzięki. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7275403 Napisano: 03.07.2025 13:38:23 w SZUKAM....
Jest teraz jakaś loteria/ konkurs z wędlinami w plastrach? Balcerzak, Duda zakończone, a kotki smutne, gdy otwieram lodówkę, bo nic nie mogą wysępić... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7274207 Napisano: 29.06.2025 22:18:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jestemnowa napisał(a):

anialistopad napisał(a):

visserarthur napisał(a):

samuraj napisał(a):

Kammilos napisał(a):

wam też znikły pozostałe dostępne nagrody  do gry w aplikacji coca-coli?

Tak,tylko 300 zostało

A losu zgłosić nie mogę, bo wyskakuje „ooops błąd”

Mam to samo. Nie da się zagrac

Bo już nagród 0

No ale powinna być możliwość zgłoszenia losu (nawet jeśli posiadasz info, że nagród 0). Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7274204 Napisano: 29.06.2025 22:14:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
samuraj napisał(a):

Kammilos napisał(a):

wam też znikły pozostałe dostępne nagrody  do gry w aplikacji coca-coli?

Tak,tylko 300 zostało

A losu zgłosić nie mogę, bo wyskakuje „ups błąd” Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7274198 Napisano: 29.06.2025 21:58:56 w moje dzisiejsze wygrane :)

Po mojemu to koleś chce rozwalić system i właśnie mu się to udaje,bo jakim trzeba być bezowodniowcem,aby nawoływać do nie lajkowania czyichś postów,Kolo uderzył w czuły punkt kliki wieśniaków i tylko ta klika cały czas coś odpisuje inni normalni uczestnicy forum mają na to wygwizdane,to że dużo wygrywa jest kamieniem nie do przełknięcia dla małych móżdżków piszących na jego postach,gdyż nie są w stanie ogarnąć fenomenu systemu który ten kolo ogarnął.Piszę właśnie to co inni myślą od dawna o tych nieudacznikach,ale boją się skomentować aby nie dostać zabójczego minusa,choć i tak forum przez nich zostało wypaczone.ich ból po większych wygranych jednej osoby doprowadza ich do stanu przedsamobójczego,po mojemu powinni miast wypisywać bzdury,poprostu poddać się fali i skończyć z marnowaniem życia,po co żyć z jadem lepiej nie.w temacie 300 biedronka

Pomijam, czy jesteś klonem „tych” nicków, wątpię też, że ktoś zazdrości tych wyimaginowanych nagród. Pieniądz lubi ciszę i „starzy wyjadacze” z tego forum od lat to wiedzą. A skoro tyle wygrywa(sz), to tym bardziej mnie dziwi, że masz czas i chęć wypisywać i udowadniać, że wygrywasz. Forum to nie wyrocznia, no chyba, że na uznaniu ci zależy, ale to może jakąś książkę napisz, a nie próbujesz (próbujesz, bo na mnie to nie działa, tym bardziej, jak może mnie obrazić ktoś, kto mnie nie zna) obrażać w prywatnych wiadomościach i tworząc miliony nicków, niczym hejterzy w kampanii wyborczej.

Każdy „chwali” się, czym chce.
Winiary 50 zł. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7273987 Napisano: 28.06.2025 16:26:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cleo25 napisał(a):

Przechodzi Wam dzisiaj skanowanie paragonów z Coli w Biedronce ? (aplikacja Coli). Mnie kieruje do ręcznej weryfikacji.

Ja wieczorem wgrywałem zdjęcie, to poszło do ręcznej, ale chwilę temu zrobiłem nowe zdjęcie i przeszło. Wyświetl w wątku >>
1 cleo25 0

visserarthur

#7273584 Napisano: 26.06.2025 23:49:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

daisygirl napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

pimparimpa napisał(a):

catcat napisał(a):

Pozwala wam dziś wgrać paragon na Winiary? u mnie wyskakuje jakiś błąd emotka //

u mnie też się nie da, wyskakuje błąd

U mnie to samo ,chyba mają problem ,rano próbowałam

próbowalam teraz, plik malutki i nic

u mnie to samo

Wypełnialiście ankietę (?), bo jakoś dziwnie na koncie, na którym chwilę wcześniej wypełniłem ankietę też nie mogę wgrać paragonu, a na drugim wgrałem... Taki związek przyczynowo skutkowy mi się tu nasunął. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7272955 Napisano: 24.06.2025 23:08:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emi napisał(a):

kachakacha napisał(a):

emi napisał(a):

Czy działa Wam normalnie strona Balcerzak ?
Otwiera się normalnie, wpisuje się normalnie, po naciśnięciu ZAREJESTRUJ wraca na stronę główną bez żadnego komunikatuemotka emotka

A jak przewiniesz wyżej, to nie masz komunikatu? Info przychodzi też na maila.

Tak było poprzednio a teraz nie ma nic, na mailu też

Miałem to kilka dni temu. Musiałem zamknąć stronę i na nowo otworzyć (nie o odświeżeniu „mówię”). Wyświetl w wątku >>
1 emi 0

visserarthur

#7272866 Napisano: 24.06.2025 18:25:08 w SZUKAM....
daisygirl napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

as32572 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

olunka napisał(a):

w związku z niespodziewaną wygrana mam pytanie do doświadczonych osób, czym najlepiej wysłac paragon?

Kurier?
Pocztę Polską odradzam, ostatnio (mimo reklamacji pisemnych  i telefonów wszędzie, nawet na pocztę docelową) mój paragon dotarł po kilkunastu dniach. Nawet nie przeprosili.

Dopiero co zadawałam to samo pytanie i ostatecznie wysłałam priorytetem, dotarł na drugi dzień.
Myślę,że to jak zwykle zależy jak się trafi, u mnie kiedyś nagroda kurierem szła 2 tygodnie, oczywiście to rzadziej się zdarza niż na poczcie ale po tym nie uważam kuriera za 100% pewną usługę.
Jest jeszcze opcja dostarczenia osobiście paragonu, chociaż nie wiem czy zawsze no i jak to daleko to pewnie się nie kalkuluje.

Ja przy cennej słałam pocztą poleconym priorytetem, za potwierdzeniem odbioru- znajoma na poczcie mówi że takie są najbardziej pilnowane emotka

poleconym priorytetem, za potwierdzeniem odbioru- słałam ostatnio 2 listy na poczcie w ten sposób (nie konkursowe sprawy), efekt był taki że na potwierdzeniu z Tarnowa miałam pieczątkę odbioru i podpis kogoś z Grójca, a na potwierdzeniu z Grójca podpisał się ktoś i podbił pieczątkę z Tarnowa emotka  Tarnów twierdzi, że nie dostał ode mnie kompletnie nic emotka  (to nie wiem kto się podpisał, Harry Potter?), a Grójec twierdzi, że dostał to co Grójec miał dostać emotka  normalnie komedia!

Dlatego ja zawsze (kiedyś, jak się wysyłało pocztą, a tych listów bywało sporo) podawałem każdy list osobno, żeby dobrze wszystko ponaklejali. 
Teraz wolę wysłać kurierem za około 10 zł i jest na drugi dzień, jak brać priorytet za jakieś 8 zł, stać w kolejce, a i tak dochodzi po tygodniu... Szkoda nerwów. Wyświetl w wątku >>
2 cb656, kalka 0

visserarthur

#7272353 Napisano: 23.06.2025 14:48:54 w Smolar
vixen napisał(a):

Do tej pory uważałam Smolar za jedną z najlepszych agencji, ale dziś się zawiodłam. W zeszłym roku wygrałam kartę podarunkową 300zł do sklepu joyinme. Zaraz kończy się termin ważności więc chciałam ją wykorzystać, ale okazało się, że środki na karcie zostały wykorzystane.
Sklep mi odpisał, że nie jest to pierwsza taka sytuacja z organizatorem i najprawdopodobniej dostałam kod innej osoby. Smolar odpisał, że już po terminie reklamacji i nic z tym nie może zrobić. Serio?! 30 kodów nie potrafili poprawnie wysłać?
Jest ktoś kto to wygrał i miał taką sytuację?

Odpisz im, że reklamujesz „wadę ukrytą”, a nie fakt nieotrzymania nagrody. Napisz na mail szefa, może on potraktuje sprawę poważniej. Wyświetl w wątku >>
1 montezuma 0

visserarthur

#7272007 Napisano: 21.06.2025 22:14:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nelusia102 napisał(a):

DZIWNE  - Capitan Jack w Biedronce - JUŻ SĄ LAUREACI na stronie !!!!  A niby jak to się wydarzyło ??? w pierwszym dniu i to wolnym ???? OJJJJJJJ    szkoda chyba w to wchodzić  !

Poczytaj wpisy na ten temat na forum Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7271966 Napisano: 21.06.2025 16:12:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rainbowdash napisał(a):

Czy ktoś moze zrobil screen formularza jaki sie wypełnia po wygraniu przelewu 100/200 w karmie  gourmet Purina? Jakie tam sie dokładnie dane podaje? Jeśli ktoś moze ma taki screen bardzo prosze o pw 🙏 

Imię nazwisko zwycięzcy, imię nazwisko właściciela konta i numer konta Wyświetl w wątku >>