Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#6743868 Napisano: 13.11.2020 13:09:13 w Informują
Informują z Loteria "Kinder Bueno Świat Przyjemności"

Rodzaj powiadomienia: Mail
Dodatkowe informacje:
Odnośnie wpisu "helenaa". U mnie też II stopień, ale ostatnio brałem udział w VI etapie, więc nie wiem, czy to jakieś losowanie dodatkowe, czy rezerwa... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6743751 Napisano: 13.11.2020 01:15:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olunka napisał(a):

rena-cz napisał(a):

Po jakim czasie można odebrać piwa tyskie z Dc? I przychodzi SMS czy e-mail z tą informacja? 

przychodzi sms

Czyli nie trzymają się terminów, bo u mnie 3 dni już minęły, a smsa brak. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6743517 Napisano: 12.11.2020 12:41:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

Mam 2 pytania:
1. Jak informuje Wawel - tzn. kiedy będą wyniki z etapu 2-8.11
2. Czy wszyscy dostali bony od Unique One z konkursu "Wakacje z Nestle trwają cały rok"?

Na pytanie "czy wszyscy" to chyba tylko w Unique mogliby odpowiedzieć (po zwrotnych protokołach, ewentualnie po sprawdzeniu, czy wszyscy odebrali), tutaj nikt chyba takiej wiedzy nie ma. Ja swoje mam. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6743432 Napisano: 11.11.2020 23:52:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ninakow7712 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

O, Unique ciężko pracuje, nawet dziś weryfikują formularze z Majonezu Dekoracyjnego

z którego dnia masz weryfikację?

30.09 Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6743382 Napisano: 11.11.2020 19:13:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
O, Unique ciężko pracuje, nawet dziś weryfikują formularze z Majonezu Dekoracyjnego Wyświetl w wątku >>
1 masza 0

visserarthur

#6743343 Napisano: 11.11.2020 15:20:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kerocna napisał(a):

visserarthur napisał(a):

madllen napisał(a):

kerocna napisał(a):

madllen napisał(a):

masza napisał(a):

kerocna napisał(a):

Czy kupując produkty na loterię Nestle w Intermarche można wziąć udział w ogólnopolskim Nestle na ten sam paragon? emotka

tak

a mi wydaję się, że nie bo na liście produktów promocyjnych w Intermarche nie widzę tych z loterii Nestle ogólnopolskiej..
Chyba, że źle patrzę, to proszę poprawcie mnie  emotka  

Batony Lion są i tu i tu.

Ale w loterii ogólnopolskiej są batony zbożowe a w Intermarche te zwykłe.

A co to za loteria ogólnopolska...?

To mój skrót myślowy, chodzi mi o loterię pełną złotych https://www.e-kon...-1.html#.X6vwZ1DdjIU

No to odpowiadając: te loterie nie mają elementów wspólnych. Baton Lion, to nie jest zbożowy baton Lion. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6743336 Napisano: 11.11.2020 14:58:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madllen napisał(a):

kerocna napisał(a):

madllen napisał(a):

masza napisał(a):

kerocna napisał(a):

Czy kupując produkty na loterię Nestle w Intermarche można wziąć udział w ogólnopolskim Nestle na ten sam paragon? emotka

tak

a mi wydaję się, że nie bo na liście produktów promocyjnych w Intermarche nie widzę tych z loterii Nestle ogólnopolskiej..
Chyba, że źle patrzę, to proszę poprawcie mnie  emotka  

Batony Lion są i tu i tu.

Ale w loterii ogólnopolskiej są batony zbożowe a w Intermarche te zwykłe.

A co to za loteria ogólnopolska...? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6742495 Napisano: 08.11.2020 00:02:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

szansa jest taka ze... maja konkursowiczow na widelcu, ktorzy sami sie wystawili. emotka

Tylko imię się podawało, poza tym jeść im dajemy emotka Wyświetl w wątku >>
2 Bibiz, ReneK 0

visserarthur

#6742483 Napisano: 07.11.2020 23:53:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja wysłałem zgłoszenie na [email protected] Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6740997 Napisano: 01.11.2020 17:44:06 w Wkurza mnie...
zdolnabestia napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Ps: Proponuję karniaki dla wszystkich, którzy w wątku "moje dzisiejsze wygrane" wpisują, że wygrali coś wczoraj  emotka

W wątku "moje dzisiejsze wygrane" piszemy tylko o wygranych. Jest nawet info dla przypomnienia tuż nad okienkiem do pisania. Nie jesteś na forum od wczoraj i wiesz, że za pisanie tam zbędnych komentarzy dostaje się karniaka.

No tak, sfrustrowani donieśli... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6740909 Napisano: 31.10.2020 23:42:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

FORTIS i FORTUNA to ta sama agencja?

KARLSBAD i KORE - to ta sama agencja?

ile jeszcze jest "takich samych" o kilku nazwach??

Fortis i Fortuna? Jaki związek, bo z pierwszymi (jak dla mnie) da się porozumieć, ci drudzy, to jak dla mnie krętacze...

Grzegrzółka ma związek z agencją Playprint (dowód: gdy kontaktowałem się z Playprint w sprawie gwarancji, pani odpisała z maila Grzegrzółki)
Unlimited- Ergo Marketing (po prośbie o odesłanie zwrotnie oryginału paragonu z Ferrero Rocher, odesłali jako Ergo Marketing) Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

visserarthur

#6740901 Napisano: 31.10.2020 23:07:58 w Wkurza mnie...
Dziwne zasady na tym forum...
Wytkniesz błędy agencjom (w ostatnich kilku dniach Kropka Bordo, Loyalty Point)- potrafią przyznać się do błędu.
"Wytkniesz" komuś błąd na forum- dostaniesz karniaka emotka . Chyba trzeba zmieniać wątek i np. napisać: "wkurza mnie, że ktoś napisał w wątku Y kóra"emotka

Ps: Proponuję karniaki dla wszystkich, którzy w wątku "moje dzisiejsze wygrane" wpisują, że wygrali coś wczoraj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6740899 Napisano: 31.10.2020 23:03:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

pioge7 napisał(a):

W ferrero należy odesłać tylko jeden kod kreskowy z paragonem który wygrał czy wszystkie? 

ile człowiek wysłał zgłoszeń: paragonów- tyle kodów odesłać

??? Według regulaminu na wyraźną prośbę Organizatora... Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

visserarthur

#6740512 Napisano: 30.10.2020 12:39:48 w Gratulacje! Dla wygranych!
Visserarthur Tobie też gratuluję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6740483 Napisano: 30.10.2020 11:37:15 w Wkurza mnie...
Mój znajomy właśnie dostał skierowanie na test jak już jesteśmy w tematyce manifestowania... Tak się bał jechać z nami pociągiem do Warszawy, żeby babci wirusa nie przywieźć, kontakt z wieloma osobami mieliśmy i co... Złapał wirusa w biurze gdzie 5 osób pracuje, bo jeden z pracowników od żony przyniósł... Nie popadam w paranoję... Usta, nos zakrywam, choć chyba bardziej myśląc o otoczeniu. 
Ps: Może niech kochani rządzący spowodują, aby ludzie na testy nie czekali i się zabijali w kolejce, bo limity są, jak już tak politycznie, a nie zamykać ludzi, cmentarze, a wódz podjedzie trzema limuzynami z 10 ochroniarzami na cmentarz. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6740462 Napisano: 30.10.2020 10:52:13 w Wkurza mnie...
Kadjas, z całą sympatią, Twoje propisowskie poglądy są tu znane, więc nie dziwi mnie ich ciągła obrona przez Ciebie, ale może jednak zajmijmy się tutaj konkursami, bo to plaga zaczyna się robić emotka Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6740379 Napisano: 29.10.2020 22:54:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w związku z dzisiejszymi mailami z konkursu „Ekspres Bosch od Finish Makro” o braku możliwości wysyłki nagród w terminie, ktoś ma chęć odpisać im, że w takim razie żąda ekwiwalentu pieniężnego? Ja tak chyba zrobię, bo nam każe się przestrzegać zawsze regulaminów, a organizatorom wolno wszystko. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6740199 Napisano: 29.10.2020 13:48:48 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Agnes napisał(a):

FBmarta22 napisał(a):

Agnes napisał(a):

FBmarta22 napisał(a):

Czy kropka.bordo odpisała komuś na e-maila wysłanego w tym tygodniu w sprawie brakujących bonów z Lecha w Dino? Czy byli tak zajęci przechodzeniem na Ty, że świata poza nim nie widzieli? emotka

ja juz 2 @ wysłałam i nic, zero odpowiedzi

Kurcze słałam na e-maila, z którego przychodziło info o wygranej, a on był chyba dedykowany Lechowi... może już po prostu go nie sprawdzają... poszukam jakiegoś ogólnego adresu do kropki.

ja wysłałam  jakis z regulaminu ale nie odpisali

Dostaliście bony, czy pustą kopertę, jak ja...? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6740193 Napisano: 29.10.2020 13:36:24 w Wkurza mnie...
Kropka Bordo- nie dość, że nie wysłali bonu z konkursu Lech w Dino w terminie, to dziś (po ponagleniach) przysłali kopertę z listem gratulacyjnym (bez bonu!) Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6739951 Napisano: 28.10.2020 18:46:00 w Kupię...
Kupię perfumy Lion, szczególnie od osób, które używają ich jako odświeżacz w toalecie, wtedy płacę dwukrotność ceny Airwicka emotka Wyświetl w wątku >>
1 androm 0