Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#6763416 Napisano: 06.02.2021 14:44:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gocha542 napisał(a):

aendrius1 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

aendrius1 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Czy z Winiar przejdzie paragon z napisem majonez dekoracyjny, czy muszę lecieć po pieczątkę ?

U mnie był majonez Winiary i nie przeszło, musiałam po pieczątkę jechać. emotka

U mnie na paragonie z Biedronki z poprzedniej loterii MajonezWinary500ml i przeszło- może o te 500 chodziło, bo innego Majonezu Winiary o takiej pojemności chyba nie ma

W tej edycji chcą pieczatke i podpis pracownika emotka  I tu pytanie dlaczego i w jakim celu ktoś z pracowników ma udostepniać swoje nazwisko na paragonie??

Hmm, jest taki zapis w regulaminie? Ctrl+F i nie widzę... To chyba trzeba dokonać zmasowanego ataku na infolinię konsumencką Winiary, bo nie widzę, by był inny majonez Winiary 500 ml... Jak mnie poproszą, to im napiszę, że wstyd, że nie znają asortymentu Klienta.

Dziękujemy za nadesłane dokumenty, niestety na paragonie, któryod Pani otrzymaliśmy nie widnieje słowo, skrót pozwalające  stwierdzić, iż
zakup dotyczył produktów promocyjnych( Majonez dekoracyjny Winiary), w takiej
sytuacji w celu pozytywnej weryfikacji zgłoszenia Uczestnik zobowiązany jest
potwierdzić w sklepie, iż paragon fiskalny potwierdza zakup zgodny z
postanowieniami Regulaminu (pieczątka sklepu i podpis pracownika na odwrocie
paragonu).
A na paragonie Majonez Winiary 500 ml

Nie udzielam się ostatnio na forum,ale z Winiarami przegięli!Napisałam im co myslę (ja mam na paragonie Majonez Dekoracyjny 300 ml) i zażądałam wydania nagrody!To już jest jakaś kpina z ich strony i proponuję im to dać jasno do zrozumienia.Szkoda,że nie proszą o selfie z kierowniczką sklepu i majonezem na pierwszym planie!

Mi jeszcze nic nie napisali odnośnie paragonu, ale się zbieram z napisaniem maila do prezesa tego Unique i do Nestle, np.
MajonezWiniary500ml- Winiary nie ma innego majonezu o pojemności 500ml (czyli wiadomo, że dekoracyjny)
Majonez Dekoracyjny 300 ml- nie widzę w google, by jakaś inna firma miała w asortymencie.
Nawet sąd ocenia dowody kierując się doświadczeniem życiowym, a tutaj ani pomyślunku, ani inteligencji, o znajomości asortymentu Klienta już "nie wspomnę". Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6763229 Napisano: 05.02.2021 11:49:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aendrius1 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Czy z Winiar przejdzie paragon z napisem majonez dekoracyjny, czy muszę lecieć po pieczątkę ?

U mnie na paragonie z Biedronki z poprzedniej loterii MajonezWinary500ml i przeszło- może o te 500 chodziło, bo innego Majonezu Winiary o takiej pojemności chyba nie ma

W tej edycji chcą pieczatke i podpis pracownika emotka  I tu pytanie dlaczego i w jakim celu ktoś z pracowników ma udostepniać swoje nazwisko na paragonie??

Hmm, jest taki zapis w regulaminie? Ctrl+F i nie widzę... To chyba trzeba dokonać zmasowanego ataku na infolinię konsumencką Winiary, bo nie widzę, by był inny majonez Winiary 500 ml... Jak mnie poproszą, to im napiszę, że wstyd, że nie znają asortymentu Klienta. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6763224 Napisano: 05.02.2021 11:35:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurorcia napisał(a):

Monika11 napisał(a):

U mnie na paragonie z Biedronki z poprzedniej loterii MajonezWinary500ml i przeszło- może o te 500 chodziło, bo innego Majonezu Winiary o takiej pojemności chyba nie ma Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

visserarthur

#6763182 Napisano: 05.02.2021 01:52:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

pikawka napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

superloser napisał(a):

agaluna napisał(a):

Pisałam do Fortuny z pytaniem czy dotarło moje zgłoszenie i odpisali:
"Potwierdzamy rejestrację zgłoszenia w bazie konkursu wysłane w dniu
23-01-2021 o godz. 18:11 z adresu [email protected]".
Ciekawe jak to możliwe skoro mój paragon jest z tego dnia, ale z godziny 18:21...

A kiedy wyslalas?

Mi też tak odpisali ,zostało zarejestrowane w bazie konkursu w dniu 01-02-2021 o godz. 22:27. Guzik prawda ja wysyłam 23;37 mam wszystko zapisane

Mi tez odpisali i tylko dzień się zgadza, godzina na pewno nie ale mieści się w granicach 1-2 godzin. Moja znajoma podobno miała literówkę w @ stąd brak potwierdzenia emotka
Denerwuje mnie podawanie imienia i nazwiska w zgłoszeniu- nagrodę można wręczać swoim znajomym emotka

Mi również odpisali, dzień się zgadza ale godzina nie. Dodatkowo napisali, że moje zgłoszenie nie wygrało. 

zapytajcie o treść zgłoszenia konkursowego.... emotka ciekawe czy tu też będą tacy "kreatywni" jak z godzinami emotka

Jacy z was konkursowicze, że Wawel niezaalarmowany... Już któryś raz czytam, że jakieś głupoty ludziom odpisują... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6762848 Napisano: 03.02.2021 15:42:59 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy te maile od Dpd dzisiaj, że Smolar nadał przesyłkę, to z konkursu Dino Tchibo, czy Marche Unilever? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6761924 Napisano: 29.01.2021 17:01:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ikropka napisał(a):

visserarthur napisał(a):

halliday napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Ktoś płacił kodem w Biedronce ? Przechodzi bez problemu ?

Ja, wczoraj na samoobsługowej- bez problemu. Muszę jeszcze sprawdzić, jak z tym alkoholem i tytoniem, bo napisali, że niby nie można.

ostatnio z loterii danio nie można było kupić papierosów za ekartę.

Ale na piwo wchodziła

No właśnie chwilę temu piwo mi nie przeszło. Trzeba napisać do Unique, że takie rzeczy w regulaminie wypadałoby określić, a tak pomysłowy Polak musi sobie radzić...

We wczorajszym mailu jest napisane, że nie można dokonać zakupu alkoholu i wyrobów tytoniowych.

No tak, ale takie rzeczy to w regulaminie powinny być, poza tym zawsze warto sprawdzić samemu Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6761911 Napisano: 29.01.2021 15:41:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
halliday napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Ja, wczoraj na samoobsługowej- bez problemu. Muszę jeszcze sprawdzić, jak z tym alkoholem i tytoniem, bo napisali, że niby nie można.

ostatnio z loterii danio nie można było kupić papierosów za ekartę.

Ale na piwo wchodziła

No właśnie chwilę temu piwo mi nie przeszło. Trzeba napisać do Unique, że takie rzeczy w regulaminie wypadałoby określić, a tak pomysłowy Polak musi sobie radzić... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6761893 Napisano: 29.01.2021 13:29:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Monika11 napisał(a):

Ja, wczoraj na samoobsługowej- bez problemu. Muszę jeszcze sprawdzić, jak z tym alkoholem i tytoniem, bo napisali, że niby nie można. Wyświetl w wątku >>
1 maryam 0

visserarthur

#6761762 Napisano: 28.01.2021 22:29:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
domika napisał(a):

maverick napisał(a):

Te 50-tki z Winiary na @ to jakaś rezerwa czy co, bo nie mogę skumać emotka

Nie. Po prostu wysyłają nagrody z loterii, która się dawno skończyła. ( https://www.e-kon...adz-przy-kasie.html)
Tylko tak długo im zeszła wysyłka ze to tak jakby wygrać drugi raz emotka

Rzeczywiście "długo"... Loteria zakończyła się raptem 18.12.2020, czas na wysyłkę mają do 12.03.2021... Dłużej się czeka w większości konkursów... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6761625 Napisano: 28.01.2021 13:42:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylwika76 napisał(a):

chodzi mi o loterię Schwarzkopf Albedo  wysłałam wczoraj zgłoszenie przez neta - info na stronie,że paragon z tymi danymi już został zgłoszony! Jakim cudem,nie wiem bo kupiłam produkt i wcześniej nie zgłaszałam! Jakby tego było mało tuż po północy 7 smsów na telefon,z info żeby odesłać im skan zgłoszonego paragonu!!!
Miał Ktoś tak?
Myślę, że z tą loterią jest coś nie halo?

Spójrz 4 strony wstecz, niewątpliwie jest z nią nie halo. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6761330 Napisano: 27.01.2021 14:52:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

andii napisał(a):

Helo! wysyłacie zgłoszenie stroną czy smsem? na loterię schwarzkopf!
 cos mi kiedys tu mignęło , że jakies problemy były...ale nie umiem tego odnaleźć emotka

to było na początku konkursu teraz już ok

Nie wiem, jak jest teraz, ale kilka dni temu wysyłając zgłoszenie przez stronę (wygrana), przychodziły dwa smsy- jeden o wygranej, drugi, że nie, także tego tamtego... I jakoś dziwnie dużo zgłoszeń niby się powtarza- nigdy mi się to nie zdarzyło a w tej loterii 3 razy- pewnie błąd systemu i jak człowiek ma sprawdzić, czy wysyłając skan paragonu, zgłoszenie rzeczywiście zostanie dodane do losowania głównego. Porażka! Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6760811 Napisano: 25.01.2021 13:22:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Co z tą loteria kasa z SMS i Zaraz na koncie jest w itm,dostał ktoś przelew od nich,albo weryfikację? 

Mają jeszcze czas, może coś ruszy, jak w większości już porobili przelewy z loterii pełnej złotych. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6760428 Napisano: 22.01.2021 17:35:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maryam napisał(a):

fantagiro napisał(a):

dostaliście wszystkie przelewy od Unique One  z "Loteria pełna złotych" ??

Ja czekam jeszcze emotka

Mi jeszcze jednego brakuje Wyświetl w wątku >>
1 maryam 0

visserarthur

#6760358 Napisano: 22.01.2021 14:23:06 w moje dzisiejsze wygrane :)
Każdy może ucieszyć się pojawiającym się na ekranie komunikatem o wygranej :

www.loteriamilka.pl/win

Oczywiście wygrane 50 zł, gdyby zdolnabestia chciała zaraz dać karniaka. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6759752 Napisano: 20.01.2021 11:23:39 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Przelewy z „Loteria Pełna Złotych” (z grudnia). Wyświetl w wątku >>
1 mili05 0

visserarthur

#6759471 Napisano: 19.01.2021 09:34:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dzięki za pomoc, podziałam tymi pomysłami, jak będę w domu. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6759462 Napisano: 19.01.2021 09:27:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
margobb napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Czy w Kinder można kopiować do formularza z Worda? Nie chce wysłać mi zgłoszenia, w agencji twierdzą, że za dużo znaków- w Wordzie pokazuje 530 z 600 możliwych... Może nie można wklejać, tylko przepisać?

Ja zawsze wklejam  emotka  spróbuj zmniejszyć rozmiar zdjęcia. 

Paragonu? Niby ma 3,5, ale spróbuję. Dzięki za myśl. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6759458 Napisano: 19.01.2021 09:23:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w Kinder można kopiować do formularza z Worda? Nie chce wysłać mi zgłoszenia, w agencji twierdzą, że za dużo znaków- w Wordzie pokazuje 530 z 600 możliwych... Może nie można wklejać, tylko przepisać? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6759448 Napisano: 19.01.2021 08:07:34 w SZUKAM....
mayteq napisał(a):

Pamiętacie był taki konkurs Nestle z płatkami, co godzinę 100zł - wygrałem jakoś w listopadzie do dziś brak przelewu. Czy wszyscy dostali nagrody?

Czy wszyscy dostali, to nikt takiej wiedzy (poza agencją) chyba nie posiada. Jeśli chodzi o loterię pełną złotych, to tam nie było co godzinę 100 zł, tylko losowo i nagrody nie wszystkie jeszcze poprzychodziły- zgodnie z regulaminem mają czas. Listopad nie był tak dawno... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6757514 Napisano: 11.01.2021 15:52:22 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Jeszcze nic w tym roku, ale w sumie jakoś specjalnie się nie wysilam, a może to cisza przed burzą (zeszłoroczne tematy nie wszystkie rozwiązane przecież)  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0