Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#6787583 Napisano: 11.06.2021 15:08:11 w SZUKAM....
donia7 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

donia7 napisał(a):

Czy ktoś jeszcze czeka na koce i sodexo od Milka (Tesco, Karlsbad)?

"Ja"- ten wczorajszy news, to nie był jakiś fejk, bo tylko jedna osoba pisała...?

Ktoś dał dziś zdjęcie wygranych koców emotka

To może dniami wysyłają- ja mam z 20.04. Mój kurier DPD zawsze rano wysyła sms, że będzie między godzinami, dziś nic nie przysłał, także trzeba czekać. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6787576 Napisano: 11.06.2021 15:01:19 w SZUKAM....
donia7 napisał(a):

Czy ktoś jeszcze czeka na koce i sodexo od Milka (Tesco, Karlsbad)?

"Ja"- ten wczorajszy news, to nie był jakiś fejk, bo tylko jedna osoba pisała...? Wyświetl w wątku >>
2 donia7, darog 0

visserarthur

#6786570 Napisano: 08.06.2021 11:42:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

warcik napisał(a):

W opisie forumowym konkursu "Zobacz piłkarskie emocje i wygraj" był podany zły numer do wysłania smsa: 70574, zamiast 7057. Przepadły mi 2 paragony, bo nie zauważyłam ze smsy nie zostały dostarczone.

To jest fatalna agencja. Siedzą w Bstoku w biurze "Apartamenty Branickiego" (kiedyś był tam dostarczany osobiście paragon) nikt o niczym nic nie wie...Laureat głównych nagród dopiero jest wybierany po podaniu danych wszystkich laureatów, koleżanka pracuje w firmie prawniczej na tym samym piętrze - chciała przyjść na losowanie jakiegoś auta kiedyś- brała udział- nie pozwolili- określili jako 'procedura tajna"
Na pytanie co robią jak np ktoś sądownie o coś się kłóci- oznajmili z uśmiechem na ustach że siedziba jest w Łodzi/ Poznaniu? (gdzieś tam do sądu )
a oni to tylko mają zaplecze w kwestii LOTERII WYBIERANIA LAUREATÓW.

Nie wiem, czy to nie wina kogoś kto dodawał konkurs do bazy, bo ten numer wydał mi się dziwny (choć 5-cyfrowe też są), sprawdziłem w regulaminie i tak był 7057 Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6786497 Napisano: 07.06.2021 22:35:04 w SZUKAM....
zielonaszpilka napisał(a):

visserarthur napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Zwróćcie uwagę, gdy wysyłacie paczki przez sendit pocztexem, to macie tam informację o tym, że pocztexem nie mogą wysyłać osoby prywatne i ta opcja wysyłki jest dostępna tylko dla firm. Pytałam u nich na infolinii i pani potwierdzila, że jako osoba prywatna nie mogę tą opcja wysyłać. Mimo to często korzystam z pocztexu, bo wychodzi mi to w sendit najtaniej  emotka  a pani na infolinii nie potrafiła mi powiedzieć, co mi może grozić za to, że jednak tym pocztexem wysyłam emotka  Ale taki zapis w regulaminie mają

Ale my wysyłamy jako Sendit (na liście przewozowym jest najpierw Sendit, później nasze dane), czyli jak dla mnie nas to nie dotyczy

Niestety dotyczy emotka  Zobacz taki mały, niezbyt rzucający się w oczy komunikat po wyborze pocztexu i przejściu dalej w sendit.pl emotka  Ja to póki co ignoruję i wysyłam pocztexem, ale właściwie to nie wiem, jakie konsekwencje mogą z tego być emotka  Czy kiedyś każą coś dopłacić czy nie. W każdym razie, pocztex przez sendit jest zgodnie z regulaminem tylko dla kont firmowych, więc wg mnie kontom indywidualnym w ogóle ta opcja nie powinna się wyświetlać. Moja teoria jest taka, że ta opcja jest dostępna nawet dla indywidualnych, bo oficjalnie nie możemy wysyłać, ale nieoficjalnie wszyscy przymykają na to oko emotka

Jak dla mnie wszystko jest ok i nie do udowodnienia, bo jako Nadawca jest "Sendit na rzecz...", a jak PP udowodni, że to nie jest pracownik Sendit, albo Sendit nie nadaje przesyłki na czyjaś rzecz (prośbę)- jako Nadawca widnieje Sendit.

Ano tak, że jako nadawca pod senditem jesteś Ty a nie nazwa firmy emotka  Dlatego uważam, że ta opcja jest zostawiona, bo oficjalnie nie można, ale nieoficjalnie nikt tego nie sprawdza emotka  Więc ja sama korzystam, bo jednak jest ogromna różnica, kiedy każdy inny kurier ma ceny od 70 zł w górę, a przy pocztexie mam wysyłkę za 12 zł emotka

No zapewne PP płakała, gdy zobaczyła, że ludzie olali ich mega drogie przesyłki, więc takiemu Senditowi i innym podobnym wprowadzili zmiany w umowach, a Sendit się zabezpieczył i hulaj dusza Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6786493 Napisano: 07.06.2021 22:25:34 w SZUKAM....

visserarthur napisał(a):

Zwróćcie uwagę, gdy wysyłacie paczki przez sendit pocztexem, to macie tam informację o tym, że pocztexem nie mogą wysyłać osoby prywatne i ta opcja wysyłki jest dostępna tylko dla firm. Pytałam u nich na infolinii i pani potwierdzila, że jako osoba prywatna nie mogę tą opcja wysyłać. Mimo to często korzystam z pocztexu, bo wychodzi mi to w sendit najtaniej  emotka  a pani na infolinii nie potrafiła mi powiedzieć, co mi może grozić za to, że jednak tym pocztexem wysyłam emotka  Ale taki zapis w regulaminie mają

Ale my wysyłamy jako Sendit (na liście przewozowym jest najpierw Sendit, później nasze dane), czyli jak dla mnie nas to nie dotyczy

Niestety dotyczy emotka  Zobacz taki mały, niezbyt rzucający się w oczy komunikat po wyborze pocztexu i przejściu dalej w sendit.pl emotka  Ja to póki co ignoruję i wysyłam pocztexem, ale właściwie to nie wiem, jakie konsekwencje mogą z tego być emotka  Czy kiedyś każą coś dopłacić czy nie. W każdym razie, pocztex przez sendit jest zgodnie z regulaminem tylko dla kont firmowych, więc wg mnie kontom indywidualnym w ogóle ta opcja nie powinna się wyświetlać. Moja teoria jest taka, że ta opcja jest dostępna nawet dla indywidualnych, bo oficjalnie nie możemy wysyłać, ale nieoficjalnie wszyscy przymykają na to oko emotka

Jak dla mnie wszystko jest ok i nie do udowodnienia, bo jako Nadawca jest "Sendit na rzecz...", a jak PP udowodni, że to nie jest pracownik Sendit, albo Sendit nie nadaje przesyłki na czyjaś rzecz (prośbę)- jako Nadawca widnieje Sendit. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6786484 Napisano: 07.06.2021 21:46:31 w Kupię...
Kupię kod Allegro 100 zł za 80 zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6786469 Napisano: 07.06.2021 21:07:27 w SZUKAM....

visserarthur napisał(a):

asantesana napisał(a):

visserarthur napisał(a):

asantesana napisał(a):

domika napisał(a):

nikos napisał(a):

Szukam osób, które niedawno wysyłały rower. Czym najtaniej wysłać zapakowany w karton?

pocztexem - wyszło mnie 15 zł (paczka do 15 kg nie przekraczajaca długości 150 cm)

Można wiedzieć w jaki sposób zamawiałaś kuriera? Przez jaką stronę?

Też Pocztexem tanio udało mi się wysłać przez Sendit, ale rower był w „kawałkach”

Przez sendit przyjmuje mi paczkę tylko fedex za 102 zł, więc nie o to mi chodzi. Rower jest częściowo poskładany, ale i tak karton ma długość 145 cm.

Pewnie to „częściowo” ma kluczowe znaczenie, bo zapewne karton przekracza te minimalne wymiary... Innym razem pokombinowałem, gdy rower był „większy”- odkręciłem koło, zmniejszyłem karton i jakoś poszło, ale to z rok temu było.
Ps: W obu przypadkach rowery wiozłem na Pocztę sam- rozłożyłem siedzenia i było ok, a i kilka zł zostało w kieszeni emotka

Ale my wysyłamy jako Sendit (na liście przewozowym jest najpierw Sendit, później nasze dane), czyli jak dla mnie nas to nie dotyczy Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6786437 Napisano: 07.06.2021 19:32:34 w SZUKAM....
asantesana napisał(a):

visserarthur napisał(a):

asantesana napisał(a):

domika napisał(a):

nikos napisał(a):

Szukam osób, które niedawno wysyłały rower. Czym najtaniej wysłać zapakowany w karton?

pocztexem - wyszło mnie 15 zł (paczka do 15 kg nie przekraczajaca długości 150 cm)

Też Pocztexem tanio udało mi się wysłać przez Sendit, ale rower był w „kawałkach”

Przez sendit przyjmuje mi paczkę tylko fedex za 102 zł, więc nie o to mi chodzi. Rower jest częściowo poskładany, ale i tak karton ma długość 145 cm.

Pewnie to „częściowo” ma kluczowe znaczenie, bo zapewne karton przekracza te minimalne wymiary... Innym razem pokombinowałem, gdy rower był „większy”- odkręciłem koło, zmniejszyłem karton i jakoś poszło, ale to z rok temu było.
Ps: W obu przypadkach rowery wiozłem na Pocztę sam- rozłożyłem siedzenia i było ok, a i kilka zł zostało w kieszeni emotka Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6786425 Napisano: 07.06.2021 19:01:47 w SZUKAM....
asantesana napisał(a):

domika napisał(a):

nikos napisał(a):

Też Pocztexem tanio udało mi się wysłać przez Sendit, ale rower był w „kawałkach” Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6785040 Napisano: 31.05.2021 20:54:12 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Mail od Fedex, że firma Arfol nadała przesyłkę, to karty Ikea z Delicji? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6784454 Napisano: 28.05.2021 12:29:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rare85 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

rare85 napisał(a):

poprostuja napisał(a):

Hej , czy dobrze widzę czy na Hortex Auchan wysyła się ksero dowodu zakupu ? 

Właśnie przygotowałam paragony, i rzeczywiście w regulaminie mowa o kserokopiach a w sms o kopii dowodu zakupu.

A kserokopia i kopia to coś innego?

Oczywiście, że to samo, i to napisałam, że i w regulaminie i w smsie nie ma mowy o oryginale dowodu zakupu

To jakoś nie po „polskiemu” ta wypowiedź- zamiast „a” powinno być „i”- wtedy można by to zrozumieć tak jak chciałaś, by jednak było zrozumiane Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6784373 Napisano: 27.05.2021 23:09:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rare85 napisał(a):

poprostuja napisał(a):

Hej , czy dobrze widzę czy na Hortex Auchan wysyła się ksero dowodu zakupu ? 

Właśnie przygotowałam paragony, i rzeczywiście w regulaminie mowa o kserokopiach a w sms o kopii dowodu zakupu.

A kserokopia i kopia to coś innego? Wyświetl w wątku >>
2 mia, asper01 0

visserarthur

#6783835 Napisano: 25.05.2021 22:28:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

samuraj napisał(a):

domika napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Nie wiem czy jest w zapowiedziach, bo nie mam dostępu - ale można dodać emotka   emotka

jest emotka ale loteria hmmm dziwna hehe

Pierwsza loteria w której nie będę brał udziału!Powodzenia   A jak oni zamierzają zweryfikować, czy ktoś się faktycznie zaszczepil? Będą komus kazali okazać zaświadczenie o byciu zaszczepionym?

Chyba w systemie pacjent.gov.pl będą mieli takie info. Osobiście loteria do szczepienia mnie nie zachęci, jakoś nie mam przekonania do czegoś robionego na szybcika (te szczepionki) Wyświetl w wątku >>
2 joan, nkba 0

visserarthur

#6783741 Napisano: 25.05.2021 15:51:02 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

visserarthur napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Kurde sama osobiście kasowałam produkty na kasie i nie mam knora nabitego. Sprawdziłam już że 100 razy ten paragon i nie ma tej pozycji. Dziwne ,że bramki nie piszczały jak wychodziłam 

emotka Myślisz, że bramki są takie genialne, że piszczą, bo produkt nie jest zeskanowany? emotka

Piszcza. Osobiście się przekonałam w  Carrefourze. Stałam gadałam z koleżanką i nie wyjęłam z koszyka majonezu czy Keczupu i piszczała jak przechodzilam

Nie ma opcji. Czasem naklejają paski na np. gumy do żucia, więc może na majonezie miałaś, wózku, albo coś w torebce Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6783729 Napisano: 25.05.2021 15:09:47 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

Kurde sama osobiście kasowałam produkty na kasie i nie mam knora nabitego. Sprawdziłam już że 100 razy ten paragon i nie ma tej pozycji. Dziwne ,że bramki nie piszczały jak wychodziłam 

emotka Myślisz, że bramki są takie genialne, że piszczą, bo produkt nie jest zeskanowany? emotka Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

visserarthur

#6783387 Napisano: 23.05.2021 23:33:44 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Rower Romet Turing 3s szary:1000 zł+kw Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6783248 Napisano: 22.05.2021 23:46:03 w Auchan
Zgłaszam paragon- "sesja wygasła", zgłaszam drugi raz "paragon zgłoszony" emotka , ale przy bonach były podobne akcje typu "dziś już grałeś" Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6783212 Napisano: 22.05.2021 19:42:48 w Dziś cieszę się z.....
bezaczek7 napisał(a):

Z zakupu "nowego" auta. Moje ukochane sie sypie, doslownie, progi zardzewialy, a wlozylismy 2 tyg temu w "drobne" naprawy 1000zl  emotka  po czym mechanik nas oswiecil, ze progi sie sypia i moze nie przejsc przegladu  emotka  takze milo z jego strony. No ale "nowe" uzywane wyglada calkiem spoko. Tylko czemu teraz takie drogie sa auta??

No niestety... Ode mnie za naprawę mojego "10-latka" mieli wziąć 2200, ale znaleźli jeszcze coś i 3300, a miałbym już np. lodówkę i pralkę (teraz wszystko przeznaczam na wyposażenie...) Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6783175 Napisano: 22.05.2021 16:06:28 w Wkurza mnie...
ktosiek1 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Wkurzające, gdy ktoś wpisuje się w mdz, ale nie raczy wpisać w „Informują”. Powinien być karniak dla pierwszej osoby, która się pochwali, ale nie wpisze się w Informują!

czepianie. No jak jest wpis w MDW że wygrana, to chyba oczywiste, że informowali. Nie ma obowiązku wpisywania się we wszystkich wątkach. Fajnie, że ktoś w ogóle się pochwalił, bo niedługo to już nikt się chwalił niczym nie będzie, no może poza wygranymi skarpetkami. Ostatnio często trzeba się po kilka razy dopytywać w "czy informowali" aby ktoś w ogóle się odezwał, że już pozamiatane. To może takim karniaka dać emotka

No no, a później w mdw są pytania jak? z kiedy? i wtedy są karniaki. Jakiś czas temu wpisywałem też tutaj te „wasze” pisanie w mdw- ktoś napisał 100 zł z Nestle i zastanawiaj się człowieku, czy chodzi o bon z Nestle, czy może jednak jest loteria Nestle, gdzie do wygrania jest 100 zł. Zaraz wpiszę sobie na listę tych, co są anty i tych, którzy „lubią” i zobaczymy, kiedy padnie od was pytanie typu „z jakiego dnia?” „jak informowali”

no wiesz tak byłoby idealnie, ale w takim razie najpierw trzeba by było jak zielonaszpilka wspomniała pilnować tego i dawać karniaki wszystkim, którzy chwalą się, że nagroda dotarła a nie dodali wpisu w Informują lub MDW. Tak samo w wątku sprzedam. Trzeba by było wprowadzić nakaz wpisywania z jakiego konka nagroda i czy ktoś dodał o niej wpis w Informują lub MDW. Jak nie to karniaki. Moim zdaniem większym problemem jest nie to że ktoś wpisał w MDW, a w Informuję już nie, ale to coraz częściej brak wpisów czy to w Informują czy to w MDW. Więc mnie wkurza, że często się dopytuję w Czy informują/informowali bo wszyscy kiszą info o wygranej i coraz mniej osób się chwali. Twoja propozycja może w idealnym świecie byłaby ok. Natomiast skutek będzie taki że nie będziesz miał info ani w MDW ani w Informują i będziesz się dopytywał w Czy informują/informowali najpierw o to czy w ogóle informowali, a potem z jakiego dnia, numeru, itp..... a ostatni na forum zgasi światło emotka

Przecież to nie nowość, że tu ludzie donoszą- admini nie są w stanie wyłapać każdego wpisu nie w tym wątku, a jednak „jakoś” wyłapują Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6782962 Napisano: 21.05.2021 15:28:09 w Wkurza mnie...