Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#6771551 Napisano: 23.03.2021 11:57:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalinea napisał(a):

Chciałam wziac udział w loterii Play ale w mojej aplikacji nigdzie nie ma opcji żeby wziac w niej udział nawet po usunięciu i ponownym pobraniu apki. Ktoś wie co można z tym zrobić?

Na dole w „dla ciebie” powinno być, albo może masz taryfę nieprzewidzianą regulaminem? Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6769431 Napisano: 12.03.2021 08:44:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

Agnes napisał(a):

samuraj napisał(a):

Agnes napisał(a):

kto brał udział juz w jacobs?
Czy kupujecie te małe jednorazowe saszetki?
Jak macie je opisane na paragonie?

Tak,Kawa Jacobs 3w1. 15,2g 

Cudnie opisany paragon. W zabce jest capuccino .....taki opis

Mam pytanie o ten konkurs. To oni dzwonią z wygranymi na następny dzień po losowaniu?

W ten sam Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

visserarthur

#6769112 Napisano: 10.03.2021 16:23:56 w SZUKAM....
nataszka napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Czy działa wam strona loterii hochland? U mnie w ogóle nie da się wejść na stronę emotka

nie działa

Czyżby to też przez pożar serwerowni w Strasburgu... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6768435 Napisano: 07.03.2021 16:51:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

samuraj napisał(a):

Tego jeszcze nie grali emotka
kup dowolne produkty Aviko za minimum 10 złotych i wygraj czekoladowego zajączka emotka

emotka

Kreatywnosc jest  emotka
Kasa tez  jest na obsluge i logistyke  emotka   i ten "niebanalny dowcip" przebija Indykpol i 5 zeta  emotka

Szkoda, że nie potrafimy się zebrać, bo gdyby producenci tych produktów dostali za każdym razem z tysiąc maili o podobnej (negatywnej) treści, to może by przejrzeli na oczy Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6768008 Napisano: 04.03.2021 22:33:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Trysha napisał(a):

Czy ktoś miał do czynienia z agencją Advalue? Mam paragon na lisnera ale opis Filety Chili i zastanawiam się czy to przejdzie. Macie jakieś doświadczenia? 

Skoro to ci od Milki, to chcieli pieczątki. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6767915 Napisano: 04.03.2021 14:52:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

mamimamu napisał(a):

visserarthur napisał(a):

kkrystek11984 napisał(a):

Mam problem...zweryfikowali mi negatywnie paragony ponieważ podając numer paragonu nie podałem zer znajdujacych się przed numerem....zamiast 000002345 podałem 2345
Faktycznie mają podstawę nie uznać ?

edzia21 napisał(a):

Mam problem...zweryfikowali mi negatywnie paragony ponieważ podając numer paragonu nie podałem zer znajdujacych się przed numerem....zamiast 000002345 podałem 2345

tak, mają podstawę  emotka
podaje się cały numer paragonu.
Nawet, kiedy przed numerem paragonu masz literę W (oznaczającą Wydruk) też należy ją podawać.

Jeśli było 0000/1111, to uznawali 00001111, bo system nie przyjmował znaków specjalnych, ale 0 znakiem specjalnym nie jest, więc nie dziwię się, że nie uznali.

A w odpowiedzi wysyłanej przez sms, gdzie nr paragonu ma formę 00000/1111, należy zachować ten ukośnik? 

Jeśli system sms przyjmuje ukośnik, to tak emotka

Dokładnie, zawsze lepiej wpisywać tak, jak jest. Ewentualnie jak coś nie idzie, to wysyłam "po swojemu" i od razu informuję, że inaczej się nie dało (tak ostatnio było w Milce i odpisali, że dobrze zrobiłem) Wyświetl w wątku >>
2 mamimamu, joan 0

visserarthur

#6767880 Napisano: 04.03.2021 12:44:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

edzia21 napisał(a):

tak, mają podstawę  emotka
podaje się cały numer paragonu.
Nawet, kiedy przed numerem paragonu masz literę W (oznaczającą Wydruk) też należy ją podawać.

Jeśli było 0000/1111, to uznawali 00001111, bo system nie przyjmował znaków specjalnych, ale 0 znakiem specjalnym nie jest, więc nie dziwię się, że nie uznali. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6767581 Napisano: 03.03.2021 00:47:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Mam pytanko...wygralem w sumoe 10 razy w milka (50 zl) ale tylkko 2 razy jestem na liście zwycięzców Czy reszta została zweryfikowana negatywnie ? ( wszystko bylo zgodnie z regulaminem) Na pytania oczywiście nie podpisują 
Ma tak jeszcze ktoś ?
Pozdrawiam

Na paragonie było "Milka"? Moje wszystkie wygrane wpisywali na bieżąco, więc chyba nie miałeś "zgodnie z regulaminem"... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6767138 Napisano: 28.02.2021 23:32:45 w WC - rozmowy o wszystkim
FBbeata7 napisał(a):

rare85 napisał(a):

rufus napisał(a):

superloser napisał(a):

kalinea napisał(a):

Zastanawiam sie jak patrzą na Was kasjerki jak kupujecie produkty na kilka paragonów? Mnie jedna chciała dzis zabić wzrokiem ale nic nie powiedziała emotka  

Sa kasy samoobslugowe, wiec po problemie  emotka

Z tym też różnie bywa. emotka  

Tak, zwłaszcza jak ochroniarz śledzi Cię wzrokiem czy aby na pewno za wszystko zapłacisz. Siedzi to z tyłu głowy, ale ostatnio nic do bani i przeszłam przez 3 kasy samoobsługowe, żeby mieć różne numery paragonów emotka Oczywiście z wodzącym za mną wzrokiem ochroniarza. Gdyby on tylko wiedział, że dla mnie paragon jest najważniejszy... emotka

W Selgrosie nigdy nie mam problemu, mówię pani , że to na konkursy i że już samochód  z kawy w ten sposób wygrałam,  pani miło się uśmiecha i kasuje nawet 3-4 paragony- staram się nie przeginać i nie kasować  np. 10 paragonów. Zawsze można jeszcze raz stanąć w kolejce.I po problemie. W Kauflandzie nikt na samoobsłudze nie śledzi nikogo, nawet pani z obsługi tych kas patrzy obojętnie, kasuję tak jak chcę i ile chcę. Ostatnio 4 paragony. W osiedlowym sklepie 2 oddzielne  paragony nie stanowią problemu, więcej nie, bo robi się kolejka.Myślę,że większym problemem są źle opisane paragony, akurat Selgros i Kaufland nie ma z tym problemu,osiedlowy sklep to już bardzo  dziwne opisy ma.

Rozbraja mnie taka otwartość... Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

visserarthur

#6766247 Napisano: 23.02.2021 12:13:28 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
pokrzywa30 napisał(a):

olabas napisał(a):

Jadą do mnie patelnie z Pudliszek - DPD

Uważajcie patelnia przyszla mi bez rączki 

Moja chociaż nogi miała Wyświetl w wątku >>
2 darog, mili05 0

visserarthur

#6766240 Napisano: 23.02.2021 11:39:04 w Kupię...
Kupię 2 kody po 50 do Biedry- taniej oczywiście. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6765854 Napisano: 20.02.2021 14:21:02 w Kupię...
olunka napisał(a):

kupie karty, najlepiej e-kody do decathlonu

Na olx widziałem w nocy, ktoś sprzedaje kilka kart po tysiąc. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6765051 Napisano: 16.02.2021 07:28:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ikropka napisał(a):

Na czym stanęło z Winiary? Czy trzeba latać po pieczątki i adnotacje dekoracyjny?

Mi nic takiego nie napisali (nic nie napisali po przyjęciu formularza), ale może to dzięki wytknięciu prezesowi, że czasem wystarczy ruszyć głową i znać asortyment Klienta. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6764620 Napisano: 13.02.2021 00:42:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
onlyrybka napisał(a):

Z konkursu Adidas dostałam pit-11 z przychodem w polu 77 (kwota niska 500 zł). Czy mam to rozliczać z US ?
Pierwszy raz otrzymałam taki pit, na wiele lat grania. 

Osobie z mojej rodziny uznali kiedyś w jakiejś loterii reklamację (wydali dodatkową nagrodę, a dokładnie jej równowartość w gotówce i wtedy wystawili pit. Chyba lepiej wpisać to do zeznania rocznego, zapewne nie będzie to miało wpływu na nic, a nie będziesz miała ewentualnych problemów, że nie wpisałaś. Wyświetl w wątku >>
1 onlyrybka 0

visserarthur

#6764617 Napisano: 13.02.2021 00:25:23 w Kupię...
Kupię bony Dino za 80% ceny nominalnej. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6764420 Napisano: 11.02.2021 15:53:18 w SZUKAM....
Jest jakiś konkurs/loteria z bakaliami? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6764266 Napisano: 11.02.2021 00:13:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bibeck napisał(a):

kuoka napisał(a):

Karty z konkursu E w Biedronce można wykorzystać jedynie w tym sklepie? Czy może działają wszędzie? Ktoś próbował?

To jest karta podarunkowa Biedronki i tylko tam ją wykorzystasz. Jednak biorąc pod uwagę cykliczne, duże promocje np. na art. przemysłowe, czy zabawki, to naprawdę dobry środek płatniczy emotka

Jaki kolor ma ta karta? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6764217 Napisano: 10.02.2021 20:07:14 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

ladyinred napisał(a):

superloser napisał(a):

ladyinred napisał(a):

superloser napisał(a):

ladyinred napisał(a):

Wkurzają.... zle opisane paragony, krzywo wydrukowane, z białym paskiem.... to moj kolejny w tym tygodniu...no w mordę jeża 

To prosi sie o prawidlowy... 

to nie prywatna drukarnia, gdzie kazdy drukuje paragon na zyczenie

Skoro takie masz podejscie to po co marudzisz?
Paragon ma byc wydrukowany prawidlowo... takie prawo... 

Juz widze jak dla mnie zmieniają opisy

To wkurza cie opis czy uszkodzony paragon?
Bo to 2 rozne tematy...
Opis nigdy nie stanowi problemu, gdy kupuje sie w marketach - w centrali zawsze mozna potwierdzic, czy sok to Kubus a moze Hortex a wafelek Milka czy Prince polo.
Jak przyjmujesz uszkodzone paragony, takie niezgodne z regulaminami, to chyba twoja wina. Masz przeciez prawo odmowy przyjecia uszkodzonego paragonu fiskalnego.  emotka

U mnie w Netto na kasie nr 1, która najczęściej jest otwarta drukarka nie dawała już rady i prawie nic nie było na paragonie widać, więc napisałem do Netto, odpisali, że zgłoszą temat do Kier./Dyr. Regionalnego i drukarkę wymienili Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6764020 Napisano: 10.02.2021 00:07:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rafi323raf napisał(a):

W Auchanie wszystkie mniejsze nutelle wykupione, zastanawiam się czy były promocyjne i ktoś wszystkie wykupił? A nagród tak mało  emotka

Może problem z dostawą. U mnie w jednej Biedrze nie ma majonezu... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6764014 Napisano: 09.02.2021 23:18:34 w Avanti
Przerzucam swoje wpisy do innego wątku, bo zdolnabestia lubi karniaki rozdawać, a już 3 na koncie. Wyświetl w wątku >>