Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#6739841 Napisano: 28.10.2020 13:28:11 w SZUKAM....
misiamarysia napisał(a):

el-la napisał(a):

Wysłałam zgłoszenie w Loterii Felixa. Na stronie pojawiła się informacja, że wygrałam zestaw produktów dla kota. Nie dostałam jednak żadnego maila na moją pocztę (nie ma nic też w spamie). Czy komuś się przydarzyła taka sytuacja bo nie wiem co zrobić - czy odsyłać skan paragonu na podany w regulaminie mail?

Ja tak miałam, po prostu zgodnie z regulaminem im sama wszystko odesłałam, na szczęście to nie kilka tysięcy złotych wygrane, a karma, zobaczymy czy przyjdzie.

Oni chyba mają ostatnio jakiś problem i maile wysyłają "ręcznie" na drugi dzień Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6739662 Napisano: 27.10.2020 20:31:46 w SZUKAM....
Czy jak się gra na lotto.pl, to jak się wygra przychodzi mail? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6739627 Napisano: 27.10.2020 18:44:20 w SZUKAM....
@trampek, napisał(a):

Potrzebuję pomocy mam aplikacje allegro sprzedalam przedmiot lokalnie ale wcześniej ten przedmiot sprzedalam na innej str a tam zapomniałam skasować i chce zwrócić pieniądze. Jak mam to zrobić wpisałam w Google ale tam w tej Plikacji nir widzę tego okienka co mi się każą przekierować. Czy ktoś mi wytłumaczy jak mam zwróci te pieniądze bo to dla mnie magia. emotka

Na zwykłym Allegro jest „zwróć wpłatę”, ale w lokalnie nie wiem Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6739510 Napisano: 27.10.2020 13:27:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

maverick napisał(a):

jokan napisał(a):

fiona25 napisał(a):

izkak napisał(a):

[quote=

roksana2802]Tak, dostałam maila o treści:Pani zgłoszenie zostało zarejestrowane w konkursie. A w konkursie z tymi danymi i mailem w ogóle nie brałam udziału... 

Nie wiem nawet co napisać  emotka

to może Wawel powinien się tym zainteresować ? emotka

to jakby co to pisz z maila, na ktore przychodzi potwierdzenie A to ci, co robili też loterię raczków itp. To mi zwrotki smsowe od nich nie przychodziły, a oni twierdzili, że wszystko ok... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6739122 Napisano: 26.10.2020 11:53:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magdal14 napisał(a):

aneczka-p napisał(a):

Agnes napisał(a):

pikawka napisał(a):

FBmarta22 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Kurde, nadal czekam na ostatni bon 100 zł z Lech Dino. Wszyscy dostali?   emotka

U mnie w końcu brakuje jeszcze dwóch emotka  dzisiaj wieczorem napisze do nich coś miłego....d

Ehhh kurde nie wiem czy czekać... chyba też napiszę   emotka

ja wygrałam tylko za 50zł i nie dostałam

Ja wygrałam jedno 100 zł i również jeszcze nie dostałam.

ja w sobotę już do nich pisałam - narazie brak info

Mi odpisali (na tego maila z regulaminu) po trzech dniach, że niby mój formularz trafił do spamu i wyślą w tym tygodniu... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6739014 Napisano: 25.10.2020 20:28:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

Czy ktoś wie czy paragony z grześków można już wywalić tak na amen?

Jak dla mnie możesz wywalić zaraz po zakupie...emotka Wyświetl w wątku >>
1 madllen 0

visserarthur

#6738202 Napisano: 21.10.2020 22:44:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
halliday napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Czeka ktoś jeszcze na bony z Lecha w Dino, które wczoraj przychodziły? Niby napisałem na maila z regulaminu z pytaniem, ale nikt nie odpisał- do Kropki lepiej dzwonić?

sprawdzałeś skrzynkę pocztową?

Nie, ale Inpost był, tylko że zamiast dwóch, przyniósł jedną kopertę. Już dzwoniłem, to pan ma się z kimś skonsultować (pewnie z tą firmą wysyłkową) i dać znać. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6738080 Napisano: 21.10.2020 16:01:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czeka ktoś jeszcze na bony z Lecha w Dino, które wczoraj przychodziły? Niby napisałem na maila z regulaminu z pytaniem, ale nikt nie odpisał- do Kropki lepiej dzwonić? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6737934 Napisano: 21.10.2020 11:02:33 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
guarania napisał(a):

Bony Tiger Dino - na razie te po 100 zł, a 20 zł i 50 zł jeszcze nie dotarły

U mnie też- pewnie jutro będą "50", pojutrze i w poniedziałek "20" Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6737534 Napisano: 19.10.2020 19:10:51 w SZUKAM....
wesola napisał(a):

halliday napisał(a):

wesola napisał(a):

halliday napisał(a):

wesola napisał(a):

Szukam osoby, która się orientuje dlaczego nie mogę wysłać smsa z sieci Play na numer 70988. Mam środki na karcie, żadnych blokad ani nic. Z Orange za to dla odmiany nie przychodzi mi zwrotka z tego numeru.  emotka

czyli masz blokadę, jak to taryfa głosowa to wystarczy doładować za 5zł i po tym doładowaniu po około godzinie powinno dać się słać smsy pod numery premium

już doładowywałam we wrześniu 2 razy po 5 zł, teraz też i nadal nic emotka

a nie zmieniałaś w między czasie taryfy?

nie zmieniałam od początku mam taką samą. Sms mam ciągle jako oczekujący...a potem, że nie udało się wysłać. 

Też mam takiego jednego Playa, który mi nie wysyła na numery Premium (zaczął odmawiać posłuszeństwa po kilku latach), z Playa odpisali, żeby spróbować z innego telefonu, a jak problem nadal będzie, to wymienić starter w salonie, ale jakoś nie po drodze mi i po prostu mam starter, z którego na razie nie korzystam... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6737075 Napisano: 17.10.2020 16:29:51 w Wkurza mnie...
monikar napisał(a):

visserarthur napisał(a):

fantagiro napisał(a):

monikar napisał(a):

Byłam dzis wysłać priorytet a Pani w okienku mi mowi 8,40zl  emotka
Ostatnio jak wysyłałam kosztował 5,50 emotka

bo wcisnęła Ci "priorytet" .
Zwykły polecony nadal 5,5 a priorytet 8,4 emotka

5,9 polecony ekonomiczny. Priorytetem nie wysyłam- wolę wtedy dopłacić i wysłać kurierem.

A przy rkonomicznym dostajemy ten numer przesyłki?

??? Polecony ekonomiczny nadajesz za potwierdzeniem. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6737041 Napisano: 17.10.2020 12:28:45 w Wkurza mnie...
fantagiro napisał(a):

monikar napisał(a):

Byłam dzis wysłać priorytet a Pani w okienku mi mowi 8,40zl  emotka
Ostatnio jak wysyłałam kosztował 5,50 emotka

bo wcisnęła Ci "priorytet" .
Zwykły polecony nadal 5,5 a priorytet 8,4 emotka

5,9 polecony ekonomiczny. Priorytetem nie wysyłam- wolę wtedy dopłacić i wysłać kurierem. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6736994 Napisano: 16.10.2020 23:29:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

rufus napisał(a):

jokan napisał(a):

paragony Grześki/ Haribo/ Leibniz/ Zozole/ Nestle kamerki można już wyrzucić?

Losowanie samochodu z Haribo będzie 20 października.

yyyyy, to muszę powyciągać paragonu z kosza emotka

Nie wiem, skąd u Was ta namiętność szybkiego wyrzucania paragonów/opakowań z kodami. Ja mam ustalone, że opakowania wyrzucam minimum po trzech miesiącach od zakończenia akcji, a paragony trzymam dwa lata (tak na wypadek, gdyby razem z produktami konkursowymi na paragonie była rzecz na gwarancji) i tak w 2020, zostały przeze mnie zniszczone w niszczarce paragony z segregatora z 2017. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6736918 Napisano: 16.10.2020 16:41:10 w Informują
Informują z Loteria "Wygraj na dżem dobry"

Rodzaj powiadomienia: Mail
Dodatkowe informacje:
Łowicz mail z prośbą o przesłanie pocztą oryginału paragonu w celu weryfikacji Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6736076 Napisano: 14.10.2020 02:17:38 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie ludzka głupota (jak to inaczej nazwać...)... Pani kupiła ode mnie sztućce, po miesiącu stwierdziła, że chce je oddać, bo... nóż jest bardziej płaski, niż na zdjęciu na stronie producenta. Jak to przeczytałem, to nie wiedziałem, czy się śmiać, czy płakać. Oczywiście napisałem pani, że czas na zwrot minął i że mimo tego, przyjąłbym zwrot, ale nie otwarte- kto ją wie, czy sobie na jakiejś komunii ich nie używała, żeby przed rodziną było „na bogato”. W każdym razie napisałem, że mogę napisać reklamację do producenta, tylko siara pod swoim nazwiskiem wysyłać pismo „bo nóż jest bardziej płaski, niż na Państwa stronie internetowej”. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6735312 Napisano: 11.10.2020 19:31:27 w Wkurza mnie...
Też mi szczęka opadła, jak przeczytałem o "siłach, by wejść na forum"... To od razu umierać trzeba jeśli się choruje...!? Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6731358 Napisano: 24.09.2020 11:51:55 w moje dzisiejsze wygrane :)
nataliii napisał(a):

U mnie też Toster Kaufland:)

A ja sobie wybiorę i czajnik i toster (prawo wyboru na formularzu) i będzie na nową kawalerkę nad morzem emotka Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6731181 Napisano: 23.09.2020 15:56:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Może chciał wypełnić to oświadczenie o braku dokumentów zwrotnych i tam była jakaś rubryka dotycząca dowodu osobistego, bo w protokołach Unique nigdy nie ma czegoś takiego, tym bardziej tutaj, gdzie tylko karma wygrana. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6731155 Napisano: 23.09.2020 14:42:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dala napisał(a):

visserarthur napisał(a):

dala napisał(a):

Karma Felix dotarła i do mnie - kurier DPD

I do mnie. Jak wam kurier to wydał, jak na przesyłce i w systemie mają, że są dokumenty zwrotne, a takowych nie ma...?

Mój kurier wypisał odręcznie dokument zwrotny, podpisałam go, że odebrałam przesyłkę.

No bo u mnie problem, kurier wydał mi przesyłkę, miałem mu później podrzucić dokument zwrotny, ale okazało się, że go nie ma (dziwne już było dla mnie to, że na zewnątrz nie było dokumentu, przecież Unique nigdy nie wkłada do przesyłki)... No i problem, bo przesyłka już odebrana, więc zwrócić nie można, kurier że jakąś karę finansową dostanie za niedostarczenie dokumentu, w Unique niby zgłosili do Dpd, że taką pomyłkę zrobili, ale w Dpd nikt nic nie wie... Tak to bym olał, ale kurier w porządku i bezproblemowy. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6731144 Napisano: 23.09.2020 14:19:34 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
dala napisał(a):

Karma Felix dotarła i do mnie - kurier DPD

I do mnie. Jak wam kurier to wydał, jak na przesyłce i w systemie mają, że są dokumenty zwrotne, a takowych nie ma...? Wyświetl w wątku >>
0 0