Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#7271873 Napisano: 21.06.2025 04:32:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kammilos napisał(a):

Haha,Biedronka-capitain jack,zgłosił  ktoś już ten przekręt do odpowiednich służb?Ps. ile musi być takich loterii/konkursów w których nie jest podawna lista laureatów a organizatorzy "rozdają" nagrody wśród swoich znajomych aż strach pomyśleć.

To raczej test/ błąd, skoro loteria trwa dopiero 1 dzień, a już prawie wszystkie nagrody „poszły”. Wyświetl w wątku >>
1 Kammilos 0

visserarthur

#7270094 Napisano: 12.06.2025 22:23:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emanuela24 napisał(a):

slonecznik1309 napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

Mówi Wam coś przesyłka od Inflog ?

też mam  emotka  może to poduszka od Nutelli lub Emergency box od Kit Kat?

Obstawiam kitKata. Poduszek nie wygrywałam, a mam 2 przesyłki

A ja nie wygrałem rzeczowej z Kit kat, tylko bony, więc jeśli to rzeczywiście Kitkat, to jedynie jakaś rezerwa musi być (jeśli takowa była), o której nie poinformowali…

Już chyba rozumiem, to przesyłki z Nav, tylko niektórzy mają z Kit kat, a inni z Monini, … Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7270023 Napisano: 12.06.2025 19:05:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zezowaty_kot napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

Ktoś może pisał kiedyś jakąś reklamację do agencji w sprawie nagrody, która wg regulaminu miała mieć wartość o ponad 2x większą niż tej co przysłali - i rozpatrzyli mu to pozytywnie? Chętnie przyjmę wzór takiej reklamacji, gdyby ktoś chciał się podzielić, bo rower z loterii Dino z Coca Coli miał być wg regulaminu a 16 999 pln, a przyszedł taki za 7000...

może w regulaminie ktoś się pomylił i miało być 6999 a nie potrzeba jedynki

W SMS też była taka wartość podana 😔

Ale regulamin jest wiążący, nie plakaty, sms, grafiki. W regulaminie jest cena wpisana słownie, jest kwota podatku odprowadzona od 17 tys a nie od 7 tys, jest podana pula nagród wyliczona z rowerów za 17 tys. Na 12 rowerach różnica wynosi 120 tys na niekorzyść laureatów. Naprawdę uważacie, że nie warto grzebać w tym temacie? To loteria, loteria pod nadzorem komisji hazardowej, tam nie można wprowadzać zmian bez konsultacji i zgody komisji. Gdzieś te 120 tys wyłożone przez sponsora na nagrody jest. I na pewno nie tam gdzie być powinno, czyli laureatów LOTERII.

Jak to robiło Albedo, to róbcie dym. Ja kiedyś zrobiłem w sprawie Loterii Wedla i od tamtej pory nie dostali już żadnej ich Loterii. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7269858 Napisano: 12.06.2025 10:48:22 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Cynamon28 napisał(a):

snowflake napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

snowflake napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

INFLOG inpost to coś z konkursów ?

chyba tak bo też to mam...
poduszka Nutella? Patelnie Kujawski?

Nutellę wysyłali DPD, ale może zmienili

hmm...w sumie jeszcze została Neboa Rossman lub Kit Katy...
Miałeś coś z tych konkursów?

Jedynie czekam na poduszkę, wczoraj zweryfikowali pozytywnie.

To chyba poduszka ten Inflog, bo też czekam i mam od nich powiadomienie Inpost. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7269737 Napisano: 11.06.2025 19:56:47 w Kupię...
Ma ktoś na sprzedaż niedrogo te bilety na koncert w Warszawie z Mochi? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7269228 Napisano: 10.06.2025 13:34:17 w Smolar
Może u nich w konkursach są limity roczne (na telefon, mail), jak w konkursach radiowych (tyle, że nie jest to informacja jawna😅). Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7268349 Napisano: 07.06.2025 01:10:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
InkaR napisał(a):

W konku cola w biedronce zgłoszenia są między 6 a 23 czy całą dobe?

Skoro wiesz, to po co pytasz? Wyświetl w wątku >>
0 1 yreks

visserarthur

#7267065 Napisano: 03.06.2025 17:48:29 w Wkurza mnie...
Kamil_K napisał(a):

Wkurza mnie to że nikt tej strony nie pilnuje i takie persony mają się tu dobrze. 

Do mnie znowu pisał (robi to chyba zawsze, jak dam mu kciuk w dół), ale już nawet mi się nie chciało nic pisać, bo te jego „obrazy” nie dają rady mnie obrazić. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7266649 Napisano: 02.06.2025 16:14:39 w Wkurza mnie...
adamo86 napisał(a):

cb656 napisał(a):

Jestem wstrząśnięty wynikami. Nie wierzę! Jak to możliwe??! emotka Taka śliska menda, wwrrr... emotka emotka

O który konkurs z bazy chodzi? emotka

Nie musi być konkurs, żeby pisać w tym wątku, ale na pewno chodzi o ten wczoraj pn "a idź pan w pis...." Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7264398 Napisano: 24.05.2025 22:10:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
angel119 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

angel119 napisał(a):

rudzixon napisał(a):

angel119 napisał(a):

Dostaliście potwierdzenie na maila z konkursu milka w Carrefour? Nic nie przyszło do mnie emotka

Sprawdź w spam

Nie ma emotka

Po chwili mi dotarło... Także może dotrze.

Ja czekam już ponad pół godziny. Radzicie wysłać jeszcze raz z tymi samymi danymi czy lepiej nie?

Może po mailu sprawdź: noreply@milkadlamamy.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7264395 Napisano: 24.05.2025 22:00:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
angel119 napisał(a):

rudzixon napisał(a):

angel119 napisał(a):

Dostaliście potwierdzenie na maila z konkursu milka w Carrefour? Nic nie przyszło do mnie emotka

Sprawdź w spam

Nie ma emotka

Po chwili mi dotarło... Także może dotrze. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7264362 Napisano: 24.05.2025 17:33:12 w moje dzisiejsze wygrane :)
Ogólnie to już ze sto paragonów, ale w „tej” SEKUNDZIE PIERWSZYM paragonem bilet Wedel. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7264316 Napisano: 24.05.2025 12:12:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiaaa85 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

Hej ! Czy ktoś się orientuję, bo wygrałam w konkursie Serenada bilety do kina ,chciałam je dziś zrealizować , to są bilety 
eMultiBilet Premium, czy ktoś się orientuje czy można wykorzystać je w cinema city ? I jak to zrobić ?

W Cinema City, tylko w zwykłej kasie.

https://corp.benefitsystems.pl/dla-ciebie/multibilet/

Nie sugeruj się jedną z zakładek, która pokazuje, że niby kino „nie ma”.

Ta działa:
https://www.benefitsystems.pl/search/multibilet?location=Warszawa%2C+Mazowieckie&submit=&_gl=1*1buk0m6*_gcl_au*MjEyNzIxNTIxMS4xNzQ0OTgxMjcy

Bardzo dziękuję ! Właśnie w zakładce pokazywało ,że nie ma mojego kina , a na infolinie nie idzie się dodzwonić . W takim razie odbiorę przy kasie ,dziękuję jeszcze raz !

Spójrz w ten drugi link (kliknij zmień filtry wyszukiwania i wpisz swoje miasto) Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7264310 Napisano: 24.05.2025 12:04:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiaaa85 napisał(a):

Hej ! Czy ktoś się orientuję, bo wygrałam w konkursie Serenada bilety do kina ,chciałam je dziś zrealizować , to są bilety 
eMultiBilet Premium, czy ktoś się orientuje czy można wykorzystać je w cinema city ? I jak to zrobić ?

W Cinema City, tylko w zwykłej kasie.

https://corp.benefitsystems.pl/dla-ciebie/multibilet/

Nie sugeruj się jedną z zakładek, która pokazuje, że niby kino „nie ma”.

Ta działa:
https://www.benefitsystems.pl/search/multibilet?location=Warszawa%2C+Mazowieckie&submit=&_gl=1*1buk0m6*_gcl_au*MjEyNzIxNTIxMS4xNzQ0OTgxMjcy Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7263968 Napisano: 23.05.2025 00:02:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

Do osób, które wygrały numizmat w Bushmill - dostaliście do tego jakiś dokument, certyfikat, cokolwiek?

Nie, jest próba na monecie, to znawcom chyba wystarczy...(?) Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7263785 Napisano: 22.05.2025 11:33:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lidka_ napisał(a):

Kamyczkowa napisał(a):

Matka-Polka napisał(a):

Hej czy każdy już swoja piniate z ostatniej rezewy dostał?

Moja jest „w przygotowaniu”

Moja tak samo od kilku dni

Moja dzisiaj będzie u mnie. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7263637 Napisano: 21.05.2025 17:31:19 w SZUKAM....
as32572 napisał(a):

donia7 napisał(a):

Czy ktoś wygrał kartę z Reginy i wie, czy można robić na nią przelewy? Numer rachunku jest podany, syn na wycieczce z kartą, a mi cofnęło przelew emotka  Na infolinii nie mogę wybrać opcji rozmowy z konsultantem. To jakaś jednorazówka? emotka

Nie wiem jak ta konkretna,ale ja osobiście nie spotkałam się jeszcze z tym żeby można było doładować wygrana kartę,powinno być w regulaminie karty.

Były kiedyś takie karty z BzWbk (chyba z Lecha), że był podany numer rachunku i bez problemu wchodziły na te karty przelewy. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7263553 Napisano: 21.05.2025 13:19:28 w moje dzisiejsze wygrane :)
rudzixon napisał(a):

Perwszy paragon emotka

Po co takie głupoty wypisywać, no chyba, że ktoś kłamie i nie pamięta o tym… Skoro już „wygrałaś” wcześniej, to raczej nie jest to pierwszy paragon…

50 do Biedry z Milka& Oreo Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7263376 Napisano: 21.05.2025 00:37:19 w Mam problem...
katoda1 napisał(a):

Mam problem z wypłatą bliku od Grześków emotka  jednym bankomacie info, że nie potwierdzono telefonicznie, a w innym transakcja przerwana'. Czy ktoś tak miał?

Klikasz dobrą opcję? Bo tam chyba jest wypłata blik i wypłata bez karty i tylko przy jednej z nich chce potwierdzenia na telefonie. Nie o Grześki mi chodzi konkretnie, tylko ogólnie, ale sprawdź.
Ewentualnie awaria wypłat blik- kiedyś taka była... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7262597 Napisano: 18.05.2025 22:34:24 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
halliday napisał(a):

sania30 napisał(a):

kachakacha napisał(a):

Gdzie kupię wafelki Roshen?
Wiem, że są w Dino, ale akurat tam są często kiepsko opisane produkty.

W aldi po 1.99, w Kauflandzie po 2.39

a gdzie w aldi one się znajdują?

W moim Aldi widziałem stand, ale jakiś wybrakowany, więc chyba jakiś stary. Może w niektórych Aldi przerzucili na kosze te resztki ze standu. Wyświetl w wątku >>
0 0