Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#6782717 Napisano: 20.05.2021 18:09:32 w Wkurza mnie...
Tak samo jak w „Informuję” nie ma obowiązku wpisywania, tak samo nie ma w mdw, tyle że więcej dobrego zrobi ktoś, kto wpisze się (zgodnie z wytycznymi) pierwszy w „Informują”, niż 30 osób zdawkowo w mdw. Sam ostatnio wpisywałem w „Informuję”, bo to chyba bardziej Forumowiczów interesuje, niż to, że wygrałem, wpisując się w mdw. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6782513 Napisano: 19.05.2021 22:26:56 w Wkurza mnie...
No i o to mi chodziło: powinien być karniak (tzn. wpisany w regulamin), bo niejasny wpis sieje zamęt. Ile to sam dostałem ostatnio karniaków od zdolnabestia za prostowanie „niejasnych” wpisów, a według mnie za wprowadzający w błąd wpis powinien być bardziej karniak. Na tym zakończę, swoje zdanie wyraziłem. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6782503 Napisano: 19.05.2021 21:58:16 w Wkurza mnie...
kermit napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Wkurzające, gdy ktoś wpisuje się w mdz, ale nie raczy wpisać w „Informują”. Powinien być karniak dla pierwszej osoby, która się pochwali, ale nie wpisze się w Informują!

Chyba żartujesz? To jakiś obowiązek czy co? Jeszcze parę takich komentarzy i już nikt się w MDW nie będzie wpisywał... Chyba oczywiste, że skoro ktoś wygrał to informowali? Chcesz wiedzieć jak i kiedy -zawsze możesz spróbować dopytać.

A pytanie w odpowiednich wątkach to też obowiązek, czy zakaz szukania paragonu na zakończony konkurs? To zasady, które mają wprowadzać jakiś porządek... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6782502 Napisano: 19.05.2021 21:54:24 w Wkurza mnie...
ktosiek1 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Wkurzające, gdy ktoś wpisuje się w mdz, ale nie raczy wpisać w „Informują”. Powinien być karniak dla pierwszej osoby, która się pochwali, ale nie wpisze się w Informują!

czepianie. No jak jest wpis w MDW że wygrana, to chyba oczywiste, że informowali. Nie ma obowiązku wpisywania się we wszystkich wątkach. Fajnie, że ktoś w ogóle się pochwalił, bo niedługo to już nikt się chwalił niczym nie będzie, no może poza wygranymi skarpetkami. Ostatnio często trzeba się po kilka razy dopytywać w "czy informowali" aby ktoś w ogóle się odezwał, że już pozamiatane. To może takim karniaka dać emotka

No no, a później w mdw są pytania jak? z kiedy? i wtedy są karniaki. Jakiś czas temu wpisywałem też tutaj te „wasze” pisanie w mdw- ktoś napisał 100 zł z Nestle i zastanawiaj się człowieku, czy chodzi o bon z Nestle, czy może jednak jest loteria Nestle, gdzie do wygrania jest 100 zł. Zaraz wpiszę sobie na listę tych, co są anty i tych, którzy „lubią” i zobaczymy, kiedy padnie od was pytanie typu „z jakiego dnia?” „jak informowali” Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6782486 Napisano: 19.05.2021 20:38:21 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

azaflora napisał(a):

superloser napisał(a):

visserarthur napisał(a):

A nie bedzie wkurzajace, kazdego dnia wpis w Informuja "Kinder Cards"
za poniedzialek
za wtorek
za .......  emotka

I to tak przez kolejne 23 dni  emotka

Na takie bzdety jest wątek
https://www.e-kon...dla-kazdego/strona/4

Przeceniasz ludzi. Zobacz jaki smietnik jest w watku "dyskusje o konkursach" emotka chociaz sa pieknie opisane watki "czy juz informowali" albo "gdzie kupic...", "szukam"

Wiesz, tam jedną z rubryk jest „za jaki dzień”, więc zainteresowani zapewne będą zadowoleni, jeśli będzie wiadomo, z jakiego dnia info (ileż to pytań w ciągu dnia pojawia się, czy info jest z dnia X, Y czy Z). Sam wczoraj wpisałem, że info z 15.05 Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6782472 Napisano: 19.05.2021 19:13:02 w Wkurza mnie...
zielonaszpilka napisał(a):

visserarthur napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Pewnie piszesz o Finishu. Wybacz mi, nie wiedziałam, że jest obowiązek wpisywać się i tu i tu. Zazwyczaj wpisuję albo MDW albo informują, a że smsa o wygranej miałam już kilka godzin temu, a dostęp do forum dopiero teraz, to wpisałam się tylko w MDW. Ale obiecuję poprawę następnym razem emotka

nie wpisuje w informują bo po zmianie nie ogarniam i tyle

Ja akurat ogarniam, ale dla mnie nie ma to znaczenia czy o tym, że informują z jakiegoś konkursu dowiem się z MDW czy z wątku Informują, bo z oboma jestem na bieżąco, ale jeśli dla kogoś to ma znaczenie, to mogę wpisywać i tu i tu emotka  co by nerw oszczędzić niektórym emotka

Tak, teraz chodziło o Finish, ale to nie jest pierwszy przypadek. Nie ma obowiązku, ale po coś jest ten wątek i zrobione od jakiegoś czasu konkretne rubryki, aby informacja była konkretna. Jak dla mnie jest różnica, bo w mdw nikt raczej nie pisze np. jaka forma informowania.

Tylko w tym konkretnym konkursie forma informowania jest oczywista, bo to był konkurs sms, a w regulaminie jest informacja, że również smsowo będą informować o wygranej emotka  Poza tym to Columbit to agencja, która powinna być znana staremu wyjadaczowi konkursowemu, który pewnie wie, że jak oni organizują konkurs sms to informacja o wygranej też jest smsem emotka  Ale już się poprawiłam, żeby nikogo nie wkurzać i odpowiednia informacja jest i postaram się na przyszłość, żeby była też w Informują emotka

Z Columbitem oczywiste to nie jest, bo np. rezerwę informują dzwoniąc, co według nich jest ok, mimo, że w regulaminie było „po otrzymanym sms”, także przytyk o „wyjadaczu konkursowym, który pewnie wie” nie ma tu zastosowania, bo co powinno być, a jest, to dwie różne sprawy (regulamin ma przestrzegać uczestnik, organizator nie), co wyjadacz konkursowy powinien przecież wiedzieć Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6782470 Napisano: 19.05.2021 18:57:36 w Wkurza mnie...

agakaz2 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Pewnie piszesz o Finishu. Wybacz mi, nie wiedziałam, że jest obowiązek wpisywać się i tu i tu. Zazwyczaj wpisuję albo MDW albo informują, a że smsa o wygranej miałam już kilka godzin temu, a dostęp do forum dopiero teraz, to wpisałam się tylko w MDW. Ale obiecuję poprawę następnym razem emotka

nie wpisuje w informują bo po zmianie nie ogarniam i tyle

Ja akurat ogarniam, ale dla mnie nie ma to znaczenia czy o tym, że informują z jakiegoś konkursu dowiem się z MDW czy z wątku Informują, bo z oboma jestem na bieżąco, ale jeśli dla kogoś to ma znaczenie, to mogę wpisywać i tu i tu emotka  co by nerw oszczędzić niektórym emotka

Tak, teraz chodziło o Finish, ale to nie jest pierwszy przypadek. Nie ma obowiązku, ale po coś jest ten wątek i zrobione od jakiegoś czasu konkretne rubryki, aby informacja była konkretna. Jak dla mnie jest różnica, bo w mdw nikt raczej nie pisze np. jaka forma informowania. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6782448 Napisano: 19.05.2021 17:45:22 w Wkurza mnie...
Wkurzające, gdy ktoś wpisuje się w mdz, ale nie raczy wpisać w „Informują”. Powinien być karniak dla pierwszej osoby, która się pochwali, ale nie wpisze się w Informują! Wyświetl w wątku >>
0 1 slavek

visserarthur

#6782415 Napisano: 19.05.2021 15:35:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kiedystobylo napisał(a):

I kolejne moje pytanie o Karlsbad dziś emotka . Gdzieś kiedyś mi się rzuciło w oczy na forum/ubzdurało, że w Karlsbadzie należy mieć zakup promocyjny z tego samego dnia, co zgłoszona odpowiedź konkursowa. Nie widzę jednak nic takiego w regulaminie ostatniego konkursu (Carrefour). Czy ktoś mógłby zweryfikować? 

Bo kiedyś tak było Wyświetl w wątku >>
2 joan, mia 0

visserarthur

#6782396 Napisano: 19.05.2021 14:53:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

visserarthur napisał(a):

asantesana napisał(a):

Co z tym konkursem urodzinowym Auchan Smolara? Jest ktoś "podpięty" w wynikach?

Jak dla mnie to za szybko- konkurs był do niedzieli, a we wtorek by już wyniki podpięli...?

Regulaminowo wyniki miały być 18.05 + 7 dni na powiadomienie, więc nie za szybko i dodali zakładkę w wynikach, stąd pytanie.

Z moich ostatnich wygranych u nich wynika, że smsy były w ostatni (ten siódmy) dzień. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6782343 Napisano: 19.05.2021 12:10:27 w Auchan
ksantypa napisał(a):

visserarthur napisał(a):

wojok napisał(a):

A robił ktoś zakupy za 200zł i płacił bonem z tej loterii?
Bo jest promocja do czwartku i dostaje się bon za 25zł, ale nie wiem czy płacąc tym bonem się dostanie kolejny?

Ja mam zamiar zrobić te zakupy i nie widzę powodu, dla którego miałby się bon nie wydrukować- oczywiście bez alkoholu i papierosów...

ja płaciłam bonami , kupilam nawet 3 piwa i wydrukowalo mi ten bon na 25 zl emotka -moze datego, mimo alkoholu wydrukowało mi bon bo miałam rachunek na 220 w tym 150 bonami

No tak, alkohol może sobie być, ale 200 musi być na produkty, które nie są wyłączone, no i tak zapewne miałaś. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6782342 Napisano: 19.05.2021 12:08:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

Co z tym konkursem urodzinowym Auchan Smolara? Jest ktoś "podpięty" w wynikach?

Jak dla mnie to za szybko- konkurs był do niedzieli, a we wtorek by już wyniki podpięli...? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6782271 Napisano: 19.05.2021 00:27:57 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
koniczynka123 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

sks900 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Też czekam za przelewem Winiar. Już najwyższy czas, żeby kasa wpłynęła na konto.
Od marca emotka jest już maj emotka Nie dostałam żadnej weryfikacji emotka

Czyli wszystko OK, oni w tej loterii ślą emaile jak coś jest nie tak. Co do przelewów, tak jak w reg. czyli do 28.06. Obstawiam, że w połowie czerwca wyślą.

Może ich też dopadł ten pożar serwerowni w Strasburgu i nie mają jak weryfikacji przeprowadzić...

Końcem kwietnia weryfikowali dopiero paragony z początku marca, znajoma pomyliła paragony przy odsyłaniu danych i chcieli ten właściwy.

A to nie było źle z weryfikacją, jak loteria trwała do końca marca, to może już kończą. U mnie 25.02 były maile o pozytywnej weryfikacji z początku lutego Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6782269 Napisano: 18.05.2021 23:45:37 w Auchan
wojok napisał(a):

A robił ktoś zakupy za 200zł i płacił bonem z tej loterii?
Bo jest promocja do czwartku i dostaje się bon za 25zł, ale nie wiem czy płacąc tym bonem się dostanie kolejny?

Ja mam zamiar zrobić te zakupy i nie widzę powodu, dla którego miałby się bon nie wydrukować- oczywiście bez alkoholu i papierosów... Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6782266 Napisano: 18.05.2021 23:33:16 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
sks900 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Też czekam za przelewem Winiar. Już najwyższy czas, żeby kasa wpłynęła na konto.
Od marca emotka jest już maj emotka Nie dostałam żadnej weryfikacji emotka

Czyli wszystko OK, oni w tej loterii ślą emaile jak coś jest nie tak. Co do przelewów, tak jak w reg. czyli do 28.06. Obstawiam, że w połowie czerwca wyślą.

Może ich też dopadł ten pożar serwerowni w Strasburgu i nie mają jak weryfikacji przeprowadzić... Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6782263 Napisano: 18.05.2021 23:29:34 w Auchan
anaesth napisał(a):

demonisia napisał(a):

Pytanko - czy na odbiór bonu trzeba czekać 7 dni kalendarzowych, czy roboczych?

Odebrałam dzisiaj bon wygrany w sobotę, więc nie wiem po co piszą o 7 dniach emotka

Jak to nie wiesz... Bezpieczniej dać sobie więcej czasu niż mniej Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6782262 Napisano: 18.05.2021 23:25:20 w Auchan
wraithbeauty napisał(a):

lager napisał(a):

visserarthur napisał(a):

demonisia napisał(a):

Ja wysłałem siostrzenicę po odbiór po 7 kalendarzowych (dane podane 10.05, odebrała dzisiaj), bo w formularzu danych było, że 7 dni, a po wysłaniu, że 7 roboczych.

A nie było problemu przy odbiorze bonów na inne dane?  emotka  mi kobieta kazała pokazać dowód i dopiero wtedy wydała

Ludzie różne rzeczy piszą, jednym dali bez sprawdzania dowodu od innych żądają, ktoś pisał ze zależy od obsługi sklepu każdy inaczej do tego podchodzi

Nie, nie, ona odbierała na swoje dane.

rare85 napisał(a):

Jak to jest z płatnością bonem na kasie samoobsługowej? Czy mogę dopłacić kartą czy tylko do kwoty bonu? Czy ktoś podejdzie czy samemu można dokonać tej płatności? Jutro zakupy, więc wolę być przygotowana emotka

Mojej siostrzenicy powiedziała, że jak chce płacić bonem, to na zwykłą kasę. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

visserarthur

#6782202 Napisano: 18.05.2021 18:41:02 w Auchan
demonisia napisał(a):

Ja wysłałem siostrzenicę po odbiór po 7 kalendarzowych (dane podane 10.05, odebrała dzisiaj), bo w formularzu danych było, że 7 dni, a po wysłaniu, że 7 roboczych. Wyświetl w wątku >>
1 demonisia 0

visserarthur

#6782198 Napisano: 18.05.2021 18:29:40 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kinder Cards- znaleziony paragon, więc trzeba było skorzystać Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6782197 Napisano: 18.05.2021 18:26:52 w Informują
Informują z Konkurs "Dzien Dziecka - Kinder Polska" Etapy

Rodzaj powiadomienia: Mail
Dodatkowe informacje:
Mail o 18:23 zgłoszenie z 15.05 Wyświetl w wątku >>
1 freyja88 0