Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#6730972 Napisano: 22.09.2020 19:59:09 w Nasze kochane zwierzątka
buziolek napisał(a):

Dzisiaj wziełam do domu kotka co ma 4 miesiące. Cały dzień kotek siedzi schowany za łóżkiem, nie chce wyjśc, przystawiłam mu miskę z wodą, drugą z jedzeniem ale nic nie tknął. Jak oswoić żeby się mnie nie bał i wyszedł zza łóżka? 

Sprawdzaj jego kupę, czy nie ma pasożytów, czy ze stresu nie dostał jakiegoś krwiomoczu i chodzi np. bardzo często do kuwety. W ogóle go obserwuj, ale póki jest w nowym miejscu to też nie można być nachalnym- musi po prostu na spokojnie, najlepiej w ciszy, obwąchać cały teren, także w nocy jak będziesz spała pewnie wyjdzie Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6730309 Napisano: 19.09.2020 20:47:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
caramela napisał(a):

Czy miał ktoś z Was taką sytuację z Haribo, że wysłał zgłoszenie i po wysłaniu wrócił na stronę główną? Nie było żadnej informacji czy wygrałam czy się nie udało...

W sumie, jeśli coś wygrałaś, to Ci to wyślą, a jak 100 zł, to dostałabyś maila, żeby podać numer konta. Możesz spróbować wysłać ponownie, jeśli zgłoszenie jest już w bazie, to wyskoczy komunikat o tym informujący. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6730289 Napisano: 19.09.2020 17:29:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

asantesana napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Pytanie trochę z innej beczki - jak wyglądają wypłaty z bankomatu tego nieszczęsnego banku? Jest jakaś opcja "za free"?  emotka

Opłata za wypłatę gotówki (Opłatanaliczona bezpośrednio na kartach Użytkowników) 3% min 7,00 PLN

Dzięki, porażka emotka

Jednak chyba warto sprawdzić, jak ma się dostęp do takiego bankomatu, bo skoro z jednej prepaid tego banku się dało, to z innej może też, skoro obie były prepaid Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6730284 Napisano: 19.09.2020 17:20:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

Pytanie trochę z innej beczki - jak wyglądają wypłaty z bankomatu tego nieszczęsnego banku? Jest jakaś opcja "za free"?  emotka

Ze Śliwki nałęczowskiej była wypłata za free. Jak jest z tą-nie wiem. Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

visserarthur

#6730283 Napisano: 19.09.2020 17:18:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Tak, 49 zł można wykorzystać, chyba, że ktoś dłużej będzie wykorzystywał, to co miesiąc kolejną złotówkę mniej będzie miał.
Kolejny raz, gdy wygrywasz  niby kwotę z regulaminu, a jednak jej nie wygrywasz. Trzeba jakoś ukrócić ten proceder. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6730268 Napisano: 19.09.2020 16:17:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ciekawe bzdury, to są karty prepaid, więc można ją dać komu się chce. Mi zarejestrowali trzy na mnie, mimo, że nie były na mnie. Poza tym w regulaminie nie było nic o przekazywaniu danych podmiotom trzecim. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6729770 Napisano: 17.09.2020 14:16:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izak1000 napisał(a):

A w sprawie aktywacji kart bref z lewiatana to trzeba dzwonić na infolinię chociaż jest nr pin w zalaczeniu.. 

Co z tego, że jest pin, jak karta zablokowana. Nie da się zapłacić bez aktywacji- wypróbowane na Allegro Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6729730 Napisano: 17.09.2020 11:22:25 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
pikawka napisał(a):

Karta bref kurier gls

I u mnie... Z tego, co mi pan na infolinii banku powiedział, to tylko za transakcje internetowe nie pobiera opłat, a w punktach złotówkę za pierwszą transakcję w miesiącu... Wyświetl w wątku >>
1 dysia 0

visserarthur

#6729646 Napisano: 16.09.2020 22:34:47 w SZUKAM....
agusiac87 napisał(a):

Szukam czy ktoś może polecić szczoteczkę elektryczną do zębów do 100 zł na prezent urodzinowy...

Braun Oral-b Vitality na promocji 70-80 zł. Nie wiem, czego od niej oczekujesz... Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6728901 Napisano: 14.09.2020 16:19:02 w Smolar
iwona0103 napisał(a):

Nie dostałam nagrody. Pierwszy raz muszę coś takiego zgłosić. Czy do Smolara można pisać tylko listownie? Nie uznają maili?

Spróbuj mailowo, mi kiedyś zareagowali, jak nie, to pisz reklamację listem. Tylko napisz w tytule maila o jaki konkurs chodzi Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6728600 Napisano: 12.09.2020 19:05:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
soulfly napisał(a):

Lato nagrod Henkel Smolar  nie można dodać fotki,ciągle komunikat :Trwa ładowanie danych na serwer,zdjęcie poniżej 5mb,ktoś tak ma?

A strona na nowo otwarta, czy dawno temu, bo czasem tak się dzieje... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6728597 Napisano: 12.09.2020 18:49:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mountain napisał(a):

czy ktos może mi podac numer na priv z którego dzwoni agencja z konkursu nestle wakacje trwają cały rok?

Jak nie odebrałaś, to zgodnie z regulaminem wysyłają smsa, że nastąpi ostatnia próba kontaktu. Wyświetl w wątku >>
1 mountain 0

visserarthur

#6728501 Napisano: 11.09.2020 19:20:30 w Wkurza mnie...
A to jeszcze druszlak, karnister... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6728484 Napisano: 11.09.2020 17:05:45 w Wkurza mnie...
Bolerioza, Lekramówka... -ktoś ma jeszcze jakieś pomysły? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6728113 Napisano: 10.09.2020 01:43:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nkba napisał(a):

madllen napisał(a):

nkba napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

bon był od członka rodziny,takiego zapisu w regulaminie nie widziałam emotka

par.5 pkt. 1 ppkt a) nie mogę wkleić ale regulamin jest na stronie loterii. 

hmm w tym kontekście zastanawiam się jaką rację bytu ma sprzedaż bonów z tego konkursu ... emotka

też się nad tym zastanawiałam...

A mnie bardziej zastanawia, na jakiej podstawie Agencja przekazała dane do sklepu? Był taki zapis w regulaminie? Udziału nie brałem, więc nie wiem. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6727590 Napisano: 08.09.2020 02:14:42 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
superloser napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

superloser napisał(a):

I dobrze. Info o wygranej w bramkach tez powinno dochodzic z min. 2 godzinnym poślizgiem ... a najlepiej po połnocy, jak data sie zmienia.
Jest naprawde wiele sklepikow, gdzie godzina wydruku jest wczesniejsza od rzeczywistego czasu.

Byłoby super;) ja się cię, że unique porządnie podchodzi do weryfikacji, jednego tylko nie rozumiem. Czemu nie zrobią blokady w formularzu, która nie przepuści ponownie zgloszenia tego samego paragonu? Oszczędziłoby to im dużo roboty przy weryfikacji.

Chodzi mi o to, że w formularzach np. Nestle można wielokrotnie zgłosić dokładnie ten sam paragon - ta sama data, nip i numer kasy. W minionkach wiele osób zgłaszało ten sam paragon do skutku albo chociaż np. dwa razy, zwiększając tym samym dwukrotnie szansę na trafienie w bramkę. Część osób pomimo takiego oszustwa dostała pozytywną weryfikację. Ale wiem, że niektórzy po pierwszej pozytywnej weryfikacji dostawali drugą - negatywną, bo unique jednak się dopatrzył, że paragon był zgłoszony dwukrotnie. I tylko to mnie zastanawia, czemu nie wprowadzą blokady jak np. w prymacie, która nie pozwoli na zgłoszenie ponownie tego samego paragonu. Zamiast to, muszą bawić się w weryfikowanie takich podwójnych zgłoszeń, a obawiam się, że nie wszystko wyłapują. Pewnie przy mniejszej ilości nagród, jak teraz przy kamerach jest to łatwiejsze niż przy poprzedniej minionkowej loterii, ale mimo wszystko. Inne agencje potrafią założyć taką blokadę emotka  A to, że właściciele sklepików i sprzedawcy w mniejszych punktach mogą robić różne dziwne rzeczy to już inna historia emotka

Jakie te blokady  emotka  Agencja nawet nie chce sie drzucic dodatkowych parametrow do zgloszen ... zobacz Wedel C4
Kup za 15zl
Wyslij sms tylko z numerem paragonu  emotka   bo w mozliwych 160 znakach, numer kasy fiskalnej albo kod pocztowy sklepu, juz sie nie miesci

I masz szanse dnia kazdego na bycie jednym z 3 laureatow 100zl albo 1 z 6 rezerwowych  emotka ... a na 30tys szansy
superloser napisał(a):

superloser napisał(a):

I dobrze. Info o wygranej w bramkach tez powinno dochodzic z min. 2 godzinnym poślizgiem ... a najlepiej po połnocy, jak data sie zmienia.
Jest naprawde wiele sklepikow, gdzie godzina wydruku jest wczesniejsza od rzeczywistego czasu.

Byłoby super;) ja się cię, że unique porządnie podchodzi do weryfikacji, jednego tylko nie rozumiem. Czemu nie zrobią blokady w formularzu, która nie przepuści ponownie zgloszenia tego samego paragonu? Oszczędziłoby to im dużo roboty przy weryfikacji.

Chodzi mi o to, że w formularzach np. Nestle można wielokrotnie zgłosić dokładnie ten sam paragon - ta sama data, nip i numer kasy. W minionkach wiele osób zgłaszało ten sam paragon do skutku albo chociaż np. dwa razy, zwiększając tym samym dwukrotnie szansę na trafienie w bramkę. Część osób pomimo takiego oszustwa dostała pozytywną weryfikację. Ale wiem, że niektórzy po pierwszej pozytywnej weryfikacji dostawali drugą - negatywną, bo unique jednak się dopatrzył, że paragon był zgłoszony dwukrotnie. I tylko to mnie zastanawia, czemu nie wprowadzą blokady jak np. w prymacie, która nie pozwoli na zgłoszenie ponownie tego samego paragonu. Zamiast to, muszą bawić się w weryfikowanie takich podwójnych zgłoszeń, a obawiam się, że nie wszystko wyłapują. Pewnie przy mniejszej ilości nagród, jak teraz przy kamerach jest to łatwiejsze niż przy poprzedniej minionkowej loterii, ale mimo wszystko. Inne agencje potrafią założyć taką blokadę emotka  A to, że właściciele sklepików i sprzedawcy w mniejszych punktach mogą robić różne dziwne rzeczy to już inna historia emotka

Jakie te blokady  emotka  Agencja nawet nie chce sie drzucic dodatkowych parametrow do zgloszen ... zobacz Wedel C4
Kup za 15zl
Wyslij sms tylko z numerem paragonu  emotka   bo w mozliwych 160 znakach, numer kasy fiskalnej albo kod pocztowy sklepu, juz sie nie miesci

I masz szanse dnia kazdego na bycie jednym z 3 laureatow 100zl albo 1 z 6 rezerwowych  emotka ... a na 30tys szansy nie masz  emotka  bo nieuswiadomiona robisz za rezerwe do 100zl.

Haribo chociaz chce fotke przed zagraniem o żelki  emotka  albo Nutella w walce o patelnie  emotka

nie masz  emotka  bo nieuswiadomiona robisz za rezerwe do 100zl.

Haribo chociaz chce fotke przed zagraniem o żelki  emotka  albo Nutella w walce o patelnie  emotka

Przecież nie zgłosisz w tej agencji kilka razy tego samego paragonu, bo przyślą smsa, żeby przesłać foto paragonu- tak już robili. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6727473 Napisano: 07.09.2020 16:05:02 w Informują
Informują z Konkurs "Z Nestle wakacje trwają cały rok!" Intermarche

Rodzaj powiadomienia: Telefon chwilę temu
Dodatkowe informacje:
Za zgłoszenie z dnia 27.08.2020 Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6727164 Napisano: 06.09.2020 00:04:41 w SZUKAM....
anialistopad napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Nie nieprawda, bo zgodnie z przepisami nadawcą listu nie mogą być dwie osoby, takie coś przechodzi, gdy pani na poczcie o tym nie wie. Mi kilka lat temu skreśliła jedno z imion. Co innego, gdy są np. dwie kobiety jako nadawca, wtedy można ściemnić, że to dwa imiona tej samej osoby, np. Anna Maria Wesołowska

. Mogę Ci pokazać kwitki że mam tak wysłane do nich i to nie 1 raz. Jest imię moje i męża. Nikt nigdy się nie czepiał

No to napisałem, jak jest w teorii. Nie twierdzę, że tak nie wysyłasz. Poza tym ten zapis nie dotyczy chyba małżeństw. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6727149 Napisano: 05.09.2020 22:44:57 w SZUKAM....
Nie nieprawda, bo zgodnie z przepisami nadawcą listu nie mogą być dwie osoby, takie coś przechodzi, gdy pani na poczcie o tym nie wie. Mi kilka lat temu skreśliła jedno z imion. Co innego, gdy są np. dwie kobiety jako nadawca, wtedy można ściemnić, że to dwa imiona tej samej osoby, np. Anna Maria Wesołowska Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

visserarthur

#6725281 Napisano: 28.08.2020 11:49:18 w Wkurza mnie...
Co to za głupoty, skoro teraz robi się raczej operacje online, to po co dowód. Nigdy o czymś takim nie słyszałem. I jak by to niby miało wyglądać, jak bank nie może kserować d.o. Wyświetl w wątku >>
0 0